425

SCAR - száguldozz Alfa Romeoval :)
  • Alexease
    Kiveve akkor, ha mar akkora felbontasban jatszol, hogy fizikalisan nem tudod megkulonboztetni a keppontokat:))))))))
  • Duddits
    De eddig mindennél tökéletesen működött, nem kellett semmit állítani. Meg mikor felteszem a softwerjét, akkor a végén van ilyen teszt. És ott is tökéletesen érzékeli.
  • M@TriX
    nekem elviselhető így maxo felbontáson, persze most kezdhettem újra a gémet, a profiles mentés miatt :) de mostmár mentettem :)
  • mucius
    a rece akkor is megmarad, mert max felbontásnál már a 2 nagyon eltérő szín erős kontrasztjából (nomeg hogy semmi átmenet a kettő között) ered. AA az szépen egymásba "mosná" őket.
  • M@TriX
    nem érdemes, mondom, hogy vedd maxra a felbontást úgy szép lesz...
  • mucius
    én ha rárakom driverből az AA-t már az intro is úgy szaggat, mint a szar. :(
  • M@TriX
    max felbontásban szeritem már egész jó.

amúgy szerintem nagyon eltalálták a gémet, most nyomom a karriert vagy mit, a verdát hipp-hopp gajra lehet vágni, szóval vigyázni kell, nem lehet csak úgy mindnekit kilökni, mert erősen sérülhet a verda. ezzel rákényszerítenek minket az igazi versenyzésre, a kivárásra, hogy hibázik az AI. ez meg hog yne legyen unalmas, egyx tűrésvonallal jelzik, hogy mindjárt kikészül a tag (avagy mi) :) nagy poén és nagyon használható és élvezetes, a kaszni beleng meg minden, nem egy forradalmi grafika és fizika, viszont nagyon eltalálták a hangulatot. kormival még nem ovlt időm nyomni, de billről egy nagyon jó stuff.

de az egy nagy szar még, ez is a konzolátirat miatt, hogy menteni kell a karriert a menüben, ami ugye minden gémben automata szóval én rendre elfelejtem :)
  • petee
    Ok. végre sikerült!Nem tudom,hogy jöttél rá erre,de köszi!
  • MrTressy
    bekell kapcsolni driverböl az élsimitást úgy már egész türhetöen fog kinézni
  • Alexease
    Gondolom, a kormany driver-beallitasainal valahol;) Vagy esetleg Control Panel/Game Controllers/Logoitech Wingman Formula GP...
  • Duddits
    Az hol van? (amúgy Logitech Wingman Formula Force GP, és az elöbb telepítettem föl a drivert)
  • Alexease
    Probald a jatek konyvtarara bekapcsolni az Index Service-t.
  • Alexease
    Probald a kormany COMBINED/SEPARATELY reszet ki-be kapcsolgatni.
  • petee
    Szia! Most tudtam kipróbálni a savet,bemásoltam,de nem is látja a program.Semmilyen állást nem tudok betölteni.Komolyan nem értem:(
    Alfám van és pont egy alfás játékkal nem tudok jáccani:(((((((
  • Duddits
    Valakinek sikerült neten mennie?

És nem tudjátok a pedált miért nem érzékeli?
  • AlieN911
    nekem semmi gond a kormányommal:D
  • Alexease
    En tudom:)
  • hykao #328
    Szerintem 720x568 vagy valami ilyesmi (szal mint a TV-nek), de, hogy a túróba jön ez ide? :)
  • mohus
    mekkora egy DVD film felbontása?
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!
    Nagyon jó kis játék lett ez szerintem! a játékélmény kárpótolja az annyira felrótt élsímítás hiányát (de nekem még anélkül sem volt olyan vészesen csúny, bár tudom, 2005-ben, akinek egy lekicsinyített Paks van a számítógép házában, annak ez kevés)

Van itt olyan aki MOMO-val játsza azt a játékot? Kíváncsi lennék milyen tapaszatlata van! Elhangzott itt már, többszr is, hogy szarul kezelki a kormányt, nade ennyire? Alig éreztem az autót, és a kanyarokból kijövet rendszeresen túkormányoztam az autót... Billentyűzettel meg simán megy...
  • hykao #325
    Azért a 75Hz ott is elkél! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    alfa 156 gt is már halad a normális felé...
    azzal a géppel már lehet tekerni rendesen :)
  • Alexease
    Kesobb lesznek sokkal jobb autok, ahol mar az autokezeles is kezd "normalisabb" lenni.
  • ÁjjLe BoBBi
    na közben megcsináltam és toltam pár kanyart.
    hát elég érdekes mit mondjak. az elején az alap gépek elég érdekesen viselkednek...olyan hogy ellenkormányzás nincs...
    tetszik ez a játék az idegekkel dolog is :) meg az alfa 156 gt is :)))
    na szal király
  • Alexease
    Nalam a TFT miatt van 60Hz ;)) Amugy 85-100 korul/felett erdemes tolni:)
  • mucius
    1024-nél nagyobb felbontáson meg kiégeti a szememet a 60hz. :( meg nem tudom miért, de a kép körül előjön egy "keret" ha átállítom a felbontást. ezt elvileg a driverből nwtweakkel előhözött rejtett frekiálligató opcióval lehetne kiküszöbölni (egyesével beálligatni, melyiknél mennyi), de az sem ér szart sem. :(
  • Alexease
    A Config.ini-ben nezd meg a beallitasokat:
    Width=1280
    Height=1024
    RefreshRate=60
  • ÁjjLe BoBBi
    feltettem ezt a retket dehát fél percig sem láttam hogy is néz ki mert elindítom kikapcsol a monitor, nem ad képet...85hz-n van...minden más játék megy így...na?
  • Alexease
    800x600-ra van optimalizalva (konzol rulez) es az elsimitasokat sem tamogatja. Pl. TFT-nel nem nativ felbontasnal vagy CRT-nel bizonyos mereteknel eleg szarul tud kinezni.
  • M@TriX
    én 1125x akármennyire tettem, úgy szebb egy kicsit, amúgy az 1024 1024 csak valamiért baromira pixeles, sajnos eléggé látszik, hogy konzol átírat semmi grafminőséget szinte nemn lehet állítani... :(
  • mucius
    bazz. ott állítom be, hogy 1024x768 és akkor is 640x480-ban megy.
    de hogy megnyugtassalak, még a config.ini-ben is 1024x768 szerepel és mégsem azon megy a játék. fasznak vettem én nv kártyát?
  • Rossi1
    Köszi szépen. Sajnos nekem a C.-n nincs ennyi helyem, ha megkukulok sem, és a meghajtónak is egyeznie kell, mert próbáltam de nem sikerült. Szóval azt hiszem jegelem a dolgot, de azért köszi..:) Csaó
  • AlieN911
    jo lett ??
  • petee
    igen áttettem persze:)
    igazad van, van már save,de azért köszi!:)
  • AlieN911
    meg ami a crack mappába volt..( scar98me,scar,reloaded) mind áttettttted?? én igen..
  • AlieN911
    ott már fennvan 1 .. akkor minek rakjak még 1 et?:D
  • AlieN911
    inkább.. #259
  • petee
    nem rossz ötlet, próbáljuk ki. küldd:)
  • AlieN911
    lehetséges... mennyit mentél vele?
    mert ha gondolod akkor adok 1 savet.. én 5. levelnél járok..hátha azt beteszed és jo lesz + rá tudsz menteni..
    amugy valaki fel tudott benne borulni??
  • petee
    egyedi hiba lehet?...