3552
-
Hátsó RB volt
Nem tudtok olyan progit amivel nagyob felbontású képeket lehet csinálni?
A print screen is jó, de abból ugye csak egyet lehet. -
KoPf04 #1229 Részben igazad van és milyen jó is lenne ha minden úgy menne ahogy az ember elképzeli.A vadászat valóban káoszba alakult át,de ne csodálkozz ezen ha olyanok játszanak akik:
1.Nem ismerik az angol iránytűn az égtájakat
2.irásban kommukálnak a legszorosabb helyzetekben
3.2 tárból nem tud lelőni egy szarvast
4.3 vagy 2 hajtó nem tud ekkora területet ellátni
5.a pingek is nagyok voltak már
és még lehetne sorolni hol lett elszabva a dolog,de én azt mondom próbáljuk meg újra kicsit átgondoltabban és nem utolsósorban hangkapcsolattal.
Nem akarok személyeskedni vagy akárkit kritizálni a játéka miatt,csak leírtam a véleményem a dologról.
Azért persze köszönet a szervezőknek a lehetőségért,remélem legközelebb jobb lesz. -
#1228 Mélyen tisztelt fórumozók!
Mivel a vadászat vége kaotikus "ott a mokus fuss utánna" lövöldözéssé fajult, ezért nem lehet dönteni hogy ki lett a győztes.
A problémák ott kezdődnek, hogy nem értitek a szabályokat.
Olvassátok át mégegyszer, és utánna lehet gondolkodni, hogy ki rontotta el a játékot. Most már mindegy! A következő hajtásnál nem lesz az hogy "jólvan, lelőtte, kicsit hülye nem tehet róla".
Aki nem fogadja el a szabályokat, mehet palesztin szerverre játszani, oda való. -
#1227 HOST INDUL! MINDENKIT VÁRUNK! -
#1226 Nekem 9200-al fut, ő most szeritnem nem játszik. -
#1225 úgy látom, nincs ilyen lehetőség a játékban deh nemtom majd belekiabálsz a mikroonba és hátha halljuk :DD -
#1224 De van ilyen beépített a játékban?
Mert én nem tudom hogy gondolod. -
#1223 Felőlem mehet.
Frissült a honlap! Minden játékos nézzen bele! (mind a 4:D)
-
KoPf04 #1222 Esetleg mégis ajánlanám a ts-t,vélemény? -
#1221 Na eddig négyen vagyunk. Az eddig állást kéne elosztani.
Első körben:
Hajtók: Pistike 007 (játékban:[HUN]Kiri
KoPf04
Vadászok: Visitor (játékban [HUN]Visitor)
trobi00
Ha még lesznek jelentkezők őket is beosztjuk.
Lehetőleg fényvisszaverő színekben gyertek, viccen kívül. Nem akarunk vadászbalesetet -
KoPf04 #1220 Na uraim!
Én készen állok.Most raktam fel a játékot,a mentésemet sikerült megtalálni,minden ok!
Viszont..aki csatlakozna hozzám,nos róla ezt nem lehetne elmondani mert olyat produkál nála a kép hogy csak a háttér látszik már elején is,a fószer és egyéb 3d-s cuccoknak csak a helye van ott,áttetszőek.
Valaki látott már ilyet?azthiszem 9600-as raedonja van.
-
#1219 azt nem tudom mit csinál, de sztem kapcsold ki és menet után visszakapcsolod -
trobi00 #1218 hy
Ottleszek a vadászaton
öö a tözfalnál nem elég be kapcsolni a távoli asztalt ??
-
trobi00 #1217 hy
Ottleszek a vadászaton
öö a tözfalnál nem elég be kapcsolni a távoli asztalt ??
-
#1216 Fontos:
A tűzfalat mindenki kapcsolja ki vagy engedélyezze a Deer Huntert, mert le fogja dobálni, de rendesen. -
#1215 -
#1214 Elkészült a honlap BÉTA verziója, amit ebben a pillanatban is frissítek :)
SG HUNTERS HQ -
#1213 Játék közben szavazásokat fogunk kidobni. Erre a kiadott gombok lenyomásával voksolhattok. Ha végigért a két sor a pálya közepére, kilépünk, de a szerverből nem!
Ott ne nyomjatok rögtön a HUNT ONLINE gombra, mert előbb megbeszéljük a részleteket. -
#1212 Nem ártana ha regisztrálnának az sg-re, így átláthatóbb lenne a dolog! -
#1211 Team speak... Nekem most ez nem lenne kóser...
Nagyon sokat itt dumálni nem kell, csak az elején.
És ha hozol embereket, akkor légyszi tudatsd velük a szabályokat.
A nehézség természetesen Expert. -
KoPf04 #1210 Ha minden jól megy én hozok magammal pár embert -
KoPf04 #1209 Érdekes lesz,gondolom utána szerepcsere?
