MS Windows Tűzfal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Hol is?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az SP2-ben már nem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amíg fent volt, nem volt gond.
A driverek 2002-esek.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és kienged egy csomó mindent, amit õ akar, és sose tudod meg, hogy mit.
ha okos vagy, letiltod, és felraksz olyat, aminek TE tudod beállítani, hogy kimenjen vagy nem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hozzá se fér... 
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem ilyen problémám nincsen, egyetlen gondom az volt, hogyha letölti a frissítést van benne egy olyan hogy amikor kikapcsolod addig nem kapcsol ki a gép, amíg fel nem frissítette a Windows-t, na ez nekem nem ment... Nem kapcsolt ki.
Ezt nem kell beállítani és kész, de hogy nállad mi lehetett... Gõzöm sincs... Nekem mennek a hálózatok, driverek meg minden. Milyen driverek nem mentek? Mert a 2001-es évjáratú drivereknél régebbi nem megy az XP-alatt...
Nekem a DOS-os hangkártyám nem ment 1 általán...●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Én asszem maradok az XP-nél, az nekem bevállt, eddig mindent blokkolt, és nem találtam sok vírust a gépen, persze lehet hogy más vírusírtókkal kevesebbet találnék, de nincsen kedvem felszórni minden vírusírtót a gépre. A Zone Alarm-al az a gond hogy a DC++* nem megy vele...
A Windows tûzfal a gyökerénél folytja el a problémát, vagyis nem engedi megnyitni az "elõugró ablakokat", és ezálltal nem tud lejönni a gépedre semmi, ha meg le is jönne, a Norton Anti-Virus azonnal kiszúrja és törli, csak be kell azon is állítani hogy az Internet Threats mappát állandóan figyelje. 
Ezután le akartam szedni, de letörölt egy csomó mindent, és ezzel használhatatlanná vált a windows. Nagyon lassan indult, kb. 10 perc alatt állt le, és lebénította a hálózati kapcsolatokat.

magyar- igen! Mert 'Védem a számitógépemet mindentõl' van 'I protect my pc very well m'kay?' helyett
nem csesztet állandóan- igen! sõt soha nem csesztet, hiszen nem is csinál semmit! Nem is beszélve az instant message service-rõl amit az antispy-jal ki lehet kapcsolni ugye!
azért mert egy tûzfal csesztet az nem azért van mert gonosz vagy aljas. ha szépen megtanítod és kedvesen bánsz velük akkor pár nap/hét alatt kezesbáránnyá válnak. Ajánlanám a Keiro-t vagy a Zone Alarmot (Nortont ne!!!!!!!).
Lehet, hogy csak egy rossz indulatú pletyka, de hozzáértõk azt mondják "még szerencse, hogy be volt kapcsolva az xp tûzfal! igy egyszerübb bejutni a gépre" 😊

Igen, a hálózati portok meg ilyenek ha jól tudom... 

Kivételek fül>Port hozzáadása
Nekem mûkszik, mert csak úgy megy a DC-n aktívban.