S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
ACE MEGA szigorúan tilos....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Bar itt nem tepem a szamat megint, de aki barmilyen codeck packot tesz fel, megis erdemli... egyszeruen a lustaknak, hoza nem ertoknek keszulnek... (NyersWinows+DivX+G400+XviD+Fraunhofer+AC3 ennyi, noproblem)
Persze, tisztelet a kivetelnek!
1280 × 1024 @ 110 Hz en nyomom a gém nagyon ott van!!!
Nem csak olaszautó mániásoknak!
A problémám a következõ:
A menüben nem tölt háttérvideót havem active Windowban egy elõugróablakban látom a háttérképet. Szal állandó Alt+Tab hogy visszalépjek a játékba.
thnx!
a Winows lefagyott fagyás közben...
és szerintem nagyon élvezetes a játék.Nagyon jó ffb-effektek vannak bene...
és tényleg egyfolytába figyelni kell😊.
Keress kulfoldi forumokat, ott altalaban reszletesebben, tobb temaban is kitargyaljkak a jatekokat.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Az érdekelne, hogy a progi megy interneten multiban?
Tegnap lenyomtam a Semi-Pro versenyeket is. Tiger effect - baromság, sose használnám, még ha tudnám, hogy hogy kell, akkor se 😊
Azért a 2,5-ös TI alfák már igen brutálisak... 12 ezres fordulat meg ami belefér... épp elég az úton tartani 😊 A Pro versenysorozatban végre volt egy olyan verseny amit nem tudtam megnyerni max 3. nekifutásra. 14-es szintû vagyok amúgy. Leginkább az tetszik, hogy billentyûvel nagyon klasszul lehet irányítani! Teljesen hihetõ, reális fizika és az AI is teljesen rendben van. A sevillai pálya célegyenesében folyton elkezdett közelíteni hozzám minden körben a 2. helyezett. Egyszer gonoszul ráfékeztem és kicsit be is szitáltam neki - a tükörben hátranézve csak azt láttam ahogy kétségbeesetten korrigál ("gépészkedik" á'la Palik), majd zutty neki a palánknak, vissza a bal oldalra, ahol bele is rongyolt a harmadik 😊))
Jó kis szemétkedéseket lehet csinálni, de 10-es szint felett már a gép is rohadék 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
nekem is 😊
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Attól még van rá esély ?
Az tetszik, hogy figyelni/koncentrálni kell végig !
Ez a kivárok míg begajdul az elõttem lévõ zöld csíkja, jó poénnak hangzik.
de tulképpen egyetértek😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
amúgy meg hamar kifogy, de jó poén 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
meg még az AI akkor is hibázhat ha nem vagy ott, egymással is harcolnak, volt már olyan hogy messze 3. voltam, de az elsõ 2 összebalhézott egymással én meg szépen lhúztam mellettük 😊
mert szerintem meg éppen jó, ha kicsusszanok is beérhetõek, ha nem is simán de egy kis izzadással, rizikóval , bevállalással az ellenfelek. nem kell ütközni, ebben a gémben vigyázni kell az autóra, plusz van ellenkormányzás, és ahogy a valóságban ha fékezel hiába tekered a korményt. az a teendeõ, hogy ha hirtelen lasítanod kell egy kanyar elõtt, hogy fék, majd gázzal együtt kanyarodás, akkor talán megúszod. ha durvább a helyzet, akkor fék, korménytekerés + gáz és kézifék.
Nekem tetszik nagyon, csak elég nehéz... Egy kis ütközés és már csúszom is kifelé...
Mi az a 3 tulajdonság amire pontot lehet osztani az elején ?
Ami nem tetszik, hogy a 3 kör alatt szinte lehetetlen felhozni magad egy kicsúszás után. Nagyon gáz, hogy ennyire lemaradsz. Max 4-5. lehetsz utána.
Meg az elején nagyon jól kell helyezkedni, különben az elsõ úgy elmegy a francba hogy csak pislogok.
