425
SCAR - száguldozz Alfa Romeoval :)
-
#265 Annyira azert siraly nem lett, igy utolag megnezve;)) Azert mehettem volna egy normalisabbat is, mert ez tenyleg csak "elindit, palya, auto, start, felvesz, kilep, tomorit, feltolt" volt;))))) Raadasul torzitva kicsinyitettem le:))) -
#264 Ez elsosorban konzol-style program, vagyis "arkados":) De tenyleg jo, elvezetesen vezetheto (bar azert gagyin kezeli a kormanyt:D).
Autot tuningolni nem lehet, mert gyari, szeria Alfak vannak benne. De abbol van vagy 25, egy csomo valtozat stb. A pilotat lehet "tuningolni" ami eleg egyedi es jol sikerult.
A visszajatszas a szokasos, tobb nezet plusz a TV, de jo feny-arnyek efektekkek, real tukrozodessel es melysegelesseggel (ami azert eleg sokat dob a dolgon). -
#263 sirály lett grat...replayben hogy néz ki a dolog?
a gamma is jónak néz ki...a számok arcade-ot idéznek a képernyőn, de ettől eltekintve hasít rendesen és zajlik az élet
és milyen tuning lehetőségek vannak?
-
KeZso #262 ISTEN vagy!!
Ha meg lesz fullosan akkor azt se felejtsd el felrakni!!
THX én is!! -
#261 és amiket Alex mondott -
#260 "óóó laguna seca???
utoljára még PS1-en nyomtam GT2-vel azon a pályán :)
és imádtam azóta sehol nem találkoztam vele"
pedig azóta jónéhány gammában benne volt...
GT3, GT Concept 2002, GT4, Forza Motorsport -
#259 Tessek: Alexease SCAR Saves
- Ebben tarolja a konfig es a hangbeallitasokat is!
- Nincs kesz teljesen a TOUR, meg az Unlimited hianyos, es a Challenge alig van elkezdve. -
#258 Alexease nem lehetne hogy a te save-dat feltöltenéd valahova a kicsit bénábban jáccóknak? :) -
#257 legalább hibázik:D nemugy mint sok más játékba -
#256 -
MrTressy #255 nem rossz ai jókat lámázik :)) -
#254 na meglesem köfi :) -
#253 Tessek, Laguna video:)) SCAR, Laguna Seca (AVI, DivX, 5Mbyte) -
#252 hát ezaz hogy én inkább normális gépekkel mennék azon a pályán...:))) -
#251 Nehogy ma'!?;) Van NR2003 es F1C ala is:) Mondjuk, ha az LFS-ek nem szaroznanak a jatekkal es a palyakkal, lehetne az ala is. Ez egy kicsit off, de ezzel, hogy nem lehet palyakat gyartani hozza, nagyon elastak magukat... -
#250 Eleg konzolos, az tuti:) Foleg a menujetol lehet idegosszeomlast kapni:))))) -
#249 Nekem nem jött be.
Nekem túl konzolos...
Jó 5letek vannak benne, de valahogy ráuntam... -
#248 óóó laguna seca???
utoljára még PS1-en nyomtam GT2-vel azon a pályán :)
és imádtam azóta sehol nem találkoztam vele -
#247 Mindjar csinalok egy kis videot pl. Lagunabol. -
#246 Persze, nekem tetszett:) Kikapcsolodasnak teljesen jo. Olyan TRD2 szintu autokazas, de egy csomo uj otlettel, ami eleg jol megdobja a jatekmenetet.
Pl.: Alapban sok a palya (JOK a palyak!) es az auto. Itt a pilotat lehet "tuningolni, fejleszteni":) Mondjuk idegalapot: a sokat "draftolsz" valaki mogott, vagy idegesited, akkor egy ido mulva "elszakad a cerna" es hibazik, kicsuszik, ront stb.:)) Mindenre ad pontot, amivel az uj dolgokat lehet begyujteni: vezetett kor, elozes, "idegesites", tiszta kor - a legfontosabb, ez a legtobb pontot adja, korrekt hogy ezt fontosnak veszi - stb.
A demot probald ki, ha az bejon vezetesre, akkor a teljes csak jobb lehet az autok es a palyak miatt (van Hockeinheim, Donnington, Laguna Seca, Valencia is !) -
#245 1 próbát azér megér nem ?:) -
#244 Fizika-vezetesielmeny-hasznalhatosag eleg jo, jatekmenet jol sikerult, erdekes, de csak motorhazteto vagy kulsonezet van es osszesegeben azert arkados:) -
#243 SCAR Squadro Corse Alfa Romeo-ra átnevezi valaki a topik címét? Mert ez az eredeti címe. -
#242 hmm...ez miez?
arcade vagy szim? -
#241 milyen géped van?esetleg.. talán sztem.. vk driver.. fogalmam sincs..:(( -
#240 nemtok segiteni.. nekem semmi gond vele.. -
#239 Valaki #219?? -
#238 helyes..:D akkor tojjuk... nekem is most lett meg:) -
#237 jo lett, kikellet kapcsolnom a settingsnél a cubic environment-et -
KeZso #236 Rakj fel egy új videókártya drivert, hátha megjavul!
Rolesz:Neked is thx! -
KeZso #235 Thx! -
#234 nekem az összes autó fekete, gondolom a vidi kártyám szar, nincs megoldás rá? -
Rolesz #233 Tour a neve -
#232 Dinasty Mode és abban a legfelső, már eldelejtettem a nevét. -
#231 Thank you:) -
KeZso #230 Sziasztok!
Milyen módben kell menni, hogy nyerhessek autüókat és új pályák is legyenek engedélyezve? -
#229 Lehet... -
#228 *vele.. -
#227 :Dkösz:D ez télleg rövigd vcolt... jácccotttam a demojával..és elég jo.. leszedem tejjjjesbe sztem:)multizni lehet benne??? -
#226 Érdekes játék. Mindenesetre elég sok jó 5let van benne!
Nyúzom ezerrel!