Látja? Nem látja?! Na látja!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõdhet az ûrvadász trilógia!<#alien>#alien><#nevetes1>#nevetes1>
Egy háború vessen véget az összesnek...
Fõképp a perverz pofátlan kukkolók... fujj... <#alien2>#alien2>
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
De ezek csak feltételezések!
És akkor mégse láthatatlan vagyis ez a cikk szerintem ilyen formában csak sci-fi filmekben alkalmazható "technológiát" említ
VAGY NEM??????<#idiota>#idiota><#confused>#confused>
\"Két dolog végtelen, a világûr és az emberi butaság, de az elõbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
A kõtáblát meghamísították!Valaki leverte a felíratot az aljáról! Így szólt: ..és elnézést az okozott kellemetlenségekért!
Na a terroristás eberkéknek tényleg az agyukra mentek az fpsek,meg a filmek. Meg ez a teroristák a rossz fiúk,az amcsik meg a jók gondolat menetektõl hányingerem van. De komolyan. A terorista rossz,mert hiszi,hogy talán egyszer a hazája szabad lehet,és hazafiassan kitart.Felkelõ. Az Amcsik? Hát hallották,hogy iraknak van fegyvere ergo lerohant. Aztán jött a : Hát kiderült,hogy nincs fegyverük,de ha má itt vagyunk vigyünk haza olajat. A terrorista harcol mert nem tehet mást korlátolták a szabadságát. de az Amerikai miért harcol? pénzért...
Tényleg hülyeségeket ír itt... :)
És örülök,hogy sokan olvasnak jó könyveket. :D
Béke
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
Ez nagyon okos meggondolás. Szerintem lehet benne valami...
Csak a frekvenciát lesz néhéz megtalálni;)))
A mobiltelefonján beszélt Elvis-hez: igen, egy csóka elad párezer dollárért egy roppant nagy akku + mobilteló kombinációt, amivel már nem kell kimenned a halottaidhoz, hanem fel is hívhatod õket. De azt õ sem mondja, hogy válaszolnak is :).
Szerintem az sincs, amirõl ez a cikk ír. És nem is lesz:
"akkor a fény elnyelõdik" - ami elnyeli a fényt, azaz nem veri vissza, az fekete, szóval legfeljebb éjszaka láthatatlan - ezért megéri kutatni
ami a radarjeleket nyeli el, az a radaron láthatatlan, de ilyenünk ugye már van
"A fény ténylegesen keresztül halad a pajzson és bármi legyen benne, az láthatatlanná válik." - ha a fény áthalad a pajzson, akkor a pajzs lesz láthatatlan, nem ami benne van. Pl egy üvegfalú irodába benézve látod a dolgozókat, az üveget viszont nem feltétlenül veszed észre (ha jó a takarítószemélyzet <#awink>#awink>).
Sz'al ez egy gigantikus faxság. A holotankot nem tudom...
Olajszõkítõknek, drogbáróknak és politikusainknak nagy szükségük lenne rá.
Eltüntetjük a házainkat, autóinkat, stb.
Amúgy Szlaltibartfaszt ûrhajóján mûködött, és Bisztromatika hajtómûvel volt ellátva...
nekem megvan a BBC álltal készített eredeti sorozat elsõ 6 része feliratosan.. A Vogon Jeltz nagyon ott van...
ON
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezt?
Galaxis Útikalaúz Stoposoknak - Bónusz Trailer
Már ezer éve olvastam a könyvet, de azt hiszem a Másvalaki Problémája hatást a Rózsaszín-zaj-generátor csinálta :) De elehet rosszul emléxem.
Apropó, miért nem tudom letölteni az elõzetest! HLP ME!
A kõtáblát meghamísították!Valaki leverte a felíratot az aljáról! Így szólt: ..és elnézést az okozott kellemetlenségekért!
Lol
"ilyet már douglas adams is megírt a galaxis utikalauz stopposoknak-ban"
Kíváncsian várjuk Április végét, hogy megtudjuk a filmben EZT hogyan oldották meg? Bár lehet nincs benne, mert ez nem az elsõ kötetben volt, ugye?
De minek nyelné el a lézert ha még nicns olyan hadaszáti lézerágyu?
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Faszán elnyeli a LÉZERT <#violent>#violent> ennél már csak az lenne faszább ha az elnyelt fény energiáját vossza tudná forgatni és ezáltal még erõsebb lenne a hatás (ezt egy szkifiben olvastam :D)
Igaz ha majd megoldják a problémákat akkor ki tudja ,hogy mi sül ki belõle!
/*WTF?!*/
SZóval kb olyan, mint egy fekete lepel. Csaképpen, fémbõl. Tökjó. :)
Csak ugyebár a megvalósíással már gondok vannk!
Nincs igazam?
Megjegyzem, a látható fény hullámhossza 600 nanométer környékén van, tehát legfeljebb néhány molekulát lehetne vele eltûntetni, de azt is csak akkor, ha monokromatikus (egy bizonyos hullámhosszú) fénnyel világítják át.
Az viszont tény, hogy ténylegesen lesznek dinamikus álcázó berendezések, amik még akár egy emberi szemet is megtévesztenek.
Elég egy harckocsit olyan LCD-vel bevonni, amely az újfajta "3D LCD" megjelenítõkhöz hasonló. Ezekben az egyes képpontok színe a nézõpont irányától függ. Tehát lehet, hogy egy képpont balról kéknek, jobbról pirosnak látszik.
Ha elég jó a szögfelbontás, akkor a képernyõt több oldalról nézve mást és mást láthatunk. Ezzel lehet 3D képeket is szimulálni, mert a bal szem nézõpontja más, mint a jobb szemé, tehát más a rávetülõ kép is.
Ez az egész pont olyan, mint a kis "hologramos" fényképek, amik 3D-snek tûnnek és különbözõ oldalról nézve mindig másnak látszanak.
Egy harckocsit bevonunhatunk ilyen LCD-vel és rászerelhetünk egy csomó kamerát halszem optikával. Az LCD egyes pixeleihez tartozó értékeket a kamerák képeibõl számolhatjuk ki. KB ennyi.
Közvetlen közelrõl valószínûleg nem tökéletes, de távolról minden oldalról láthatatlan. Kb olyan lehet a hatása, mint a Ragadozó címû filmben...