3552
-
KoPf04 #1190 pályát választasz és hunt gomb vagy ilyesmi -
asdf14 #1189 valaki nem tudna segíteni az előbb leirtam mi a gáz -
KoPf04 #1188 Üdv
Örömmel látom hogy ismét népszerű ez a játék.
Van esetleg server ahol állandó jelleggel megfordultok?Csatlakoznék szivesen én is. -
asdf14 #1187 kiválasztottam milyen emberrel legyek fegyvert választotam meg mindent de nem tom hogy hol lehet elindítani -
asdf14 #1186 torrentről van ez a neve amikor leszedtem Deer_Hunter_2005 (cracked) és a játékban 1.0 van kkirrva jobb alsó sarokba -
#1185 Crack? Attól függ melyik verzió van meg. -
asdf14 #1184 Sziaztok most lehet hogy bénának néztek de feltetttem a játékot elindítottam minden fegyvert skint választottam de azt nem találom hol lehet elindítani az extra menü sem működik meg arules menü sem irjatok -
#1183 Ennek nagyon örülünk, csak kár hogy mi már nemsokára befejezzük a sajátunkat. Saját versenyekkel. Szeritnem próbálkozz máshol. Egyébként meg nem is ismerünk... -
kuttya #1182 HY ALL!
Nemsokára kész a magyar állandó Deer Hunter 2005 szerver!
1max. 16 slot -> 100 Mbit/s szerverről!
Lesz honlap, meg majd versenyek :P
Ahogy kész itt írom az IP -t infókat -
#1181 -
#1180 Egy RARE DEER KIIIRÁÁÁLY -
#1179 Akkor én is nagyzolok kicsit:
Figyeltem egy kis feketefarkú bikát, miközben tisztított:
Gondoltam meglövöm. Tűzberogyott, és nézd! Pecsétes a fara!
Hogy elhigyjétek:
Nemrossz, ugye? -
#1178 Ennek a játéknak csúúcs grafikálya van!! -
#1177 sghunter.....Nekem mind1 ez is jó! -
#1176 Nane... Valami kicsit sg-sebb kéne... sghunter ? -
#1175 Ez jó ötlet szerintem!! -
#1174 van egy ötletem, elmegyek tanárnak vizsgáztatni, és akkor letehettek egy online vizsgát multiplayerben -
#1173 Am bikákat mivel lehet hívni?? -
#1172 Legyen a kód pistike007 vagy deerhunter05 vagy nem tom! -
#1171 Ha este felé valamelyikőtök fellép az onlinre részre, akkor a [HUN]sg nevű szervert keresse! A beléptető kódot beszéljük meg, hogy egységes legyen, így nem lesz keveredés.
Egyébként én ma este is ráérek... -
#1170 Szar töltényt használsz, és biztos rossz helyen lőtted meg... -
#1169 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
be szarok 1 rohadt fehérfarkú 3golyót élt túl és el futott(meg néztem távcsővel ott volt rajta mind a 3rom)
1 rohadt őz pedig úgy úszta át a Dunát h a lapockájából ki lógott 1 nyíl vessző
Mit isznak eszek(van 1 képen olyan őz van rajta amin 2 seb van az első a torkán van(nem hiszem h 1iet vmi túlélne)a 2.dik a lapockáján alig tudtam leszedni
Csernobili szarvasok vagy mi a fene?
Multi visitor? -
#1168 Ma megyek én is el itthonról. 5 napra. De utánna ha hazajöttem én is szívesen csatlakoznék jó pár hajtóvadászathoz. Majd írjátok már le hogy hol, meik szerveren vagytok. :D Azt űzöm veletek én is a Csodaszarvas-t. :D
Nah csumi mindenkinek.
Jah és persze szép vadakat!!! -
#1167 najó, megnézitek itt
Első kettő :) -
#1166 Hülye photobucket
-
#1165 Délelőtt vadázsgattam ^^
-
#1164 ha itthon leszek, okés! -
#1163 Már csak 1 roe deer kell az AGW-hez sirály!
