Biztonságosan az Interneten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
itt is lehetnél házigazda. :P
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mozilla + jó kiterjesztések,IE legfrisebb verziók
Bitdefender,Avast! 4.7, MicroWorld Antivirus & Spyware
SpywareBlaster, Windows Defender, Spyware Terminator, Spybot
Kerio személyi tûzfal
+ 1-2 program nem állandó jelleggel
Amikor még nem jelent meg az SP2, kiadtak egy nem hivatalos SP1.5-t.
Abban volt valami hasonló bat-file, ami automatikusan felrakta kérdés nélkül az egészet. ( Már nincs meg hogy megnézzem.) - Viszont úgy rémlik mintha abban egymás alatt bennt lettek volna külön a fájlnevek.
Lehet, hogy hülye kérdés volt? De talán mégsem, mert szerintem elvileg megoldható lenne ez.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Így néz ki a batch fájl sor:
for %%a in (c:\updatekhelye\*.exe) do %%a /q /z
Egy így helyes?
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Maga a frissítés letöltése azért is lassú, mert ISDN kapcsolatod van, meg legtöbbször a windows update webhely eléggé le van terhelve.
Ha felkeresed a Windows Update Webhelyet akkor feljánl majd két update módot: Express, Custom. Ha az utóbbit választod saját magad választhatod ki, hogy melyik update-eket szeretnéd letölteni és telepíteni. Ha ez megvan, letölõdik és automatikusan telepítdik.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nincs tudomásotok véletlenül egy olyan programról, ami ezeket a frissítéseket kijelölés alapján mondjuk autómatikusan föltelepíti?
A gyors válaszokat elõre is köszönöm.
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szóval, fura..
Na meg inkább jelenítsen meg mindent rendesen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Outlook/Outlook Express =>Mozilla Thunderbird-re
Internet Explorer => Mozilla Firefox
Aki attól tart, hogy pl nem tudja kezelni a Thunderbird-ot, az ne aggódjon, a kezelõfelülete szinte majdnem ugyan az, mint az Outlook express-é, csak éppen a felépítés és a tartalom jobb és biztonságosabb :). Valamint, át importálhatóak a levelek/címjegyzék/beállítások stb az outlook-ból, szóval nem vésznek el.
ezek vannak fenn nekem: sp2, axelero internet biztopnság (panda internet security volt), ad-aware pro,registry mechanic spybot s. and d. szal teljes védelem a vírusok ellen :)
__|__ ________(*)________
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
These are my friends, see how they glisten...
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
NOD32, idõnként online víruskeresõkkel ellenõrizve
Sygate tûzfal
Ad-aware, SpyBot, nagy néha CWShredder
Firefox, így a spyware-irtóknak nincs dolguk
levelezésre meg Thunderbird: mivel van neki tök jó beépített, tanítható spamszûrõje, nincs szükség külön programra a spamek miatt (eleinte meg kell jelölni a spameket szemétként, de 1-2 nap alatt megtanulja, és utána automatikusan kiszûri õket)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Firefox
Zone Alarm
Thunderbird
néha lefuttatva EZ Trust Antivirus.
a hetente lefuttatott spyboot s.and destroyn csak néha talál kisebb gondokat,pedig én gyakran járok xxx oldalakon, és az astalavistán is...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A komplett védelmi rendszerekkel az a bajom, hogy nem tökéletesek pár dolog mindig gagyi benne ami csak akkor derül ki ha valamit csak bekap a gép.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Keiro Personal Firewall
Spybot, Ad-Aware
Popfile
Maxthon böngészõ (IE motort használ ezért mindent jól megjelenít és sok biztonsági hibát kiszûrtek és teljesen új felületet csináltak neki a fejlesztõk)
Ennyi nekem.
Ha olyan valami csússzan be, ami miatt már tényleg Win-t kell újratelepíteni, az úgyis egy olyan oldalon (crack, szex, jelszavak, warez, stb) történt böngészés után fog bekövetkezni, ami ezeknek a jótékony szarságoknak a melegágya .
Hadd mondjak egy példát : melóhelyen mindennapos, hogy behoznak gépet azzal a kezdeti diagnózissal, hogy "teljesen belassult", vagy "ha ezt el akarom indítani, nem megy, vagy furcsa hibaüzenetet kapok" . Vírus- és ad/spyware tisztító programok lefuttatása után furcsa mód a probléma az esetek 99,9 %-ában megoldódik, majd rövid vizsgálódás (History) után ugyancsak 99,9 %-ban kiderül, hogy a kedves felhasználó valamilyen fent említett oldalon huzamosabb idõt töltött el .
Tehát a magánvéleményem összefoglalva az, hogy a biztonságos internethasználat elsõsorban a felhasználón, és csak másodsorban múlik a használt védelmi szoftvereken, de természetesen megfelelõ védelmet csak a kettõ együttes és helyes kominációja nyújthat . 100 % -os védelem meg nincs neten ..."
nod32
outpost firewall
nyár elején volt reinstall, azóta semmi gond...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Zonealarm sokaknak nem jött be, sokaknak viszont igen. Én az elsõbe tartozom :)
A Firefox úgy gondolom, alap dolog :). Mióta ugye megjelent a "piacon" és használom sok kellemetlenségtõl kímélt és kímél meg. Minde biztonságban, mind szolgáltatásban is minõségben a legjobb!
Az ad-ware programmal sajnos rossz tapasztalataim vannak, hiszen rengeteg kellemetlen adware-t nem képes detektálni vagy rendesen kiszedni a rendszerbõl.
Hát, igen. Pl a linux hazsnálat sok kérdésben segít, de sajnos rá vagyunk utalva a Windows-ra, ami olyan lyukas, mint a szivacs.
Egyébként én is XP alól netezek! Bár lehet, hogy nem kéne!