31
-
htmm #31 "Hozzátette ugyanakkor, hogy az operációs rendszer bizonyos korlátozásokat foglal magában, amelyek a vállalatok számára nem teszik lehetővé hagyományos webes szolgáltatások - webhosting- üzemeltetését."
Ennek nem sok ertelmet latom. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha rengeteg penzert megveszek valamit, nem szeretem, ha beleszolnak, mire hasznalhatom. Ez olyan, mintha egy nagy autogyar kikotne, hogy nem mehetsz a luxusautoddal mcdrive -ba. :) (tudom...az autos pelda mindig santit)
Amugy legfeljebb majd a m$ sajat megoldasai helyett Apachet futtatnak... -
waterman #30 stabil lesz és kész.. a mag fele linux-kód.
:):):):):):) -
intrex #29 Nekem a "Galaxis utikalauz stopposoknak" jut eszembe, amiben egy szuperszámítógép évmilliókig kutatta az élet értelmét, majd kidobta a végeredményt: 42.
Ugyanez microsoft módon kicsit bővebb lesz:
"Végzetes kivét a 0x100123120 memóraicímen, az összes adat el fog veszni." -
Mice #28 már nem azért de szerinte minden végtagjukkal támaszkodnak a cikkre? nézz be a netes hw azonosításról szóló cikket aztán mondd hogy nem fogják vissza magukat droliék
ellentétben velük én kevesebbszer teszem ezt (kövezzetek meg!) de azt azért magyarázza már meg nekem valaki, hogy az értelmes hozzászólás és a 'tudom, hogy mit akarok' között miért kell kizáró vagynak lennie???
a szerinted nem hülye hozzászólás szerintem semmilyen fokon nem támaszkodott a cikkre hanem általános ms érzelméből fakadt valakinek (ez is windows ez is xar alapon)és aki egy ilyen cikk után ezt írja be az szerintem nem tudja mit is akar igazán
elméletben ide azért jön az ember, hogy egy fórumon egy rakat másik emberrel véleményt cseréljen, ne adj isten esetleg infót is szerezzen a holnapról ha már lusta felcsapni a guglit mint szerény személyem.
kifejezetten idegesít, hogy míg egy átlag otthoni embert nem nagyon érintő témában (ahol néha a szakikon kívül mások nem válaszolnak csak kérdeznek) már a forumhozzászólásokból néha 1,5 vagy többször annyi hasznos infót is megtudhat az ember
míg más kommersz témák fórumaiban meg külön név szerint emeljük ki! az ironizáló emberkéket mert ők főben járó magasabb bűnt követnek el mint az ilyen "értelmes" hozzszólásokat(win-lin amd/int ati/nv rlz/suxx) tucatjával/huszassával gyártó emberek
tudod engem felvidított ez a kis poén, de neked meg, hogy ne rosszat kívánjak csak annyit kérek az aranyhaltól, hogy népesítsék be fórumodat az általad védettek és érezd jól magad! -
Mice #27 a windows super os-vel kapcsolatos első bug :) -
#26 nemazért mondom, de ha nem értesz egy rendszerhez, legyen az Linux, vagy windows, mind1), akkor az fagyni fog.. -
haxy #25 Ezt nem értem, hogy a linux satabilab bármeik windowsnál.
Nálam az XP 1 év alat nem fagyot anyiszor mint a linux 1 nap alat. és akkor még nem is használtam a linuxot.
Persze tudom neked linuxod van és soha nem volt XPd. csk azt nem tudom miért fikázod a számodra ismeretlent. -
whitehawk #24 Bill Gates meg Ballmer állandó szövege, hogy áttérni nagyon drága. Akkor gondolom senki nem fog Unixról/Linuxról Winre váltani, mert át is kell képezni az embereket, meg újraírni az alkalmazásokat..
Ez a verzió amúgy jelent meg szerintem, mert a szuperszámítógépek biztosan rendelkeznek elegendő erőforrással a windowshoz :P -
#23 Azon filózok, hogy miért gondolja azt BG hogy mindenhez köze van amiben szilicium is van?
Ajánlom mennyen a Szaharába, ott rengeteg van belőle!!!!;)))
Miért gondolják, hogy meg tudják csinálni, ha valójában semmilyen tapasztalatuk sincs?
Ez olyan viktoros: én merek a legnagyobbat álmodni virtuskodás. Csak éppen ez a piac nem olyan nagy mint a pécés, hogy ha elszúrok valamit nem baj, mert némi píár előkészítés után mindíg találok magamnak elég balekot.
Eccer hibázzon a M$ utána felteheti a polcra a szuperszámítógépes windózát a táblapécéje mellé, mert hogy attól kezdve nem lesz túl sok megrendelő.
-
#22 majd meglátjuk mi sül ki ebből.. -
blackeagle #21 Ez tényleg jó gondolat. Már nem csak egy gépet vághat tönkre a virus , full haszon :) -
GHost82 #20 Új piac, nyitnak mindenre ami úgy néz ki pénzt hozhat. Lásd kereső, xbox, zene ...
