Halo 3

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
<#vigyor3>
Én ien buthaimádó vagyok vagy mi, úgyhogy én immunis vagyok erre....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Hát jobb, az biztos. Kíváncsi vagyok mennyire fog ez bevállni. Nem hinném, hogy akárki is templomba járna, csak mert heti 7szer játszott 4 óra Halo 3-at. Viszont jó sokat kell majd szervízbe hordani azokat a 360akat xD

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Igen én is hídba mentem...
De azé valjuk be bármennyire is hihetetlenül abszurd, de jobb mint a gta reklámok, hogy ez meg az megölte egymást vagy magát a játék végett....<#nezze>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Jó játék az Halo 3, de inkább valami boltba tudnám ezt elképzelni. Ez nagyon Amerikai. Csak ott lehet ilyet. Egyház és Halo 3.... nekem valahogy ez már sok.

DarkSector
<#vigyor1>

KILLER2
Ez már kicsit fáj.

DarkSector
Na ezt szeretem hallani!
Végre támogatják a játékokat!

Helló! Vaalaki segíteni ha esetleg ért hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogy azokat a videókat a Halo játékból hogy csinálják, pl a Red vs Blue-t? Szóval valami programozás szükséges hozzák, hogy a játékot felhasználva saját akarat szerint mozgassuk a karaktereket? Vagy csak simán olyan nézetre kell álítani és úgy kell mozogni hogy az nekünk jó legyen és azt felvenni vagy rögzíteni? Erre valaki tud valamit mondani?
Kösz ha igen elõre is! :)
Doom 4
jah de az a betörõs videó hogy nézet volna ki ha master chiefek törnek be XDxDxD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

KILLER2
Tényleg, az extra DVDn igazából mi van?

KILLER2
Szeretnéd hogy megvegyem mi? xD
Akkor már inkább 18e Ft-ért a collector's editiont. Az is azért fémdobozos, meg van benne extra lemez. Én is erõsen gondolkozom a másik megoldáson, mert van most másik játék is, amit majd meg akarok venni eredetiben, csak ez a szar 360 (alaplaphibás a kicsike) nem olvassa az írt lemezeket 30 percnél tovább. Amúgy a legendary packban az a sisak egy ilyen szobor szerû izé, szóval amint néztem van egy talpa, azt jóvan. Nem is lenne neki hely. Ha meg felrakom a polc tetejére, már megérte a +1000 Ft. Mondjuk felõlem felvehetõ is lehetne zseblámpával, meg minden szarral, akkor is nehezen képzelem el, hogy Master Chief sisakjában rohangálok az utcán. xD

Legyél lelkes fogyasztó, vedd csak meg!
Én még a 16e Ft-ot is trágállom a sima kiadásért, inkább megoldjuk másképp :)

Doom 4
HIHI Felveszed de ha csak sisak van más extra semmi akkor simán nem éri meg

KILLER2
Na nem szóltam, megnéztem. Hát az a 28000 Ft azért nagyon sok. Mondjuk fasza az a sisak, csak tudnám mit kezdenék vele.

KILLER2
Figyu. Ebbõl a játékból van valami ilyen legandary pack vagy mi, nem? Az milyen? Meg mennyibe fáj? Megnézem, hogy az eredeti lemezekkel miylen viszonyban van a 360am, mert ha azokat viszi, holnap vagy amikor tudok, megyek, azt meg is veszem a játékot.

Doom 4
én nem én majd szombaton fogok haverral :)

egyépként napok óta letölthetõ a játék

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=6506&nev=Halo_3_premier_a_Mammutban!

jöttök ide?

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

KILLER2
Amikor már harmadszorra vagy negyedszerre villog rajta a 3 szép piros led, gyakran azt kívánom inkább ne lenne. Alapjába véve jó gép, csak hát mindig akkor szarki be, amikor nem kéne. Na mindegy. Erre a játékra én is várok még jó ideig, nem veszem meg úgy, hogy nem tudom, hogy lehetnee haszánlni, ugyanis ez a frankó gép kedve szerint dönti el, hogy olvasssa-e a lemezt és meddig.

szucsy89
neked legalább van olyan szarkupacod<#vigyor3>
KILLER2
Ha fake, akkor profi, ha nem az, akkor meg az ilyen köcsögög miatt tartunk ott, ahol (hol is? xD). Azért egy játék miatt berötni és ezt még büszkén fel is tenni netre. A youtube-s kommentelõkkel együtt én is remélem, hogy jól megszivatják õket, ha kiderül kik. Mert ugye a warez nem elég.
Egyéb:
De várom már ezt a játékot. Még várhatom is jó ideig, ez a szarkupac 360 itt dögletezik az állványon. Örülök, ha bekapcsol.

