83
A Windows SP2 beépített tűzfala
-
#83 Melyik tűzfalat ajánljátok? -
Cicero #82 Tudom hogy nem ide tartozik, de nem akarok uppolni egy témát... Azt szeretném megkérdezni (lehet hogy hülyeségnek hangzik) de a Zone Alarm Pro-nak nem lehet valahogy változtatni a felületén? -
Cicero #81 Most tettem fel a Zone Alarm Pro 5.5-öt és eddig kifogástalanul működik. -
#80 Enyémre ezt írta:
IP whois kérdés eredménye:
whois.arin.net - kapcsolódás...
No match found for IPcím,vagyaszámítógéphost-neve.
# ARIN WHOIS database, last updated 2005-03-23 19:10
# Enter ? for additional hints on searching ARIN's WHOIS database.
A ping eredménye:
Ez a ping nem jött be. Úgy néz ki, hogy ez a számítógép nem aktív, vagy nem válaszol (pl. tűzfal miatt).
A traceroute eredménye:
Ez a traceroute nem jött össze. Úgy néz ki, hogy ez a számítógép nem aktív, vagy nem válaszol (pl. tűzfal miatt)..
Szal ez egy nokedli. -
Cicero #79 A ZoneAlarm-ban melyik a legújabb verzió? -
Cicero #78 Most rólam van szó? -
#77 igazad van -
tudatlanka #76 Frank már megint belementél egy értetlmetlen vitába.....majd meg tanulja ha máshol nem akkor majd ha csengetnek nála.... -
#75 nincs vele semmi bajom, csak ne szólaljon meg... -
Cicero #74 Hehe, az a gond hogy az a IP cím a rooteré... Szóval nemtudnak betörni a gépemre, és azért is nem használok erősebb Firewallt, mert van hardware tűzfalam, ami mindegyiket lepipálja. -
Cicero #73 Nem sokan szeretik az anyósokat... -
#72 anyósomat nem. -
#71 elég lesz.. -
Cicero #70 Feleséged szereted? -
#69 naná hogy fiú! -
Cicero #68 Fiú vagy lány? -
#67 van, és nemsoká lesz 7 éves... -
Cicero #66 Gyerek is van? -
#65 az már rég megvan, kisokos. -
Cicero #64 Mivan? Mintha te jobb volnál, 40 évesen fórumozol és 13 éves kiscsávókkal veszekszel... Süllyedjél már magadba, ebben a korban már régen a családalapításon kéne járni a fejednek, nem McCaffe meg tűzfal vikázáson. A #48-as üzid végéből kiindulva nem jósolok sokat... Nagyon gyerekes vagy, olyan vagy mint én... Na de ne flame-eljünk. -
#63 látszik is a szövegeden, hogy nem nagyon jártál társaságba... -
Cicero #62 Mindenki magából indul ki... ...sohase homokoztam... -
#61 sygate is tudja, sőt az IP cím alapján a
http://wigwam.sztaki.hu/varazslatok/kombinalt.shtml
is egy csomó dolog megtudható a támadóról..... -
#60 Azért tetszik nekem a McAfee tűzfala, mert számos érdekes és hasznos
szolgáltatást tartalmaz: IP cim bannolás, hálózati információk, bejövő forgalom statisztikák... stb
És a legérdekesebb az IP-cim "bemérése":
[IMG]http://pix.dox.hu/pix4/6e51041f442049179f0b404fcb32d464-th.JPG [/IMG] -
#59 bár, ahogy a korodat nézem, akkor még a homokozóban nézted a lányok micsodáját, úgyhogy az ilyennek felesleges beszélni, az ILYEN korúak mindenkinél mindent jobban tudnak. -
#58 ebből látszik, hogy fingod sincs mit írtam 1990-es évekről, és a mcafee-ről.
amúgy meg mindenki csinál, amit akar, használjatok fizetőst , lopottat, én és sokan mások pedig használják a Sygate-et....
a Tucows letöltésében a legjobb tízben mindig benne van, attól hogy nem fizetős, még lehet jó... -
#57 látszik, hogy értetek hozzá -
#56 igen igazatok van
bár szerintem XT-re felesleges tűzfalat rakni -
Cicero #55 Ezeken én is nagyot szoktam röhögni, hogy "mert nem tetszik a neve"... hát aztán ki nem szarja le? Az a lényeg hogy működjön és hogy jől szűrjön. Sokan vannak akik minden szar progival teleomlesztik a gépüket, meg azért töltik le a legfrisebb beta verziókat mert máshogy néznek ki, vagy esetleg más a nevük... Ostobaság... Teljes mértékben egyetértek Veled Felfedező -
Cicero #54 Ilyen híreket össze- vissza terjeztkednek egymás ellen az Anti-Vírus és a FireWall készítő cégek. Hogy ez szar, meg az szar, vedd meg az enyémet stb... Biztos nincs egy olyan szinten az a Sygate tűzfal mint egy McCafee mert akkor azt is pénzért adnák... -
#53 "úgyhogy már csak a neve miatt SEM teszem fel."
Ez az érv úgy nevetséges ahogy van, azt meg egy szóval sem mondtam hogy,
"lopott" programot használok... -
Cicero #52 Jaja...szerencsére. Én a Windows XP alap verziójába se fedeztem fel hibákat... -
#51 én nem hiszem
úgy tökéletes ahogy van, nincsenek benne hibák -
Cicero #50 Szerintetek lesz a Windwos-hoz SP2? -
#49 látom a sárga felkiáltójeleket a túl sok személyeskedés miatt kaptad.
Nem is csodálom.... -
#48 Miről érveljek?
Tökéletesen müxik nálam több mint fél éve, azokat a dolgokat, amit meg kell fognia, megfog.
Akkor miért tegyem tele a gépemet lopott programmal, ha meg tudom oldani freeware-el is?
Azé, ha gyün a hawer, mutogathassam mennyi értékű lopott programom van.
Te még nem jártál ezért bíróságra vazzeg. 1997 óta netezek láttam én már sok programot, akkoriban többek között a Macafee programok egyes valtozataiba dugva terjsztettek vírusokat, úgyhogy már csak a neve miatt SEM teszem fel.
Elég ennyi indok, te FELFEDEZŐ? -
#47 és még én is be tudom állítani! -
#46 te meg egy pancser vagy
egyébként én a ZoneAlramra szavazok
ingyenes és jó
-
#45 Már megint az okoskodás... ingyenes és jó.. A McAfee nem ingyenes de jobb mint a Sygate.. Egyébként te csak kötözködni tudsz.. érvelni azt nem!! -
#44 Optimális, ha nem fut nálad service. Ha fut, akkor koránt sem optimális... :-P