3552
-
FireCat #949 Pff. =P Amúgy állatvédő vok énis... XD Csak azért játszok ezzel mert virtuális állatokról van szó nem igaziakról -
#948 Pedig vannak. USA-ban azzal ölik tucatszámra az állatokat... -
FireCat #947 Én a való életben elképzelni is nehezen tudok ilyen meg-szuper luxus cuccokat XD -
#946 Exotic gear: újgenerációs cuccok: hőtávcső, hőcéltávcső, vezetéknélküli mozgásérzékelős kamera. Mi a fórumban nagyrészt exotic gear nélkül vadászunk. Igazságosabb. Egyébként Magyarországon a vadászatban tilos hő- és infratávcsövet használni... Nem véletlenül... -
FireCat #945 Hőmi? A hőérzékelős puskát utálom, olyan nagy XD És célozni se lehet -
Easy Killer #944 melyik az az exotic gear bvagy az mi?:D -
#943 Hőtávcső? -
FireCat #942 XD Nemtok nem exoticcal lőni. Pedig próbáltam állandóan de volt mikor két napom ment el és jó volt ha eltaláltam egy szarvast XD -
#941 Exotic gear- YES... ejnye... -
#940 Nem jó... Ez a jó... -
FireCat #939 Megvaan! =D
http://www.sg.hu/galeria.php
Rem. jó a link XD -
#938 Kicsinyítsd le... vagy tedd fel galériába és link. -
FireCat #937 Nem megy mert túl nagy a kép.... =/ -
FireCat #936 Hm. Nah megpróbálom -
FireCat #935 kép...? Azt hogy? ="D -
#934 kép -
FireCat #933 Ááááá, lelőttem életem első cartoon doeját!!!! =D Tökjóóóó -
#932 De most a tört szerver miben más? Mi vígan nyomjuk töretlenen... -
#931 én tok csak nem magyar
-
#930 Hát szerintem van mert én felraktam a gammet és szoktam a COD2-vel játszani neten és ot a xfiet használom és kirakta a Deer Hunter 2005-öt én nem tom nem nagyon játszottam még vele!Majd megnézem ha ráérek meg lesz kedvem! -
#929 Én törtől nem tudok. {Más is írhat ám... :))} -
#928 de van tört meg erdeti szerver is nem? -
FireCat #927 Most nagyon örülök a fejemnek, bocs XD -
FireCat #926 Typical :D -
#925 Az én legnagyobb whitetailom 178... Ja, de a tiéd milyen, typical, vagy non-typical? -
#924 Hát ha experten vagy akkor kevesebb az állat, de nagyobbak lesznek. A multi ugyan ez. -
FireCat #923 Fú, most őszínte leszek :"D Kiollózni nem tudom mekkora, de 197.122 pontot ért -
FireCat #922 Whitetail ééés.... Minnyá megnézem mekkora XD -
#921 és neten több állat van mint a játékba mert játékba vagy 20percet megyek és semmit nem találok! -
#920 -
#919 És neten gammeltek vele?Mármint a játékakl! -
#918 igen, az -
#917 Milyet? Mekkora? -
#916 De ez a Deer Hunter 2005 Season? -
FireCat #915 -
FireCat #914 *köhög, köhög, nevet, köhög, köhög* Lelőttem életem első World Recordját!! -
#913 Fú nekem most nincs feltelepítve a játék... fejből nemtom... -
#912 a mentéseket hol tárolja a játék? -
FireCat #911 szép kici albínók.... De csak whitetail lehet :O Phú ráállok. XD A cartoonok meg tök aranyosak :D :D -
#910 Amikor elindulsz vadászni akkor ugye két bikát és egy tehenet lőhetsz. Ez a limit. Ezek a különleges szarvasok meg az un. rare deer-ek, nem igazán könnyű őket fellelni, csak szerencse kell hozzá. Képek itt.