S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azzal a géppel már lehet tekerni rendesen :)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
hát elég érdekes mit mondjak. az elején az alap gépek elég érdekesen viselkednek...olyan hogy ellenkormányzás nincs...
tetszik ez a játék az idegekkel dolog is :) meg az alfa 156 gt is :)))
na szal király
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
de hogy megnyugtassalak, még a config.ini-ben is 1024x768 szerepel és mégsem azon megy a játék. fasznak vettem én nv kártyát?<#kuss>#kuss>
igazad van, van már save,de azért köszi!:)
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Honda - The Power of Dreams
mert ha gondolod akkor adok 1 savet.. én 5. levelnél járok..hátha azt beteszed és jo lesz + rá tudsz menteni..
amugy valaki fel tudott benne borulni??
Honda - The Power of Dreams
Valaki segítsen!:)Egyszerûen nem bírom elmenteni a kimentett állásomat,hiába kattintok a "save profile"-ra ,nem menti el. Próbáltam már mindent,új vindóz,stb. több ötletem már nincsen.Nem igaz, hogy csak nálam szar:)
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
az autó irányítását szokni kell, de szerintem nagyon jó, az AI is, ha rálegyezek egy méterrõl elkezd elhúzódni, ami végül kicsúszáshoz is vezethet, van ellenkormányzás, sérülés igaz kicsi, de szépen fokozatosan szétnyomható a verda. nekem tetszi, igaz még csak 1 órácskát játszottam vele. Szét lehet szivatni az AI-t, azt nagyon élvezem :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
aztán felraktam újra, ahova õ szeretné (program files...), és így megy már rendesen
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Segítséget szeretnék kérni. Elindítom a játékot és az intro után kifagy az egész. Valakinek volt már ilyen?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)