3552
-
#989 ez eddig 3, össz 6 van asszem. utóbbi megvan.
ezt olvastam egyébként, de azért köszi
ha eszedbe jut a másik 3 (vagy lefényképezed őket egyenként leírással), akár el is küldheted az [email protected] ra, oszt majd én leírom ide az összeset az egyéb ilyen tudatlanoknak, mint én -
#988 onnan szedtem, de amint el akarom indítani, azt írja ki, hogy nincs installálva. -
#987 sniper ről én nem tudok, csak jó lenne, ha lenne -
#986 Idézek Hmudától:
-Mindegyik fajból lőj ki egy Record Bookos és egy World Recordos példányt.
- Szerezd meg a Gold Skint az összes lehetséges fegyvere (14-et ha jól emlékszem, de fogalmam sincs, hogy melyik iez a 14, amúgy ezt úgy kell, hogy vég nélkül lövöd a hímeket és ha megvan a megfelelő mennyiség akkor megkapod)).
- Játsz mittoménhány órát összesen (azt hizem 10-et, de nem emlékszem pontosan).
Meg még van valami, csak nem jut eszembe. -
#985 Ha bemész a trófeaszobába és rányomsz az EXPORT-ra, akkor késsőbb megtudod nézni a Trophy Viewerben. Azt hiszem onnan ki lehet másolni. Valami All Gold Weapons trófea megvan? Én speciel azt multiban szereztem... A sniper hány ponton is van?
A map editort honnan szedted le? Az atariról talán a legjobb, de ha visszaolvasol akkor láthatod hogy nagy elhatározás kell ahhoz hogy pályát csinálj... Marha nehéz... -
#984 pisti, nem tudod valahogy a szövegeket kimásolni a trófeák alól? valamelyest vágom az angolt. a BRONZ GRAND SLAM, és a SEASONED HUNTER van meg. olyan trófea, amit csak nettel lehet megszerezni, van?
reméltem, hogy a legjobb rang SNIPER
lesz
én meg sem tudom nyitni a map editort -
#983 nincs max pontszám?
ránéztem régi üzenetekre, már tudom, hogy szerezzek trófeátazért köszi
crossbow hoz honnan lehet célzót szedni?
netes játékban van valami, amit amúgy nem lehet megtalálni? vagy könnyebb? -
#982 Íjjal, csak is íjjal. Nem tudom milyen trófeáid vannak meg, nekem már az összes, de megmondom őszintén nagy részét nem tudom pontosan miért kaptam... Valamelyiket csak akkor kapod meg a ha multiban vadászol és többször a tiéd lsz a legnagyobb bika (vagy valami ilyesmi). Hőtávcső nálam már az elejétől fogva kizárva. Csak távcsövet meg callokat használok, na meg néha spary-ket. Post-rutban meg nyomom a lesvadászatot... Ja még annyi hogy nekem 164 pontom van, túl ment már a world championon... -
#981 Hello fiúk,lányok!
én nem a neten játszom. Nem tudjátok, hogyan lehet a trófeákat(a polcon) elérni? Még csak 2 van.
Ha nem nő a pontod, nehezítsd a dolgod. én például amikor nem nőtt, először expertre állítottam, majd amikor megint megakadt, letettem az infratávcsövet. Legközelebb már , aztán íjjal fogok menni.
Pistike 007, te mivel mész? -
#980 A pontokat mi sem tudjuk nagyon hogy mi befolyásolja a "nem növésben", így hát ez állandó téma. Játékmenet... Elég hosszú! =) Inkább kérdezz amit nem értesz... -
quarkmaster #979 Na szerbucctok. Már jó ideje nyomom a vadászatot, de 85.60 pontnál nem nagyon sikerült feljebb tornásznom magam, gyakran visszafelé megy a pontszám, gondolom annak függvényében a korábbiakhoz képest hogy teljesítek. Két tulajdonságot tudtam 20%-ra feltornászni, régóta nem kapok rá lehetőséget, hogy tovább növeljem. Letöltöttem néhány pályát, azokon is vadászom. A nehézséget most átállítottam expertre. Fegyvereket is váltogatok. Mit tegyek még? Nem tud valaki egy részletes leírást a játékmenetről. Sajna az angolt nem vágom annyira.
