104

• Realtibi
    kemény vagy szlájder előbb még a 2 nek is ki kelett volna jönnie
  • edios
    Sok értelme van ennek a témának mivel a kettes se jött ki még PCre! Asszem nyitok egyet a 4nek is
  • grebber
    HALO 3 jövő tavasszal

Birdy, 01:35 - Játék: Konzol

(Gamespot) E merész kijelentést nem más tette, mint közös barátunk Bill Gates a Time magazinnak adott interjújában. Gates megerősítette, hogy a HALO 3. része nem fog elkészülni az Xbox360 indulására, hanem a jövő tavasszal érkező második hullám élharcosa lesz. Gates megjegyzése szerint: "A Sony frissen megjelenő konzolja pontosan a HALO 3-ba fog ütközni."

info: Hardwired

Hát nagyon remélem hogy még ebben az évben kijön a 2 PC-re.
  • BBird
    Mire kijön PC-re a 3. rész, addigra az a vas is már rozsdásodni fog. :-)
  • grebber
    Ez nem kérdés tuti lesz HALO2PC-re majd hülyék lennének nem csinálni amikor már több mint 6milliós bevételük van csak konzolon.

Halo3 is tuti lesz de ahogy olvastam mik lesznek az XBOX2-ben apám kell majd neki vas.
  • Zozo76
    Ja, csak birjuk geppel... :)
  • haxoror
    Ami azt illeti én nagyon várom a Halo3-at mert ha elkezdik végre komolyan fejleszteni akkor nagyobb az esélye hogy a Halo2-őt végre átportálják PC-re :)
  • plas
    Bár ha megnézed, szinte mindegyik topic nyitás ilyen hülye cseszegetésekkel indul... "Minek nyitottad kis köcsög? nincs is róla még semmi hír stb..." És ha nincs,akkor nincs. Nem baj. Legalább megtudják az emberek, hogy készül a játék, és beszélhetnek róla...Lehet vki már tűkön ülve vár minden hírmorzsát. Meglehet. És miért ne lehetne neki topicot nyitni....?!
  • grebber
    Szerintem lesz PC-re hogy sokkal több bevételük legyen.
  • BBird
    Hát nem is tudom kinek van túl sok szabadideje topic nyitni a semmiről. :-) Lesz Doom 4 is, annak nem nyitsz? ;-)
    Általában akkor van értelme topicot nyitni egy játéknak, ha mér konkrét dolgokat tudunk róla, de amíg semmit, csak azt, hogy sokan csinálják... addig minek? Addig a semmiről fórumozzunk a topicodban? :-) Beszélgessünk arról a 120 fejlesztőről, abc sorrendben légyszíves írd le őket, életrajz, arckép, szokásos. Köszi! :-)
  • tigeroo
    x-boxon max...de a PC-s FPS piac agyontelített..
    mi most pl. a kémiatanárral beszélgettünk csernobilról...felhoztuk a s.t.a.l.k.e.r.-t is...ő mondta, hogy örül az ilyen 'oktató' cuccoknak:DDDDDDD
  • haxoror
    Tudnál linket adni a hírhez?
    Mert azok amik lentebb vannak egy fanfic wallpapert mutatnak csak.
    klikk
  • SZLÁJDER
    Nem érted!

Majd talán egyszer.............
  • JohnnySmith
    jaja én se nagyon értem...
  • laciodi
    HALO!!
  • 12346
    pff ebből minek 3?? igaz, csak az elsőhöz volt "szerencsém", de nem értettem mitől akkora siker. sima bugyuta űrhentelős cucc, ami még unalmas is.
  • SZLÁJDER
    Halo3
  • SZLÁJDER
    Ez érdekes az előbb még bejött.
  • SZLÁJDER
    HALO3
  • SZLÁJDER
    Halo3
  • SZLÁJDER
    Na kb erre számítottam!

Úgy látom itt is ugyanolyan MUTTY emberek vanak mint más fórumokon.
    Tehát akkor nem az adott oldal fórumával van baj, hanem az emberekkel akiknek túl sok a szabadidejük és mindenbe beletúrják az orrukat.

Ha nem tetszik valami ne szólj hozzá!
  • haxoror
    És ez a cucc PC-re fog kijönni?
  • BBird
    Én meg reggel a bal oldalamon ébredtem, s kivételesen a rózsaszín mamuszomba bújtam felkelve. Ez is egy hír, mégse nyitok neki, amíg semmi "normális" hír nincs róla. :-) Bár már mindegy...
  • SZLÁJDER
    A Bungie a legnagyobb projektjének tekinti! Nagy sikert várnak tőle!
    A fejlesztők létszámát megduplázták így már 120-an dolgoznak a projekten!
    Rendesen belehúztak!