S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a menü nagyon Gááááááááááááááááááááááz!
Üdv!
Szívesen raknék fel képet de nem tudom elíndítani mert nincsen hozzá crack-em! :S Szal valaki pls SEGÍTSEN nekem...
Elöre is thx....
hykao
Google...vagy lapozgass vissza, be lett téve annakidején pár kép.
Hy! Valaki tudna feltenni képeket a gamerõl? Ha igen azt nagyon megköszönném, mert kiváncsi vok hogy milyen maga a game!

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Attila56
Aki még játszik ezzel a game-el az vegyen fel MSN-re: [email protected]

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

tHoMaSmAn
Sziasztok!
Tudom, hogy nem egy mai gyerek már ez a játék, de kíváncsi lennél aki játszott vele, vagy végigjátszottta, az hányas szintig fejlesztette fel a vezetõjét? Nekem Level 35-nél sikerült az utolsó versenyt megnyerni, nem volt egyszerû! Csúnya egy játék volt, kicsit arcade, de mégis vigyázni kellett a technikára, de szerintem azért egyedi volt, és nem volt egyszerû végigtolni!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Opelfan
Még billentyûrõl is szar játszani vele nemhogy kormányról 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Istencsászár
gyakorolj

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
jah 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nesto
<#schmoll2><#idiota>

nesto
hm, mondjak le a kormányról ebben a játékban.Már kábé félig végigvittem anno, még billentyüzettel.Most ujra elõszedtem, és teljesen el vagyok szokva tõle.Elég nehéz volt hozzászokni a játékhoz.De a kormány sehogyse akar menni.............
mit tegyek?

hykao
No meg van mostan jobb, amiben Alfák vannak nemde? 😊
Istencsászár
kis játék, rövid játék, de jóvolt😄

nesto
ez a forum kihalt<#bdead><#levele>

nesto
<#confused>

nesto
hi
kormányt nemismeri fel.settings ezzel kapcsolatba sehol.hm?

Patch és hozzá való cracket keresek...Tud valaki segíteni? Köszi...
Kormánnyal nagyon nincs összhangban a játék...élvezhetetlen...Mi lehet a gond?
nekem crack-et kér a játék.segítsen valaki.thanks
hykao
Sajnos igen...ez ilyen...
Narancs
Tsá srácok!
Mitõl néz ki így a játék? ez anormális?

Radeon 9800XT, 5.7 catalyst.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Úgy tûnik a hang volt a ludas, lejjebb vettem a minõségét, így három napja nem fagy. 😊

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

<#taps> Köszönöm. Ha sikerül atomstabillá tenni, akkor elmesélem, hogy hogy sikerült, hátha valakit érdekel majd...

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Alexease
Nem sok... Win, driverek, DirectX, gep huzas... Sok nem lehet, ez konzol portos jatek, ezek altalaban gyorsak, korrektek. Esetleg hangkartya: vedd lejjebb az efektek szamat, kapcsold ki a 3D hangzast, vedd lejebb a hardware-es gyorsitast (DirectX Diag Panel).
1.1-es patch fenn van, de továbbra is idõnként kék képernyõ + újraindulás. <#confused> Valami ötlet van valakinek?

cicai
tud valaki csalást vagy pecset?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Opelfan
Egybõl kitudsz lépni a játékból az ALT+F4 bill kombinációval, meg is kérdezi a játék, hogy ki akarsz-e lépni.

Engem is eléggé zavar, hogy lassú a menü, mellesleg szerintem nem igazán szeretik ezek a programozók a ciklikusan láncolt sorokat, pedig sokat könnyítene a néhány menünél és beállításnál, ha "körbe lehetne érni". Idáig a kocsiknál és a pályáknál láttam, hogy ha egy irányba megyünk akkor körbe lehet érni de így is elég lassú. Mellesleg nekem a Ford Racing 2-3 jobban tetszik azért mert több kocsi van benne, az azért elég gáz, hogy a Giulietta sorozatot kihagyták valamint ha Alfasud van akkor már igazán lehetne utcai 33-as 75-ös 164-es is. Mindezektõl eltekintve annyira bejött, hogy letettem a San Andreast 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Nem láttam még a játékot és egy weblapon találtam autókat, mármint olyanokat amik eredetileg benne vannak. S.C.A.R.
Azt szeretném tõletek kérdezni, hogy az itt felsorolt kocsikkal kell beérni? Vagy csak ízelítõ ez a pár gép és van/lesz a játék során több is? PL 75-ös 155-ös stb Alfák utcai verziója?
Valamint még egy kérdés: hol tudom megszerezni a játékot?
Köszi a segítséget elõre is!

Tomo15
háát jah....
Duddits
Anyám! De hülyeség...

