104

• KILLER2
    Nosz azt kell mondjam, ez ritka hülye kérdés. Nem akarok bunkónak tűnni, de nem tudok rá mást mondani. A XBOX gyártását talán valamikor 2006 elején szüntették be. AZóta még jött rá 4-5 játék. Kijött a 360. Mindjárt piacra dobják a PS3at. Mindenki az új konzolokat veszi, a régebbiek meg már szinte eltűntek (bár nem tagadom, a 360 alatt nekem is ott figyel az XBOX és gyakran PoP WWzek rajta). Nem hozna pénzt kiadni egy játékot régi konzolra így, hogy megjelent már az új verziója. Mint láthattad a Halo 3 grafikája olyan szinten van, amit az XBOX akkor sem tudna kihozni magából, ha felrobbanna, lebutítani pedig sok időbe és pénzbe kerülne, ami valószínűleg nem térülne meg. Meg szeirntem sok ember a Halo 3 miatt fog XBOX 360at venni és ha XBOXra is kiadnák, akkor lehet, hogy nem vennének, ami megint csak veszteség lenne (szerinte biztosan vannak páran, ha nem is sokan).
    Egy szóval: NEM
  • thomasthomas
    Hi!

Annyi lenne csak a kérdésem, ogy a halo 3 ki fog jönni SIMA xboxra(azaz nem 360)....a halo 2 bejöt, és ahogy a képeket nézegetem.....ez is be fog jönni..
  • KILLER2
    Itt most Halo 3ról van szó és szeritem most inkább a 360as verzióról beszélünk. Ez a topic amúgy is nagyon korán nyílt, ha meg a PCs verciónak nyílt, akkor meg nincs is értelme, mert még nem is biztos (bár nagyon valószínű), hogy kiadják rá. Én azt ajánlom, hogy ha valaki Halo 3azni akar, az vegyen egy 360at, mert várni még 4 évet vagy többet és venni egy atomgépet nagyon távoli.
  • Code92
    ember ez kissé korai nem még a halo 2 se jött ki pc-n a 3 meg kb 3-4 év múlva jön de ti tudjátokj én nagyon várom mert havernál egy csomót nyomtuk a 2-t xboxon és naggyon nagy gamma mindenkiek ajánlom.
  • bcrics
    halo&pantera