A szuperszámítógép egy drága dolog. Hátmég a rendszer hozzá. Ha logikusan követik a árazást. Akkor 50-100 millió környékén lesz a rendszer.
Az hogy a rendszer milyen lesz, még kérdése. De lehet hogy utánna a vasat is elkezdik árulni majd hozzá, mert abban is van pénz. Aztán majd lesz blaszter ami lefekteti az orvosi kutatásokat. -
lmisi #19 Ja active directory, legfeljebb néhány kliens nem látja egymást teljesen korekten, amire a hivatalos megoldás léptesd ki, majd be a tartományba. Vagy Upgradelj le mindet a leges legutulsó verzióra (persze csengesd ki közben a megfelelő pénzhalmot). A legjobb az egészben még pénzt is fognak kérni érte;). Gondolom kiefejlesztik az autorebootot is, ami kb. 24 óránként ujraindítja szép sorba a többezer kis masinát:) -
valaé valaé ná #18 Nyugi, majd felvásárolnak valami normális céget, felrakják a logót, oszt hadd mennyen az üzlet. -
#17 :DDDDDDDD -
#16 ööö
mi az a szuperszámítógép?
egy nagy gép, amin gyorsabban fut a GTA? -
#15 Persze az XBox-ot is kihozták... Bent vannak ezáltal a konzol piacon erős másodikként (és úgy látszik, hogy a Sony ellen nem is fognak nyerni, de vszínüleg azért tudják tartani a pozíciójukat).
TH448: Amúgy csak kiváncsiságból (nem akarok vitázni, mert csak egyszer kétszer fejlesztettem LDAP alá) milyen szolgáltatásokra gondolsz AD alatt?
BlackRose: Tessék utálni az m$-t, minden rendes linuxos ezt teszi :) -
#14 Különben ekkora piac ez, hogy érdemes Nekik a nulláról megpróbálni felnőni hirtelen? Vagy csak megint új piacot akarnak, és már az sem számít, hogy mekkora veszteséget termelnek, csak bent legyenek egy új piacon? -
TH448 #13 Hát, én meg az ilyeneken lepődök meg, mint droland, meg archkoven... Burkoltam hülyéhzik a másikat, aki a tényekre támaszkodik...
A .net integráció nem hülyeség, meg ugye van pár dolog, mondjuk active directory (most ezen belül nem kívánok vitát nyitni), ami linuxban nincs, de egyenlőre a linux még mindig jóval stabilabb, mint bármely windows (beleértve a server verziókat is), azon kívül abban nincs megszorítás, meg ugye olcsóbb is... Ezen kívül ugye ugye amik eddig ilyen tipusú rendszerekre készültek progik, azon ugye windows api-k nélkül lettek írva. Hát, érdekes lesz, az biztos. Viszont eddig több olyan rendszergazdát láttam, akik linux-ot üzemeltettek... Én nem vagyok se MS mellett, se ellene, de ha tényleg akarnak valamit, akkor bele kell húzni... -
BlackRose #12 Érdekes lesz egymás mellé helyezni a Windows-ot és a Linux-ot cluster környezetben, szerintem szoros lesz a verseny, nem tudnám, hogy melyik lóra rakjam a pénzt. Persze itt olyan algoritmusok jönnek előtérbe amelyekkel a Windowsnak eddig nem volt dolga, pl. BLAST, SW vagy HMM érdekes lenne, megnézni, hogy miként fogja feltalálni magát a Linux-al szemben. Mindenesetre üdvözlöm az MS lépését, a verseny csak jót hozhat ebben az esetben. -
#11 :) -
sandor4 #10 -
sandor4 #9 ez jo volt yfel -
Yfel #8 Azt hittem a Longhorn meg nem lesz kesz ebben az evben...
(Bocs ezt nem lehetett kihagyni :o) )
Y -
#7 Az idézetedben az Konfucius akar lenni, nemde? -
#6 Nekme csak a Szüper számítogép kéne!
A többi nem érdekel! -
archkoven #5 Én ezen már meg sem lepődöm. Az sg valami oknál fogva vonzza ezeket az okostojásokat mint ez a Trade is. -
#4 "Az meg a hulye aki fel is telepiti!"
Megint láthattunk egy kerek mondatod indoklás nélkül...kipróbálás nélkül, ismeritek, már írtam egyszer...azaz: még meg sem jelent, de szerintem egy nagy rakás kaki, vagy még meg sem jelent, de szerintem baromi jó....ezek az ugynevezett advanced HYPER jövőbelátó userek :) -
Wilddog #3 Honnan lehet letölteni? ;-) -
#2 Én szivesen kipróbálnám egy szuperszámítógéppel :D -
#1 Az meg a hulye aki fel is telepiti!