Üdv. -
#978 Akkor azon menj... =) -
#977 nem -
#976 Game Spy-on kersztül mentél fel a multiba? -
#975 Egy nagyon fontos kérdésem lenne mikor crackelem és felenged a szervere akkor egy olyan 5 perc után kidob valamai bad packed miatt mi lehet a gond? -
#974 Na mi van? Mostanában senki sem vadászik? -
#973 Engem is. Remélem hogy már megoldodttuk.. -
#972 BZS látom felvettél msn-re -
BZS #971 Még lenne egy olyan problémám hogy amikor online-ba akarok játszani és csatlakozik a szerverre akkor tölt egyfolytába majd kifagy, illetve ha megszakítom a szerverre való csatlakozást akkor is megfagy!
Miért lehet ez?
Előre is köszi. -
BZS #970 Köszi a megoldást!
Most már online-ra vágyok! Gyorsan meg is nézem müxik e és hogy milyen.
Még1x köszi. -
#969 Ha bekapcsolod a bulletcamot akkor mutatni fogja a golyó útját, de csak akkor, ha instant killel, vagy 'azonnali halállal' ejted el a szarvast. Tehát a golyót csak a halálos lövésnél mutatja. -
BZS #968 Üdv mindenkinek!
A kérdésem a következő! Vadászós játékokban elég gyakori hogy mikor kilövöd a golyót akkor azt látod ahogy belecsapódik a vadba.
Na most a Deer Hunter 2005ben nincs semmi ilyen?
Mert az optionsban van egy olyan hogy Bullet Cam.
Az az lehet? Akárhogyan állítottam és lőttem vele nem mutatta a golyót!
Kérlek titeket segítsetek hogy hogyan is lehetne!
Előre is köszönöm. -
#967 Az leseket folyók, tavak és etetők mellé érdemes tenni. A mock scraple pedig ilyen kaparás szerű cucc, amit szeretnek kapirgálni a szarvasok, és miközben szórakoznak vele, tudsz rájuk lövést tenni... Egzotikus... Nemtom... Én speciel nem használok. Rajtad múlik, mennyire vagy igazságos. Szerintem teljesen más érzés íjjal elejteni egy állatot, mint 300 méterről fejbeküldeni egy hőtávcsöves fegyverrel... -
quarkmaster #966 Scout módban az eszközöket, hogyan érdemes használni? Etető, lesek. Mi az a mock scraple? Az egzotikus eszközöket mikor érdemes használni?
Köszi -
#965 Persze Deer Hunter forever! :) Majd oda is teszek fel valamit game-ről... -
#964 Unatkozó természetbarát polgárok figyelem... -
#963 =) -
#962 köszke -
#961 hura -
#960 Valaki dícsérje már meg az új logómat... -
#959 Szia. Azt hogy látsd az állat számát, el kell érned egy bizonyos szintet a "neved mellett". A felkiálltójel azt jelenti, hogy az eszköz egzotikus (#946). Magyarosítás még nincs. -
quarkmaster #958 Üdv! Miért nem látom a távcsőben az adott szarvas pontszámát, mint valamelyik sreenshoot-on láttam. Illetve, egyes eszközöknél, fegyvereknél miért jelenik meg egy sárga háromszög felkiáltójellel. Van-e magyarítás a játékhoz?
Kösszi -
#957 lány? deer hunterezik? na ezt nem hiszem el :D
én vagyok az egyetlen olyan :D -
#956 oksi -
#955 Ez érdekes, mert nekem nem kellet cd kulcs... -
FireCat #954 Ööh, 13 éves, lány, budapest =D -
#953 Abban más hogy ha nincs eredeti cd kulcsod és ezt nem tört szervern észre vesziik meg is büntethetnek
-
#952 Megértem. Egyébként hány éves vagy és hova valósi? Fiú vagy lány? -
FireCat #951 Igen mondjuk abból a szempontból tényleg jó a vadászat hogy a túlszaporodott állatokat kilövik és így szabályozzák őket, de én igazából még így se tudnék lövöldözni szaqrvasokra meg a többire.... -
#950 Attól hogy valaki állatvédő az nem azt jelenti hogy offolni akrja a vadászatot. Én pl. Erdészeti és Vadgazdálkodási suliba megyek. A vadászat nem féktelen öldöklés, hanem előre megtervezett vadgazdálkodás, a vadállomány sokkal jobban jár a vadászattal, mint a "haggyuk hogy szaporodjanak" című nemtörödőmséggel... Bocsi ha túl izé voltam