S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Azért a 75Hz ott is elkél! :)
ÁjjLe BoBBi
alfa 156 gt is már halad a normális felé...
azzal a géppel már lehet tekerni rendesen :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Alexease
Kesobb lesznek sokkal jobb autok, ahol mar az autokezeles is kezd "normalisabb" lenni.
ÁjjLe BoBBi
na közben megcsináltam és toltam pár kanyart.
hát elég érdekes mit mondjak. az elején az alap gépek elég érdekesen viselkednek...olyan hogy ellenkormányzás nincs...
tetszik ez a játék az idegekkel dolog is :) meg az alfa 156 gt is :)))
na szal király

Alexease
Nalam a TFT miatt van 60Hz ;)) Amugy 85-100 korul/felett erdemes tolni:)
mucius
1024-nél nagyobb felbontáson meg kiégeti a szememet a 60hz. :( meg nem tudom miért, de a kép körül elõjön egy "keret" ha átállítom a felbontást. ezt elvileg a driverbõl nwtweakkel elõhözött rejtett frekiálligató opcióval lehetne kiküszöbölni (egyesével beálligatni, melyiknél mennyi), de az sem ér szart sem. :(

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Alexease
A Config.ini-ben nezd meg a beallitasokat:
Width=1280
Height=1024
RefreshRate=60
ÁjjLe BoBBi
feltettem ezt a retket dehát fél percig sem láttam hogy is néz ki mert elindítom kikapcsol a monitor, nem ad képet...85hz-n van...minden más játék megy így...na?

Alexease
800x600-ra van optimalizalva (konzol rulez) es az elsimitasokat sem tamogatja. Pl. TFT-nel nem nativ felbontasnal vagy CRT-nel bizonyos mereteknel eleg szarul tud kinezni.
M@TriX
én 1125x akármennyire tettem, úgy szebb egy kicsit, amúgy az 1024 1024 csak valamiért baromira pixeles, sajnos eléggé látszik, hogy konzol átírat semmi grafminõséget szinte nemn lehet állítani... :(

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

mucius
bazz. ott állítom be, hogy 1024x768 és akkor is 640x480-ban megy. <#awink>
de hogy megnyugtassalak, még a config.ini-ben is 1024x768 szerepel és mégsem azon megy a játék. fasznak vettem én nv kártyát?<#kuss>

Köszi szépen. Sajnos nekem a C.-n nincs ennyi helyem, ha megkukulok sem, és a meghajtónak is egyeznie kell, mert próbáltam de nem sikerült. Szóval azt hiszem jegelem a dolgot, de azért köszi..:) Csaó
AlieN911
jo lett ??

Honda - The Power of Dreams

petee
igen áttettem persze:)
igazad van, van már save,de azért köszi!:)

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

AlieN911
meg ami a crack mappába volt..( scar98me,scar,reloaded) mind áttettttted?? én igen..

AlieN911
ott már fennvan 1 .. akkor minek rakjak még 1 et?:D

AlieN911
inkább.. #259

petee
nem rossz ötlet, próbáljuk ki. küldd:)

AlieN911
lehetséges... mennyit mentél vele?
mert ha gondolod akkor adok 1 savet.. én 5. levelnél járok..hátha azt beteszed és jo lesz + rá tudsz menteni..
amugy valaki fel tudott benne borulni??

petee
<#szomoru1> egyedi hiba lehet?...