félált a szőr a hátamon
  • KILLER2
    Lehet már tudni, hogy a 3. részben lesznek-e köcsög zombik? Mert az első és második részek is legaláb a felében ezeket kell irtani és rühellem őket. És Arbiterrel is kell benne lenni? Meg aztán most kibékültek az emberek és a Covenantok nem? Akkor most miért támadnak? Ja és a Földön lesz a 3. rész? Tudom, hogy ezeket még ne lehet pontosan tudni, de azért megkérdezem, meg legalább fellendül a topic. Bár igaz, csak jövőre jelenik meg a gém.
  • Bankrupt #58
    Na, 2-3 év után már ideje...
    Ezek meg jövőre remélhetőleg mind a kettő ki jön PC-re, azt hiszem a harmadik résszel már nem fognak szarakodni, és egyszerre kiadják konzolra és pc-re is. Amúgy meg még hányszor mondjam el hogy a halo 2 pc verziója csak a vista kiadását várja...
  • Gerbill
    Csak azok valószínűleg Pc-re is kifognak jönni belátható időn belül, és nem csak egy videó meg némi fejlesztői infó van belőle. A STALKERNEK már a bétáját is kiadták.
  • Bankrupt #56
    Időm van sok, addig is száz meg száz játékot végigjátszhatok :)
  • KILLER2
    Nos igen a FPS tényleg a PCn az igazi. Már csak a célzás miatt is. Mindenesetre szerintem a Halo XBOXon hangulatosabb, de ez csak az én véleményem. Amúgy XBOX 360hoz USBs egeret meg billentyűzetet hozzá lehet kapcsolni (sima XBOXhoz is csak ahoz nem USBset hanem nemtudom milyeet) szóval teljesen egyenrangú lesz a PCvel. Én amúgy azért szeretem inkább XBOXon a Halot, mert az 1 akadt a gépemen, igaz azóta új van, de pl a HALO 2höz Vista kell és még kell rá várni viszont így már 3szor végignyomtam.
  • Code92
    sztem az fps a pc sportja de mivel a tavaly nyár szinte csak halo 2 zéssel ment el hacveromnál x-boxon ezért azt állíthatom h. az x se rossz de akkor is pc
  • KILLER2
    Az első részt én is PCn nyomtam, de HALO 2őt már XBOXon játszottam. Szerintem konzolon az igazi.
  • Bankrupt #52
    Halo 2-vel nem játszottam, nem játszok konzolon. 2007 elején remélhetőleg kiadják a Vistát és akkor lehet nyomni PC-n.
  • Bankrupt #51
    Rig N Roll és STALKER, mennyi ideje van a topikjuk, és mikor fogják kiadni?...
  • Szeszmester
    Legalább 2-3 év, mire kijön PCre, ennek tnyleg nem itt kéne topikot nyitni.
  • KILLER2
    Ja. Qrvára várom már. Látványos, iszonyat hang sé grafika. Amúgy Cortanaval mi van? Gonosz lesz? Nem értettem soha sem amit mond, de nem tetszett amit a Halo 2 végén mondott a Foodnak.
  • Bankrupt #48
    Nézd meg a trailert. Szerintem megfelelő lesz a befejezés :)
  • KILLER2
    Ja. Én azért sajnálom, hogy nem folytatják. Remélem jó befejezést csinálnak neki. Meg aztán elvileg filmet is csinálnak belőle.
  • Bankrupt #46
    Finish the Fight, tehát ez az utolsó rész, és soká lesz még.
    A hivatalos weboldalon fordítsa le valaki a történetét, azt hiszem az az egyetlen ami ír a játék történetéről.
  • KILLER2
    Amúgy Cortana gonosz lesz?
  • KILLER2
    Emberek! Most írjatok ide ne 2005ben! Jövőre jöna Halo 3! Én mellesleg nagyon várom. Szerintetek most is a Covenantok lesznek az ellenfelek és végre meglátjuk Master Chief fejét? Amúgy ez lesz a befejező rész? Én nagyon remélem, hogy nem.
  • HF
    Kár h utolsó része lesz a gaménak
    De az a trailer odab@sz
  • Bankrupt #42
    Képek:

Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4
    Kép5
    Kép6

Ezek a képek a trailerből valók, jó minőségűek

Háttérképek:
    [center]

800x600
    1024x768
    1280x1024
    1600x1200

800x600
    1024x768
    1280x1024
    1600x1200
  • Bankrupt #41
    Azt ígérték hogy a Halo 2 nem fog igényelni DX10-et, ez már tuti fog.

Egyébként nagyon sajnálom hogy ez lesz az utolsó része a Halo-nak :((
  • MimaSKATE
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2007 messzze van
  • grebber
    Halo 3 2007-ben

Dixie Flatline, 14:34 - X360

(IGN) Az IGN két Microsoft közeli forrása is megerősítette, hogy a következő Halo játék valamikor 2007 márciusában érkezik. Elképzelhető, hogy a jövő év nyarán esedékes Halo film építkezik a játékban tapasztaltakra, talán ezzel magyarázható a néhány hónapos eltérés a két megjelenés között. Annyi bizonyos, hogy az E3-on vagy az év vége felé végre szemügyre vehetjük mibe vágta fejszéjét a Bungie...

info: Hardwired

Na emberek ez pc-re olyan sacperkb 2010 előtt nem jön
  • MasterChief
    gery36 van MSN -ed?
    Mesélhetnél egy kicsit a Halo 2-ről
  • MasterChief
    Mázlista vagy ember!
    Sajna nekem nincs Xboxom, ezért még csak a Halo 1-el játszottam, de azóta megingathatatlan Halo Fan vagyok.
    Egyébként most tervezem egy Xbox 360 beszerzését.
    Azon ugye futnak a sima Xbox játékok is?
  • gery36
    Én is rajongó vagyok x-boxon a halo 2-őt vagy négyszer toltam végig!!!
  • Nostromo
    Én is igazi HALO rajongó vagyok! Végigvittem vagy 2× Legendary módban megy egy csomószor normalban. És még most sem unom. megjelenik egy új video a Halo -ról vagy a Halo 3 -ról az rögtön arra ösztönöz hogy még egyszer végigvigyem a Combat Evelopedot!

