S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
OFF
a Passat meg a Vectra neked felsõkategóriás? még csak nem is felsõközépkategóriás. A 7-es BMW meg a Mercedes S-osztály a felsõ kategóriás, utána jön a felsõközepes 5-ös, meg E-osztályos meg A6-os Audi. És lám elérkeztünk a középkategóriához (Passat, Mondeo, Laguna, A4, stb.)
Úgyhogy egyezzünk már meg abban, hogy a Marea a korabeli kategóriatársaihoz képest kisebb autó. Nem fogod fel, hogy a dizájnt nem a német autókhoz képest írtam le, hanem az Alfákhoz képest.
ON

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Al Age
"Egyébként a Marea középkategóriás volt, nem? (nem biztos) Mert ha igen, akkor a korabeli Passatokhoz és Vectrákhoz képest kicsi volt azért."

Ez így igaz, de ezt írhatnánk így is: egy középkategóriás autó kisebb, mint egy felsõkategóriás.😊
A Marea 1996-ban debütált. Nézz meg egy korabeli Volkswagen-t, vagy Opelt és döntsd el, hogy melyik dizájnosabb.

Azért ne egy Audi A2-est hasonlítsunk egy Maserati Quattroporte-hoz😊

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

DJ Bee18
Faterom olyan pozícióban volt. 2000-ben egy 1.6-os Passat Comfortline lett, na az királyság volt. Aztán jött egy alap 1.6 V40, na az szörnyû volt. Most legutóbb egy Laguna II Grandtour volt 1.8-assal, Dynamique felszereltséggel, az is királyság volt, végre nem 1.6-os 😊)

DonnieBrasco
Miért, a Barchetta szerintem nem rossz 😊 ha már a Fiatról van szó!
Passat, Audi, BMW (új), Volvo - én már csak ezeket a manáger-cégautó designokat csípem 😊 nyomulok is az elõléptetésre, bár "csak" egy új Vectrát adnának 😊)) de az is jó lesz!

DB

A ti kung-futok nem erős!

DJ Bee18
Ezzel így vagyok én is, nekem csak a GT dizájnja tetszik, de mondjuk egy 147 vagy egy 156-é már nem annyira.

DJ Bee18
Hát állandóan mentegetik a Fiatot. Egyébként mint írtam az Alfakhoz képest nincs semmi dizájnja. Egyébként a Marea középkategóriás volt, nem? (nem biztos) Mert ha igen, akkor a korabeli Passatokhoz és Vectrákhoz képest kicsi volt azért. Egyébként ha már német dizájn, a Passaté elég ütõs szerintem.

DonnieBrasco
Jó kocsik az Alfák, bár az egyetlen amit eddig vezettem, iszonyúan idegesítõ fékkel rendelkezett, szinte vezethetetlen volt.
Ja és egyáltalán nem tetszik a kasztnijuk, de ez ízlés kérdése, azt nem mondom rá hogy nem szép, csak nekem nem tetszik egy kicsit sem....

DB

A ti kung-futok nem erős!

Al Age
<#szomoru2>
A Fiat nem áll a csõd szélén.
Kicsi lenne egy Marea? Egy Boeing 747-eshez képest valóban az.
Nekem egy egyes Puntom van és mai napig bárki belelül, meglepõdik, hogy hátul mennyi hely van. Saját magam mögött elférnék (185 cm).
Semmi dizájn? Akkor Te még biztos nem láttál német autót<#eplus2>
Vezetési élmény ok. Az Alfa az Alfa. De nekem kifejezetten tetszenek a Fiat-ok is😊

hykao
Pláne, hogy a World Racing 2-ben alapból lesz jópár Alfa Romeo... 😊
hykao
Húúú ez a HUD nagyon konzolosnak tûnik...😞
DJ Bee18
Azt viszont nem szeretem, amikor a megbízhatóság miatt szidják az Alfákat. Mert ugyanúgy vannak más márkáknál is példák és ellenpéldák. Például faterom most adta le a céges Laguna II Grandtourját 126000 km volt benne, és semmi baja nem volt soha. Ugyanakkor az egyik kolegájának egy hónapos Meganeja van, és már 3x rohadt le. Ilyen példát tudok még BMW-re és VW-re is. Szóval ez nem márkafüggõ. A Fiat viszont nem csoda, hogy csõd szélén áll, ugyanolyan puritánok vagy puritánabbak inkább 😊, kicsik (pl. Marea, Brava) + semmi dizájn, semmi vezetési élmény az Alfakhoz képest 😊)

