Halo 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem az fps a pc sportja de mivel a tavaly nyár szinte csak halo 2 zéssel ment el hacveromnál x-boxon ezért azt állíthatom h. az x se rossz de akkor is pc

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

KILLER2
Az elsõ részt én is PCn nyomtam, de HALO 2õt már XBOXon játszottam. Szerintem konzolon az igazi.

Töltsük le az internetet!

Halo 2-vel nem játszottam, nem játszok konzolon. 2007 elején remélhetõleg kiadják a Vistát és akkor lehet nyomni PC-n.

Rig N Roll és STALKER, mennyi ideje van a topikjuk, és mikor fogják kiadni?...

Legalább 2-3 év, mire kijön PCre, ennek tnyleg nem itt kéne topikot nyitni.

KILLER2
Ja. Qrvára várom már. Látványos, iszonyat hang sé grafika. Amúgy Cortanaval mi van? Gonosz lesz? Nem értettem soha sem amit mond, de nem tetszett amit a Halo 2 végén mondott a Foodnak.

Nézd meg a trailert. Szerintem megfelelõ lesz a befejezés 😊

KILLER2
Ja. Én azért sajnálom, hogy nem folytatják. Remélem jó befejezést csinálnak neki. Meg aztán elvileg filmet is csinálnak belõle.

Finish the Fight, tehát ez az utolsó rész, és soká lesz még.
A hivatalos weboldalon fordítsa le valaki a történetét, azt hiszem az az egyetlen ami ír a játék történetérõl.

KILLER2
Amúgy Cortana gonosz lesz?

KILLER2
Emberek! Most írjatok ide ne 2005ben! Jövõre jöna Halo 3! Én mellesleg nagyon várom. Szerintetek most is a Covenantok lesznek az ellenfelek és végre meglátjuk Master Chief fejét? Amúgy ez lesz a befejezõ rész? Én nagyon remélem, hogy nem.

HF
Kár h utolsó része lesz a gaménak<#schmoll2>
De az a trailer odab@sz<#worship><#worship><#worship>

Képek:

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6

Ezek a képek a trailerbõl valók, jó minõségûek

Háttérképek:

800x600
1024x768
1280x1024
1600x1200

800x600
1024x768
1280x1024
1600x1200

Azt ígérték hogy a Halo 2 nem fog igényelni DX10-et, ez már tuti fog.

Egyébként nagyon sajnálom hogy ez lesz az utolsó része a Halo-nak 😞(

MimaSKATE
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2007 messzze van

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

grebber
Halo 3 2007-ben

Dixie Flatline, 14:34 - X360

(IGN) Az IGN két Microsoft közeli forrása is megerõsítette, hogy a következõ Halo játék valamikor 2007 márciusában érkezik. Elképzelhetõ, hogy a jövõ év nyarán esedékes Halo film építkezik a játékban tapasztaltakra, talán ezzel magyarázható a néhány hónapos eltérés a két megjelenés között. Annyi bizonyos, hogy az E3-on vagy az év vége felé végre szemügyre vehetjük mibe vágta fejszéjét a Bungie...

info: Hardwired

Na emberek ez pc-re olyan sacperkb 2010 elõtt nem jön<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

gery36 van MSN -ed?
Mesélhetnél egy kicsit a Halo 2-rõl<#dumcsi>

Mázlista vagy ember!
Sajna nekem nincs Xboxom, ezért még csak a Halo 1-el játszottam, de azóta megingathatatlan Halo Fan vagyok.
Egyébként most tervezem egy Xbox 360 beszerzését.
Azon ugye futnak a sima Xbox játékok is?

Én is rajongó vagyok x-boxon a halo 2-õt vagy négyszer toltam végig!!!

Én is igazi HALO rajongó vagyok! Végigvittem vagy 2× Legendary módban megy egy csomószor normalban. És még most sem unom. megjelenik egy új video a Halo -ról vagy a Halo 3 -ról az rögtön arra ösztönöz hogy még egyszer végigvigyem a Combat Evelopedot!

Az olyan kis köcsögökrõl mint Killgore és 12346 az a véleményem, hogy ha nem tetszik nekik a játék, akkor sajnálom õket mert nem értik a Halo életérzést, nem tudgyák beleélni magukat a játékba. Az meg már végképp a legnagyobb tahóság a világon, hogy egy olyan forumon ahol a Halot istenítõ játékosok írogatnak és olvasgatnak, leszolni a Halot!!! Úgyhogy kapjátok be! Köcsögök!<#mf1><#mf3><#boxer><#boxer><#mf3><#mf2>

a Halo 3 -ra visszatérve azt olvastam hogy tudják tartani valószínüleg az elsõ határidõt, tehát az Xbox 360 megjelenésekor A Halo 3 is megjelenik, és ezzel egy idõben kiadják a Halo 2 -t PC -re!!!!!!!<#vigyor3><#vigyor5>

A Halo 3 ról lehet letölteni videot a www.bungie.net -rõl!
Ha nem tetszik valami húzzál el anyádba!

<#mf1><#mf3><#boxer>
Az ilyen átportolt játékokat sztem azzal ölik meg hogy uolyan áron adják mint az új Pc-seket <#fejvakaras>

Ebola75
Én is nagy Halo rajongó vagyok, de pl. az Halo I. is olyan szarul volt optimalizálva pc-re hogy 1024-es felbontásban össz effektel bekapcsolva elég keményen odavert a vasnak meg a VGA-nak, pedig akkoriban nem volt rossz gépem, még ma is megállja a helyét....remélem a következõ részek portolásakor ezt figyelembe veszik...de azt vettem észre hogy PC-n teljesen csõd volt a Halo Európában multiplayer tekintetében, egyedül Amerikában láttam rengeteg szervert, talán a crackszerverek hiánya miatt. És még ha jól tudom még ma is 6000 HUF körül van. H A L O Rulez!!!