AlieN911
nekem jol megy.. nemtok segiteni..:(ssrryyy

nálam is jól fut mind win98 mind xp alatt is <#vigyor>

petee
Sziasztok!
Valaki segítsen!:)Egyszerûen nem bírom elmenteni a kimentett állásomat,hiába kattintok a "save profile"-ra ,nem menti el. Próbáltam már mindent,új vindóz,stb. több ötletem már nincsen.Nem igaz, hogy csak nálam szar:)

ÁjjLe BoBBi
mondtam már hogy nincs PS2-õm? <#wow2><#vigyor5>

MikX
Jah, nekem is ez kb a véleményem, irányítással nekem semmi gondom, bár nem próbáltam bill-el, csak kormánnyal, tetszik ez az XP-rendszer, de a Tiger effect sztem csa kazért van benne, hogy legyen vmi plus a gaméban, vmi egyedi...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

M@TriX
na megnéztem a gémet, Xpre másik particióra és nem száll el egy picit sem, szóval nálatok van a hiba.
az autó irányítását szokni kell, de szerintem nagyon jó, az AI is, ha rálegyezek egy méterrõl elkezd elhúzódni, ami végül kicsúszáshoz is vezethet, van ellenkormányzás, sérülés igaz kicsi, de szépen fokozatosan szétnyomható a verda. nekem tetszi, igaz még csak 1 órácskát játszottam vele. Szét lehet szivatni az AI-t, azt nagyon élvezem :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Basszus, ez mar szanalmas ami itt folyik...:(
XP van fenn.DE csak arrol indul el,igaz utanna exe hibaval leall.Az erdekes az hogy volt mar fenn,akkor is 98-al indult de nem allt le,csak idegesitett a mentes es levettem.
XP van fenn.DE csak arrol indul el,igaz utanna exe hibaval leall.Az erdekes az hogy volt mar fenn,akkor is 98-al indult de nem allt le,csak idegesitett a mentes es levettem.
Légyszi valaki feltenne valamilyen savet mert az alexes nem letoltheto koszi.
starter.exe ott lehet a felbontást állitani... <#vigyor>

mohus
ja és kinek van meg eredetiben?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
n

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ebbe azért már benne van a varia PC család is:)

nekem is ilyen volt
aztán felraktam újra, ahova õ szeretné (program files...), és így megy már rendesen

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Nekem ugyan ezt csinalja,probald a Scar98ME inditani.Neha sikerul.Utanna meg jon a tobbi gond
Csaó!

Segítséget szeretnék kérni. Elindítom a játékot és az intro után kifagy az egész. Valakinek volt már ilyen?
mucius
nekem se lépett ki egyszer sem. csak szaros gef6-ommal nem akar csak 640x480-ban menni. :( nomeg sorra olvasni az olyan kommenteket, hogy kormánynál a pedálokat nem igazán akarja felismerni. ennél már csak az a nagyobb cink, hogy a hivatalos oldalon semmiféle feedbackre nincs lehetõség se fórum, se contactímél, semmi. amúgy sztem fasza kis játék.

Ramore
nekem nem lép ki sehonnan sem, hibátlanul megy, a menû símán átlátható, tény, hogy készült már jobb is, de összességében elviselhetõ
Egy kalap szar ez a jatek.Allandoan kilepked,menu atlathatatlan.Kinlodjon vele az aki csinalta.
AlieN911
tettél fel uj vk drivert?

Danman
P4 Nvidia Geforce FX 5500 2.4Ghz Windows Xp 512 Mb RAM

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

mucius
profile managementen belül savelj.

Sziasztok,lehet menteni a jatekba, vagy inkabb tudtok?
mucius
de ha már itt vagy te a számítástechnika császára, akkor programozd már át a gammát, hogy gef6-ot meg a pedálokat kezelje normálisan. <#email>

mucius
nemtán rám céloztál? majdnem 14, és majdnem szánalmas. szerintem az a szánalmas, hogy monitorfüggõ kockák, akik bizonyos hsz-számot elértek istenségnek képzelik magukat. :O

JohnnySmith
Ezt de jó olvasni! De még mindig nem sikerült kipróbálnom :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Ramore
Nem olyan rossz game ez, mint ahogyan azt egyesek beharangozták. Engem picit emlékeztet a Gran Tourismo (PS2) játékhoz az irányíthatósága.
AlieN911
<#nevetes1>