Tomo15
Nincs is benne multi😞.Csak a köreid idejeit tudod feltölteni.
hi
a multihoz kell eredeti kod?

repvez
Köszi az eddigieket.Amugy arrol mit tudtok hogy a demoban lévö versenyzövel mehetek a teljes játékban vagy kezdhetek elöröl mindent?Már 10-es szintü vagyok a demoban.Azon a három pályán már nagyon tudok<#nevetes1>
Szerintem a Handlingra (hirtelen nem tudok ra jo magyar szot,a lenyeg, hogy mennyire konnyu az autoval banni) es az Accelerationra (gyorsulas) erdemes rakni, azoknak van szamottevo hatasa szvsz. Ha XP-t akarsz gyujteni, akkor erdemes meg az Intimidation-ra (Megfelemlites) rakni. En a tobbire csak modjaval raktam, szerintem a Knockout ellen felesleges nagyon vedekezni (Health meg Endurance talan), szerintem ki lehet birni az effektet. A Tiger Effect-et amugy a Tab-bal lehet elohozni, de szerintem arra sem erdemes nagyon gyurni, mert altalaban mire az ember mire rajon, hogy nem tud egy hibat korrigalni, addigra mar tobb mint 1 mp eltelt. Erdemes meg a megnyert felszerelessel varialni, pl ha xp kell, akkor van olyan ami ad +xp-t, meg erdemes nagy intimidationt osszeszedni. Ha meg pl. teszteket csinalod, akkor erdemes a handlingre ramenni, stb.

Duddits
Nem tudom már.

HÁt figyelj! Egyszerû logikával is kitudod következtetni, hogy melyik mire jó.

repvez
akkor elmondhatnád hogy melyikkel mit ,mert ugy lehet hogy könnyebb lenne a dolgom.Egyébként azt a tiger efektet azt mivel lehet elöhozni?
Duddits
Ami neked fontos. Mert mindegyikkel mást tudsz elérni.

repvez
tudja valaki hogy lehet-e használni a demoban használt versenzöt a teljes játékban?Melyik tulajdonságokat érdes fejleszteni a legjobban a 9 közül?
[HUN]FaTaL
ja csak itt se belsõnézet se semmi, addonkészítés lehetõsége is 0.

http://goo.gl/gd6Zi5

karikusz
Csocsi mindnekinek...nekem bejött a game. Most a 14-esnél járok, de elég nehéznek ígérkezik ez a pálya. Alfa 155 2.5 V6 TI '96 -tal kell menni...húúú..nagyon kemény. Szerintem eddig ez a leg szopatósabb kocsi. Bár most billel nyomom, mert nincs kéznél a kormányom. Elég jó az irányítása szerintem. El lehet szórakozni vele..😊

Valaki próbálta a multirészét?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

moonster
kinézetre nem veri, az biztos, de itt fejlõdik akaraktered, mentális cérna is van, nekem jobban tetszik.
[HUN]FaTaL
hát kötvehiszem hogy a Mercedes Benz World Racinget veri. messze nem...

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Hát a Ford-ét veri az tuti, de a Mercedes-ét kötve hiszem...sztem azt semmilyen tekintetben sem...amennyiben az MBWR-re gondoltál...
moonster
Nekem is tetszika gém, pár hibától eltérve. Ami legjobban zavar, az a menük lassúsága, és melysége. Iszonyatosan sok idõ, mire leérsz a versneyekhez. Valszeg ez konzol betegség. Ugyanez, amikor ki akarsz lépni, igazán tehettek volna egy "egybõl kilépõ" bill-t

A fizika jó, vannak hiányosságai, de a mostani nfs arcadok után felüdülés, szóval jó. Az Ai iszonyatosan jó, rontanak, balhéznak, hibáznak, rádnyomulnak, fenomenális
A grafikáról már esettt szó, szal az olyan, amilyen.

Mindent összevetve, nagyon élvezetes alkotás. Messze veri a Ford, Mercedes, vagy hasonó autógyártók reklámjátékait.
JohnnySmith
Ki nem? 😄DD
3.2 V6 Q4 (végre) 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

petee
már olvastam én is,de vennék egy ilyet......

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

JohnnySmith
Akit esetleg érdekel 😊
159 bemutató !

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Morphin
NAH VKI????

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Alexease
Nem ismerem az ATI-kat, de valszeg frissebb driver (ha van), elsimitasok, mipmaps, write combining, nem tudom mivel szokott a gaz lenni, de minden topic-ban ahol jarok az ATI-kal szivnak foleg, es ha jol olvastam akkor driverrekkel szoktak szarakodni. Valszeg jol muxik meg gyors, csak pocsolni kell vele...
Oldal 1 / 9Következő →