Cikklopás az SG-ről?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
háttõ egyettértek <#vigyor5>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

St
persze
ivjoe
Ha erre sor kerül, beírnád ide a fejleményeket?
ivjoe
Esrohnoil
Ehhe... ez durva...
De bárki is másolta le rólad a cikket, nemcsak h. törvényellenesen cselekedett, de a szöveg sokmindent elárul még az illetõrõl.
Pl. Az h. a sorrend, a stílus majdnem mindenben egyezik,... szal még átfogalmazni, a sorrendet megcserélni is pofátlanul lusta volt, szinte csak kimásolt belõle darabokat.
Ráadásul bõdületes elírások vannak benne, amibõl látszik, h. olyan munkát ad ki a keze közül ami nem megbízható. ("A tervek szerint 100 tonnás lenne a teherbírása, vagyis akár 17 db M1A2 harckocsit is elvihetne egyszerre..." (Beírtam a keresõbe h. M1A2, és a 2. v. 3. linknél ott volt h. már a sima verzió darabja is 54 Tonnás.)) Valamint ebbõl adódik, h. nem is olvasta el, miután megírta. Vagyis ez eggyel több bizonyíték arra h. rólad másolta.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

McGrady
oks

Kuss!-magyarázta.

St
Egyértelmû, hogy elõbb meg kell õket kérdezni. Jövõhéten sort kerítünk rá.
McGrady
😄
úgyértem érdemes lenne-e elkezdeni 1 hosszú pert emiatt?
elõször rendesen kellene velük közölni.
ha nem hajlandóak bocsánattot kérni, akkor már lenne okunk pert indítani.
és akkor valószínûbb h meg is nyerjük
monnyuk nekem mind1😊)

Kuss!-magyarázta.

Taranov
Na ezekbõl a marketing és a hirdetés alapból kilõve 😊
Marad a Mai Nap fõszerkesztõ 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kovács Tibor
Napilap divízió igazgató
Tel.: +36 1 460 2585
Fax: +36 1 460 2512
E-mail: [email protected]

Müller Tibor
Mai Nap fõszerkesztõ
Tel.: +36 1 460 2709
Fax: +36 1 460 2701

Miczinkó Katalin
Mai Nap hirdetési igazgató
Tel.: +36 1 460 2541
Fax: +36 1 460 2579

Sarus Erika
Mai Nap marketing igazgató
Tel.: +36 1 460 2771
Fax: +36 1 460 2401

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

MaiNap, sry.. :C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bár sztem azért bepróbálkozhattok....

így van.

Taranov
Magyarul nem lehet semmit sem csinálni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

és mit vársz ?

Tisztelt Kõvári Úr !

A cikk teljes egészében saját írás, elhatárolódunk mindennemû gyanúsítgatástól.

Tisztelettel : MaiLap

McGrady
jah...

Kuss!-magyarázta.

mikike
ööö
elöszõr talán írni kéne nekik, hogy mégis mi a helyzet?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Killgore
ezt a köcsögséget 😞 Facnak kell ellopni más cikkeit?

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

milyen név volt írva a cikk alá amit az ujság lehozott ?
engem ez érdekelne...

McGrady
vagy legalábbis nehéz megoldani...

Kuss!-magyarázta.

Taranov
Csak ugye egy ilyen médiumot valószínûeg csak valami jelképes pénzbírságra ítélhetnek, és elnézést kell kérniük a lapban. Viszont ezt fellebbezheti a kiadó, és a per megnyerése nem azt jelenti, hogy kártérítést fizet a kiadó az SG-nek.
Ha mégis elnézést kérne, az az SG-nek jó reklám lehetne, de nagyon drágán, hisz van ügyvédi költség stb.
Meg kockázat is van benne, ha az SG elvesztené a pert, akkor a perköltséget is nekik kéne fizetniük.
Szóval szerintem ez a per halva született ötlet.

Taranov
Én azt csinálnám, hogy max. fenyegetõznék a perrel (bár nem értek hozzá, lehet, hogy akkor csak nevetségessé tenném magam) és kérném, hogy helyesbítsenek az újságban.

McGrady
de megéri-e?

Kuss!-magyarázta.

Persze nagyon macerás, de ha egyértelmû érvekkel tudja az SG bizonyítani, hogy a lopás megtörtént, stb., szvsz akkor a per is eldõl.

Punker
hát itthon nem sok esély van 1 nagy kiadó ellen + kétlem hogy ebben az évtizedben ítélet születne 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Azt sem tudod milyen macerával jár egy per. Én sem, de nem nagyon indítanék senki ellen.

Taranov
Ha ezt a mondatot bemagolod, mehetsz a Juszt mûsorába is.

Pereljetek!

Dzsini
a radio café-ban stabilan tõletek szemezgetik a híreket, de ott legalább mindig bemondják, hogy "írja az esgéponthu" 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
az a kiadója akié az im és az imnet sazl...😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Random_
Szerezzétek meg tuti van ismerõs akinek megvan vagy aki ismer valakit akinek van a bulvár nagyon népszerû egyes rétegekben.

A nincs jelölve a forrás akkor perelni kell, de akkor is ha van hiszen ezek szerint ahhoz is kéne engedély?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

St
Elõfizetek a Mai Napra. Már korábban is többen jelezték, hogy SG cikkekre "hasonlító" cikkek jelentek meg itt-ott.
[NST]Cifu
Épp ezért kellene egy példány az újságból, hogy lehessen tudni, pontosan mi a helyzet (pl. a forrást legalább megjelölték-e).

