425
SCAR - száguldozz Alfa Romeoval :)
-
#345 Kiveve akkor, ha mar akkora felbontasban jatszol, hogy fizikalisan nem tudod megkulonboztetni a keppontokat:)))))))) -
#344 De eddig mindennél tökéletesen működött, nem kellett semmit állítani. Meg mikor felteszem a softwerjét, akkor a végén van ilyen teszt. És ott is tökéletesen érzékeli. -
#343 nekem elviselhető így maxo felbontáson, persze most kezdhettem újra a gémet, a profiles mentés miatt :) de mostmár mentettem :) -
#342 a rece akkor is megmarad, mert max felbontásnál már a 2 nagyon eltérő szín erős kontrasztjából (nomeg hogy semmi átmenet a kettő között) ered. AA az szépen egymásba "mosná" őket. -
#341 nem érdemes, mondom, hogy vedd maxra a felbontást úgy szép lesz... -
#340 én ha rárakom driverből az AA-t már az intro is úgy szaggat, mint a szar. :( -
#339 max felbontásban szeritem már egész jó.
amúgy szerintem nagyon eltalálták a gémet, most nyomom a karriert vagy mit, a verdát hipp-hopp gajra lehet vágni, szóval vigyázni kell, nem lehet csak úgy mindnekit kilökni, mert erősen sérülhet a verda. ezzel rákényszerítenek minket az igazi versenyzésre, a kivárásra, hogy hibázik az AI. ez meg hog yne legyen unalmas, egyx tűrésvonallal jelzik, hogy mindjárt kikészül a tag (avagy mi) :) nagy poén és nagyon használható és élvezetes, a kaszni beleng meg minden, nem egy forradalmi grafika és fizika, viszont nagyon eltalálták a hangulatot. kormival még nem ovlt időm nyomni, de billről egy nagyon jó stuff.
de az egy nagy szar még, ez is a konzolátirat miatt, hogy menteni kell a karriert a menüben, ami ugye minden gémben automata szóval én rendre elfelejtem :) -
#338 Ok. végre sikerült!Nem tudom,hogy jöttél rá erre,de köszi! -
MrTressy #337 bekell kapcsolni driverböl az élsimitást úgy már egész türhetöen fog kinézni -
#336 Gondolom, a kormany driver-beallitasainal valahol;) Vagy esetleg Control Panel/Game Controllers/Logoitech Wingman Formula GP... -
#335 Az hol van? (amúgy Logitech Wingman Formula Force GP, és az elöbb telepítettem föl a drivert) -
#334 Probald a jatek konyvtarara bekapcsolni az Index Service-t. -
#333 Probald a kormany COMBINED/SEPARATELY reszet ki-be kapcsolgatni. -
#332 Szia! Most tudtam kipróbálni a savet,bemásoltam,de nem is látja a program.Semmilyen állást nem tudok betölteni.Komolyan nem értem:(
Alfám van és pont egy alfás játékkal nem tudok jáccani:((((((( -
#331 Valakinek sikerült neten mennie?
És nem tudjátok a pedált miért nem érzékeli? -
#330 nekem semmi gond a kormányommal:D -
#329 En tudom:) -
#328 Szerintem 720x568 vagy valami ilyesmi (szal mint a TV-nek), de, hogy a túróba jön ez ide? :) -
#327 mekkora egy DVD film felbontása? -
#326 Sziasztok!
Nagyon jó kis játék lett ez szerintem! a játékélmény kárpótolja az annyira felrótt élsímítás hiányát (de nekem még anélkül sem volt olyan vészesen csúny, bár tudom, 2005-ben, akinek egy lekicsinyített Paks van a számítógép házában, annak ez kevés)
Van itt olyan aki MOMO-val játsza azt a játékot? Kíváncsi lennék milyen tapaszatlata van! Elhangzott itt már, többszr is, hogy szarul kezelki a kormányt, nade ennyire? Alig éreztem az autót, és a kanyarokból kijövet rendszeresen túkormányoztam az autót... Billentyűzettel meg simán megy... -
#325 Azért a 75Hz ott is elkél! :) -
#324 alfa 156 gt is már halad a normális felé...
azzal a géppel már lehet tekerni rendesen :) -
#323 Kesobb lesznek sokkal jobb autok, ahol mar az autokezeles is kezd "normalisabb" lenni. -
#322 na közben megcsináltam és toltam pár kanyart.
hát elég érdekes mit mondjak. az elején az alap gépek elég érdekesen viselkednek...olyan hogy ellenkormányzás nincs...
tetszik ez a játék az idegekkel dolog is :) meg az alfa 156 gt is :)))
na szal király -
#321 Nalam a TFT miatt van 60Hz ;)) Amugy 85-100 korul/felett erdemes tolni:) -
#320 1024-nél nagyobb felbontáson meg kiégeti a szememet a 60hz. :( meg nem tudom miért, de a kép körül előjön egy "keret" ha átállítom a felbontást. ezt elvileg a driverből nwtweakkel előhözött rejtett frekiálligató opcióval lehetne kiküszöbölni (egyesével beálligatni, melyiknél mennyi), de az sem ér szart sem. :( -
#319 A Config.ini-ben nezd meg a beallitasokat:
Width=1280
Height=1024
RefreshRate=60 -
#318 feltettem ezt a retket dehát fél percig sem láttam hogy is néz ki mert elindítom kikapcsol a monitor, nem ad képet...85hz-n van...minden más játék megy így...na? -
#317 800x600-ra van optimalizalva (konzol rulez) es az elsimitasokat sem tamogatja. Pl. TFT-nel nem nativ felbontasnal vagy CRT-nel bizonyos mereteknel eleg szarul tud kinezni. -
#316 én 1125x akármennyire tettem, úgy szebb egy kicsit, amúgy az 1024 1024 csak valamiért baromira pixeles, sajnos eléggé látszik, hogy konzol átírat semmi grafminőséget szinte nemn lehet állítani... :( -
#315 bazz. ott állítom be, hogy 1024x768 és akkor is 640x480-ban megy.
de hogy megnyugtassalak, még a config.ini-ben is 1024x768 szerepel és mégsem azon megy a játék. fasznak vettem én nv kártyát? -
Rossi1 #314 Köszi szépen. Sajnos nekem a C.-n nincs ennyi helyem, ha megkukulok sem, és a meghajtónak is egyeznie kell, mert próbáltam de nem sikerült. Szóval azt hiszem jegelem a dolgot, de azért köszi..:) Csaó -
#313 jo lett ?? -
#312 igen áttettem persze:)
igazad van, van már save,de azért köszi!:) -
#311 meg ami a crack mappába volt..( scar98me,scar,reloaded) mind áttettttted?? én igen.. -
#310 ott már fennvan 1 .. akkor minek rakjak még 1 et?:D -
#309 inkább.. #259 -
#308 nem rossz ötlet, próbáljuk ki. küldd:) -
#307 lehetséges... mennyit mentél vele?
mert ha gondolod akkor adok 1 savet.. én 5. levelnél járok..hátha azt beteszed és jo lesz + rá tudsz menteni..
amugy valaki fel tudott benne borulni?? -
#306 egyedi hiba lehet?...