S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Catalyst 5.6 van fenn a legfrissebb!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Ati kártyám van de mégis mit állítsak rajta??

Alexease
Konzol portos jatek, vagyis erosen videokartyadriver fuggo. Vagy "nativ" nVidia-val kell tolni vagy frissiteni, allitgatni kell az ATI drivert.
Morphin
Hello mindenki!!! Nagyon idegesít hogy most rakom fel a gépre a gammát és ahogy indítanám egybõl visszadob a windowsba azzal hogy hibát észlel ezért le kell állnia!!!! Most mivan???Vki tudna segíteni mert negyon érdekel a game?

mohus
sztem a K-lite pack a legjobb

ACE MEGA szigorúan tilos....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
A szokasos video-codeck-pack problema😞
Bar itt nem tepem a szamat megint, de aki barmilyen codeck packot tesz fel, megis erdemli... egyszeruen a lustaknak, hoza nem ertoknek keszulnek... (NyersWinows+DivX+G400+XviD+Fraunhofer+AC3 ennyi, noproblem)

Persze, tisztelet a kivetelnek!
Clint EastWooD
Halihó

1280 × 1024 @ 110 Hz en nyomom a gém nagyon ott van!!!
Nem csak olaszautó mániásoknak!

A problémám a következõ:

A menüben nem tölt háttérvideót havem active Windowban egy elõugróablakban látom a háttérképet. Szal állandó Alt+Tab hogy visszalépjek a játékba.

thnx!

a Winows lefagyott fagyás közben...

Tomo15
Hát nem tudom nekem eddig semmi ilyen problémám nem volt...
és szerintem nagyon élvezetes a játék.Nagyon jó ffb-effektek vannak bene...
és tényleg egyfolytába figyelni kell😊.
Alexease
Sajnos, neha szarul detektalja a force-ot, ki-be kell lepni, elvileg jo lesz. Okat nem deritettem ki, nalam 80%-ban mindig mukodott elso belepesre is😉 Igy lehet, hogy mas konfigon csak 20%-ban mukodik vagy sehogy😊)
Keress kulfoldi forumokat, ott altalaban reszletesebben, tobb temaban is kitargyaljkak a jatekokat.
Clava
szevaztok nem valami nagy szám ez a játék fõleg azért mert most kegyetlenül felhúzott egy az mert alig van idõm játcani és amikor lenne is az egész elmegy a beállítás szarakodásaival eredmény nélkül bállítás szarakodásai alatt azt értem hogy ti nem tapasztaltaok olyat hogy egyszer van force máskor nincs? mert nekem van olyan ohgy játcok vele és zsír a force aztán kilépek a gammából majd elindítom és nem jön vissza az istennek se a force se akkor ha on-on se ha off on van nem értem mi lehet valaki. pííízz help mee. idáig vagy 2* sikerült úgy játcanom hogy forccal együtt azóta meghalt. pedig minden más gammaba van.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

<#conf>
Hi all!
Az érdekelne, hogy a progi megy interneten multiban?
DonnieBrasco
yo,

Tegnap lenyomtam a Semi-Pro versenyeket is. Tiger effect - baromság, sose használnám, még ha tudnám, hogy hogy kell, akkor se 😊
Azért a 2,5-ös TI alfák már igen brutálisak... 12 ezres fordulat meg ami belefér... épp elég az úton tartani 😊 A Pro versenysorozatban végre volt egy olyan verseny amit nem tudtam megnyerni max 3. nekifutásra. 14-es szintû vagyok amúgy. Leginkább az tetszik, hogy billentyûvel nagyon klasszul lehet irányítani! Teljesen hihetõ, reális fizika és az AI is teljesen rendben van. A sevillai pálya célegyenesében folyton elkezdett közelíteni hozzám minden körben a 2. helyezett. Egyszer gonoszul ráfékeztem és kicsit be is szitáltam neki - a tükörben hátranézve csak azt láttam ahogy kétségbeesetten korrigál ("gépészkedik" á'la Palik), majd zutty neki a palánknak, vissza a bal oldalra, ahol bele is rongyolt a harmadik 😊))
Jó kis szemétkedéseket lehet csinálni, de 10-es szint felett már a gép is rohadék 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Takimate
igaz, de a szétosztható XP pontoknál a szöveg biztos sokaknak jobban esne magyarul.
nekem is 😊

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

M@TriX
nem tartom vszínûnek, de attól még lehet, bár nem sok magyarítani való van rajta azért, sztem... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Takimate
Nem esett szó itt a fórumban magyarításról...
Attól még van rá esély ?

