Ősszel jelenik meg a szuperszámítógépekhez szánt Windows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek nem sok ertelmet latom. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha rengeteg penzert megveszek valamit, nem szeretem, ha beleszolnak, mire hasznalhatom. Ez olyan, mintha egy nagy autogyar kikotne, hogy nem mehetsz a luxusautoddal mcdrive -ba. 😊 (tudom...az autos pelda mindig santit)
Amugy legfeljebb majd a m$ sajat megoldasai helyett Apachet futtatnak...
😊😊😊😊😊😊
\"The voices are back... Excellent.\"
Ugyanez microsoft módon kicsit bõvebb lesz:
"Végzetes kivét a 0x100123120 memóraicímen, az összes adat el fog veszni."
ellentétben velük én kevesebbszer teszem ezt (kövezzetek meg!) de azt azért magyarázza már meg nekem valaki, hogy az értelmes hozzászólás és a 'tudom, hogy mit akarok' között miért kell kizáró vagynak lennie???
a szerinted nem hülye hozzászólás szerintem semmilyen fokon nem támaszkodott a cikkre hanem általános ms érzelmébõl fakadt valakinek (ez is windows ez is xar alapon)és aki egy ilyen cikk után ezt írja be az szerintem nem tudja mit is akar igazán
elméletben ide azért jön az ember, hogy egy fórumon egy rakat másik emberrel véleményt cseréljen, ne adj isten esetleg infót is szerezzen a holnapról ha már lusta felcsapni a guglit mint szerény személyem.
kifejezetten idegesít, hogy míg egy átlag otthoni embert nem nagyon érintõ témában (ahol néha a szakikon kívül mások nem válaszolnak csak kérdeznek) már a forumhozzászólásokból néha 1,5 vagy többször annyi hasznos infót is megtudhat az ember
míg más kommersz témák fórumaiban meg külön név szerint emeljük ki! az ironizáló emberkéket mert õk fõben járó magasabb bûnt követnek el mint az ilyen "értelmes" hozzszólásokat(win-lin amd/int ati/nv rlz/suxx) tucatjával/huszassával gyártó emberek
tudod engem felvidított ez a kis poén, de neked meg, hogy ne rosszat kívánjak csak annyit kérek az aranyhaltól, hogy népesítsék be fórumodat az általad védettek és érezd jól magad!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
maniac
Nálam az XP 1 év alat nem fagyot anyiszor mint a linux 1 nap alat. és akkor még nem is használtam a linuxot.
Persze tudom neked linuxod van és soha nem volt XPd. csk azt nem tudom miért fikázod a számodra ismeretlent.
Ez a verzió amúgy jelent meg szerintem, mert a szuperszámítógépek biztosan rendelkeznek elegendõ erõforrással a windowshoz 😛
Ajánlom mennyen a Szaharába, ott rengeteg van belõle!!!!😉))
Miért gondolják, hogy meg tudják csinálni, ha valójában semmilyen tapasztalatuk sincs?
Ez olyan viktoros: én merek a legnagyobbat álmodni virtuskodás. Csak éppen ez a piac nem olyan nagy mint a pécés, hogy ha elszúrok valamit nem baj, mert némi píár elõkészítés után mindíg találok magamnak elég balekot.
Eccer hibázzon a M$ utána felteheti a polcra a szuperszámítógépes windózát a táblapécéje mellé, mert hogy attól kezdve nem lesz túl sok megrendelõ.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A szuperszámítógép egy drága dolog. Hátmég a rendszer hozzá. Ha logikusan követik a árazást. Akkor 50-100 millió környékén lesz a rendszer.
Az hogy a rendszer milyen lesz, még kérdése. De lehet hogy utánna a vasat is elkezdik árulni majd hozzá, mert abban is van pénz. Aztán majd lesz blaszter ami lefekteti az orvosi kutatásokat.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
mi az a szuperszámítógép?
egy nagy gép, amin gyorsabban fut a GTA?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
TH448: Amúgy csak kiváncsiságból (nem akarok vitázni, mert csak egyszer kétszer fejlesztettem LDAP alá) milyen szolgáltatásokra gondolsz AD alatt?
BlackRose: Tessék utálni az m$-t, minden rendes linuxos ezt teszi 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
A .net integráció nem hülyeség, meg ugye van pár dolog, mondjuk active directory (most ezen belül nem kívánok vitát nyitni), ami linuxban nincs, de egyenlõre a linux még mindig jóval stabilabb, mint bármely windows (beleértve a server verziókat is), azon kívül abban nincs megszorítás, meg ugye olcsóbb is... Ezen kívül ugye ugye amik eddig ilyen tipusú rendszerekre készültek progik, azon ugye windows api-k nélkül lettek írva. Hát, érdekes lesz, az biztos. Viszont eddig több olyan rendszergazdát láttam, akik linux-ot üzemeltettek... Én nem vagyok se MS mellett, se ellene, de ha tényleg akarnak valamit, akkor bele kell húzni...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
(Bocs ezt nem lehetett kihagyni :o) )
Y
A többi nem érdekel! <#circling>#circling>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Megint láthattunk egy kerek mondatod indoklás nélkül...kipróbálás nélkül, ismeritek, már írtam egyszer...azaz: még meg sem jelent, de szerintem egy nagy rakás kaki, vagy még meg sem jelent, de szerintem baromi jó....ezek az ugynevezett advanced HYPER jövõbelátó userek 😊