35
  • pepe003
    Régebben, miután feltettem az XP-t újra, és két hét múlva már lassú volt mint az állat, meg töltött, meg minden, akkor kipróbáltam egy másik böngészőt, halvván azt, hogy a FF biztonságosabb meg minden, le is futtattam egy víruskeresést, spyware keresést stb. és nem talált egyik sem semmi.
    Aztán amikor legutóbb vmelyik oldalon jártam azt olvastam, hogy a FAT tábla, csak 40 Gb-ig használható biztonságosan (nekem FAT táblám volt) és akkor újratettem a gépet, NTFS-be. Most még mindig ugyanolyan jó, mint 2 hónapja az újratelepítés után, és IE-t használok + SP2 + egy rakat vírusos oldalon járok nap mint nap
    És a gépnek semmi baja, vírus nincs rajta. Szóval szerintem az IE sem olyan rossz
  • KIP
    Nah jah, kell a munkához jóduma, kézimunkához...
  • LionTm
    A kollégák a fent emlitett böngészőt használják, ugyan annyi spyt, swaret talált náluk a kereső mint nálam ie. alatt. Mondjuk nem kéne hardcore oldalakat nézni aztán nem lenne baj.

Egyébként nálam is fent van. Mert kell a munkához.
  • LionTm
    Yes....
  • arty
    sztem az IE-s látogatás után nem lesz többé lehetőséged firefoxot, avagy bármi mást elinditani ...

max reinstall után ;)
  • Tetsuo
    :DD Jól mondod, testvér!
  • h4x0r
    Sajnos azt az osvenyt mar benotte a gaz >:-)
  • Emmegki
    Egy dolog ami jó lenne: Az egész grafikai megjelenítést újraírni az IE-ben. Gyorsulna az egész oprendszer, ha normálisan megírnák.

Vagy még jobb lenne, ha az Opera motorja lenne beépítve a Windowsba!

Álmodik a nyomor :(
  • raingun
    "Aki imádja az IE-t, az menjen föl vele egy szexoldalra! Utána meg próbálja ki Firefox-al!
    A különbség önmagáért beszél!"
    A firefoxal még a sexoldalak is nagyobb élményt nyújtanak???
    Mingyá le is töltöm, nem szeretnék kimaradni belőle :-)
  • blaze
    Aki imádja az IE-t, az menjen föl vele egy szexoldalra! Utána meg próbálja ki Firefox-al!
    A különbség önmagáért beszél!
  • Axon
    Azért csak be kellene már mállalnod egy gyermeket, csak a különbségek érzékelése céljából is. Na meg esetleg egy nőt...
  • Axon
    Gondolom, hogy magyar nyelvből csak gyorstalpalót kaptál...
  • KIP
    Mindenki olyan böngészőt használ ami neki tetszik, ha meg vki nem ért hozzá annak meg úgyis mind1 (user error:)
  • [HUN]PAStheLoD
  • [HUN]PAStheLoD
    statisztikailag be lehet bizonyítani , hogy szar lesz ^.^
  • [HUN]PAStheLoD
    az IE is szeret téged .. főleg mikor eláraszt spywarrel meg trójaiakkal .. persze okos megoldás hogy felteszünk 3 víruskergetőt meg 2 ms féle spywareharcolós programot .. ahelyett, hogy egy másik , megjegyzem 1000x többet nyújtó, böngészőt tegyünk fel...
  • archkoven
    Az utóbbi hónapokban döbbentem rá, hogy az emberek életét legjobban meghatározó dolog az a böngésző. Egy normális interneteléréssel rendelkező ember naponta legalább 6-8 órát tölt azzal, hogy a böngészőjéről elmélkedjen, csínosítgassa, elméleteket gyártson róla és a fórumokon agitáljon másokat a használatára.
    Én régebben böngészőmet csak használtam (ma már tudom jól, kihasználtam), önző módon különböző oldalakat nyitottam meg vele, mit sem törődve az ő érzéseivel, de ma már tudom, ez hibás hozzáállás volt. A böngészőnek ugyanis lelke van! Ma már olyan nekem mint fogadott gyermekem, akit ápolni, szeretni és gondozni kell. Ma már minden időmet leköti, nem jut idő mellette internetezésre és hasonló léhaságokra, de boldog vagyok ha csak ránézek arra a gyönyörő pirospozsgás ikonjára.
  • IMYke2.0.0.0
    Erről az egészről csak az jut eszembe, hogy ti olyan terméket fikáztok, ami még meg sem jelent, egy olyan termékcsalád fényében, ami egy 5 éve nem továbbfejlesztett böngésző kiváltására született - annak kitaposott ösvényén!

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • RpPRO
    De gonosz vagy. Nekem is pont ez futott at az agyamon. Mozilla marad tovabbra is. :)
  • arty
    lusta vagy KICSOMAGOLNI (telepiteni sem kell) a 8 megás firefoxot, de a 2-300 mb-os IE7-t autoupdéten stb keresztülküzdve, leszedni, telepiteni, beállitgatni nem leszel lusta? ;)

ráadásul a firefox win reinstall után is megy, nem kell ujratelepiteni ...

sztem, aki megszerette a firefoxot, semmi oka nem lesz visszatérni az MS marhaságára ...
  • droland
    "ugyse fogom használni
    biztos csili-vili kis böngészö lesz, de ugyanugy használhatatlan mint az összes többi iexplorer"

Megpróbálok hasonló szinten hozzászólni:

Bár még nem láttam a két év múlva megjelenő Nokiát, de biztos egy rakat kaki lesz.

Illetve bár még nem láttam a jövőre megjelenő új Sharpot, de biztos király lesz.
  • janosimatyas
    majd fel "wizardoljuk" az ie 7 -est es, oszt mellejerakunk 1 drb Operat, + 1 drb Netscapet, + 1drb Firefoxot es vigan lehet bongeszkedni...a f...ba bele
  • Pheel
    "ide a rozsdást, hogy ehhez a böngészőhöz ugyanúgy fognak jönni szépen libasorban a "security update"-ek"

Ennek semmi értelme. Minden értelmes alkalmazáshoz jönnek security patchek...
  • LionTm
    Olyan mindegy én szeretem az ie... a sok paraszt aki meg nem tudja használni hát sáde.
  • RCH
    Kivancsi vagyok, hogy 700 mega alatt lesz-e az installja, vagy esetlegcsak DVD-n lehet majd megrendelni ;-) Esetleg a telepites elott erdemes-e nagyobb vincsit beszerezni?
  • blackeagle
    Ezt a legmegbizhatóbb szöveget már 10 éve hallom.
  • JZO
    csak azért iparkodnak, mert kezdenek teret veszíteni a böngészők piacán. Tudható, hogy mit jelent, ha sietségből ad ki az MS egy szoftvert. Teli lesz buggal, után jön a 1000 és egyedik peccs, meg miatököm. Biztonság meg... ide a rozsdást, hogy ehhez a böngészőhöz ugyanúgy fognak jönni szépen libasorban a "security update"-ek.
  • Ombika
    Igy van,mert en sokszor lusta vagyok feltelepiteni :)))
  • Ackro
    hát csinálják! bánja a f...om! :)
  • ttt ttt
    Na így legyen ötösöm a lottón.....
  • h4x0r
    Majd belehuz az FF is :-)
  • Felfedező
    Ha gyorsul és tényleg biztonságos lesz, szerintem megfékezheti a Firefox
    terjedését valamelyest...
  • sandor4
    ugyse fogom használni
    biztos csili-vili kis böngészö lesz, de ugyanugy használhatatlan mint az összes többi iexplorer
  • Keldor
    IE7 remélem jó lessz