Magyar Hip-Hop/Rap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meert ez a topik a tesám-é odexé az-é 😄
_Atti_
miért nem elég az egyik topik? ott is megy a magyar téma.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

én tuti 😄 remélem te is jöcc
odex
kijön majd koncertre lesz hõsök 1000-el!!!😊

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

egy pár új alap:
http://d.turboupload.com/d/1231501/K.I.N.Gpromo.mp3.html
http://d.turboupload.com/d/1231519/a_sad_daypromo.mp3.html
http://d.turboupload.com/d/1231543/lilgame-Hopepromo.mp3.html

véleményeket várom.elõre is köszi!
csõõ!!
yó van,ezt találtam meg elsõre.. 😄 ..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

jajj Hori, a másik topikban már a flyer is kint van 😛

na party ajánló emberkék:
Microphon Próba 13.
Szekszárd
Cáfé Rolling Rock
fellép:
Alakváltók(ArtosCsabi,Siska)
DSP
dj:
Vinyl Warriorz
beugró:
900Ft
idõpont:2006.11.25.(szombat)
tessék jönni sokan😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

YakooZa
valamit kellett csinalni😊
majd most csinalunk egy teljesen ujat... .

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

bld
hát a szövegen még csiszoljatok van mit tanulgatni de egyébként sztem kezdetnek meg h így bevállaljátok szal klipp minden nem rossz, de vannak vicces momentumok is a klippben azért pl.:pepsi-ivás, 15 évesen késsel az asztalon kártyázás, ezek iylen nagyon vagány repper dolgok nyugatról, de sztem ide egyáltalán nem tartozik😉 szal komolytalanná tezsi az egészet

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
már töltöm is a klippet megnéztem az oldalt amúgy egész jól néz ki végülis és tiszteletem a határainkon túl élõ magyaroknak

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

YakooZa
igen, az uj alapzene is FL Studió val készül..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

LasDen
sokat kell még fejlõdni....én is próbálkoztam szövegírással, de mivel az annyira nem megy így a zeneszerkesztés felé fordultam....most a Fruity Loops-szal próbálkozok.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

YakooZa
(..az elsõ szám alatt még az általam készített amatõr alapzene fut.. .)

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
nos, csinéltunk egy gyenge demót, a lehetõségeinkhez mérten igen jól sikerült, azon az uton tovább haladva akarunk készíteni egy uj profi számot, már studióban.. és ahoz kellett valaki aki belép a bandába mint alapszerkeztõ... ha kiváncsik vagytok a demó anyagra akkor végülis letölthetõ kész videoklipp (elég amatõr).. .

-oldal-

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

sabodave
Jaja engem is érdekelne!

bld
majd mutass vmi anyagot, kíváncsi vok milyen zenét csináltok

YakooZa
-hely befoglalva-

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
Hi all!

Egy felhívás:

Van egy UG. Rap bandám, keresünk olyan személyt aki tud valamilyen zeneszerkesztõ programban mûködni, mivel mi nem értünk ilyen programokhoz... . az lenne a dolga a jelentkezõ/k/nek, hogy csináljanak alapot az új számunkhoz. A banda halad a "siker" felé, mondhatni már csak egy jo alap hiányzik hogy felvehessük a cuccot stúdióban.
Aki(k) ezt elvállalják beléphetnek a bandába mint teljesjogú tag.

Akit érdekelne az irjon privátba, vagy e-maila: [email protected]

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

gyere, összefutunk egy-két-három... sörre 😄

gabber_saviola
nem tudom még -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber akkor jössz jövõ szombaton?😛

van

-

nagyon kéne
hi
valakinek van addamz-e?
jaja én is hallottam olyat
az még jobb lenne 😛

majd megoldják! de én elvileg olyat is hallottam hogy nem a rollingba leszünk hanem a Titanic-ba mer oda több ember befér (ezt asszem PSK nyilatkozta) de a plakáton meg Rolling van! nah mind1 majd utána járok

de sztem beseférünk ^^

köszönöm szépen, és még1x várunk titeket szeretettel nyáron

gabber_saviola
mondtam neki hogy üdvözlöd, és üzeni hogy Õ is üdvözöl téged

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
Stigma - Bûn és bûnhõdés - LN Productions líra rmx

link

gabber_saviola
😄dddddd

úgyis minden vonat meg busz pestre vezet ^^

gabber_saviola
megbeszélem még vele -.-

ez mondjuk elég vicces hogy ezt a bulit két majdnem eggyezõ topicban reklámozzuk két különbozõ flyerrel! (mondjuk elvileg eddig a másik a hivatlos ez még ez elsõ flyer)

😄DDDD ja én is befogok flash-elni az biztos

pedig jó lenne ha lejönnél Stigman haveroddal együtt!

jah ha találkozol vele akkor mond neki hogy üdvözlöm, nagyon jó volt a szombati bulin, õ volt ott a fénypont a többiekhez képest! RESPECT!!!

tehát gyertek!

de beleszek baszva 😄

gabber_saviola
<#vigyor3>

gabber nem jössz le szekszárdra? 😄

A D.D.H.H.P.SZ. Microphon Proba és a Szekszárdi Extrém SE rendezésében Június 10-én Szekszárdon lesz megrendezve a D.D.H.H.P.SZ. Microphon Proba - Da first B-day Xtrem Sport & Graff Prog., ami sok dolgot foglal magába!
A délelõtt 11-kor kezdõdõ rendezvényen, mely a Városi Sportcsarnok mögötti Skate pályán lesz olyan érdekes programok elsznek, mint pl:
- Graffiti verseny
- Break tánc bemutató
- Inline verseny ( görkorcsolya)
- Bmx, Flatland bemutató
- Nyereményjátékok
- Drogellenes fellépés, nyereményekkel
- Egész napos Hip-Hop zenei aláfestés - Dj Dice
- Egyéb Programok
11-20-óráig
Lesznek, ital és étel standok, bor, információ stand, öltözõ, mosdó, stb.
A belépés ingyenes.
________
Esti program: 21:30-tól a Café Rolling Rockban:
- Sub Bass Monster
- Hõsök
- Deego
- Dj Gerysson
- Dj Kaotik

A belépõ: 1500 Ft

há ja..a yó party volt..!!! 😊
Hip-Hop Lesson
május 6.
Grund drinkbár
SZexárd
cash:400huf

fellép:
Stigma
Newave
Zûrös Kelet
Gyurma Mc
Mc Szúnyog
dj:Kaotik

gõz & ryzo freestyle koncert volt vegyítve gõz és ryzo pár számával 3órán keresztûl 1órás szünetekkel

fluorid nemtom mien volt mer spanomat haza kellett vinni 😄DD (de különösebben nem is érdekel fluorid(nem szeretem))

fanka, hát nem is tudom õ ugye nem volt, de a régi számait nagyon nem szeretem és régebben eléggé fikáztam de most már egyre jobban tisztelem a hiphop-ért tett dolgai miatt és mostanában már egyre jobb számokat csinál gondolok pl a Nagyszámok törvényére, Ez most-ra...

bld
gõz miatt lementem volna fõleg ha nincs fanka😄

jóisvolt! 😄

bld
bazz arra énis elmennék...

gabber_saviola
hajrá, munkatársam a srác 😛

tehát ma Rolling Rock Café - Gõz,Zefil,Fluorid és Ryzo!!!!
SZekszárd
naggyon nagy party lesz!!!