CeBIT: a mobilosok tévével és zenével csábítanak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
3650-enem én is nagyon sokmindent csinálok, könyver olvasok, veidózgatok, mpe3-at hallgatok, és még sorolhatnám. Szerintem a symbiannal nagyot alkotott a nokia! És szintén ha lesz rá zsém, én is veszek jobbat, bár egyelõre ezt sem használom ki 100%-ig (ugye a szolgáltatók magas díjai😞 )
És ez mindig ott lapul a zsebemben ellentétben a többi kütyüvel, ami ugyan alkalmasabb az adott feladatra, csak épp nincs nálam, vagy nehézkes/ciki lenne elõvenni bizonyos szituációkban.
Tehát nekem olyan mint egyfajta svájci-bicska.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Nekem az elsõ telefonom egy nagyon oldskuul (akkor jónak számított) ericsson. Nem lehetett vele a telefonáláson kívûl semmit csinálni. SMSt sem lehetett küldeni, csak fogadni, de nem írta ki a küldõ számát. Akkor felmerült bennem az igény egy jobb telefonra. (Ami akkor egy N5110 képében valósult meg)
Most a tavalyi 'év telefonjá'ról koptatom a festéket (SE T610). Nem akartam kamerás telefont, mert hülyeségnek tartottam, de azóta rájöttem, hogy a 200 ezer forintos fotó masinám az nem lesz mindig velem és a legviccesebb dolgok meg nem a kirándulások alkalmával történnek, hanem amikor mész az utcán és mászkálsz az emberek között.
Felmerült bennem az igény újra egy jobb telefonra, pedig ezt is nagyon szeretem. Õsszel veszek (kérek a vodafonetól, a t610-et is minimál pénzért adta 2 éve) egy SE K750i-t. Abban 2Mpixeles kamera van. Nem kell mp3 lejátszót sem vennem, mert sosem tudtam rászánni magam egy iPod megvételére, illetve az asszonynak adhatom a flashdriveomat is, mert USB csati is lesz a telefonon.
Akinek meg egyszerû teló kell, arra is gondolt a SE (a Nokia inkább minden készülékkel szegmentál és mindegyik hülye fícsör kollekció). Olvassátok vissza a SE bejelentések között a telókat és találtok majd minimal készüléket is, igaz azok is sokat tudnak már, de a Siemens példáján keresztül látható, hogy 'buta telefon' nem kell sok embernek.
Szóval nem baromság az okos teló, csak ne vegyék le mellõlük az egyszerû készülékeket sem a palettáról...
(Sok helyen hirdetnek dvd filmeket mobilra, aminek a minõsége még a vhs felét sem éri el, meg amúgy sem látszana, lol)
De te nem ezt akarsz, csak észt osztani.
Szerintem jogos az igény az egyszerû telefonra is, de a multimédiás készülékekre is, ha valakinek kényelmetlen magával cipelnie telefont, mp3 lejátszót, fényképezõgépet, tv-t, csak azért hogy Killgore-nak igaza legyen.
1 cuccra sokkal könnyebb vigyázni, mint 5-re.
Aki beszéd+sms-t akar annak jó egy régebbi de jó telefon. pl.:3510,3410,6310.
Amugy meg en sem zarkozom el az uj dolgoktol. Erdekel is nagyon, + nekem sem ko"kori telefonom van.
Csak sajnalom, hogy egyre kisebb a valasztasi lehetoseg.
A szolgaltatonak meg igy is jobban megeri, mintha ezek az emberek nem vennek igenybe. Keves penz is penz.
Aki meg az egysoros kijelzos ill. vezetekes telefonnal dobalozik : Ezek az emberek nem kenyelmetlen, hanem egyszeru, de hasznalhato telefont szeretnenek. Mert CSAK arra van szukseguk, nem akarnak olyanokert fizetni, amit ugysem vesznek igenybe. Ez talan ertheto igeny.
-TÉVÉS MOBILT AKARUNK!
-TÉVÉS MOBILT AKARUNK!
-Jól van báránykáim, gyertek csak gyertek, nem kell tolakodni, jut bõven mindenkinek.
-Uhh, Tibikém majd azt a pár szerencsétlent, akit a Kedves Vásárlók bejövet összetapostak, fel kéne szedni a padlóról.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"csak egyszerûen nincs rá szükségem" ezt már annyiszor hallottuk...
Kamera
Video felvevö
Mp3 lejátszo
Diktafon
ÉS minden!
Pl: az év Mobilja a Samsung D500
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Másik okoska, ki mondta hogy nem tudom használni, csak egyszerûen nincs rá szükségem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha nem tetszik nem kell megvenni!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Biztos egy moncochrom egysoros kijelzõs teló mi...?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g