JohnnySmith
Természetesen 😊)
Talán 1-2 év múlva összetudok hozzni egy saját 156 netán 159-re valót😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

petee
sebaj,de látom a "coure" megvan!<#eljen>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

JohnnySmith
Nekem sajna nincs😞 de volt idõm sokat menni vele.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

petee
156-osod van?

JohnnySmith
Tény hogy kicsit "spártai" hangulat uralkodik belûl 😊 de akkor imádom a dizájnját az összes Alfának és a hangjuk.....áhhh fergetegesen jól vannak hangolva 😊
De tulképpen 1et értek veled de ettõl fûggetelnûl nekem nagyon bejönnek.
Futassuk csak a topikot 😉

DJ Bee18
A 156 azért nem jön be, mert középkategóriához képest eléggé szûk, amúgy nem lenne bajom vele. Viszont a mostani ráncfelvarrott 156 sokkal jobban teszik szembõl, mint a 159.

JohnnySmith
Semmi gond ha csak a GT-ért rajongsz 😄
Én meg csak a 156 inkább😄 És a 159 😊) (ha lesz a gamebe)

DJ Bee18
én csak ezért az alfáért rajongok, de ezért nagyon 😊)

DJ Bee18
na felvirágzik a topic? 😊

DJ Bee18
Megmondom õszintén, magukért az Alfákért nem igazán rajongok, csak a jó autós gamekért, Merci fan se vagyok, mégis rohadt jó játék a World Racing 😊

JohnnySmith
Jaja látom 😊
Látom nem csak én vagyok Alfa fan 😊))
ÚJ Videó 😊
ÚJ Videó mirror2 😊
ÚJ Videó mirror3 😊

DJ Bee18
itt az újabb videó, ami a játék RPG részét mutatja be

petee
szép lesz nagyon!ha nem lesz benne 145-ös akkor vérontás lesz!<#violent><#idiota>

DJ Bee18
van egy videó, és törik az autó! 😊)

DJ Bee18
ez a hivatalos oldal, itt még mindig 2005 May szerepel a szövegben 😊

JohnnySmith
Köszi a képeket😊 Respect 😊
Hát ha év vége akkor várunk türelmesen😞

DJ Bee18
Mintha azt olvastam volna ki belõle, hogy csak év vége a megjelenés 😞

DJ Bee18

DJ Bee18
Úgy látszik a képekbõl, hogy van civil forgalom, sajnos belsõnézetets képet nem láttam, lehet hogy nem is lesz 😞(

DJ Bee18
Még több kép itt

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18
akkor május? 😊

hykao
...szeptember-októberben meg World Racing 2, mielõtt elfelejtenétek... 😊)
karikusz
Nem lesz rossz. Áprilisban trackmania, májusban ez....lesz mivel játszani😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Bee18
remek csak így tovább 😊

JohnnySmith
Májusban debûtál pc-re.

Megjeelenés mikorra várható?

Al Age
kb fél percnél amikor éppen 8c Competizione verseny van, az a pattogás nagyon nem tetszik...
de egyébként ígéretes😊

M@TriX
a lengéscsillapítók egész pofásak, de azért elég árkádnak tûnik, majd meglátjuk mit hoznak ki belõle...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

petee
Nem rossz a video,remélem egy kis egyediség lesz a játékba,már így is van,csak Alfákkal lehet csapatni😊))
Johan: Neked is alfád van?😊

JohnnySmith
De jól megfogalmaztam 😊)) na jó még reggel van nekem 😊)

JohnnySmith
Kijött az intro movie-ja ! 😊
INTRO MOVIE
Nagyon pofásnak tûnik a game ! Ja és úgytûnik a videoból, hogy nem árkád lesz mert "kis" fizika befigyel😊 De az is tény hogy autót nem láttam benne törötten 😞 De ez még változhat.

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.