Magyar Hip-Hop/Rap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

szunyog - szexárdi(jó arc) bár a zenéje nem jön be
z kelet - szexárdiak jó zenét csinálnak link
gyurma - elmegy www.rapnet.hu-ról le lehet szedni az albumot
kaotik - ö a zûrös kelet dj-e

bld
töltöm is az ep-t

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

gabber_saviola
nem tom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

EmIn3m02
mé?

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
nem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

EmIn3m02
Gábor,mész?

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
stigmanról tudok linket a többit nem ismerem :P
LINK

bld
ezeket nem is ismerem tudsz vmi linket, igazán kíváncsi lennék

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

gabber_saviola

a flájert és csináltam :P

(gyk:Szekszárd)

ijjjj, ez nagyon nagy party lehet majd, de rohadt messze van kecskemét

Maco13
Jön valaki erre? :

Night Child Klub

Május 26-án majdnem a teljes brigád színpadra lép Kecskeméten a Kilele Music Cafe (volt Amstel) színpadán, hogy 3
órán keresztül szórakoztassa leghûségesebb hallgatóit egy az utóbbi 5 évet átfogó legismertebb szövegekkel
valamint freestyleokkal. Mindezt egy igen komoly élõzenekarral alátámasztva! Jegyekhez kizárólag elõvételben
lehet hozzájutni április 10-étõl. Összesen 100 db áll belõlük rendelkezésre úgyhogy aki kapja marja! A jegy ára
1500 huf amelyek a postai befizetése plusz 240 huf azaz 1740 huf-ot kell fizetni a postán és mi ahogy megkaptuk
a papírt küldjük a megadott címre ajánlott levélben a számozott belépõjegyet.

FIGYELEM! A POSTAFIÓK MIATT KECSKEMÉT IRÁNYÍTÓSZÁMA 6000 HELYETT 6010!!!

Tehát:

NIGHT CHILD KLUB

MÁJUS 26. PÉNTEK ESTE 20:00

KILELE MUSIC CAFE (VOLT AMSTELL, A BUSZ ÉS VASÚTÁLLOMÁSTÓL EGYARÁNT 5 PERC GYALOG)

DOBOK: VINCZE NORBERT (ÚZGIN ÛVER)

BASSZUSGITÁR: HÁBORGATÓ MASZKURA (AZÉRT MAJD MIKROFON VÉGRE IS KAPJUK)

BILLENTYÛK: IFJ. NAGYSOLYMOSI GÁBOR

GITÁR ÉS NÉMI ÉNEK: SZABÓ BALÁZS (SUHANCOS)

KARC: DJ DICE

MIC: ARTOSCSABA

MIC: MC GÕZ

MIC: SUPPAH

MIC: WHERDEE

MIC: FANKADELI

+ EXKLUZÍV VENDÉGEK
Maco13
attól hogy ráültél a caps lock-ra még nem mennek többen cska magadat röhögteted ki <#nezze>
sideris
SZIASZTOK MINDENKINEK! AKIT ÉRDEKEL, FEBRUÁR 24-ÉN PÉNTEKEN LIVING-ROOMBAN (ASTORIÁNÁL, KOSSUTH U. 17) HIP-HOP ÉS RnB BULI LESZ, ZENÉL SAID (AKKEZDETPHIA) ÉS DOBEE! FELTÉTLENÜL GYERTEK! SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

bld
teccetõõs

gabber_saviola
az tökmind1 :)

Maco13
mit dógozol?
sabodave
KIRZ!!!

báttyó02
nadzson kira!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
munkatársam nyomja :)

köszönjük!!!

ezmiez??? stigman??? nem is hallottam még róla, TECCIK <#eljen><#eljen><#eljen>

gabber_saviola
ezt hallgasd meg: LINK

Maco13
sima :]
bld
vagy faternak: ))

Maco13
jaja
bld
gondolom pacónak:))

Maco13
boooccssss nem neked akart menni hanem mainstream barátunknak

amúgy én már megrendeltem, még karácsonyi ajándék is lesz belõle..:D
?????

Maco13
<#nezze> <#banplz>
mi lol??? inkább örûlj hogy ennyiért meg lehet venni!!!

800ft a pack és 700ft a postkölcség!

"van új fanka kislemez + gõz kislemez + saláta besztof 1500ért, a NC honlapon meg lehet rendelni!" lol, 800Ft
majd megszokod!.... :PPP <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

ui.: áttyákátásztrófá

báttyó02
dc+

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maco13
neeeeee <#banplz>
Tudja valaki Ogli G mp3-at honnan tudok letölteni?
Maco13
van új fanka kislemez + gõz kislemez + saláta besztof 1500ért, a NC honlapon meg lehet rendelni!
Tmacy
Megjelent a Testament Rec. egyik tagjának, Altare-nek ingyenesen letölthetõ EP-je.Ajánlom mindenkinek!
Letölthetõ a Salatamagazin-ról.
Peace!

odex
nem neked szólt ez mindenkinek szólt akik ezt a barom f*szt itt híresztelik én már rég hagyom ezt a témát!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Maco13
ja kicsit furcsa lett a "mondat" vége
bld
nyugi nm ,de mondjuk télleg lehetett volna egy "picivel" több idõt tölteni a megfogalmazással....

Maco13
remélem ez nem nekem szólt
odex
istenem ez a hülye höre itt csak annyi jót csinál hogy több üzenete lesz az embernek ez a f*sz láma miatt!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

bld
kedves tõled h belinkelted: ))

Maco13
Maco13
http://hore.uw.hu/

Ha tõlem kérdezted, és ezt
Tmacy
mi is a cime?

Maco13
hörérõl van új kép a honlapján <#idiota>
bld
agyonverném legszívesebben mindkettõt<#eplus2>
jól gondoltad
csak azt nm tom h melyikkel kezdeném...<#fejvakaras>
annyira felbaszák az agyamat h az vmi eszméletlen

odex
jah tényleg :D