3552
-
#1150 Na mikor leszel már házigazda?????
Jó volt ma is a multi
Mikor nélkülem toltátok akkor jött vmi nagyobbacska példány?? -
#1149 :DDD -
#1148 Pista for president ;D -
FireCat #1147 Legyen Pista a házigazda lol XD -
#1146 Szép kis spike! XD -
#1145 Üdv! Látom betobtad magad a mélyvíze;)
Szóval...
Mapokat itt
Képeket [email protected] (msn)
Magyar oldalt mostan csináljuk (oda kellenek a képek)
Látótávolságot szeritnem nem igazán, de nézz be a beállításokba, lehet hogy állíthtó
Sok sikert a bikákhoz:) -
#1144 A látótávolságon nem lehet valahogy növelni maxon van de úgy nem tetszik hogy olyan hülyén jönnek elő a fák! -
#1143 Magyar oldala van?? -
#1142 Én is jártam online!Szuper játék!!! -
#1141 Hova kell nagy bika fotókat küldeni? -
#1140 Chupa Island sirály
sirály lesz az oldal István megszavazlak kiütéssel házigazdának
Majd hova kűűdjem a képet??
Katsa(értsd sirály)a banner -
#1139 Hali!! Tudtok jó mapokat a játékhoz?? -
#1138 Ezért kérek minden kedves vadászt, hogy legnagyob bikáját, vagy kedvenc fotóját küldje el Nekünk! Nemsokára elkészítjük a taglistát is! -
#1137 Jelentem mindenkinek: a holnap 80%-nál tart, holnapra feltölthető állapotba kerül, ha minden igaz ;) -
#1136 -
#1135 Jaj tök jó lenne ha te lennél a házi gazda! -
#1134 Srácok!
Gigantikus fejlesztésekbe kezdtünk a játékkal kapcsolatban, ami az előzőkben említett site-on nyílvánul majd meg. Ám hogy rendesen kezelni tudjuk a dolgokat (aktuális banner, szavazás, stb) úgy gondoltuk házigazdára lenne szükség.
A formalitás kedvéért:
Házi gazda lennék. Ki fel tud hozni valamit ellene? Az most szóljon, vagy halgasson örökre. -
tompos3 #1133 THX! -
#1132 Persze ha nem használtál cheatet -.- -
#1131 Odamész a szarvashoz, és az 'enter' vagy az 'ö' gomb lenyomásával felveszed az állatot. Utána kilépsz a főmenübe, utánna a Trophy roomba, és megcsodálod a zsákmányod -
tompos3 #1130 Hy all! én most kezdtem el játszani a játékkal, légyszi valaki írja már meg, hogyha lelőttem mind a 3om állatot, akkor mit kell csinálnom?! -
#1129 váá szia Aquir ezer éve! -
#1128 jó lett:) -
#1127 Banner? -
#1126 Én most dógozok, de ha visitor benne van, akkor nyomhatunk:) go msn -
#1125 hajrá visitor+a többiek vegyetek fel msnre [email protected]
Vki multit most??? -
#1124 bizony, mégpedig jót (y) -
#1123 Ja, mondom annak aki még olvas errefelé, hogy siteot csinálunk a gémnek, hogy nehogy kihaljon... Amolyan biztonsági intézkedés -
#1122 Na majd msnen... Ide mekkora legyen a banner mérete? Ilyen linkes meg FAQ-os cuccot nem kéne, mert akkor elveszne a havi egy üzenet látogatottság :D -
#1121 Dede, nem ártana =)
Jah, és haladok valamennyire a lappal is :D Úgyhogy oda is alkoss majd! -
#1120 Nem kéne a topicak egy banner? Vállalom:) Ja, és találtam egy szmájlit...::D -
#1119 Vigyázzá, mer Visitor báttyád úgy lő hogy hogy beszarol?! -
#1118 -
#1117 Rettegünk -
#1116 legközelebb én is ott leszek, óvakodjatok! -
#1115 LOL... Őm, kiri=pistike... bakker, lelepleztek :C :D -
#1114 Kiri kért h írjak atom volt a multi Bocsi firecat elkapott a vadász láz :'( mjad megismételhetjük :P -
#1113 #1112 Jaj de akarunk mi... :D -
#1112 Tied az #1111 ték! -
#1111 IGAZ EMBEREK?