Nem gyilkosság okozta Tutenkamon halálát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A piramisok körüli kérdések igen érdekfeszítõek....... különös még is hogy nem tudhatunk semmit igazán róluk. Azt írják róluk béna könyvekben, hogy emberek valóságos hadát dolgoztatták mire felépítették a fáraó dicsõségére azokat, hogy aztán ott eltemethessék õket? - hûha - Ahhoz képest sokkal nagyobb érdeklõdést mutatnak a monumentális alkotások iránt azok akik valószínûleg nagyobb bepillantást nyerhetnek a dolgok mögé..... Louvre - üvegpiramis - és más érdekes "korunkbeli" alkotások példájával élve

Inkább meséljék már el, mit találtak még a piramisokban, amirõl az "átlagembereknek" nem szabad tudniuk..
És honnét tudtak a piramis hatásról ???
És még sok másik kérdés...megválaszolatlanul

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Sub
faszért kell háborgatni a halottakat???
Kitúrják, vizsgálják és ez a konklúzió:
"...Összességében halála továbbra is rejtély marad"

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

OK elsiklotta ma mondat felett mostmár békénhagyják...azt hiszem ez a leghelyesebb, RIP
Meghalt. És? Minek kell gyalázni annak a szerencsétlennek a holttestét...Ha kiderül lenyelt egy fogpiszkálót és megfulladt, akkor se lesz komplett képünk az ókori Egyiptomról.
Szerintem az egyik papja kilökte a kezébõl a botot!<#worship>
Valszeg ongyilkos lett. Haromaszor hatbalotte magat ijjal.
Kis-Bob
Igen, tudom, de abban sem sok extra van, miovel a cuccok nagyrészét az Egyiptomi Múzeumba vitték. De azok alég faszák

Balumann
Ezekbõl a leletekbõl most kizárhatattak 1-2 dolgot, de több millió lehetõség van a halálra... <#wilting>
Na mindegy, majd késõbb...

Nem fejre mert utestol halt meg, tehat nem volt gyilkossag. Ez milyen kovetkeztetes mar😊 Nagy tudosok lehetnek
ha elolvastad volna a cikket, akkor most ezt nem írtam volna <#heureka>
Az szukbe sem jutott hogy megmergeztek? Idiotak.
súlyos vérveszteséget is ki tudnak mutatni?
mi van, ha zavarta a sántasága, és öngyilkosság végett felvágta az ereit?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

a sirjahoz meg kulon belepot szednek dupla aron mint az egesz volgybe...
azer jo szarragok.
de mer lett kimoderalva az elso nehany?

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

"Nincs bizonyítéka alultápláltságnak"
Na, majd egy fáraó fog éhanhalni<#ejnye1>

Maniac4525
szerintem egy Goa'uld gyilkolta meg egy zat-al:-D

maniac

Akar hiszed, akar nem, akkor nem 70-75 ev volt az atlageletkor, orult, aki a 40-et elerte. :S
ha szarkofágba esett volna akkor még mindig élne 😄 (SG1 rulz)

Szerintem a számítógépes játékok okozták halálát, most ez a divat. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

nem, mint a rendes mesenézõ gyerekek is tudják, Tuti úgy halt meg, hogy mikor megkapta a fáraó botját elkezdett lövöldözgetni vele és leesett a fesményrõl egyenesen a szarkofágba. 😉
ha a lábtörés okozta fertõzésben, vagy más betegségben hal meg, az természetes halálnak számít

"Nem zárható ki, hogy természetes halállal halt"

szerintem 19 évesen nem nagyon lehet természetes halált halni, de világosítsatok fel 😊

😄
Kis-Bob
Egyébként volt szerencsém élõben látni a múmiát... semmi extra, olyan, mint a többi múmia 😄

A fáraó halálának oka nagyon egyszeru:

A jövobeli idoutazók visszatértek az ókori egyiptomba, hogy jobban megismerhessék az akkori kúltúrát és mítoszokat. A szerkezet egy urjármu volt amit használtak az idoutazáshoz, majd mikor megérkeztek elfelejtették kikapcsolni a hajó foszámítógépét, amin épp a CS legújabb változata futott. Miközben az urhajósok a templomokat és a kor embereit vizsgálták, a fiatal fáraó beosont az urjármu belsejébe és azon kapta magát, hogy elkezd játszani. (azt még kutatják, hogyan sajátította el a számítógép kezelését ilyen hamar), majd egy 24-órás CS party után (botok ellen persze) összeesett és meghalt. Szomorú haláleset ez, de a CS nem csak ma szedi áldozatit, hanem a jövobéli múltban is 😊