Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Deer Avenger

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem tudjátok mi annaka játéknak a címe ahola szarvassal kellett megölni a vadászokat?

most nemjo mer nincs hely a gépemen, de majd láttam valami játékról egy képet amiben lehet elefántot lõni majd azt akarom kiprobálni, amugy ha már itt tartunk akkor te meg probáld ki a Cabela's Dangerous Hunts 2-t sztem kurva jo,
a játékélmény kurva jo
Visitor
tévedtél 😄
de ha már ittvagy próbáld ki a trophy hunter 2003-at, sztem jó

THE HUNTER coming soon ^^

aszittem ez élõ forum
na neeeee
tuggya valaki honann tudnék costum mapokat letölteni?
és msn?
Visitor
én néha

vagy nincs msn-ed?
neten nem szoktá jáccani a dir hanterrel?
Visitor
😄 csak szeretek kötekedni <#vigyor3>

jovanna....<#banplz>
Visitor
Axis õz az érdekes 😊
Legfeljebb szarvas...
Õz = Capreolus capreolus egy szarvasféle

nah itt a kép 😄
jah má vágom mi volt a baj
amugy ti nem szoktatok neten jáccani vele? én szoktam elég sokat csak elég szar 300-as pinggel gamelni mer ugy akadok mint a szar
hmm na mind1 nem akarja betölteni de amugy az lenne a képen hogy egy Axis õzet
elsõ lövésre eltaláltam a szeme alatt kicsivel, elfutott, aztán még futásközbe sikerült 2-t belelõni a fülébe <#vigyor3>akinek esetleg kell a kép az keressen meg msn-en.

msn-em:[email protected]
Aquir
szárazon voltak 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pistike 007
jó, hát hogy ha wízben vannak...
<#szomoru2>

Aquir
ezt múld felül <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

no cheat

és feljebb (jobbra) még van 2 szarvas, nem látszik

9 szarvast lõttem 1 helyen 😄

Pistike 007
vahaha <#action> egyébként csináltam képeket (tudom, hogy nem szarvasos, de õznyomok azok voltak a környéken!) fönt vannak ha minden igaz a galériámban.

Aquir
fel kell szedni a földrõl a szarvast...

Pistike 007
szerintetek miért lehet, hogy lõtt egy ismerõs (Visitor) egy 62 pontos roe-t, és az RB volt, én meg lõttem egy 72 pontosat, és nem írt ki rá semmit. ?????? pistike
<#conf><#wilting><#kerdes><#wow3>

Pistike 007
ja értem. én meg lõttem egymás után 2 Rekord Book-ot az is whitetail
<#vigyor2>

Aquir
fehérfakú természetesen =)

Aquir
demoban? semmi 😊

Pistike 007
és valami extra szarvas?

Pistike 007
és milyen fajta?

Aquir
á, az persze más 😊

Pistike 007
ja aha, én Teljesben és és asszem Utah-ban, és Typical

Aquir
demoban lõttem azt 😊

Pistike 007
nekem 213, mule

Aquir
nem emlékszem, talán száz5ötvenvalahány

Pistike 007
hm... Kérdés: kinek mekkora volt a legnagyobb szarvasa? (AMIT LELÕTT...) p.

PLackó
#507 mi??nyisd ki néha a szemed..

Kösz
Ha-hó valaki segitsen már!!!!!!!!!!!!!
Aquir
Tudod rákereshetnél, mivel milló oldalról le lehet tölteni.........

De melyik oldalról??????????????????????
Neetro:Honnan töltöted le a demoját??????
Aquir
#499 =)

Sziasztok
Bocsi de nem tudja valaki,hogy honnan tudnám letölteni a Deer Hunter 2005-öt?
van netem tesa,mert azon cserélünk eszmét,de nekem a hely kell ahonnan le lehet tölteni,és nem a demót hanem az eredetit.köszönöm
Sziasztok!

Én még csak most kaptam kézhez a játékot, de nagyon tetszik, pár nap alatt amennyire lehetett belemélyedtem.

Szoktátok még nyomi multiban!? Én is beneveznék. Úgy tudom, hogy külföldön igen komoly szinten nyomják ezt éves versenyekkel. Gondoltam, ha nem is vérre menõen, de mi is szervezhetnénk valamilyen madzsar vadászatot.

Nagyon sok kiegészítõ mapot találtam, kezde bajor fenyõerdõtõl Alaskáig.

Akinek kedve van az dobjon nekem egy pm-et vagy mailt, vagy jelezze itt.

üdv: zsolti

mail : baumannzs kukac axelero hu

üdv: zsolti

Aquir
már ha van interneted😊)