Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
<#taps>itt se vagyok..!

Én invisible-t használnék, de hát nekem csak konyha-angolom van :-(
Szerintem se fikáztunk. Vagy jobb lenne ha néma közönnyel ignolálnánk a kérdésedet?
Aquir
kimaradt egy "and"
szóval valami ilyesmi:)

I would like to request you to make a patch, which allows players to shooting each other, and undisplayable hunters on the GPS. Thank you.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
én nem fikáztam semmit

Valami ilyet írj: :)

I would like to request you to make a patch, which allows players to shooting each other, undisplayable hunters on the GPS. Thank you.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Na menjetek ti .......-ba.

Az ember kér valamit, erre meg jön a fikázgatás! Ti szartátok a spanyol viaszt?

Ha nem tetszik a kérés, nem kell elolvasni, bunkó banda.

Kommentálni meg fõleg nem.

Pistike 007
Ez aztán a király fórum! Csak így tovább... A pályamegosztós cucc jobb volt...! Aki meg nem tud angolul, ráadásul nem szeretné látni a GPS-en a többi vadászt, az vessen magára<#duhos2><#szomoru2> p.

Aquir
arra nem gondoltál hogy talán nem is tud írni? :)))

Írj Te ! \:
Visitor
kõkorszakban, akkor real life klne vadászni >:D
zsírság

THE HUNTER coming soon ^^

Ha ennyi kezdeményezõ kézség lenne az emberiségben, mint benned, még a kõkorszakban élnénk!

:) A keblemre.

Aquir
be az ismeretlenbe embert lõni? :)

Visitor
"írna a játék fejlesztõinek, hogy csináljanak egy olyan patch-et" LOÁLOS vagy ám, a keblemre! XDDDD

Köszönöm. Nem tanácsot kértem.

Visitor
tölts le valami buta fpst -.-.-.-.-.-

Hali.

Keresnék egy olyan gamert, aki tud angolul, és írna a játék fejlesztõinek, hogy csináljanak egy olyan patch-et, ami megengedi, hogy multiban lõhesenek egymásra a vadászok, és ne legyenek rajta a gps-en, meg ne jelezze elõre a nevével a helyüket.

Pistike 007
sztem ja<#eljen>

azé nekünk is kéne egy ilyen mapfile-megosztós-tesztelõs site nem?
Aquir
lol, azt csak tudná hogy fennvan a játék, nem?

Talán, mert nincs fönt a deer hunter?
Ellenõrizd az elérési utat.
megha föl akarom tenni az 1.2-es patch-et vagy a pálya készítöt folyamatosan azt irja ki hogy nincs fönt a deer hunter miért van???

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

senki?

sziasztok abban tudna valaki segíteni hogy hja elvan exportálva valami a trophyból akkor az átrakható másnak a trophyjába is?ha igen akkor hogy???

Pistike 007
még nem, de szerintem túl sok gratulálólevelet kapnék, ezért nem is próbáltam...<#shakehead><#vigyor2>

Jól fel kell öltözni :-)
Én is csináltam egy párat, olyan jó átlagosak lettek, semmi cicó.
Viszont amikor fel akartam rakni a BGl-re, nem sikerült. Azt próbálta már valaki?
(Mondjuk Pistike 007?)<#buck>
Pistike 007
aha, én. :-) de sztem nem lett olyan jó, whitetailos, havas erdõs vizes... p.

Akkor általánosítsunk:
Csinált itt már valaki pályát?
Aquir
egy apró gond van ezzel:

hogy az Egészet az "Aquir:" után viszont Nekem mondtad ;)

Jó, akkor te ne figyelj <#wink>
Aquir
nekem ne mond, ezeket én mondtam, eltévedtél :P

Hali! Örülök, hogy rátok találtam. Egy jó éve én is indítottam az indexen egy hasonló topikot, "Deer Hunter (és társai)" címen, de nem nagyon dönget a dolog.
Aquir: Valóban lehet másra is lõdõzni, de sok értelme nincs. Sõt! Azok között is van védett (szárnyas), és annak leterítése esetén ugyanúgy letilt arról a körrõl. De még az is gyanús, hogy a teljesítményed is leromlik (díjak etc.), gondolom fals lövésként értelmezi.
Pistike 007
a 2006 sztem<#levele>. Nagyon könnyû vele a játék, meg nem izgalmas, stb. Ja, meg én Ataris, vagyok, mert sztem a DH-nek jobb a grafikája. ja és :P pista

Aquir
elavult, 2006 van :P ;)

Duck Hunt 2005:P

Aquir
például lõjünk kacsát? :P :))

Pistike 007
Mér nincs itt soha senki? <#shakehead> valami jó témát kéne kitalálni! p.

Pistike 007
Csak egy tipp: (most találtam) http://coyotecreekcamp.com/ tök jó mapokat lehet róla leszedni, meg a ranglista is rajta van.
p.

Aquir
DC++ %!!!!

Atti12
valaki nem tud egy oldalt ahonan leleht tölteni ingyen aki tud pls mondaj meg nagyon kéne ! <#rinya>

Pistike 007
Amikor belépsz a játékba, ba akkor állítsd be a kívánt pályát, meg évszakot, aztán utánna hostoljál!

csácsá valaki mondja meg pls hogy, hogyha hostolok egy szervert akkor hogy tok pályát váltani?
HY!
Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a játékhoz magyarositást????Jolenne ha valaki megmondaná!!!Köszi!!
Aquir
optionsban beállíthatod hogy lõhess e más vadakra

A szarvas zsákmányok számát nem állíthatod, mindig 3-at szabad csak lõni

azonkívûl azt is mondom hogy akkor is illegális vagy és letilt a program, ha vízbe lövöd ki a szarvast!

ezeket kell kilõnöd, mást nem :)
2 buck, és Vagy 1 fawn Vagy 1 doe

vagyis összesen hármat szabad lõnöd, de az utolsó lehet doe is Vagy fawn is :)

Visitor
Azt hogy csaltál vagy meghaladtad a limitet, és ki vagy tiltva :p
(=nem vehetsz fel szarvast)

Nem tudja valaki hogy hogy lehet felvenni a szarvast miután lelõtted vagy a szarvát? Mert nekem a bag limitnél a 3 kocka ki van x-elve, amúgy az mit jelent?
nekem az 1 kéne
Aquir
nincsmit:)

Kössz szépen. :D

Aquir
ja =)

Falconer
Lál, ilyen is van? :o

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)