Takimate
való ez nekem csak még szokni kell... elején jól kell helyezkedni nagyon, aztán csak szépen nyugodtan vezetni.
Az tetszik, hogy figyelni/koncentrálni kell végig !
Ez a kivárok míg begajdul az elõttem lévõ zöld csíkja, jó poénnak hangzik.

hozzáteszem egy 89es alfa 75ösön

picába vmi mocsok megtörte a baloldali index lámpám <#merges3> <#duma><#fejvakaras><#ravasz1><#vigyor>

mohus
gratula😊

de tulképpen egyetértek😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Lehet azt is, de mivel eleg jol sikerult a jatek iranyitasra (uszkve), jo az AI is (uszkve😄), vagyis mondhatjuk jo kis verseny jatek, kar lenne ilyen gagyi konzol trukkel es efektel szet cseszni az elmenyt😊) Persze, ez felhasznalastol fugg, aki azt szereti, annak tokeletes😊 En egyszer sem hasznaltam amig - majdnem😄 - vegig jatszottam.
M@TriX
igaz-igaz, azért nem mondtam, mert tegnap találkoztam vele elõször 😊
amúgy meg hamar kifogy, de jó poén 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duddits
Elég egy Tiger Effect-et nyomni...

M@TriX
na kcisit túl sokat pofázok sorry, még annyi, hogy ha az elején nagyot bux, akkor érdemes pause és restart-ot nyomni... ha nagyon nem szereted a rizikót 😊

M@TriX
jah még annyit, hogy nem kell nyomni, mint süket a csöngõt, kivárni is érdemes, tudod, a tûrés csík, a zöld, ha az elfogy, akkor "bekattan" az elõtted lévõ, amikoris hibázhat.
meg még az AI akkor is hibázhat ha nem vagy ott, egymással is harcolnak, volt már olyan hogy messze 3. voltam, de az elsõ 2 összebalhézott egymással én meg szépen lhúztam mellettük 😊

M@TriX
hát akkor nem igen neked való a gém 😊
mert szerintem meg éppen jó, ha kicsusszanok is beérhetõek, ha nem is simán de egy kis izzadással, rizikóval , bevállalással az ellenfelek. nem kell ütközni, ebben a gémben vigyázni kell az autóra, plusz van ellenkormányzás, és ahogy a valóságban ha fékezel hiába tekered a korményt. az a teendeõ, hogy ha hirtelen lasítanod kell egy kanyar elõtt, hogy fék, majd gázzal együtt kanyarodás, akkor talán megúszod. ha durvább a helyzet, akkor fék, korménytekerés + gáz és kézifék.

Takimate
Már megvolt egy ideje a játék , de csak most próbáltam ki.

Nekem tetszik nagyon, csak elég nehéz... Egy kis ütközés és már csúszom is kifelé...
Mi az a 3 tulajdonság amire pontot lehet osztani az elején ?
Ami nem tetszik, hogy a 3 kör alatt szinte lehetetlen felhozni magad egy kicsúszás után. Nagyon gáz, hogy ennyire lemaradsz. Max 4-5. lehetsz utána.
Meg az elején nagyon jól kell helyezkedni, különben az elsõ úgy elmegy a francba hogy csak pislogok.
Ja, és Juniorba nyomom... Mi lesz még itt profiban.. <#fejvakaras>

Alexease
En sosem voltam oda a felbontasert, akarmelyik jatekfejlesztessel is kerultem kapcsolatban, mindig a "filmes efekteket" eroltettem es nem a texturakat, poligonokat stb. A egyik fo cel a fix frame-rate lenne, es egy frame-en belul minnel tobb "mozgassorozat" megjelenitese (elvileg motion-blur). De sajnos ehez meg keves a "vas"😞 Talan mar a PS3/XBOX2 birnak, de abban sem vagyok biztos. De ha megis, ha jol lattam a bemutatokat, a koncepcio tovabbra is az arkadosabb kategoria marad. Egyszerubb, eledhatobb, kissebb tudast igenyel a fejlesztese, koltseghatekonyabb.

Elofordulhat, hogy a "konzolokon is elfutatthato" jatekok atvandorolnak konzolra, es ott lesz jatekdomping, de nem is baj. Grafika, hang tuti, nem lesz gond driverekkel, kompatibilitassal, talan olcsobb, egyszerubb lesz a fejlesztes, jobb jatekokat tudnak piacra dobni, talan kevesebb lesz a warez, nagyobb a bevetel stb, ect, ...😊

De ha mas nem is, de az autoszimulator, a MOD-oldato-, hardcore-, online autoverseny tuti hogy PC-n marad😉 Lehet hogy csak "nehany" fejleszto, jatek, sim-engine marad, es lehet hogy igy sokkal dragab is lesz egy jatek, de a tabor megmarad😊
Lehet, hogy a GTR "gagyi", de egy uj "tabort" szedett ossze. Es a SimBin folytatja az uj enginnel (GTL), az ISI kifejezetten PC-re gyartja, MOD-olasra a jatekat (rFactor), az LFS-t is hegesztgetik, ahogy megjelenik az S2 ismet "nepszerubb lesz", a 6-7 eves GPL meg mindig "fut", az F1C es modjai a mai napig nepszeruek, keszul a netKar Pro, az NR2003 es modjai eggyertelmuen "csucskategoriasak" az online versenyeken, es ha meg egy kicsit megtepazva is, a volt Papy-bol Krammer-ek barkacsoljak a First Racing-et😊)))

Lehet, hogy nem olyan latvanyosak mint amilyen egy konzolcsoda lehet majd, de egy online verseny ezek barmelyikevel, egy "szimulatorosnak" biztos hogy sokkal nagyobb elmeny, mint egy csillogo, latvanyos, autocsodat korbe-korbe tologatni😊)

Ez igy, negyed kettokor, szep kis szofosas volt;DDDDDDDDDD
mohus
Reméltem is😊 remélem leszokunk a felbontás = a grafikával címû jelenetekrõl...

a konzolok most már jelentõsen visszahúzzák a PC-s játékipart..a PC-s játékipar önmagában meg már nem állna meg, nem tudná ellátni "fizetéssel" a játékgyártókat.

