S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor miért nem kérdeznek normálisan?
Szerintem ez a tag is 14- -os és nagyfijúnak akar láccani a káromkodással, meg a fakkolós szmájlikkal. Pedig csak szánalmas. Szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Autot tuningolni nem lehet, mert gyari, szeria Alfak vannak benne. De abbol van vagy 25, egy csomo valtozat stb. A pilotat lehet "tuningolni" ami eleg egyedi es jol sikerult.
A visszajatszas a szokasos, tobb nezet plusz a TV, de jo feny-arnyek efektekkek, real tukrozodessel es melysegelesseggel (ami azert eleg sokat dob a dolgon).
a gamma is jónak néz ki...a számok arcade-ot idéznek a képernyõn, de ettõl eltekintve hasít rendesen és zajlik az élet
és milyen tuning lehetõségek vannak?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ha meg lesz fullosan akkor azt se felejtsd el felrakni!!
THX én is!!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
utoljára még PS1-en nyomtam GT2-vel azon a pályán :)
és imádtam azóta sehol nem találkoztam vele"
pedig azóta jónéhány gammában benne volt...
GT3, GT Concept 2002, GT4, Forza Motorsport
- Ebben tarolja a konfig es a hangbeallitasokat is!
- Nincs kesz teljesen a TOUR, meg az Unlimited hianyos, es a Challenge alig van elkezdve.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nekem túl konzolos...
Jó 5letek vannak benne, de valahogy ráuntam...
Þór vígi þessi rúnar
utoljára még PS1-en nyomtam GT2-vel azon a pályán :)
és imádtam azóta sehol nem találkoztam vele
Pl.: Alapban sok a palya (JOK a palyak!) es az auto. Itt a pilotat lehet "tuningolni, fejleszteni":) Mondjuk idegalapot: a sokat "draftolsz" valaki mogott, vagy idegesited, akkor egy ido mulva "elszakad a cerna" es hibazik, kicsuszik, ront stb.:)) Mindenre ad pontot, amivel az uj dolgokat lehet begyujteni: vezetett kor, elozes, "idegesites", tiszta kor - a legfontosabb, ez a legtobb pontot adja, korrekt hogy ezt fontosnak veszi - stb.
A demot probald ki, ha az bejon vezetesre, akkor a teljes csak jobb lehet az autok es a palyak miatt (van Hockeinheim, Donnington, Laguna Seca, Valencia is !)
arcade vagy szim?
Honda - The Power of Dreams
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Rolesz:Neked is thx!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Milyen módben kell menni, hogy nyerhessek autüókat és új pályák is legyenek engedélyezve?
Honda - The Power of Dreams
Nyúzom ezerrel!
Þór vígi þessi rúnar