Soldiers
hát nem tom elég élethû

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

szucsy89
sztem ez fake...ha meg igaz akkor meg rofl
Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
http://www.youtube.com/watch?v=EqErPhURL-I&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egamekapocs%2Ehu%2Fhir%2F8744%2FBOTR%25C1NY%21%2BHalo%2B3%2Bbeszerzese%2Bkicsit%2Bmaskepp%21
NEKIK MÁR MEGVAN (MAGYAROK) aki még nem látta

Seth
hivatalosan jah :)

PSN ID.: Beegabor

Soldiers
hát még nem mert 25-én adnák ki

CSOki444
megjelent x re :)

Kár pedig nagyon jó lenne :)

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)

KILLER2
PCre szierntem min 1 évet kell várni, és mivel az MS játéka, ezért az életbe nem jön ki PS3ra. Tehát egyenlõrem csak 360ra jön ki.

mindenesetre a 3 nagyon biztató lesz, érdemes lesz kipróbálni :)

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet, és az a szar, hogy meg is történik. :)

Talán azért mert a gépem kicsit szar hozzá :P ezért veszek valamilyen nextgen konzolt...az 1 is csak medium grafikán futott :)

2-t miért hagytad ki?Fut xP-n is a patchel.

Elég komoly kis játéknak néz ki! Én anno csak az elsö részével játszottam és nagyon bejött! Viszont a 2-t kihagytam :) Mire lesz elérhetõ ? PC XBOX ÉS PS3 ?

Hy! Ez az utolsó rész lesz?Finish the fight-ból következtetve.

szerintem várjatok 3-4 évet és pc-n is lesz Halo 3
Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Halo 3 videjó
lap alján
KILLER2
Nosz azt kell mondjam, ez ritka hülye kérdés. Nem akarok bunkónak tûnni, de nem tudok rá mást mondani. A XBOX gyártását talán valamikor 2006 elején szüntették be. AZóta még jött rá 4-5 játék. Kijött a 360. Mindjárt piacra dobják a PS3at. Mindenki az új konzolokat veszi, a régebbiek meg már szinte eltûntek (bár nem tagadom, a 360 alatt nekem is ott figyel az XBOX és gyakran PoP WWzek rajta). Nem hozna pénzt kiadni egy játékot régi konzolra így, hogy megjelent már az új verziója. Mint láthattad a Halo 3 grafikája olyan szinten van, amit az XBOX akkor sem tudna kihozni magából, ha felrobbanna, lebutítani pedig sok idõbe és pénzbe kerülne, ami valószínûleg nem térülne meg. Meg szeirntem sok ember a Halo 3 miatt fog XBOX 360at venni és ha XBOXra is kiadnák, akkor lehet, hogy nem vennének, ami megint csak veszteség lenne (szerinte biztosan vannak páran, ha nem is sokan).
Egy szóval: NEM

thomasthomas
Hi!

Annyi lenne csak a kérdésem, ogy a halo 3 ki fog jönni SIMA xboxra(azaz nem 360)....a halo 2 bejöt, és ahogy a képeket nézegetem.....ez is be fog jönni..

KILLER2
Itt most Halo 3ról van szó és szeritem most inkább a 360as verzióról beszélünk. Ez a topic amúgy is nagyon korán nyílt, ha meg a PCs verciónak nyílt, akkor meg nincs is értelme, mert még nem is biztos (bár nagyon valószínû), hogy kiadják rá. Én azt ajánlom, hogy ha valaki Halo 3azni akar, az vegyen egy 360at, mert várni még 4 évet vagy többet és venni egy atomgépet nagyon távoli.

ember ez kissé korai nem még a halo 2 se jött ki pc-n a 3 meg kb 3-4 év múlva jön de ti tudjátokj én nagyon várom mert havernál egy csomót nyomtuk a 2-t xboxon és naggyon nagy gamma mindenkiek ajánlom.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

halo&pantera

félált a szõr a hátamon

KILLER2
Lehet már tudni, hogy a 3. részben lesznek-e köcsög zombik? Mert az elsõ és második részek is legaláb a felében ezeket kell irtani és rühellem õket. És Arbiterrel is kell benne lenni? Meg aztán most kibékültek az emberek és a Covenantok nem? Akkor most miért támadnak? Ja és a Földön lesz a 3. rész? Tudom, hogy ezeket még ne lehet pontosan tudni, de azért megkérdezem, meg legalább fellendül a topic. Bár igaz, csak jövõre jelenik meg a gém.

Na, 2-3 év után már ideje...
Ezek meg jövõre remélhetõleg mind a kettõ ki jön PC-re, azt hiszem a harmadik résszel már nem fognak szarakodni, és egyszerre kiadják konzolra és pc-re is. Amúgy meg még hányszor mondjam el hogy a halo 2 pc verziója csak a vista kiadását várja...

Gerbill
Csak azok valószínûleg Pc-re is kifognak jönni belátható idõn belül, és nem csak egy videó meg némi fejlesztõi infó van belõle. A STALKERNEK már a bétáját is kiadták.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Idõm van sok, addig is száz meg száz játékot végigjátszhatok :)

KILLER2
Nos igen a FPS tényleg a PCn az igazi. Már csak a célzás miatt is. Mindenesetre szerintem a Halo XBOXon hangulatosabb, de ez csak az én véleményem. Amúgy XBOX 360hoz USBs egeret meg billentyûzetet hozzá lehet kapcsolni (sima XBOXhoz is csak ahoz nem USBset hanem nemtudom milyeet) szóval teljesen egyenrangú lesz a PCvel. Én amúgy azért szeretem inkább XBOXon a Halot, mert az 1 akadt a gépemen, igaz azóta új van, de pl a HALO 2höz Vista kell és még kell rá várni viszont így már 3szor végignyomtam.

Oldal 1 / 3Következő →