Mondjuk ez a pálya erre ideális,sok rajta az állat.Viszont remélem a legnehezebb fokozaton fog menni a server,mert akor ugye nagyobbak a bikák és ritkábbak.
De szerintem ezt tudjátok.
Én inkább a lopakodós,bekerítős,válogatós játékot szeretem,kisebb létszámmal.
A teamspeak-et ajánlanám vagy valamilyen hangkomunákiciót,a gyors infocsere érdekében.
-
#1208 ÁÁÁ Higyjétek -
#1207 A játék két körös lesz, így mindenki lehet hajtó is, meg vadász is.
Először is meg kell egyeznünk, hogy ki mi lesz.
A játék csak ez után indulhat el. A minimum létszám 4. Ha ez nincs meg, a játék el lesz halasztva...
-
#1206 De ha mégse megpróbáljuk lóval :D -
#1205 Ja, és a hajtók és a puskások egyaránt gyalog mennek, nem futnak. Így élvezetesebb lesz, hidjétek el. -
#1204 Nos, itt a térkép:
Mint látjátok, sorhajtás lesz. A pirossal jelölt pontok helyén kell elhelyezkednie a hajtóknak, szigorúan szabályos sorban, egymástól arányosan messze. Ennek fenntarthatóságának érdekében mindenki hozzon magával GPS-t!
A kék pontokkal jelölt helyeken a puskások helyezkednek el.
A játék során csak nekik van joguk lőni!
Mikor elhelyezkedtél, egy "Megvagyok!" üzenettel tudatsd a társaiddal pozíciódat.
Ha mindenki leadta jelenlétét, a vezetők([HUN]Kiri, [HUN]Visitor]) elindítják a hajtást.
A puskások elindulnak 'N'(észak) felé, a hajtók pedig 'S' (dél) felé.
Ezáltal a pályán található összes állatot össze tudjuk "tolni" a két sorral, így mindegyik puskavégre kapható.
Ha a puskások közül valaki rálő egy szarvasra és az nem rogyik tűzbe(nem instant kill, elszalad sebzéssel) akkor nem szabad utánna mennie!
Ha a pálya közepére érünk, találkozik a két sor. Itt megállunk. Megbeszéljük a hajtást, a hibákat, stb.
Utánna az egész csapat elindul megkeresni a lőtt állatokat.
Lehetőleg csak szarvasokra lőjetek, és ne vesszetek össze egy bikán. Gondolj arra hogy legközelebb te nagyobbat lősz.
FIGYELEM!
Aki a hajtók közül állatra lő, az bannolva lesz!
Ezek tudatában várjuk a jelentkezést. Ha valami nem érthető kérlek benneteket írjatok.
Üdv, pistike -
KoPf04 #1203 Engem érdekelne.Hány fő?Pingek milyenek szoktak lenni?házi server?TS-t tudok adni ha kértek -
#1202 FIGYELEM!
Ma, este 9-kor (21:00) hajtóvadászat indul Georgiában!
Szerver: [HUN]sg
Jelszó: sghunter
Mindenki jelentkezzen itt a fórumon, vagy akár MSNen, mert csak akkro fog sikerülni, ha elegen összegyűlünk. Mindjárt felkerül a honlap is, addig pistike mutat egy térképet, hogy hogy is zajlik a dolog. -
#1201 Jobb alsó sarok, HUNT gomb -
asdf14 #1200 ezt ugy értem hogy mire kell kattintani és melyik menüpont alatt? -
asdf14 #1199 köszi és akkor már hoyg ne kérdezgessek elindítom a játékot és akkor kiválasztok fgyvert meg mindent hol kell elindítani hogy tényleg vasászhassak is :D??? -
#1198 Ok. Ha meglesz amit írtam, akkor peatchet rá, és jó lesz. -
asdf14 #1197 kösz elkezdtem leszedni és amit adtál előbb patch most jó vagyis elindult vele de a játszani még mindig nem tudok -
KoPf04 #1196 THX
-
#1195 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Töltsd le innen, ez biztosan jó lesz: http://thepiratebay.org/tor/3243138/Deer_Hunter_2005-ELEGANCE -
asdf14 #1194 alapból crackelt de amit patch adtál az 1.2 höz van nekem 1.0 van előbb próbáltam meg ugy még a játék sem indul el [#szomoru1 -
#1193 [HUN]sg a szerverünk, belépőkódja "sghunter".
Nem állandó szerver, nagyobb szösszenések előtt tájékoztatjuk egymást a topicon keresztül.
Mindig szeretettel látunk téged is! -
#1192 A letöltött mappában nincsen valami crack? Vagy már alapból megvan? Ha megvan akkor patch -
asdf14 #1191 csak nekem nincs ilyen