Magyar Hip-Hop/Rap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
http://d.turboupload.com/d/1231501/K.I.N.Gpromo.mp3.html
http://d.turboupload.com/d/1231519/a_sad_daypromo.mp3.html
http://d.turboupload.com/d/1231543/lilgame-Hopepromo.mp3.html
véleményeket várom.elõre is köszi!
csõõ!!
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Microphon Próba 13.
Szekszárd
Cáfé Rolling Rock
fellép:
Alakváltók(ArtosCsabi,Siska)
DSP
dj:
Vinyl Warriorz
beugró:
900Ft
idõpont:2006.11.25.(szombat)
tessék jönni sokan😊
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-oldal-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Egy felhívás:
Van egy UG. Rap bandám, keresünk olyan személyt aki tud valamilyen zeneszerkesztõ programban mûködni, mivel mi nem értünk ilyen programokhoz... . az lenne a dolga a jelentkezõ/k/nek, hogy csináljanak alapot az új számunkhoz. A banda halad a "siker" felé, mondhatni már csak egy jo alap hiányzik hogy felvehessük a cuccot stúdióban.
Aki(k) ezt elvállalják beléphetnek a bandába mint teljesjogú tag.
Akit érdekelne az irjon privátba, vagy e-maila: [email protected]
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
valakinek van addamz-e?
az még jobb lenne 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
jah ha találkozol vele akkor mond neki hogy üdvözlöm, nagyon jó volt a szombati bulin, õ volt ott a fénypont a többiekhez képest! RESPECT!!!
tehát gyertek!
A D.D.H.H.P.SZ. Microphon Proba és a Szekszárdi Extrém SE rendezésében Június 10-én Szekszárdon lesz megrendezve a D.D.H.H.P.SZ. Microphon Proba - Da first B-day Xtrem Sport & Graff Prog., ami sok dolgot foglal magába!
A délelõtt 11-kor kezdõdõ rendezvényen, mely a Városi Sportcsarnok mögötti Skate pályán lesz olyan érdekes programok elsznek, mint pl:
- Graffiti verseny
- Break tánc bemutató
- Inline verseny ( görkorcsolya)
- Bmx, Flatland bemutató
- Nyereményjátékok
- Drogellenes fellépés, nyereményekkel
- Egész napos Hip-Hop zenei aláfestés - Dj Dice
- Egyéb Programok
11-20-óráig
Lesznek, ital és étel standok, bor, információ stand, öltözõ, mosdó, stb.
A belépés ingyenes.
________
Esti program: 21:30-tól a Café Rolling Rockban:
- Sub Bass Monster
- Hõsök
- Deego
- Dj Gerysson
- Dj Kaotik
A belépõ: 1500 Ft

Hip-Hop Lesson
május 6.
Grund drinkbár
SZexárd
cash:400huf
fellép:
Stigma
Newave
Zûrös Kelet
Gyurma Mc
Mc Szúnyog
dj:Kaotik

fluorid nemtom mien volt mer spanomat haza kellett vinni 😄DD (de különösebben nem is érdekel fluorid(nem szeretem))
fanka, hát nem is tudom õ ugye nem volt, de a régi számait nagyon nem szeretem és régebben eléggé fikáztam de most már egyre jobban tisztelem a hiphop-ért tett dolgai miatt és mostanában már egyre jobb számokat csinál gondolok pl a Nagyszámok törvényére, Ez most-ra...
SZekszárd
naggyon nagy party lesz!!!