Az olyan kis köcsögökről mint Killgore és 12346 az a véleményem, hogy ha nem tetszik nekik a játék, akkor sajnálom őket mert nem értik a Halo életérzést, nem tudgyák beleélni magukat a játékba. Az meg már végképp a legnagyobb tahóság a világon, hogy egy olyan forumon ahol a Halot istenítő játékosok írogatnak és olvasgatnak, leszolni a Halot!!! Úgyhogy kapjátok be! Köcsögök!

a Halo 3 -ra visszatérve azt olvastam hogy tudják tartani valószínüleg az első határidőt, tehát az Xbox 360 megjelenésekor A Halo 3 is megjelenik, és ezzel egy időben kiadják a Halo 2 -t PC -re!!!!!!!

A Halo 3 ról lehet letölteni videot a www.bungie.net -ről!
  • SZLÁJDER
    Ha nem tetszik valami húzzál el anyádba!

• haxoror
    Az ilyen átportolt játékokat sztem azzal ölik meg hogy uolyan áron adják mint az új Pc-seket
  • Ebola75
    Én is nagy Halo rajongó vagyok, de pl. az Halo I. is olyan szarul volt optimalizálva pc-re hogy 1024-es felbontásban össz effektel bekapcsolva elég keményen odavert a vasnak meg a VGA-nak, pedig akkoriban nem volt rossz gépem, még ma is megállja a helyét....remélem a következő részek portolásakor ezt figyelembe veszik...de azt vettem észre hogy PC-n teljesen csőd volt a Halo Európában multiplayer tekintetében, egyedül Amerikában láttam rengeteg szervert, talán a crackszerverek hiánya miatt. És még ha jól tudom még ma is 6000 HUF körül van. H A L O Rulez!!!
  • Gabe18
    Én mostanában szereztem egy Xboxot,és igy volt alklmam a HALO 2-t végigvinni.Az egyet is nagyon szerettem,azt még régebben 3x vittem végig Xbox-on,még Legendary-n is végigküzdöttem.
    Hát szóval jó ez a kettő,de sajna már ma is elmondható,hogy túllépett rajta fps-ek világa,mert szép,szép,meg vannak nagy harcok,meg járműhasználat,meg minden,de ennél már pc-n is van jobb,most is.És akkor mire még kiadják...
    A 3 meg X360 cim lesz,pc-re az se fog jönni vagy egy évig...
    Jó a HALO,jó történet,jó játék,hangulatos,csak kár vele pc-n várni,mert elavul mire kiadják.
  • grebber
    Nekem full bejön a Halo azért várom már a 2-öt mint állat nemhogy a 3-at.
    Bár még várhatók sokat.
  • Vlala #29
    nekem pölö az eleje tetszett volna, minden karakternek megvolt a helye, nem voltak értelmetlen támadások, a grunt nem játszott Rambot, az Elite pedig a pajzsa fogytán visszavonult a fedezék mögé, és előreküldött néhány Gruntot, hogy fedezzék... Aztán a Gruntra rádobtál egy plazmagránátot, visszaszaladt a többiek közé "szedjétek le rólam!" stílusban.
    Szerintem nagyon jól, taktikusan játszható karakter volt a Nagyfőnök is, hogy a Warthogozás és a bajtársaink poénjairól már ne is beszéljek.
    A végét tényleg jól elbacarintották, a "Follow the monitor to the index" küldi előtt két napig gyúrtam kvékkel... lehet, hogy ezt nem kellett volna erőltetni.
  • Killgore
    hát nem tom mit esznek a halon annyira, nagyon fos game volt, bocs ha valakinek nem tetszik amit mondok, de ez a véleményem.
  • grebber
    Miért lenne vicc??Ez te sem tudo szerintem.
  • haxoror
    A 2. csak akkor fog kijönni PC-re ha a 3. már kijött konzolra szal van értelme figyelni a híreket és ezért van ez a topic :P
  • Voltan
    Ezt viccnek szántad, ugye?