Én mostanában szereztem egy Xboxot,és igy volt alklmam a HALO 2-t végigvinni.Az egyet is nagyon szerettem,azt még régebben 3x vittem végig Xbox-on,még Legendary-n is végigküzdöttem.
Hát szóval jó ez a kettõ,de sajna már ma is elmondható,hogy túllépett rajta fps-ek világa,mert szép,szép,meg vannak nagy harcok,meg jármûhasználat,meg minden,de ennél már pc-n is van jobb,most is.És akkor mire még kiadják...
A 3 meg X360 cim lesz,pc-re az se fog jönni vagy egy évig...
Jó a HALO,jó történet,jó játék,hangulatos,csak kár vele pc-n várni,mert elavul mire kiadják.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Nekem full bejön a Halo azért várom már a 2-öt mint állat nemhogy a 3-at.
Bár még várhatók sokat.

nekem pölö az eleje tetszett volna, minden karakternek megvolt a helye, nem voltak értelmetlen támadások, a grunt nem játszott Rambot, az Elite pedig a pajzsa fogytán visszavonult a fedezék mögé, és elõreküldött néhány Gruntot, hogy fedezzék... Aztán a Gruntra rádobtál egy plazmagránátot, visszaszaladt a többiek közé "szedjétek le rólam!" stílusban.
Szerintem nagyon jól, taktikusan játszható karakter volt a Nagyfõnök is, hogy a Warthogozás és a bajtársaink poénjairól már ne is beszéljek.
A végét tényleg jól elbacarintották, a "Follow the monitor to the index" küldi elõtt két napig gyúrtam kvékkel... lehet, hogy ezt nem kellett volna erõltetni.

Killgore
hát nem tom mit esznek a halon annyira, nagyon fos game volt, bocs ha valakinek nem tetszik amit mondok, de ez a véleményem.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

grebber
Miért lenne vicc??Ez te sem tudo szerintem.

A 2. csak akkor fog kijönni PC-re ha a 3. már kijött konzolra szal van értelme figyelni a híreket és ezért van ez a topic 😛

Voltan
Ezt viccnek szántad, ugye?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kemény vagy szlájder elõbb még a 2 nek is ki kelett volna jönnie

edios
Sok értelme van ennek a témának mivel a kettes se jött ki még PCre! Asszem nyitok egyet a 4nek is<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

grebber
HALO 3 jövõ tavasszal

Birdy, 01:35 - Játék: Konzol

(Gamespot) E merész kijelentést nem más tette, mint közös barátunk Bill Gates a Time magazinnak adott interjújában. Gates megerõsítette, hogy a HALO 3. része nem fog elkészülni az Xbox360 indulására, hanem a jövõ tavasszal érkezõ második hullám élharcosa lesz. Gates megjegyzése szerint: "A Sony frissen megjelenõ konzolja pontosan a HALO 3-ba fog ütközni."

info: Hardwired

Hát nagyon remélem hogy még ebben az évben kijön a 2 PC-re.

BBird
Mire kijön PC-re a 3. rész, addigra az a vas is már rozsdásodni fog. :-)
grebber
Ez nem kérdés tuti lesz HALO2PC-re majd hülyék lennének nem csinálni amikor már több mint 6milliós bevételük van csak konzolon.

Halo3 is tuti lesz de ahogy olvastam mik lesznek az XBOX2-ben apám kell majd neki vas.

Ja, csak birjuk geppel... 😊
Ami azt illeti én nagyon várom a Halo3-at mert ha elkezdik végre komolyan fejleszteni akkor nagyobb az esélye hogy a Halo2-õt végre átportálják PC-re 😊

plas
Bár ha megnézed, szinte mindegyik topic nyitás ilyen hülye cseszegetésekkel indul... "Minek nyitottad kis köcsög? nincs is róla még semmi hír stb..." És ha nincs,akkor nincs. Nem baj. Legalább megtudják az emberek, hogy készül a játék, és beszél<#confused>hetnek róla...Lehet vki már tûkön ülve vár minden hírmorzsát. Meglehet. És miért ne lehetne neki topicot nyitni....?!

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

grebber
Szerintem lesz PC-re hogy sokkal több bevételük legyen.

BBird
Hát nem is tudom kinek van túl sok szabadideje topic nyitni a semmirõl. :-) Lesz Doom 4 is, annak nem nyitsz? ;-)
Általában akkor van értelme topicot nyitni egy játéknak, ha mér konkrét dolgokat tudunk róla, de amíg semmit, csak azt, hogy sokan csinálják... addig minek? Addig a semmirõl fórumozzunk a topicodban? :-) Beszélgessünk arról a 120 fejlesztõrõl, abc sorrendben légyszíves írd le õket, életrajz, arckép, szokásos. Köszi! :-)
tigeroo
x-boxon max...de a PC-s FPS piac agyontelített..
mi most pl. a kémiatanárral beszélgettünk csernobilról...felhoztuk a s.t.a.l.k.e.r.-t is...õ mondta, hogy örül az ilyen 'oktató' cuccoknak😄DDDDDD
Tudnál linket adni a hírhez?
Mert azok amik lentebb vannak egy fanfic wallpapert mutatnak csak.
klikk

Nem érted!

Majd talán egyszer.............
JohnnySmith
jaja én se nagyon értem...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

HALO!!
12346
pff ebbõl minek 3?? igaz, csak az elsõhöz volt "szerencsém", de nem értettem mitõl akkora siker. sima bugyuta ûrhentelõs cucc, ami még unalmas is.

Ez érdekes az elõbb még bejött.