3552
  • Pistike 007
    Egyébként nem neked válaszoltam.
  • Pistike 007
    Rendben. Csapda nincsen.
  • Donn
    Aki szerint nincs csapda a játékban!
  • Pistike 007
    Ez kinek szól?
  • Donn
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert szerintem...
  • Donn
    Mi nincs? Agyad?
  • Pistike 007
    Jóvan, ezt is lezsíroztuk.
  • Scottt
    Nem
  • Pistike 007
    Nincs. Vállalkozó szellemű egyének nem olvassák a topicot?
  • Varikova
    kössz,bejött.Magyarosítás még mindig nincs a játékhoz?
  • Pistike 007
    Csapda???Jamm... télleg
  • Visitor
    netikett
  • Donn
    Előre is thx
  • Donn
    ???????
  • Donn
    ???
  • Donn
    Nem tudja valaki hogy hol lehet csapdát állítani?
  • Donn
    (parazs=RED)Hello mindenkinek!(/parazs)
  • Pistike 007
    Helyi lemez... program files/atari/dh2005/game/custom maps ha jól emlékszem? :D Olvass vissza, ott le van írva pontosan.
  • Varikova
    az atarról szedtem le
  • Varikova
    Én leszedtem a pályacsomagot csak azt nem tudom ,hogy rakjam be őket? Segítsen valaki!
  • Pistike 007
    Vagy az atari honlapjáról szedd le a pályacsomagot. [azért ír mert idegesíti hogy senki sem tolja] Pályák hogy állnak? Múltkor még olyan nagy volt a lelkesedés...
  • Pistike 007
    Itt, csak regisztrálni kell.
  • N András
    Kösz a választ. Igazából próbálkozom mindenfele, de az erdőben eddig többet lőttem mint folyónál vagy tisztásokon. Hanem úgy tudom a pályaszerkesztőben nekünk kell beállítani azt, hogy a szarvasok hol találhatók, illetve milyen útvonalakon járnak. Gondolom a gyári pályáknál is meg vannak adva valamilyen valószínűséggel ezek a dolgok, csak még nem sikerült fényt derítenem rá. De majd igyekszem :)
  • Tóth Bálint
    Szerbusztok. Ez a szarvas lövés nekem sem nagyon akar össze jönni. Bezzeg az őzikékből, múltkor is majdnem 10 volt közvetlenül mellettem. Késsel böködhettem volna őket. Egy át is gyalogolt rajtam. Tudnátok mondani címeket ahonnan tudok leszedni pályákat?
  • Pistike 007
    Próbálkozz a folyóknál, tavaknál vagy nagyobb kiterjedésű tisztásoknál. Ezeket kedvelik. Vagy tegyél ki kajákat, stb... De a csalogatók (callok) sem utolsók erre a feladatra.
  • N András
    Sziasztok!
    Van valami módszeretek, hogy találjatok szarvasokat egy-egy pályán? Én általában csak széllel szemben cserkelek, meg megnézek helyeket ahol korábban már lőttem. De még így se sikerült megállapítanom semmi szabályt az állatok elhelyezkedéséről. Gyakran elég véletlenszerűnek tűnik.
  • Pistike 007
    Najó, versenyt hirdetek. Aki először lő albínó bikát, az megkapja az "SG legjobb szarvasvadásza" 1. helyezését. Na?
  • Pistike 007
    Kérelem elutasítva...
  • Pistike 007
    Srácok! Házigazda?
  • Pistike 007
    Szerezz díjakat. Hogy milyenek vannak olvass vissza...
  • quarkmaster
    Sziasztok!

Azt mondja már meg nekem valaki, hogy a skill-eket (tracking, calling stb), milyen időközönként lehet emelni 20%-al? 91 pontnál járok és csak egyszer volt rá lehetőségem. (2x20%)

Hogyan van ez?

Köszi
  • Pistike 007
    :)
  • streightholo
    Te meg vidd be a pályára tatyódban :D
  • Pistike 007
    Ja, azt is igaz. Esetleg ha néha hoznának új szarvasokat teherautóval:D
  • streightholo
    Lehet de a többi szerveren is kb ennyi volt. De asszem most feljebb nyomtam. Most 30 perc de sztem ennél többet egy mapon nem érdemes tenni 30 perc alatt eldől hogy ki az első...
  • Pistike 007
    Például. De ha mondjuk csak ketten vannak a szerveren, akkor 20 perc kevés átfésülni a területet.
  • streightholo
    Hát nem tom én elgamelek szivesen külföldiekkel is pl multkor svédekkel lövöldöztünk. Időn mit értesz, time multiplert, hogy ne csak reggel legyen mindig ?:)
  • Pistike 007
    Király. Az időt esetleg kicsit felnyomathatnád. Ja, és ha lekódolnád és a kódot ide betennéd, a fórum nevét meg a szervercímbe, akkor csak magyarok léphetnének be, azok közül is csak az "értelmesebbje". Vagy túl izé?
  • streightholo
    Nos default mapok véletlenszerüen 12 személyes, állandóan van és időlimit az asszem 20 perc
  • Pistike 007
    Milyen pálya, milyen szinten, milyen évszak, milyen szerkót lehet vinni, mennyi a max játékos, mennyi az időlimit, milyen időszakban van nyitva?