Jogilag egyébként ez kimeríti a szerzõi jogok megsértését.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

GregSB
Naja, de ezzel már nem nekünk kell foglalkozni, hanem egy jogásznak.
Én holnap (azaz ma) azzal kezdeném a napot, hogy felhívok egyet.

Seaweed
Nem vicc ha en tehetnem es lenne ra eroforrasom minden teren, megtennem!
FtranX
egy ilyen szennylapból ki is nézem, hogy ilyet csinál...

joebacsi
okok, mostmár én is rájöttem hogy hülye voltam...<#miaz>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Seaweed
ott csak a sajtoszemle van.. a MAI NAP lopott!
Seaweed
Teli vagyok sajtos ismerosokkel, kolegakkal! Holnap munka miatt mindel talakozom is, es az lesz az elso hogy megkerdezem ilyen esetben mit lehet tenni! (Van egyaltalan valmilyen felugyeleti szerv?!)
joebacsi
a honvédelemponthu egyre inkább a szívünkbe zárja magát 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Seaweed
Azta mocskos ***va ***juk ****ajat! Ez felhaborito!
GregSB
Ez durva.

Pereljetek! 😄

[NST]Cifu
A következõt találtam a Honvédelem.hu sajtószemléjében:

Repülõk UFO-technológiával?

17 HARCKOCSIT LESZ KÉPES SZÁLLÍTANI AZ ÚJFAJTA TEHERSZÁLLÍTÓ

Teherszállítás terén az egyik fõ jövõbeni irányvonal a nagyobb kapacitású repülõk alkalmazása, ám a hatalmas méretû és tömegû terhek szállítására a jelenlegi gépek nem igazán alkalmasak. Ez fontos, megoldásra váró kihívás, de már a jövõ szuperkémgépeit is megálmodták.

A világ legnagyobb repülõgépe, az Antonov An225-ös 250 tonnát képes szállítani, és felszálló tömege elérheti a 600 tonnát. A jövõ szállítógépe a Boeing által megálmodott Pelican ULTRA (Ultra Large TRansport Aircraft). A tervek szerint 100 tonnás lenne a teherbírása, vagyis akár 17 db M1A2 harckocsit is elvihetne egyszerre 580 km távolságra, mégpedig mintegy 420 km/h-s sebességgel. A hatalmas gép képes lenne szárazföld felett is repülni, ekkor hozzávetõlegesen 660 méteres magasságba emelkedne, sebessége így elérheti akár a 700 km/h-t is, de ez a hatótávolságot jelentõsen csökkentené.

A jövõ légierejének gépei közül kétségkívül a legismertebb fekete program az Aurora; mely egy 1985ben napvilágra került költségvetési jelentésre vezethetõ vissza. Az amerikai légierõ tagadta a titkos programot, az Aurora egyfajta kabát lett, amit ráakasztottak egy (?) nagy sebességû (hiperszonikus; vagyis a hang sebességénél legalább ötször gyorsabb), valószínûleg felderítõ/kémrepülõ gépre. Kaliforniában, 1991-ben a földrengésjelzõk által rögzített adatok szerint 20 alfalommal is szokatlan hangrobbanásokat rögzítettek. A geológusok adatainak értelmezése szerint egy, a hangsebesség három-négyszeresével repülõ jármû keltette ezeket, és egészen biztos, hogy nem szeizmikus tevékenységtõl, vagy más, ismert géptál származott.:.

A fekete programok annyira népszerû témájává váltak az összeesküvés-elméletekkel foglalkozóknak, hogy egész sor, talán létezõ géprõl olvashatunk a neten, mint az állítótag nukleáris energiával táplált, UFO-technológiát is használó fekete háromszög, a TR-3B. Ezekkel kapcsolatban azonban sokszor még annyi bizonyíték sincs, mint az Aurora esetén.

*

Mint a kacsázó kõ

A HyperSoar projekt egy hiperszonikus, több feladatra felhasználható repülõ kifejlesztését célozza. A gép hagyományos reptérrõl gázturbinás vagy rakétahajtómûvel szállna fel, majd fokozatosan gyorsulva átváltana a totósugár-hajtómûvére és mintegy 60 km-es magasságba emelkedik, miközben sebessége akár a hangsebesség tízszeresét is elérheti. Ezek után hajtómûvét kikapcsolja, és miközben a sebessége a ritka légkör miatt csak lassan csökken, egyre lejjebb és lejjebb vitorlázik, majd a sûrûbb légrétegek tetejénél (mintegy 35 km-es magasság körül) a hajtómûvét újra begyújtja, és újra felemelkedik 60 km-es magasságba, és felgyorsít. Mindezt annyiszor ismétli meg, ameddig a célzóna közelébe nem ér, vagyis az út nagy részét úgy teszi meg mint a vízfelszínre dobott, kacsázó kõ.

(Mai Nap, 2005. március 4., péntek, 13. oldal)

Ez ugyanis egy "picit" hasonlít a legutóbbi cikkemre...

Engem biztos nem, és nagyon úgytünik, hogy az SG.hu-t sem kereste meg senki az ügyben, szóval egy szép kis cikklopásról lenne szó.

Valakinek esetleg megvan az adott Mai Nap száma (Márc. 4. péntek)? Csak a tisztán látás kedvéért...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!