Ja, és Juniorba nyomom... Mi lesz még itt profiban.. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elofordulhat, hogy a "konzolokon is elfutatthato" jatekok atvandorolnak konzolra, es ott lesz jatekdomping, de nem is baj. Grafika, hang tuti, nem lesz gond driverekkel, kompatibilitassal, talan olcsobb, egyszerubb lesz a fejlesztes, jobb jatekokat tudnak piacra dobni, talan kevesebb lesz a warez, nagyobb a bevetel stb, ect, ...😊
De ha mas nem is, de az autoszimulator, a MOD-oldato-, hardcore-, online autoverseny tuti hogy PC-n marad😉 Lehet hogy csak "nehany" fejleszto, jatek, sim-engine marad, es lehet hogy igy sokkal dragab is lesz egy jatek, de a tabor megmarad😊
Lehet, hogy a GTR "gagyi", de egy uj "tabort" szedett ossze. Es a SimBin folytatja az uj enginnel (GTL), az ISI kifejezetten PC-re gyartja, MOD-olasra a jatekat (rFactor), az LFS-t is hegesztgetik, ahogy megjelenik az S2 ismet "nepszerubb lesz", a 6-7 eves GPL meg mindig "fut", az F1C es modjai a mai napig nepszeruek, keszul a netKar Pro, az NR2003 es modjai eggyertelmuen "csucskategoriasak" az online versenyeken, es ha meg egy kicsit megtepazva is, a volt Papy-bol Krammer-ek barkacsoljak a First Racing-et😊)))
Lehet, hogy nem olyan latvanyosak mint amilyen egy konzolcsoda lehet majd, de egy online verseny ezek barmelyikevel, egy "szimulatorosnak" biztos hogy sokkal nagyobb elmeny, mint egy csillogo, latvanyos, autocsodat korbe-korbe tologatni😊)
Ez igy, negyed kettokor, szep kis szofosas volt;DDDDDDDDDD
a konzolok most már jelentõsen visszahúzzák a PC-s játékipart..a PC-s játékipar önmagában meg már nem állna meg, nem tudná ellátni "fizetéssel" a játékgyártókat.
Sok a konzol átirat és multiplatform fejlesztés...nincs nagy költségvetésû, egyéni célirányos PC autóka fejlesztés..így a gigahertzek kihasználatlanul (kivéve a programozói butaságokat - GTR láthatatlan gépzabáló boxutca) maradnak...talán a X2/PS3 stbvel ez változni fog...
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
amúgy szerintem nagyon eltalálták a gémet, most nyomom a karriert vagy mit, a verdát hipp-hopp gajra lehet vágni, szóval vigyázni kell, nem lehet csak úgy mindnekit kilökni, mert erõsen sérülhet a verda. ezzel rákényszerítenek minket az igazi versenyzésre, a kivárásra, hogy hibázik az AI. ez meg hog yne legyen unalmas, egyx tûrésvonallal jelzik, hogy mindjárt kikészül a tag (avagy mi) 😊 nagy poén és nagyon használható és élvezetes, a kaszni beleng meg minden, nem egy forradalmi grafika és fizika, viszont nagyon eltalálták a hangulatot. kormival még nem ovlt idõm nyomni, de billrõl egy nagyon jó stuff.
de az egy nagy szar még, ez is a konzolátirat miatt, hogy menteni kell a karriert a menüben, ami ugye minden gémben automata szóval én rendre elfelejtem 😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Alfám van és pont egy alfás játékkal nem tudok jáccani😞((((((
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Nagyon jó kis játék lett ez szerintem! a játékélmény kárpótolja az annyira felrótt élsímítás hiányát (de nekem még anélkül sem volt olyan vészesen csúny, bár tudom, 2005-ben, akinek egy lekicsinyített Paks van a számítógép házában, annak ez kevés) <#idiota>#idiota>
Van itt olyan aki MOMO-val játsza azt a játékot? Kíváncsi lennék milyen tapaszatlata van! Elhangzott itt már, többszr is, hogy szarul kezelki a kormányt, nade ennyire? Alig éreztem az autót, és a kanyarokból kijövet rendszeresen túkormányoztam az autót...<#wilting>#wilting> Billentyûzettel meg simán megy...
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb