Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
internetrõ ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csá mindenki,a probléma az hogy letöltöttem a deer hunter 5-öt de ugye az csak demo,és nagyon komoly a cucc és kellene nekem a teljes vátozat mert órákat tudnék vele játszani csak igy már unalmas egy kicsit,help!honnan töltsem le?
Aquir
ugy látszik nincs =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pistike 007
valakinek saját??? <#conf><#conf><#conf>

Pistike 007
valami más hely? mert ezek már megvannak... <#wilting>

Aquir
+ 2 a parton

9 leterítve, mutass még egy ilyet, vagy akár a felét😊

Pistike 007
csak víz...
<#ejnye1>

Aquir
nem cheat

Pistike 007
csit?

Aquir
ez talán világrekord 😊

Pistike 007
húú szadista...

Pistike 007
ja, már értem! nagy király vagy <#vigyor2><#vigyor2>

Aquir
De szerintem ez mindennél nagyobb: (én csináltam 😊) )

a parton még fekszik kettõ, 9 szarvast lõttem le ugyanazon a helyen !! 😊 nem chet

Aquir
nézd meg a 462-es hozzászólást ha eddig nem volt világos 😉

Aquir
nekem 180 v 200 nem tudom mi a max 😊

Pistike 007
nekem 172 pontos<#nyes>

Pistike 007
hm?
inkább mindenki írja le, hogy mlyik volt az eddigi legnagyobb szarvasa! (le is lõtte...)

Aquir
#462?? 😊

Pistike 007
Na jó, akkor: New theme: honnan lehet letölteni új mapokat, esetleg ha van valakinek valami jó pályája akkor ossza meg velünk.... ? <#heureka><#heureka><#heureka>

Aquir
?

PLackó
<#wilting>

Visitor
plz olvasd el a szabályzatot mielõtt hozzászólást írsz htxvm

THE HUNTER coming soon ^^

SrAta
?????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
hali van ott valaki

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Aquir
mit akarsz mondani? tessék, mondj témát 😊

Pistike 007
<#confused><#nemtudom><#confused><#nemtudom><#confused><#nemtudom>

Pistike 007
egyre plöccsebb lesz már ez a fórum.. Elfogytak a szarvasok, vagy mi???

Pistike 007
oksi köszi
most már csak az a baj, hogy nem tom honnan szeggyek le mapokat... a mapunlimited megszünt... pfúú<#falbav><#fejvakaras><#help><#wilting>

be kell tenni õket a deer hunter/game/customlevels mappába
Pistike 007
Sziasztok! hogyan lehet a letöltött pályákat rárakni a játékra?? van egy pár cuccom már hozzá, csak nem tom, hogy hova kell rakni... köszike elõre is: pista
<#confused><#felkialtas>

Köszönöm annak az embernek aki elküldte a deer huntert-t!
Aquir

vki-nek nincs meg a deer hunter valamelyik része?
Aquir
Én még nem használtam ezeket😊

Pistike 007
mér nincs senki itt sose?
<#rinya><#rinya><#rinya>

Pistike 007
Aquir? Visitor?

Pistike 007
És hova kell rakni a fájlokat? Hogyan kell belebuherni a game-be?

Aquir

Rash87
Nem tudjátok,honnan lehet letötleni új mapokat,pályákat hozzá?
Vagy valami jó kis oldalt?

Glory, Glory Man. United!

Pistike 007
most már nem kell, találtam....

Pistike 007
sziasztok! nem tudnátok mondani nekem egy olyan net címet, ahonnan le lehetne tölteni CD vagy DVD borítót a Deer Hunter 2005-höz? Ha valaki tud ilyenrõl, segítsen!

elõre is köszi

Csuhai G
Hi!

Nekem még a Deer Hunter 2004 van meg. Nemtudjátok, van-e hozzá egy olyan kód, hogy az állatok nem futnak el ha meglátnak vagy ha meghallanak ? Légyszíves mondjatok nekem egy ilyen kódot ! Volt nekem már egy ilyenem, de azt hiába írtam be, nem mûködött.

Köszi!
Bye!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Pistike 007
upsz

Pistike 007

Pistike 007
A demóban nem is lehet tömni, ugye? Nekem nem sikerült... addig oké hogy kinyirom, felveszem, kilépek. De nem lehet demóban(trophy room) az exportot használni... <#wilting>

PLackó
37 új üzenet.valamit tényleg csinálj már magaddal,vagy írd le egy kommentbe amit akarsz.ez nem msn/chat.

Aquir
ok 😊

Visitor
Ásszem úgyvan, hogy a fajok között van az õz az a roe deer, annak a nõsténye az õzsuta
A szarvasoké meg a szarvastehén/nõstény/ünõ stb...
A Fawn áz meg a gida

THE HUNTER coming soon ^^

SrAta
na csinálok egy honlapot v.ki anyagot hozzá
deer hunter 2005
képeé leírások meg ilyenek

Aquir
akkor nemértem, az doe az az õzsuta nem? az nem a kis õz? 😊