Ingyenesen letölthetõ az 1848!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyám. Különösen a Digital Reality készítményeit tessék vásárolni, mert elsejétõl én is náluk fogok programozni...
meg talán halkan jegyzem meg, hogy nézzetek több tévét és ha látjátok amúgy általában mennyi pénz "tûnik el", akkor ez talán jó helyre került. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Kérdés: a full játék telepítõje 90 MB? Nem a demo-jé az?
Nameg a 10 millábol egy lakást nem lehet már venni, ugyhogy befoghatná a sok köcsög a pofikáját.Hameg nem jön be akkor ott van a Digital Reality, vagy a Black Hole studio játéka(i) tessék megvenni azokat.
inkább olyan diavetités egy töriórán....
Ennek a vevõnek nem számít, hogy milyen selejtre mennyit dob ki, mert az úgyis csak közpénz, nem is kell rendesen megcsinálni, legyen csak összedobva, na de aztán örüljön ám mindenki a nagy ingyenségnek.
Igaz jobb lett volna ha így, ebben a formában bele se kezdünk, de lényeg, hogy a pénz a helyére került.
Ez a program többet árul el a mai helyzetünkrõl mint 1848-ról. :-(((
Amúgy ez a rinyálás jellemzõ magyar szokás, sose jó semmi, meg elõre megmondjuk valamirõl, hogy úgy se lesz jó, meg minden ingyen kéne, de ha ingyen van akkor se jó :)
És számít hogy szép, ha jót lehet vele játszani?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Viccen kívül sem érzem fernek ezt a vásárlást, mert elég gyér a progi, és ha már ilyenre akarnak költeni lehet ha kiírnak egy pályázatot, tisztességes játék született volna...
"Egynek jo" kategoria, biz. szempontbol hianypotlo is.
Szvsz fikazni azert ertelmetlen (amennyiben nem epito jellegu a kritika) mert ingyenes a cucc, letoltod, nem tetszik, letorlod.
Termeszetes, hogy nem tetszik mindenkinek ;)
Nekem sem ez a No1...
Tovabba ha 5 percet szantal volna 1 kis tajekozodasra, nem kerdeztel volna ilyet...
Egy korábbi hírben: "A termék várhatóan még az idén boltokba kerül, ára 4000 Ft körül lesz."
Ha mondjuk játékonként 1000 ftos haszonnal kalkulálunk, akkor majd 10e darabot kellett volna eladniuk, ami szerintem nonszensz. Több nem marad náluk, mert a gyártási, csomagolási, minimális marketingköltségeket levonása után a haszon nagyobb részét a kereskedõk nyúlják le (legalább 30-40%ot), másrészt 10e db sose fogyott volna el ebbõl.
Mázlisták, hogy pont itt van március 15, másrészt szerintem a kormány részéről is jó ötlet volt a dolog, tényleg más egy térképen megismerni a csapatok elhelyezkedését, folyamatában látni hogy ki mikor merre lépett, közben szöveges tájékoztatás a háttérről... Kéne még ilyen.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Körökre osztott stratégiákhoz mai RTS-eken nevelkedett fiataloknak nincs türelmük
Kontár, összecsapott munka az egész.
Sztem a 96 körül megjelent 4 floppyn elterülõ panzer generálnak is jobb volt a grafikája...
Egyébként 10 milla + fa a játékért nem sok pénz, az OM jól vette.
Pozitívan indultam neki a játéknak, de semmilyen személyes élményben nem volt részem. Ilyen ocsmány grafikát senkinek nem lenne szabad a kezébõl kiadnia (pláne nem 10 milláért).
És itt nem a mai csili-vili stratégiákkal vetem össze (mert azért anyagilag nem az a kategória), hanem a játszhatóság szempontjából. Pedig nem kellett volna sokat agyalni, mintának ott a régi jó Generals sorozat.
Nagyon sajnálom a dolgot! :-(((
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kellene az a Torrentes megoldás.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.
Nem tudom nektek mi a gond, de nekem elsõre lejött és már fel is raktam, de még nem játszottam vele sokat.
Ha mondtok egy használható címet nagyon szívesen feltöltöm nektek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