3552
  • Pistike 007
    Vistán nem próbáltam, elvileg mennie kéne. nem olyan öreg a gém:)
  • Pistike 007
    Szerintem teljes mértékbnen igazad van! Megkéne csinálni az első rendes versenyt. Például a hónap bikája, egyéb nyalánkságok:)
    És nem hajtásban, hanem ki lenne jelölve egy pálya, amin el kell ejteni a szarvast. Először egy "gyári" mapon kéne, azok mindenkinek rendelkezésére állnak.
  • w77d
    jah és fut e vistán?
  • w77d
    nem tudjátok honnan tudnám beszerezni a játékot?? mekkora a mérete??
  • Visitor
    Úgy gondolom hozzászólok az itteni vitához. Igazábol én úgy képzeltem, hogy nincs szükség klikkelős kasztokra mint "mi" meg "kopterék" meg stb. Na, ez a nevetséges. Részemről az olyan oldalakról veszem a példát, mint a Big Game Lodge, és az ottani bajnokságok. Csapatozásra tehát nincs szükség, játszunk, és kész. Ha viszont hajtózni akar valaki, ott már kell egy kis összetartás.
  • Pistike 007
    Mikor? Hajtás vagy normális vadászat...
  • bajgunar
    Inditsak egy szervert??
    Jön most vadászni valaki???
  • sskh
    mikor lesz vadászat??
  • Scottt
    visszat tértem :D
  • Pistike 007
    Milyen jó hogy barátok is olvassák a topicot.
  • bajgunar
    Amugy jo volt a mai kis hajtás.
    THX.
    Majd dobjatok priv-et, mikor hol lesz megint!
    Csumi
  • bajgunar
    Mert aWindows minden elinditott 3D-s alkalmazáskor visszaváltja a monitort 60Hz-re, amig be nem lövöd a Forceware-ben, vagy egy RefreshForce progival, hogy a monitorod MINDIG!!! 100,120 vagy amennyire állítod, annyi hertz-en menjen. És mivel nekem be van lőve, hogy 1024*768 - 120Hz, addig a deer hunter nem indul el csak 800*600, vagy 1280*1024-ben de csak 60Hz-ben, mert (az elején leirtam)a vinfos visszavált 60Hz-re, mert a játékban nem tudod állitani. Ez persze az olyan játékokra nem igaz, ameikben lehet a játékon belül állitani a frissítés sebességét. Minél nagyobb, annál szebb, élesebb és annál szemkímélöbb a monitor bámulása órákon keresztül.
    Nah mind1, gondoltam tudtok valami Hack-elést erre a megoldásra, mert nekem sehogy sem sikerült megcsinálni, csak és kizárólag 60Hz-ben hajlandó elindulni a game.
  • bajgunar
    Hogy lehet ezt a game-t tolni 100 vagy 120 Hertz- be, mert kifolyik a szemem a 60-Hertz-töl :D
  • bajgunar
    OK
    THX
  • KoPf04
    a szerver mindjárt indul,egyenlőre veled együtt négyen leszünk
    a jelszót privátban elküldöm,10 percen belül frissíts és gyere
  • bajgunar
    Hello
    Én is csatlakoznék a vadászok közé!!
    Kit tudok felvenni, vagy ki venne fel MSN-re??
    Tudnátok mondani egy jó puskatöltény félét!
    Eddig springfield30-06 al tolom, vagy meikkel.
    Ma én is vadásznék veletek!!!
  • KoPf04
    de ha gondolod te is fölvehetsz,az email címem msn is
  • KoPf04
    Boci elvileg fölvettelek msnre és most indítanánk egy servert ha gondolod csatlakozz
  • WazheadBoci
    KoPf04nak igaza van
    pityu te meg szájjá lefele a magas lóról... agyfsz
  • Pistike 007
    Nem is baj ha nem válaszolsz, talán vége lesz.
    Nem volt semmi baj egészen addig, amíg nem jöttél. Egyébként nem tudom miről beszélsz, #1249-ben leírtam.

Ha azt elfogadnád, nem lenne szó semmiről.
    És ez nem pöcsméricskélés, hanem a játék izgalmasabbá tétele.

