104
-
Én ien buthaimádó vagyok vagy mi, úgyhogy én immunis vagyok erre.... -
#103 Hát jobb, az biztos. Kíváncsi vagyok mennyire fog ez bevállni. Nem hinném, hogy akárki is templomba járna, csak mert heti 7szer játszott 4 óra Halo 3-at. Viszont jó sokat kell majd szervízbe hordani azokat a 360akat xD -
#102 Igen én is hídba mentem...
De azé valjuk be bármennyire is hihetetlenül abszurd, de jobb mint a gta reklámok, hogy ez meg az megölte egymást vagy magát a játék végett.... -
#101 Jó játék az Halo 3, de inkább valami boltba tudnám ezt elképzelni. Ez nagyon Amerikai. Csak ott lehet ilyet. Egyház és Halo 3.... nekem valahogy ez már sok. -
#100 -
#99 Ez már kicsit fáj. -
#98 Na ezt szeretem hallani!
Végre támogatják a játékokat! -
kriszwells #97 Helló! Vaalaki segíteni ha esetleg ért hozzá. Azt szeretném kérdezni, hogy azokat a videókat a Halo játékból hogy csinálják, pl a Red vs Blue-t? Szóval valami programozás szükséges hozzák, hogy a játékot felhasználva saját akarat szerint mozgassuk a karaktereket? Vagy csak simán olyan nézetre kell álítani és úgy kell mozogni hogy az nekünk jó legyen és azt felvenni vagy rögzíteni? Erre valaki tud valamit mondani?
Kösz ha igen előre is! :)
-
#96 jah de az a betörős videó hogy nézet volna ki ha master chiefek törnek be XDxDxD -
#95 Tényleg, az extra DVDn igazából mi van? -
#94 Szeretnéd hogy megvegyem mi? xD
Akkor már inkább 18e Ft-ért a collector's editiont. Az is azért fémdobozos, meg van benne extra lemez. Én is erősen gondolkozom a másik megoldáson, mert van most másik játék is, amit majd meg akarok venni eredetiben, csak ez a szar 360 (alaplaphibás a kicsike) nem olvassa az írt lemezeket 30 percnél tovább. Amúgy a legendary packban az a sisak egy ilyen szobor szerű izé, szóval amint néztem van egy talpa, azt jóvan. Nem is lenne neki hely. Ha meg felrakom a polc tetejére, már megérte a +1000 Ft. Mondjuk felőlem felvehető is lehetne zseblámpával, meg minden szarral, akkor is nehezen képzelem el, hogy Master Chief sisakjában rohangálok az utcán. xD -
Szeszmester #93 Legyél lelkes fogyasztó, vedd csak meg!
Én még a 16e Ft-ot is trágállom a sima kiadásért, inkább megoldjuk másképp :) -
#92 HIHI Felveszed de ha csak sisak van más extra semmi akkor simán nem éri meg -
#91 Na nem szóltam, megnéztem. Hát az a 28000 Ft azért nagyon sok. Mondjuk fasza az a sisak, csak tudnám mit kezdenék vele. -
#90 Figyu. Ebből a játékból van valami ilyen legandary pack vagy mi, nem? Az milyen? Meg mennyibe fáj? Megnézem, hogy az eredeti lemezekkel miylen viszonyban van a 360am, mert ha azokat viszi, holnap vagy amikor tudok, megyek, azt meg is veszem a játékot. -
#89 én nem én majd szombaton fogok haverral :) -
Rena11 #88 egyépként napok óta letölthető a játék -
Rena11 #87 http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=6506&nev=Halo_3_premier_a_Mammutban!
jöttök ide? -
Elveon #86 Két Halo 3 videó! -
Andr3j #85 Halo 3 weboldal...? -
#84 Amikor már harmadszorra vagy negyedszerre villog rajta a 3 szép piros led, gyakran azt kívánom inkább ne lenne. Alapjába véve jó gép, csak hát mindig akkor szarki be, amikor nem kéne. Na mindegy. Erre a játékra én is várok még jó ideig, nem veszem meg úgy, hogy nem tudom, hogy lehetnee haszánlni, ugyanis ez a frankó gép kedve szerint dönti el, hogy olvasssa-e a lemezt és meddig. -
#83 neked legalább van olyan szarkupacod -
#82 Ha fake, akkor profi, ha nem az, akkor meg az ilyen köcsögög miatt tartunk ott, ahol (hol is? xD). Azért egy játék miatt berötni és ezt még büszkén fel is tenni netre. A youtube-s kommentelőkkel együtt én is remélem, hogy jól megszivatják őket, ha kiderül kik. Mert ugye a warez nem elég.
Egyéb:
De várom már ezt a játékot. Még várhatom is jó ideig, ez a szarkupac 360 itt dögletezik az állványon. Örülök, ha bekapcsol. -
#81 hát nem tom elég élethű -
#80 sztem ez fake...ha meg igaz akkor meg rofl -
#79 NEKIK MÁR MEGVAN (magyarok) aki még nem látta -
#78 http://www.youtube.com/watch?v=EqErPhURL-I&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egamekapocs%2Ehu%2Fhir%2F8744%2FBOTR%25C1NY%21%2BHalo%2B3%2Bbeszerzese%2Bkicsit%2Bmaskepp%21
NEKIK MÁR MEGVAN (MAGYAROK) aki még nem látta -
#77 hivatalosan jah :) -
#76 hát még nem mert 25-én adnák ki -
#75 megjelent x re :) -
exhile #74 Kár pedig nagyon jó lenne :) -
#73 PCre szierntem min 1 évet kell várni, és mivel az MS játéka, ezért az életbe nem jön ki PS3ra. Tehát egyenlőrem csak 360ra jön ki. -
exhile #72 mindenesetre a 3 nagyon biztató lesz, érdemes lesz kipróbálni :) -
exhile #71 Talán azért mert a gépem kicsit szar hozzá :P ezért veszek valamilyen nextgen konzolt...az 1 is csak medium grafikán futott :) -
gregtom6 #70 2-t miért hagytad ki?Fut xP-n is a patchel. -
exhile #69 Elég komoly kis játéknak néz ki! Én anno csak az elsö részével játszottam és nagyon bejött! Viszont a 2-t kihagytam :) Mire lesz elérhető ? PC XBOX ÉS PS3 ? -
gregtom6 #68 Hy! Ez az utolsó rész lesz?Finish the fight-ból következtetve. -
S8DJ #67 szerintem várjatok 3-4 évet és pc-n is lesz Halo 3 -
#66 Halo3 videók összegyűjtve -
Paranoia #65 Halo 3 videjó
lap alján