Biztonságosan az Interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ZoneAlarm tfal
eTrust virtó
AdAware + SpyBot kémek ellen
MaxThon böngészõ
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Válasz az #1-re:
Én ajánlanék egy rendszert, ami ötvöz egy csomó jó dolgot!
Avast antivirus:
Ez a progi elég sok részbõl/modulból áll! szám szerint 7-bõl! -->
1. Azonnali üzenetküldés
2. Hálózatvédelem
3. Internet levél
4. Outlook/Exchange
5. P2P védelem
6. Standard védelem
7. Web védelem
Tehát elég átfogó! Gyors, napi frisítés, okos, szeretem...
Tûzfalnak: Keiro Personal Firewall
+Ad Aware
+Egy jó, biztonságos böngészõ! Magyarul vágdd ki az IE-t az ablakon!
Használj Mozilla Firefoxot! Érezni fogod a különbséget!
JA, a védelmi rendszert igencsak meghatározza az oprendszer! Winfos SUX!
Még egy tanács! Ha ismered a támadási módokat, tudsz ellenük védekezni! Alapvetõ hacker ismeretek! Pl.:Az nem veszélytelen, hogy mi most ide leírjuk a védelmi rendszerünket!!!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
nekem:
Avast Antivir
Kerio Personal FireWall
MS AntiSpyware
SPAMfigther
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
tennap feltettem 2 spyware keresot es ket viruscsekkert (egymas utan)
a spywares talalt egy alexat (egyszer-ketszer bekapcsolam az IEt is)
a viruskereso nem talalt semmit sem.
szal szuksegtelen az esz nelkul telepitgetni minden szoftvert, arrol nem is beszelve hogy azzal ami neked van jo ha a geped 50% teljesitmenye megmarad ha tobb dolog mozog a gepeden. Ez sem utolso szempont.
emailre egyebket ajanlom a nagyobb publikus mint pl yahoo hasznalatat. Majdnem mindent kiszurnek, egyebkent meg az esetek 99.9 szazalekaban azonnal lehet tudni virusrol van szo vagy spamrol.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
És ha már minden kötél szakad...😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
No internet = 99% biztonság (mindig vannak kiskapuk - ezek közül a legnagyobb, maga a felhasználó által elkövetett hibák)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Azért hoztam létre ezt a Fórum-témát, hogy legyen egy olyan hely, ahol az emberek megoszthatják tapasztalatukat, véleményüket másokkal és ha esetleg felmerül valami probléma a géped biztonságát illetõen, legyen hol megkérdezned.
Elég sokan nem tudják, hogyan és mivel védekezzenek vagy egyáltalán védekezni kell-e.
Szeretném, ha ez a téma, ócsárolástól és „öregem, te mekkora hülye vagy” beszólásoktól mentes lenne, helyezzük a hangsúlyt inkább arra, hogy segítsünk egymásnak és megosszuk a tapasztalatokat, felvilágosítsuk azokat az embereket, akik azt vallják „minek védelem, úgy se netezek annyit” stb. Ha mindenki megfelelõen védekezne az internetezõk közül, jelentõsen vissza lehetne szorítani a vírusok terjedését is.
Legyen ez a fórum egy olyan hely, ahol akárki kérhet segítséget vagy tanácsot ez ügyben, hiszen remélem azt, hogy sok segítõkész ember lapul itt meg és még a téma is érdekli.
Az Internet sok elõnye mellett bizony veszélyes is tud lenni. Mi esetünkben, erre gondolok:
-Vírusok
-Spyware-ek
-Adware-ek
-Malware-ek
- Trojanok
- Különféle támadások
Csak, hogy a fõbb veszélyforrásokat kiemeljem.
Én –így az elsõ kommentben- felvázolnám, hogy mi védi a gépemet:
NOD32 Antivirus System a vírusok ellen
Outpost Personal Firewall Pro a támadások, információ-vdelem és egyéb veszélyforrás ellen.
Webroot SpySweeper a spyware-ek, adware-ek és malware-ek ellen.
Spamhilator SpamFilter a kéretlen és veszélyes levelek ellen.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit