Minden erejével a Firefoxra koncentrál a Mozilla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ahogy én látom, a ffnak három elõnye van (mozillával szemben):
-kb 1 másodperccel gyorsabban indul
-oldalon való keresés
-ahhoz fejlesztenek plugineket
elõbbi nem hat meg, középsõ jó, utóbbinak meg az oka a ff-mánia - ezt viszont nem értem: akik áttértek firefoxra azoknak miért nem volt jó a mozilla? mert a sok plugin a gyorsan jött népszerûség miatt jött, nem ok, okozat.
jah, sebességrõl: nagyanyámnak jojatek ultihoz összerakott õsi gépen a moz odaver firefoxnak mind indulásban, mind mûködésben (nem mintha számítana, de ennyit a kis rszigényrõl és sebességrõl - méretben meg nem kisebb, pedig kevesebb cucc van benne).
félreértés ne essék, jó hogy van ff, de sokkal kézreállóbb a mozilla és nem fogom, eleve miért kellett 2 böngészõproject, miért nem a régit csiszolják (tõlem amúgy csiszolhatják a ffot is, csak tudjam használni úgy mint a mozt).
levklienst nem használok, de mitõl olyan jó a viharmadár, hogy pluszban felpakoljam amikor a seamonkeyben van levkliens?
értem én, hogy a népszerûség fele (is) kell haladni, de eddig úgy gondoltam, ff csak afféle etetés, szokja a nép, aztán aki komolyan gondolja áttér mozillára. hát ez nem nyert, kedvenckémet megölték, kicsit keserû a szám íze...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
hibásan jelenített meg.. igaz gyors volt.. de jött a Firefox és Opera
Uninstall.. nemsokára jön a Netscape 8 és az IE7-is lesz mibõl válogatni... <#hehe>#hehe>
A kiterjesztések telepítõcsomagjai (a .xpi fájlok) egyébként egyszerû zip fájlok, bárki kicsomagolhatja és megnézheti a tartalmát, pl soronként ellenõrizheti az install.js-t is, hogy pontosan mit csinál telepítéskor. Ha a chrome mappán belül a .jar fájlt is kicsomagolod, akkor a kiterjesztés összes fájlját átnézheted (akár egy egyszerû szövegszerkesztõvel is).
These are my friends, see how they glisten...
meg annyit szerettem volna kérdezni, hogy extekkle nem lehet vírust beszedni? csak mert azt ugyan úgy netrõl autómatikusan telepíti az ember, mint az activeXet, és ugyan úgy beépûl.
írtam, hogy sp2 óta tiltva van az axtiveX, szal érdekes lett volna, ha a bevezetésétõl kezdve tiltva van. az activeX magában egy nagyon jó ötlet, csak rosszra is lehet használni (mit sok más dolgot is). egyébként m$ már nem erõlteti, inkább a .Net-es frémwörkkel próbálkozik.
Mit tesz egy programmal, ha sokan kezdik használni 😊
Cifu: En sem ertem...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Most felraktam, erre annyi változás történt, hogy mostmár nem fagyott le, "csak" brutális módon belassul (akár a Maxthon tette)...
Ki érti ezt? <#nemtudom>#nemtudom>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Azzal most próbálkoztam, hogy a képeket letiltom. Hát sok eredménye nem lett... 😞
URISTEN!!!!! Egy P-III-as, 128 Mb RAMmal nem eleg egy tetves arlista megjelenitesere. Fsck
Profin meghegesztett kis oldal akkor ez... <#email>#email>
Szóval ebben szerintem nem a FireFox lesz a ludas... <#ejnye1>#ejnye1>
De kb. 30-40 másodperc után tényleg behal, lerakja magát a taskbar-ba, de nem lehet vele semmit csinálni...
Furi... <#guluszem1>#guluszem1>
Jól emlékszem, hogy te voltál, aki a megmagyaráztad, hogy miért hal meg a Firefox a "Mistral-os teljes budapesti árlista" letöltésekor?
(Nem is olyan régen, úgy egy hónapja(?), egy másik Firefox-ról szóló cikk kapcsán kezdték sorolni, hogy milyen oldalakat nem lehet megnyitni Firefox-szal... Találtak vagy négyet <#nevetes1>#nevetes1>)
(Nem emlészem már rá pontosan, hogy mi volt ez az ok. Annyira azért nem keserített el a dolog, hogy emiatt kidobjam a Firefoxot és visszaálljak az IE-re!) <#eplus2>#eplus2>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Köszi a tippet PityBull! 😉
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
egyébként mi is a baj a mistral árlistával? nem jön be FF-al? mert nekem igen.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Inkább a reklámcsík mint egy jnagyarc miközben minden warez a gépen 😊
Én ha nem lenne reklámcsík is pont ugyanígy nézne ki (gyengébb pillanatomban megcrackeltem egy régebbi verziót) nincs ide-oda kattingatás, ez benne a jó, a dolgok maguktól jelennek meg amikor kellenek (komolyan)
próbálta már valaki az Nvu-t?
http://www.mozillazine.org/talkback.html?article=6213
Neked mi nem állna kézre?
Bár ilyen téren mindenképpen kell a Maxthon: ott nagyszerûen lehet látni, ha valami el van szúrva. Hiába jeleníti meg a Mozilla és az FF tökéletesen, a többség (optimista hozzállás: még) úgyis IE alapú böngészõvel nézi. 😊
képernyõs üzemmódot pont azért nem használom...
Mármint aki ismeri a HTMLt annak 1perc belenyúlni a kódba és kész de aki nem az meg van lõve mert sok helyen a progi egyszerûen nem hajtja végre a módosítást a kódban... az igazi poén az, hogy ezek a bugok megvannak a Netscape 4.78-as vagy hanyas composerében is, szóval eddig sem törték a nyakukat a fejlesztõk 😄
Persze sajnos kérdéses, hogy mi lesz a fejlesztésbeni hiányosságokkal, de szerintem valaki külsõs csak rákattan, és továbbviszi. Legalábbis remélem. <#idiota>#idiota>
Ja igen a menüsort pedig EZa gomb helyettesíti.
Most mondd, hogy ez nem praktikus.