3552
-
streightholo #1030 Szeva sracok! Csinaltam egy dedicated szervert ha valakit erdekel...
MGSZKI (dedicated) HUN! a neve lehet ra menni ha valami kérés lenne hogy milyen map stbstb... akkor szoljatok!! -
#1029 Új logo 2. Bár most valami extrábban gondolkozom... -
#1028 Jaja, értem -
#1027 Parázs:
A fórumban lehet parazsolni: kell hozzzá a sszó meg egy parázsolásos mikró-makró [URL=http://www.sg.hu/forumhelp.html?keepThis=true&]itten(nyomd már meg azt a makró gombot a "mehet" mellett balra 5-tel!) [/URL] rákeresel a parázs szóra és parázs látványban lesz részed ami csak Firefoxban nem látszik, de Explorerben viszont bizony igen -
#1026 Egyébként mi is ez a parázs cucc? -
#1025 nem én csináltam, de átvettem, és ilyenkor hozzátevődik (nem tom miért) a nyitott topicjaim lapjához az adatlapomon. -
#1024 A kék, zöld, navy, lila nem igazán olvasható. A többi jobb.
Aquir, nem is tudtam, hogy te ilyen pro vagy, hogy a logoműhelyt is te csináltad. -
#1023 PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS -
#1022 hol a feje? -
#1021 Kicsit meghalta magát... -
#1020 "VIP jogok felvételén" belül rányomsz a ">> Meghosszabbítom a VIP státuszomat <<", és ott vannak a díjak :) Ha már azt is megnézted akkor oké. miért nem tudod elolvasni a parazsat? Explorerbe nekem simán olvasható -
#1019 a VIP jogok felvételét már megnéztem. a parazsat látom, csak nem tudom elolvasni -
#1018 én most megcsináltam a parázs effektet ide, aztán visszavontam. Explorerbe látszik a parázs, Firefoxban nem.
VIP-ról információt találsz a fórum főoldalán a "VIP-jogok felvételénél" -
#1017 már a kezdetektől azzal megyek -
#1016 Csinálj saját fegyót, én is azzal nyomom, 300 méterről le tudom kapni a szarvasokat instant killel...=) Ja, kell küldnei egy sms-t... Én fogadásból kaptam meg a VIP tagságot, haver fizette... -
#1015 próbálgatom ezt a parázs effektet, de soha nem olvasható
vip tag csak fizetéssel lehet valaki? -
#1014 köszi, a koponya felismerhető?
én is váll mögé lövök, de úgy tűnik gyenge a fegyverem, mert mindíg célba találok (sniper
) -
#1013 Jó a logód. =) Én váll fölé szoktam és egy kicsit balra (ha jobbra néz a szarvas). Meg hát nyaktő. -
#1012 lőttem coloradoban egy 208 pontos mule deer-t sajnos az instant kill mostanában nem sikerül. Ti hová lőttök? -
#1011 na, milyen az új logóm? -
#1010 ja, gondolom progival -
#1009 köszi Kiri
házilag hogyan? -
#1008 jaa én már azt hittem a Deer Hunterhez vagy mi :) -
#1006 Házilag, vagy itt. -
#1005 lehet, hogy valaki már kérdezte, hogyan tölthetek képet a nevem helyére? -
#1004 oké Pisti -
#1003 Mostantól szólítson mindenki kirinek -
#1002 Én amikor sprayt használok akkor szinte minden percben megfújom egyszer. Biztos ami biztos. Ha meg éppen hátszéllel akarok becserkelni egy bikát akkor meg főleg. Csak a spray van a kezemben, fújok mint atom, aztán ha helyzet van akkor íj/puska fel, és bumm. -
#1001 1000 az nem rossz- én a 666 -ik üzenetet néztem meg
a piros sprayt használtam, aztán odébblopakodtam. így már nem hat?
már gondoltam rá, hogy átállítom, de szerintem ez a 1:10 arány jó
fotózni szoktam, de inkább azt amikor a szarvas ilyen hülyén elesik, és össze-vissza állnak a lábai
az öcsém meg úgy nyomja, hogy ha multizunk, akkor vagy azt filmezi, hogy áll egy helyben, aztán elkezd mindenfelé lövöldözni, vagy engem lövöldöz, és próbálja úgy eltalálni a puskámat, hogy beleáljon a nyílvessző -
#1000 Ja, hát van ilyen. Ha hátszeled van használd a piros sprayt. Ilyenkor meg ha látsz egy érdekes/szép bikát fotózd le (F10)! Az idő múlását meg a menüben át tudod állítani. Ja és #1000 MIILLENIUM! -
#999 na nem baj, vagyis sajnálom- sokat dolgozhattál rajta. köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal
ma coloradoban láttam egy állati értékes bikát. egy csomót vacakoltam, hogy közelebb kerüljek, de az folyton odébbment. nem figyeltem a szelet, így az a a hátam mögé került, a szarvas pedig észrevett, vagy 100m kerítést kellett megkerülnöm, mire a nyomába eredhettem. többé nem láttam-DE találtam egy szintén nagyon értékeset, de a szél még mindíg mögülem fújt, az is észrevett, ráadásul domb mögül nem tudtam rá lőni ezután még 2 bikával találkoztam több ízben de nem érdekeltek, csak a másik 2. aztán egyszercsak 6 óra lett.igen ideges lettem: . -
#998 Nincs meg. -
#997 FireCat-al kiszültünk mégegy Deer Hunter letöltést/telepítést... -
#996 ó, köszi puszi -
#995 Azt hiszem megvan a mentésem, szóval nem kell újrakezdenem, megnézem azokat a serlegeket... =) -
#994 valaki más nem tudja akkor a trófeákat (már csak 3)? bocs Pisti, hogy ezzel nyaggatlak
na megyek -zni -
#993 az állásod még megvan valahol? -
#992 kössz... -
#991 Ok, csak az a bibi hogy nekem most nincs fönt a gém... -
#990 Akkor nem tudom. Töltsd le máshonnan...