14
-
#14 Igen! Az volt az első FIFA nem licenszelt nevekkel. -
Dudás Vajk #13 Hát nem tetszik nekem nem azér mé véres csak nekem nem tetszik -
#12 Attól függ, hogy angol vagy francia kiejtés szerint biggyeszted elé a névelőt. Nyilvánvaló, hogy ebben az esetben az angol verzió miatt van az a. -
Cat #11 nekem is fura "a Ubisoft", de ez sztm a kiejtés miatt van -
#10 Nem tud valaki PC-re box játékot? -
#9 Helyesírást és értelmet ellenőrző programot kellett volna a cikkre engedni... Eléggé ordenáré módon összecsapott.
===============================
.:i2k:. melóból: -
#8 Szerintem a Sport játékokat bizzuk az EA-ra, Az Ubinak inkább a jobb játékokra kellene koncentrálni. Én speciel utánlom a Sport játékokat! -
#7 volt fifa94-is ha jol emléxem -
Zozo76 #6 "ugyan minden platformra fejlesztenek majd játékot, de a jövőben főleg a konzolokra szánt címekre koncentrálnak majd"
Ugyan nem birom a sportjatekokat de ezt a hozzaalast mi PC-sek szinte mar minden "jatek-fajta" teruleten erezzuk... :( -
#5 Az nem az első fifa volt? Én még emlékszem rá, olyan bughalmaz volt az a játék főleg teremfociban, hogy napokat el lehetett röhögni rajta. World cup 98 volt jó, meg azok a fifák, amik arra a motorra épültek (?). vagy hasonlítottak a wc98 motorjára. Meg annak voltak jó zenéi :P -
Razgon #4 Lesz baseball is! Cool! -
#3 nem, a fifa97 nekem is megvolt, és volt benne teremfoci :) -
#2 Nem fifa98-at akartál írni? ha jól emlékszem abban is volt teremfoci. -
#1 Utolsó jó sportjáték a fifa 97 volt , abba volt teremfoci ^.^ Persze az nem ma volt :) Akinek bejönnek ezek a virtuális sportok .. hát sok szerencsét :)