3552
  • streightholo
    Szeva sracok! Csinaltam egy dedicated szervert ha valakit erdekel...
    MGSZKI (dedicated) HUN! a neve lehet ra menni ha valami kérés lenne hogy milyen map stbstb... akkor szoljatok!!
  • Pistike 007
    Új logo 2. Bár most valami extrábban gondolkozom...
  • Pistike 007
    Jaja, értem
  • Aquir
    Parázs:

A fórumban lehet parazsolni: kell hozzzá a sszó meg egy parázsolásos mikró-makró [URL=http://www.sg.hu/forumhelp.html?keepThis=true&]itten(nyomd már meg azt a makró gombot a "mehet" mellett balra 5-tel!) [/URL] rákeresel a parázs szóra és parázs látványban lesz részed ami csak Firefoxban nem látszik, de Explorerben viszont bizony igen
  • Pistike 007
    Egyébként mi is ez a parázs cucc?
  • Aquir
    nem én csináltam, de átvettem, és ilyenkor hozzátevődik (nem tom miért) a nyitott topicjaim lapjához az adatlapomon.
  • oszitheace
    A kék, zöld, navy, lila nem igazán olvasható. A többi jobb.
    Aquir, nem is tudtam, hogy te ilyen pro vagy, hogy a logoműhelyt is te csináltad.
  • oszitheace
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
    PARÁZS
  • oszitheace
    hol a feje?
  • Pistike 007
    Kicsit meghalta magát...
  • Aquir
    "VIP jogok felvételén" belül rányomsz a ">> Meghosszabbítom a VIP státuszomat <<", és ott vannak a díjak :) Ha már azt is megnézted akkor oké. miért nem tudod elolvasni a parazsat? Explorerbe nekem simán olvasható
  • oszitheace
    a VIP jogok felvételét már megnéztem. a parazsat látom, csak nem tudom elolvasni
  • Aquir
    én most megcsináltam a parázs effektet ide, aztán visszavontam. Explorerbe látszik a parázs, Firefoxban nem.
    VIP-ról információt találsz a fórum főoldalán a "VIP-jogok felvételénél"
  • oszitheace
    már a kezdetektől azzal megyek
  • Pistike 007
    Csinálj saját fegyót, én is azzal nyomom, 300 méterről le tudom kapni a szarvasokat instant killel...=) Ja, kell küldnei egy sms-t... Én fogadásból kaptam meg a VIP tagságot, haver fizette...
  • oszitheace
    próbálgatom ezt a parázs effektet, de soha nem olvasható
    vip tag csak fizetéssel lehet valaki?
  • oszitheace
    köszi, a koponya felismerhető?
    én is váll mögé lövök, de úgy tűnik gyenge a fegyverem, mert mindíg célba találok (sniper
    )
  • Pistike 007
    Jó a logód. =) Én váll fölé szoktam és egy kicsit balra (ha jobbra néz a szarvas). Meg hát nyaktő.
  • oszitheace
    lőttem coloradoban egy 208 pontos mule deer-t sajnos az instant kill mostanában nem sikerül. Ti hová lőttök?
  • oszitheace
    na, milyen az új logóm?
  • oszitheace
    ja, gondolom progival
  • oszitheace
    köszi Kiri
    házilag hogyan?
  • Aquir
    jaa én már azt hittem a Deer Hunterhez vagy mi :)
  • Pistike 007
    Házilag, vagy itt.
  • oszitheace
    lehet, hogy valaki már kérdezte, hogyan tölthetek képet a nevem helyére?
  • oszitheace
    oké Pisti
  • Pistike 007
    Mostantól szólítson mindenki kirinek
  • Pistike 007
    Én amikor sprayt használok akkor szinte minden percben megfújom egyszer. Biztos ami biztos. Ha meg éppen hátszéllel akarok becserkelni egy bikát akkor meg főleg. Csak a spray van a kezemben, fújok mint atom, aztán ha helyzet van akkor íj/puska fel, és bumm.
  • oszitheace
    1000 az nem rossz- én a 666 -ik üzenetet néztem meg

a piros sprayt használtam, aztán odébblopakodtam. így már nem hat?

már gondoltam rá, hogy átállítom, de szerintem ez a 1:10 arány jó

fotózni szoktam, de inkább azt amikor a szarvas ilyen hülyén elesik, és össze-vissza állnak a lábai

az öcsém meg úgy nyomja, hogy ha multizunk, akkor vagy azt filmezi, hogy áll egy helyben, aztán elkezd mindenfelé lövöldözni, vagy engem lövöldöz, és próbálja úgy eltalálni a puskámat, hogy beleáljon a nyílvessző
  • Pistike 007
    Ja, hát van ilyen. Ha hátszeled van használd a piros sprayt. Ilyenkor meg ha látsz egy érdekes/szép bikát fotózd le (F10)! Az idő múlását meg a menüben át tudod állítani. Ja és #1000 MIILLENIUM!
  • oszitheace
    na nem baj, vagyis sajnálom- sokat dolgozhattál rajta. köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal

ma coloradoban láttam egy állati értékes bikát. egy csomót vacakoltam, hogy közelebb kerüljek, de az folyton odébbment. nem figyeltem a szelet, így az a a hátam mögé került, a szarvas pedig észrevett, vagy 100m kerítést kellett megkerülnöm, mire a nyomába eredhettem. többé nem láttam-DE találtam egy szintén nagyon értékeset, de a szél még mindíg mögülem fújt, az is észrevett, ráadásul domb mögül nem tudtam rá lőni ezután még 2 bikával találkoztam több ízben de nem érdekeltek, csak a másik 2. aztán egyszercsak 6 óra lett.igen ideges lettem: .
  • Pistike 007
    Nincs meg.
  • Pistike 007
    FireCat-al kiszültünk mégegy Deer Hunter letöltést/telepítést...
  • oszitheace
    ó, köszi puszi
  • Pistike 007
    Azt hiszem megvan a mentésem, szóval nem kell újrakezdenem, megnézem azokat a serlegeket... =)
  • oszitheace
    valaki más nem tudja akkor a trófeákat (már csak 3)? bocs Pisti, hogy ezzel nyaggatlak
    na megyek -zni
  • oszitheace
    az állásod még megvan valahol?
  • oszitheace
    kössz...
  • Pistike 007
    Ok, csak az a bibi hogy nekem most nincs fönt a gém...
  • Pistike 007
    Akkor nem tudom. Töltsd le máshonnan...