S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen raknék fel képet de nem tudom elíndítani mert nincsen hozzá crack-em! :S Szal valaki pls SEGÍTSEN nekem...
Elöre is thx....
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Tudom, hogy nem egy mai gyerek már ez a játék, de kíváncsi lennél aki játszott vele, vagy végigjátszottta, az hányas szintig fejlesztette fel a vezetõjét? Nekem Level 35-nél sikerült az utolsó versenyt megnyerni, nem volt egyszerû! Csúnya egy játék volt, kicsit arcade, de mégis vigyázni kellett a technikára, de szerintem azért egyedi volt, és nem volt egyszerû végigtolni!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mit tegyek?
Mitõl néz ki így a játék? ez anormális?
Radeon 9800XT, 5.7 catalyst.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Engem is eléggé zavar, hogy lassú a menü, mellesleg szerintem nem igazán szeretik ezek a programozók a ciklikusan láncolt sorokat, pedig sokat könnyítene a néhány menünél és beállításnál, ha "körbe lehetne érni". Idáig a kocsiknál és a pályáknál láttam, hogy ha egy irányba megyünk akkor körbe lehet érni de így is elég lassú. Mellesleg nekem a Ford Racing 2-3 jobban tetszik azért mert több kocsi van benne, az azért elég gáz, hogy a Giulietta sorozatot kihagyták valamint ha Alfasud van akkor már igazán lehetne utcai 33-as 75-ös 164-es is. Mindezektõl eltekintve annyira bejött, hogy letettem a San Andreast 😊.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Azt szeretném tõletek kérdezni, hogy az itt felsorolt kocsikkal kell beérni? Vagy csak ízelítõ ez a pár gép és van/lesz a játék során több is? PL 75-ös 155-ös stb Alfák utcai verziója?
Valamint még egy kérdés: hol tudom megszerezni a játékot?
Köszi a segítséget elõre is!
a multihoz kell eredeti kod?
Valaki próbálta a multirészét?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
A fizika jó, vannak hiányosságai, de a mostani nfs arcadok után felüdülés, szóval jó. Az Ai iszonyatosan jó, rontanak, balhéznak, hibáznak, rádnyomulnak, fenomenális
A grafikáról már esettt szó, szal az olyan, amilyen.
Mindent összevetve, nagyon élvezetes alkotás. Messze veri a Ford, Mercedes, vagy hasonó autógyártók reklámjátékait.
3.2 V6 Q4 (végre) 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
159 bemutató !
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)