28
  • Jana6
    A piramisok körüli kérdések igen érdekfeszítőek....... különös még is hogy nem tudhatunk semmit igazán róluk. Azt írják róluk béna könyvekben, hogy emberek valóságos hadát dolgoztatták mire felépítették a fáraó dicsőségére azokat, hogy aztán ott eltemethessék őket? - hűha - Ahhoz képest sokkal nagyobb érdeklődést mutatnak a monumentális alkotások iránt azok akik valószínűleg nagyobb bepillantást nyerhetnek a dolgok mögé..... Louvre - üvegpiramis - és más érdekes "korunkbeli" alkotások példájával élve
  • HUmanEmber41st
    Inkább meséljék már el, mit találtak még a piramisokban, amiről az "átlagembereknek" nem szabad tudniuk..
    És honnét tudtak a piramis hatásról ???
    És még sok másik kérdés...megválaszolatlanul
  • Sub
    faszért kell háborgatni a halottakat???
    Kitúrják, vizsgálják és ez a konklúzió:
    "...Összességében halála továbbra is rejtély marad"
  • HuHa
    OK elsiklotta ma mondat felett mostmár békénhagyják...azt hiszem ez a leghelyesebb, RIP
  • HuHa
    Meghalt. És? Minek kell gyalázni annak a szerencsétlennek a holttestét...Ha kiderül lenyelt egy fogpiszkálót és megfulladt, akkor se lesz komplett képünk az ókori Egyiptomról.
  • Jilly
    Szerintem az egyik papja kilökte a kezéből a botot!
  • Alfa Of NS
    Valszeg ongyilkos lett. Haromaszor hatbalotte magat ijjal.
  • Kis-Bob
    Igen, tudom, de abban sem sok extra van, miovel a cuccok nagyrészét az Egyiptomi Múzeumba vitték. De azok alég faszák
  • Balumann
    Ezekből a leletekből most kizárhatattak 1-2 dolgot, de több millió lehetőség van a halálra...
    Na mindegy, majd később...
  • Zsoldos
    Nem fejre mert utestol halt meg, tehat nem volt gyilkossag. Ez milyen kovetkeztetes mar:) Nagy tudosok lehetnek
  • dimenzio harcos
    ha elolvastad volna a cikket, akkor most ezt nem írtam volna
  • djukel
    Az szukbe sem jutott hogy megmergeztek? Idiotak.
  • praksi
    súlyos vérveszteséget is ki tudnak mutatni?
    mi van, ha zavarta a sántasága, és öngyilkosság végett felvágta az ereit?
  • The Termentor
    a sirjahoz meg kulon belepot szednek dupla aron mint az egesz volgybe...
    azer jo szarragok.
    de mer lett kimoderalva az elso nehany?
  • vegesm
    "Nincs bizonyítéka alultápláltságnak"
    Na, majd egy fáraó fog éhanhalni
  • Maniac4525
    szerintem egy Goa'uld gyilkolta meg egy zat-al:-D
  • RpPRO
    Akar hiszed, akar nem, akkor nem 70-75 ev volt az atlageletkor, orult, aki a 40-et elerte. :S
  • Flashy
    ha szarkofágba esett volna akkor még mindig élne :D (SG1 rulz)
  • Robin Hood
    Szerintem a számítógépes játékok okozták halálát, most ez a divat. :)
  • FTeR
    nem, mint a rendes mesenéző gyerekek is tudják, Tuti úgy halt meg, hogy mikor megkapta a fáraó botját elkezdett lövöldözgetni vele és leesett a fesményről egyenesen a szarkofágba. ;)
  • Cat #8
    ha a lábtörés okozta fertőzésben, vagy más betegségben hal meg, az természetes halálnak számít
  • rolika
    "Nem zárható ki, hogy természetes halállal halt"

szerintem 19 évesen nem nagyon lehet természetes halált halni, de világosítsatok fel :)
  • Árnyvadász
    :D
  • Kis-Bob
    Egyébként volt szerencsém élőben látni a múmiát... semmi extra, olyan, mint a többi múmia :D
  • Árnyvadász
    A fáraó halálának oka nagyon egyszeru:

A jövobeli idoutazók visszatértek az ókori egyiptomba, hogy jobban megismerhessék az akkori kúltúrát és mítoszokat. A szerkezet egy urjármu volt amit használtak az idoutazáshoz, majd mikor megérkeztek elfelejtették kikapcsolni a hajó foszámítógépét, amin épp a CS legújabb változata futott. Miközben az urhajósok a templomokat és a kor embereit vizsgálták, a fiatal fáraó beosont az urjármu belsejébe és azon kapta magát, hogy elkezd játszani. (azt még kutatják, hogyan sajátította el a számítógép kezelését ilyen hamar), majd egy 24-órás CS party után (botok ellen persze) összeesett és meghalt. Szomorú haláleset ez, de a CS nem csak ma szedi áldozatit, hanem a jövobéli múltban is :)