Sok a konzol átirat és multiplatform fejlesztés...nincs nagy költségvetésû, egyéni célirányos PC autóka fejlesztés..így a gigahertzek kihasználatlanul (kivéve a programozói butaságokat - GTR láthatatlan gépzabáló boxutca) maradnak...talán a X2/PS3 stbvel ez változni fog...

Alexease
Kiveve akkor, ha mar akkora felbontasban jatszol, hogy fizikalisan nem tudod megkulonboztetni a keppontokat😊)))))))
Duddits
De eddig mindennél tökéletesen mûködött, nem kellett semmit állítani. Meg mikor felteszem a softwerjét, akkor a végén van ilyen teszt. És ott is tökéletesen érzékeli.

M@TriX
nekem elviselhetõ így maxo felbontáson, persze most kezdhettem újra a gémet, a profiles mentés miatt 😊 de mostmár mentettem 😊

mucius
a rece akkor is megmarad, mert max felbontásnál már a 2 nagyon eltérõ szín erõs kontrasztjából (nomeg hogy semmi átmenet a kettõ között) ered. AA az szépen egymásba "mosná" õket.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

M@TriX
nem érdemes, mondom, hogy vedd maxra a felbontást úgy szép lesz...

mucius
én ha rárakom driverbõl az AA-t már az intro is úgy szaggat, mint a szar. 😞

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

M@TriX
max felbontásban szeritem már egész jó.

amúgy szerintem nagyon eltalálták a gémet, most nyomom a karriert vagy mit, a verdát hipp-hopp gajra lehet vágni, szóval vigyázni kell, nem lehet csak úgy mindnekit kilökni, mert erõsen sérülhet a verda. ezzel rákényszerítenek minket az igazi versenyzésre, a kivárásra, hogy hibázik az AI. ez meg hog yne legyen unalmas, egyx tûrésvonallal jelzik, hogy mindjárt kikészül a tag (avagy mi) 😊 nagy poén és nagyon használható és élvezetes, a kaszni beleng meg minden, nem egy forradalmi grafika és fizika, viszont nagyon eltalálták a hangulatot. kormival még nem ovlt idõm nyomni, de billrõl egy nagyon jó stuff.

de az egy nagy szar még, ez is a konzolátirat miatt, hogy menteni kell a karriert a menüben, ami ugye minden gémben automata szóval én rendre elfelejtem 😊

petee
Ok. végre sikerült!Nem tudom,hogy jöttél rá erre,de köszi!<#worship>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

bekell kapcsolni driverböl az élsimitást úgy már egész türhetöen fog kinézni <#ravasz1>

Alexease
Gondolom, a kormany driver-beallitasainal valahol😉 Vagy esetleg Control Panel/Game Controllers/Logoitech Wingman Formula GP...
Duddits
Az hol van? (amúgy Logitech Wingman Formula Force GP, és az elöbb telepítettem föl a drivert)

Alexease
Probald a jatek konyvtarara bekapcsolni az Index Service-t.
Alexease
Probald a kormany COMBINED/SEPARATELY reszet ki-be kapcsolgatni.
petee
Szia! Most tudtam kipróbálni a savet,bemásoltam,de nem is látja a program.Semmilyen állást nem tudok betölteni.Komolyan nem értem😞
Alfám van és pont egy alfás játékkal nem tudok jáccani😞((((((

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Duddits
Valakinek sikerült neten mennie?

És nem tudjátok a pedált miért nem érzékeli?

AlieN911
nekem semmi gond a kormányommal😄

Honda - The Power of Dreams

Alexease
En tudom😊
hykao
Szerintem 720x568 vagy valami ilyesmi (szal mint a TV-nek), de, hogy a túróba jön ez ide? 😊
mohus
mekkora egy DVD film felbontása?

tHoMaSmAn
Sziasztok!
Nagyon jó kis játék lett ez szerintem! a játékélmény kárpótolja az annyira felrótt élsímítás hiányát (de nekem még anélkül sem volt olyan vészesen csúny, bár tudom, 2005-ben, akinek egy lekicsinyített Paks van a számítógép házában, annak ez kevés) <#idiota>

Van itt olyan aki MOMO-val játsza azt a játékot? Kíváncsi lennék milyen tapaszatlata van! Elhangzott itt már, többszr is, hogy szarul kezelki a kormányt, nade ennyire? Alig éreztem az autót, és a kanyarokból kijövet rendszeresen túkormányoztam az autót...<#wilting> Billentyûzettel meg simán megy...

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb