17
-
#17 sziasztok !!
Én megprobolok megosztani veletek.
itt van a talált honlap
http://www.agilemobile.com/downloads.html
jo szorakozást
-
#16 6230i-ben beépített kliens van, pedig az nem symbianos, de attól még telefon :-P -
#15 Sziasztok!!!
Megtaláltam amivel a telefonal lehet msn-ezni !!!
Hurrá!!!
Nem volt egyszerü keresni mivel senki nem segitet és elindultam megkeresni
Szoval le kell tölteni egy fájlt internetröl és utána telepiteni kell TELEFONON sajnos a nokiák elönyösebbek nem rosszindulatbol irom (Nokia 6600, 6260, 6630, 3230, 6670, 6680, 6681, 7610
Motorola A925 + A1000
Sony Ericsson P800
Ericsson P900, P910
Nokia 9300, 9500
Nokia 7650, 3650, 36xx, N-GAGE
Nokia 6600, 6260, 6630, 3230, 6670, 6680, 6681, 7610 )
ezeket támogatja
most ti is vadászhatok :) -
#14 Na sziasztok
figyeljetek szeretnék kérni töletek hogy telefonon hogy lehet messengert használni elöre is kösszi
nokia 6680 telefonom van
-
#13 sziasztok akinek van yahooja itt elérhetik
[email protected]
messengerem
[email protected] -
wiezro #12 ha a vírusod ,érete nagyon kicsi ügyi vagy..... és ha sok ügyi ember van akkor a soksok kis vírus létének vizsgálata gyorsabb, mintha mind kcisit nagyobbacska lenne....... a mai netsebességeknél árnyalatnyi a külömbség hogy 1k vagy 46k... -
mrzool #11 Esetleg ajánlom a virushirado.hu oldalt, sok érdekes írás van rajta. -
mrzool #10 LOL... Nagyon félreértetted a kolléga postját... A 46k hatalmas! Pár száz bájtban megírni ilyesmit, na, az már tudás!
Másrészt kiket nem kell alábecsülni? Azért ne istenítsd már azokat a hülyegyerek vírusírókat - alig van egyedi ötletük, csak összelopkodott kódokból generálnak 'újabb' kártevőket. Nincs ebben semmi tudás. -
device #9 Azert mert 46k nemtudom miert kell lenezni. En inkabb fosnek a helyedben hogy valyon mi lehet meg a TE gepeden amirol meg nem tudnak a viruskergeto cegek.Nem kell oket alabecsulni, nagyon durva dolgokat lehet belole kihozni. -
jefferson83 #8 "MSN Messengeren üzengetnek egymásnak a férgek"
Már neharagudjanak, de ezt kikérem magamnak.
-
#7 ez nem maradhjatott ki :] -
#6 na végre valami jó hír [ravasz1] -
#5 És még büszke is vagy rá? Jéjzus! -
#4 Vajon miért nem izgat ez a hír engem.
Talán azért mert az első dolog amit kiirtottam a rendszerből ez a szar messenger volt? -
FTeR #3 icq-ban ez már olyan mindennapos, hogy már nem hírértékű. -
irkab1rka #2 Azt hiszem el kellene a srácok ujjacskáit tördelni, és lenne pár hónap vírusmentes időszak.
HOZZÁÉRTŐ RENDŐRŐKET TAIWANRA!!! :))))
46K? wuhahahahaaaa hüJe szkripkidik. Ez elite hakkorok nagyon lenézik aziLYet :)
ui. futtassuk fel a google-t: keress rá az "1337 h4ck33r"-re ;o) -
#1 Ezért (sem) haszálok messengert.