Emberek este 1 kellemes utóbőgési cserkelés a fekete erdőben?Multiban sztem sokkal jobb -
#1162 Semmit
Kiri ma még megkéne lőni azt a két bikát holnap elmek 5 napra úgy akarok elmenni ha haza jövök a "polcomon"legyen az aranyberakásos puska :D -
#1161 ÁÁÁÁhhh
Danke, thanx. :-D
Akkor a mókusok, nyulak semmit sem érnek??
-
#1160 Na, rájöttem egypár dologra a díjakkal kapcsolatban:
Seasoned Hunter: Ha eltöltesz egy bizonyos időt vadászattal, akkor
megkapod
Master Hunter: Ha eléred a 100-as rangot
Bronze Slam: Minden fajtából kell egy bika
Silver Slam: Minden fajtából kell egy RB bika
Gold Slam: Minden fajtából kell egy WR bika -
#1159 Na lököm:
Pontokat úgy kapsz, hogy bikákat (buck)lősz. Ha tehenet (doe) vagy ünőt/borjút (fawn) akkor nem kapsz pontot. Mint láthattad, minden egyes elindított játékban két hím és egy nőstény szarvast ejthetsz el. A pontozás a játékban nagyon szeszélyes... Mi sem értjük nagyon. Valakinek már 30-nál megáll, és nem hajlandó feljebb menni. Nekem például felment 160-ig (asszem az a maximum) és most elkezdett lefe menni. Szóval nehéz eset...:D
A díjakat már leírtuk, keress vissza, valahol megvan:)
Ha az úgynevezett tarvadat lelövöd, nem kapsz semmit (hiszen Deer Hunter!). De vigyázni kell, mert bizonyos fajok (pl. sas, kacsacsőrű emlős) védettek. Ha ezeket puskavégre kapod, leitilt, és az akkori vadászatodnak annyi!
A lényeg, hogy minél nagyobb bikát lőj, és ezzel késztesd a többi fórumozót, hogy mégnagyobbat lőjön!
Az évszakokat meg a callokat majd Visitor Vadásztárs leírja, nekem nincs hozzá most lelki erőm... -
#1158 Pedig képzeld előtte még vadásztunk is, nem is keveset. Bejártuk Ausztráliát is (futva), és még így is van benne nafta...
Ezt nevezem Visitor! -
#1157 :D
Akkor nem vagy egyedül
:D -
#1156 hát én már csak ien veszett kocka vagyok -
#1155 Te még itt vagy?? :D
-
#1154 azt most készítjük :D -
#1153 Én is találtam pár oldalt:
http://www.antlercreeklodge.com/maps.html
http://www.biggamelodge.com/bgl/
ÉÉÉÉSSS ez sztem a legjobb.
http://www.hagadoo.com/mtree/Deer_Hunter_2005_Downloads/Deer_Hunter_2005_Custom_Maps/
Én is csatlakoznék a vadász társaságba, ha lehetne.
Meg mi az az oldal? Meg tudná mondani valaki?? amiröl itt lejebb dumáltatok??? -
#1152 Hello!!!
Meg tudná mondani valaki, hogy ebbe a játékba, hogy kapok pontokat?
Tényleg csak ugy, hogy ha mindig szépen sorba lövök egyre nagyobb szarvasokat? Mert én már az elején mákból löttem egy Word Record-osat, és utánna már alig ment felfelé a pontom.
Jah és hogy azokat a trófeákat, mikor, mire kapom meg??
Eddig csak egyet kaptam, egy legtöbb ideje vadászó vagy mient.
És azokat a borz-okat, meg nyulakat, mókusokat ha kilövöm kapok e értük valami pontot???(vagy esetleg az összeset ki kéne lőni egy pályán??)
Valaki irja már le a lényegét, mert szép, és jó játék, csak nem naon értem a lényeget a mászkálás és lövöldözésen kívül.
Meg érthetetlen a pontozása számomra. Nincs is felső határ???
Nah köcce a választ elöre is.
Csumi -
#1151 Csak néhány RB, semmi más. Nekem legalábbis volt kettő