Ingyenesen letölthetõ az 1848!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian:levették... gondolom én,St hozzászólása jogos volt.Senki nem akar magának kellemetlenséget.

Kis-Bob: megéri

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

Kis-Bob
Már vagy ezren kérdezték, de senki sem válaszolt! Milyen ez a játék??? megéri letölteni?

H4lÁl0SZTÓ
Mindjárt lenn, vki jön multizni?

Yossarian
ez se tükör, itt is csak ugyanaz az a sulinetes link van.

Nieleen

H4lÁl0SZTÓ
Hát tényleg, jó lenne ha legalább lene 3 Mirror

ezt elöre sejtettem

sajnos ugy tunik nepszeru a cucc, igy nem jutunk hozza. par nap mulva biztos lecseng a lelkesedes.

kedves miniszterium , legkozelbb torrenten tessek sziveskeni kiadni ...

Aaron Hallam
Figy ha lehet ne irogass ilyeneket pls, Nagyon tudom utállni amikor benézem valamilyen fórumra mert valami baja van pölö a hangkártyámnak és a topikban ahol a megoldásnak kéne lennie csak olyanokat találok hogy: "Segítsetek, az e-mailem ez és az", aztán kicsit késõbb hogy thx, többi fórumozó meg cseszheti. Sejtem hogy nem csak én vagyok így ezzel....

http://48.sulinet.hu/install/install.zip vagy túl népszerû, vagy dead vagy valami. Nekem nem mûxik (timed out)

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

mar bocs, de honnet tod hogy szar?

a torrentet tenyleg bevethettek volna...

ez egy szar lese akarja tölteni!!!!!!! valaki segítsen e-mail címem:[email protected]
Nyomult már valaki a cuccossal?

látod ehez nem tudok hozzászólni....biztos igazad van.de belõlem csak a jó szándék beszélt.

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

St
A tükör létrehozása az OM közlése szerint törvénytelen, mivel õk rendelkeznek a szoftver kizárólagos terjesztési jogával Magyarországon.
amugy sennu baja az odlalnak..., nekem simán bejött és a letöltés is maxal jön...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem akarok szemét lenni az sghez de itt már van egy tükör...

St a teljes zippeltet szedted le vagy a daraboltat? a zippelt(104Mb) biztos jó mert nekem simán felment.

myke a tutorial benn van egész érthetõen magyarázza el bár nem mindig azt csinálja a game mit leirnak.

demoban is votl tutorial...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

idióta bolsik még ezt sem tudják normálisan megoldani...
M@TriX
nálam be is halt a szerver :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

én játszottam a demójával.Avval csak az volt a baj,hogy nem tudtam hogyna kell kezeni a játékot.Remélem van benne tutorial
St
nem tudom feltelepíteni, azt mondja hibás a fájl
mikike
játszott is valaki a gáméval?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tényleg jól le van terhelve :). Egy újabb ötlet? Nem akarják kitenni pl. torrent-re? Kifejezetten terhelésmegosztásra találták ki. (Ha refenciát kérnek, ott a knoppix-cd, amit úgyszintén így terjesztenek :)).
Nekem már lent van.

St
úgy tûnik kicsit túlterhelt a website, lassúcska
Gratula az OM-nek végre egy normális intézkedés.

← ElőzőOldal 2 / 2