S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
<#vigyor><#nyes>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
na ez a topik is bekerült a kedvencek közé😊

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

M@TriX
hát a képekbõl eddig inkább ford racing, mert amolyan ALLinOne-t akarnak, pályaverseny utcai versenyek... majd meglátjuk.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

JohnnySmith
Nekem is az Alfa a favoritom (156😊)

Remélem ez a game nem a ford racing-re vagy a mercis game-hez (nemtom a nevét)lesz hasonló hanem inkább a Need for Speed: Porsche Unleashed-hez 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

petee
Hozzám meg a 145-ös kis boxerom nõtt!😊)

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Taranov
Iszonyatszép 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ügye 75ös lesz?😊 mert egy 75öst nyúzok és nagyon a szivemhez nött 😊)

Kit--Kat
az Alfák a legdizájnosabb szériaautók
ez vitathatatlan

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

petee
Hóhó,ez nekem való játék!😊
Alfás autós még nem volt,remélem jó lesz!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Taranov
Jáj, Alfa foreva' 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ez mind? 😄DD
veszek neked egyet belõlük! tess! neked aztán könyû a kedvedben járni 😄DDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

seAke
Kedvenc autóm:

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

JohnnySmith
😊 jah kicsit 😊

JohnnySmith
Játéké 😊 csak gondoltam ráhangolom a népeket az Alfára 😊

ThePartyFace
Ez ilyen álmodozós topig?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

BBird
Most ez az autós topic, vagy a játéké? :-)
JohnnySmith
Alfa 159

JohnnySmith

JohnnySmith
Alfa Romeo Brera 😊

JohnnySmith
Jónak ígérkezik. Szerintem sok árkád cucc mellé bõven elfér ez is. Bár remélhetõleg ez nem lesz annyira árkád mint pl álltalam gyûlölt nfsu sorozat😊

JohnnySmith

hejj, ez joak ! 😄DD

Delta van ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JohnnySmith

JohnnySmith

JohnnySmith
"A szakmában igencsak nagy névnek számító Milestone (Superbike-sorozat) fejlesztõi újra serényen munkálkodnak, ezúttal autóversenyre invitálnak bennünket: A Sqadra Corse Alfa Romeo-ban meglepõ módon a címszereplõ autók volánja mögött kell maradandót alkotnunk. Az ígéretek között szerepel a tetteinkre dinamikusan reagáló AI, teljes körû mûszaki konfigurálhatóság, illetve egy RPG-játékokra emlékeztetõ pontelosztásos fejlõdési rendszer. A játék egyszerre debütál majd májusban PC-re és PS2-re, melyeket kicsivel késõbb követ az Xbox-os konverzió."

HC.Gamer

← ElőzőOldal 9 / 9