Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
milyen bicó? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pistike 007
(a bicót még mindig keresem)<#hamm>

Aquir
=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pistike 007
<#nemtudom><#help><#wilting><#confused><#szomoru2><#wow3>

Pistike 007
na jó akkor mondok témát: nem tud valaki véletlenül egy eladó DH binyót? köszíí...<#nevetes1>

Pistike 007
mondjuk...<#vigyor2>

Aquir
<#buck> csináljunk szarvaslövõ klánt! <#buck>

Aquir
mert mit meséljünk? 😄

"Egyszer csak mentem, tele volt minden fákkal, amikor... egyszercsak.. IGEN, OTT VOLT a SZARVAS, és akkor felment a pulzusom, de eltakarta egy fa, eloldalaztam majdnem elrohant amikorcsak DURR, és megvolt =)"

vagy mit meséljünk? 😄

Pistike 007
Csak vicc volt.

Visitor
attól még nem kell bezárni

THE HUNTER coming soon ^^

Pistike 007
nehogymár... valaki zárja már be azt a topicot.. <#szomoru1> senki sem játszik már vele???<#confused>

Pistike 007
Hát, hamarabb meg lehet unni mint a DH-t... Most próbálom ki az Outdoor Adventures-t, de hát má' megin' Cabela...<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Visitor
az egy kakisajt

Pistike 007
Megin a Hunting Unlimited 3-mal nyomom... Sztem jobb mint a DH25! Aki nem próbálta, próbálja ki! ( huh😊 ) Ha egyáltalán valaki elolvassa...<#rinya>

Pistike 007
nekem is laptopom van, egy cuki kis format C segített mindezen...<#ravasz1> most szedtem le pályákat, már van olyan 46 db... <#miaz>

Aquir
akadozik egy kicsit a laptopon, meg mostanba internetem sincs

Pistike 007
Most nem azért, de mindenki megmondhatja nyugodtan hogy már több hónapja nem játszott a DH-el😊Hogy ennyire a levegõbe lójon a topik... 😊 mind1, én asszem felrakom újból, mert már hiámyzik... <#violent><#lama> <#idiota>

Pistike 007
az hát! most mondjam azt hogy támadás? 😊

Prazlee
Mi a **** baja van a vadász-szimulátorral? igenis yó a gém! ne sértegessék, õ meg csak jáccon a "piréccel"!

Portugália!!!

Pistike 007
Figyi, ezt a beszólást találtam egy fórumon: "Jesszusom! Vadász szimulátor! EKKORA GYÖKÉRSÉGET! És veszik a marhák, ez a legszebb benne! 😊 Egyébként Shifty fiam, ott hever a listában egy PIRATES! címû játék is, ami elég nagy gáz, hogy nem érdekel téged!" Errõl ennyit 😊 <#shakehead> pisti

Pistike 007
nem. (én)

Prazlee
nem tudtok esetleg egy magyar DH-s honlapot?

Portugália!!!

Prazlee
köszi szépen!

Portugália!!!

Találsz mindenféle leírást a

http://www.biggamelodge.com/bgl//modules.php?name=Forums

-on.
Prazlee
értettem a málysztrók kifejezésedet!

kösz a segítséget!

Portugália!!!

Pistike 007
málysztrók=többi sg-s díres 😉

Pistike 007
Szia 😊! Hát szerintem mindenkiben megfogalmazódott a kérdés... Elmagyarázni eléggé nehéz, én is próbálgattam, aztán ( 1x 😊 ) sikerült. Azóta meg sem próbálam. =nem tom talán a málysztrók <#vigyor2> pista

Prazlee
Hogyan kell használni a Level Editort???
Nekem csak az AspenSettings jön be, a többi nem és a képernyõn egy nagy feketeség látható😞(
valaki segítsen nekem abban,hogy hogyan lehet talajt meg mindent megcsinálni!
Köszi

Portugália!!!

Pistike 007
Asszem magyarosítás még nincs, de rengeteg magyar fórum van. Hát honlap... Magyart nemtok, esetleg másvalaki? Jó a www.biggamelodge.com és a www.coyotecreekcamp.com is, csak az angol. pista

Sziasztok!

Van már a gaméhoz magyarítás, esetleg magyar tutorial?
Esetleg létezik-e magyar site, ami a játékkal foglalkozik?

Köszi

Pistike 007
Szerintem is!!<#vigyor2>

Visitor
elõbbi, báár szerintme minden cabelas kakipatron.

Hello
Szerintetek melyik a jobb? Deer Hunter 2005 vagy CABELAS OUTDOOR ADVENTURES
kössz az infót!!!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Aquir
[/url]Map letöltés

[url="http://games.softpedia.com/get/Tools/Deer-Hunter-Level-Editor.shtml"]esetleg Level editor? 😊

Aquir
asszem multiplayer-ben, vagy simán vadászatkor vagy valamikor csak a képzettebb vadászok használhatják asszem, egyébként ha rámész a felkiáltójelre én úgy emléxem kiírja 😊

sziasztok!

az a kérdésem, lehet-e letölteni vagy szerezni a deer hunter 2005-höz
plussz pályákat?

elõre is kössz

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

ahha ja és mér van az mellet felkialto jel?
Aquir
az infra, hõérzékelõ, ami nappal is hasznos 😊

Akkor mér van éj szakai Távcsõ Éjszaki Puska?
Visitor
nem lehet.

Deer Hunter - The 2005 Season
Csátok! Én azt akarom Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ?
Aquir
<#circling><#eljen>

Pistike 007
na jó, sztem valami mást is kéne nyomatni, mer ha meglátják az sg-sek levágják az biztos😊 mind1 tolom inkább márióval<#szomoru1> p.

Aquir
lol😊

Pistike 007
srácok...!<#taps><#taps><#taps>

Csuhai G
LOL!! 😄DDDDDDD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

PLackó
<#wilting><#bdead><#lama><#banplz>

Azt nem én nyitotam hanem az eggyik haverom én is meg kérdeztem töllehogy mér!