Halo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Töltsük le az internetet!
A hivatalos weboldalon fordítsa le valaki a történetét, azt hiszem az az egyetlen ami ír a játék történetérõl.
De az a trailer odab@sz<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Egyébként nagyon sajnálom hogy ez lesz az utolsó része a Halo-nak 😞(
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Dixie Flatline, 14:34 - X360
(IGN) Az IGN két Microsoft közeli forrása is megerõsítette, hogy a következõ Halo játék valamikor 2007 márciusában érkezik. Elképzelhetõ, hogy a jövõ év nyarán esedékes Halo film építkezik a játékban tapasztaltakra, talán ezzel magyarázható a néhány hónapos eltérés a két megjelenés között. Annyi bizonyos, hogy az E3-on vagy az év vége felé végre szemügyre vehetjük mibe vágta fejszéjét a Bungie...
info: Hardwired
Na emberek ez pc-re olyan sacperkb 2010 elõtt nem jön<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Mesélhetnél egy kicsit a Halo 2-rõl<#dumcsi>#dumcsi>
Sajna nekem nincs Xboxom, ezért még csak a Halo 1-el játszottam, de azóta megingathatatlan Halo Fan vagyok.
Egyébként most tervezem egy Xbox 360 beszerzését.
Azon ugye futnak a sima Xbox játékok is?
Az olyan kis köcsögökrõl mint Killgore és 12346 az a véleményem, hogy ha nem tetszik nekik a játék, akkor sajnálom õket mert nem értik a Halo életérzést, nem tudgyák beleélni magukat a játékba. Az meg már végképp a legnagyobb tahóság a világon, hogy egy olyan forumon ahol a Halot istenítõ játékosok írogatnak és olvasgatnak, leszolni a Halot!!! Úgyhogy kapjátok be! Köcsögök!<#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#mf2>#mf2>
a Halo 3 -ra visszatérve azt olvastam hogy tudják tartani valószínüleg az elsõ határidõt, tehát az Xbox 360 megjelenésekor A Halo 3 is megjelenik, és ezzel egy idõben kiadják a Halo 2 -t PC -re!!!!!!!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5>
A Halo 3 ról lehet letölteni videot a www.bungie.net -rõl!
<#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
Hát szóval jó ez a kettõ,de sajna már ma is elmondható,hogy túllépett rajta fps-ek világa,mert szép,szép,meg vannak nagy harcok,meg jármûhasználat,meg minden,de ennél már pc-n is van jobb,most is.És akkor mire még kiadják...
A 3 meg X360 cim lesz,pc-re az se fog jönni vagy egy évig...
Jó a HALO,jó történet,jó játék,hangulatos,csak kár vele pc-n várni,mert elavul mire kiadják.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bár még várhatók sokat.
Szerintem nagyon jól, taktikusan játszható karakter volt a Nagyfõnök is, hogy a Warthogozás és a bajtársaink poénjairól már ne is beszéljek.
A végét tényleg jól elbacarintották, a "Follow the monitor to the index" küldi elõtt két napig gyúrtam kvékkel... lehet, hogy ezt nem kellett volna erõltetni.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Birdy, 01:35 - Játék: Konzol
(Gamespot) E merész kijelentést nem más tette, mint közös barátunk Bill Gates a Time magazinnak adott interjújában. Gates megerõsítette, hogy a HALO 3. része nem fog elkészülni az Xbox360 indulására, hanem a jövõ tavasszal érkezõ második hullám élharcosa lesz. Gates megjegyzése szerint: "A Sony frissen megjelenõ konzolja pontosan a HALO 3-ba fog ütközni."
info: Hardwired
Hát nagyon remélem hogy még ebben az évben kijön a 2 PC-re.
Halo3 is tuti lesz de ahogy olvastam mik lesznek az XBOX2-ben apám kell majd neki vas.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Általában akkor van értelme topicot nyitni egy játéknak, ha mér konkrét dolgokat tudunk róla, de amíg semmit, csak azt, hogy sokan csinálják... addig minek? Addig a semmirõl fórumozzunk a topicodban? :-) Beszélgessünk arról a 120 fejlesztõrõl, abc sorrendben légyszíves írd le õket, életrajz, arckép, szokásos. Köszi! :-)
mi most pl. a kémiatanárral beszélgettünk csernobilról...felhoztuk a s.t.a.l.k.e.r.-t is...õ mondta, hogy örül az ilyen 'oktató' cuccoknak😄DDDDDD
Mert azok amik lentebb vannak egy fanfic wallpapert mutatnak csak.
klikk
Majd talán egyszer.............
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)