Halo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ien buthaimádó vagyok vagy mi, úgyhogy én immunis vagyok erre....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Töltsük le az internetet!
De azé valjuk be bármennyire is hihetetlenül abszurd, de jobb mint a gta reklámok, hogy ez meg az megölte egymást vagy magát a játék végett....<#nezze>#nezze>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Végre támogatják a játékokat!
Kösz ha igen elõre is! :)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Akkor már inkább 18e Ft-ért a collector's editiont. Az is azért fémdobozos, meg van benne extra lemez. Én is erõsen gondolkozom a másik megoldáson, mert van most másik játék is, amit majd meg akarok venni eredetiben, csak ez a szar 360 (alaplaphibás a kicsike) nem olvassa az írt lemezeket 30 percnél tovább. Amúgy a legendary packban az a sisak egy ilyen szobor szerû izé, szóval amint néztem van egy talpa, azt jóvan. Nem is lenne neki hely. Ha meg felrakom a polc tetejére, már megérte a +1000 Ft. Mondjuk felõlem felvehetõ is lehetne zseblámpával, meg minden szarral, akkor is nehezen képzelem el, hogy Master Chief sisakjában rohangálok az utcán. xD
Én még a 16e Ft-ot is trágállom a sima kiadásért, inkább megoldjuk másképp :)
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
jöttök ide?
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Egyéb:
De várom már ezt a játékot. Még várhatom is jó ideig, ez a szarkupac 360 itt dögletezik az állványon. Örülök, ha bekapcsol.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
NEKIK MÁR MEGVAN (MAGYAROK) aki még nem látta
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
lap alján
Egy szóval: NEM
Annyi lenne csak a kérdésem, ogy a halo 3 ki fog jönni SIMA xboxra(azaz nem 360)....a halo 2 bejöt, és ahogy a képeket nézegetem.....ez is be fog jönni..
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ezek meg jövõre remélhetõleg mind a kettõ ki jön PC-re, azt hiszem a harmadik résszel már nem fognak szarakodni, és egyszerre kiadják konzolra és pc-re is. Amúgy meg még hányszor mondjam el hogy a halo 2 pc verziója csak a vista kiadását várja...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.