A gyermeteg meg az, amikor megbeszéljük hogy hajtók nem lőnek, de azért lősz pár tarvadat.

Na de legyen már vége az offnak és hagyjuk a francba a hajtásokat! Hülyeség. Nemsokára hirdetve lesz egy "területi verseny", ahol lehet majd megadott pályán lőni szarvasokat, pl. augusztus végéig, és a trophy fájl elküdésével döntünk a nyertest illetően.
  • KoPf04
    Ez egy publikus,bárki számára elérhető topic az sg fórumon belül.
    Ami nem rólad és az "értelmesebbekről" szól,hanem a magáról a játékról.
    Nem léptem be semmilyen team-be és nem is tervezek ilyesmit.
    (van egy csapatom egy másik játékon belül,aminek az eredményeiről és elveiről példát vehetnének nagyon sokan,de ez nem ide tartozik)
    A megjelenése óta játszom ezzel a játékkal,és nem vágyom honlapra,eredményekre,csapatra,pöcsméricskélésre,ebből már kinőttem.
    Amikor ide írtam nem gondoltam hogy ez a társaság ennyire zárkózott,vagy csak te mutatod annak?
    Miért kell idegenkedni,ellenségeskedni,kicsit gyermeteg nem?Ellenfelet látsz bennem vagymivan?

Na de ne erről az ostoba vitáról szóljon a téma,ezek után már nem írok ezzel kapcsolatban és nem reagálok esetleges válaszra sem.

Bocs az offért
  • Pistike 007
    Tőlem rendezhetsz, rendezhettek hajtásokat, kedvetek szerint, de annak semi köze nem lesz az eredményekhez, pontokhoz a csapattal kapcsolatban.
    Ergo a honlapra sem kerültök fel.
  • Pistike 007
    Én nem keztem vitát.

Ha elolvasod a bannert, beugorhatna.
    Te elkezdél írni ebbe a topicba. Játszottál velünk. Beléptél az sg hunter team-be. Ennek a csapatnak megvannak a vezetői, akik irányítják a multikat, kezelik a honlapot(Visitor, én). Ha ez Neked nem tetszik, készíts egy saját csapatot, egy saját fórummal. Mivel látjuk, hogy ez így nem működik, mindenkinek a "én leszek itt a faszagyerek elgondolása van, ezért mi is nyitunk egy topicot, ahova csak az értelmesebbje jöhet játszani.

Visitor! Az elkövetkező hajtásokból én kiszáltam, nem egyezik az elveimmel:P :)
  • KoPf04
    felvettelek boci
  • KoPf04
    A hozzáállásod túlságosan negatív.A vitát nem én kezdtem,pusztán jószándékból kínáltam fel a lehetőségét a servernek.Nem szándékom sg-s servert csinálni(mintha nem lenne mindegy hogy mi a neve).
    Egyébként ha jól értelmezem,te képzeled magad önjelölt vezérigazgatónak.
    Ezt az emberek nem igazán szeretik,itt nincs szükség olyasvalakire aki megmondja mi legyen,én sem teszem ezt és neked sem ajánlom.
    A lényeg az hogy játszunk ezzel a fajentos kis game-el a lehetőségeinkhez mérten,mindenki számára élvezhetően,egyetértésben.

Uff..
  • Pistike 007
    Egyébként rájöttem, hogy jó dolog a hajtás, de nem ebben a játékban. Ha valaki multizni akar játszon max. 4 fővel.
    Esetleg ha 16-an lennénk.
    De sosem leszünk annyian. Főleg ha minden tag új szervert nyit.
  • Pistike 007
    Ha nem lesz rend, egy mozgalmasabb éjszaka alkalmával nem szeretnék találkozni tizentöt [HUN]sg szerverrel. Remélem ezt megértitek.
  • Pistike 007
    Egyébként #1238-ban leírva. Azért nem kéne 30 szervert csinálni, hogy ne legyen keveredés. Ezt a fórumot meg majd hagyjuk a francba, és alapítunk egy NOMRÁLIS játékosokkal rendelkező csapatot.
  • Pistike 007
    Én vadászni szeretnék, nem anyázást. Menjetek a reklámszerverre.
  • Visitor
    KoPfnak igaza van. Sztem tök mindegy ki hol játszik, ha előre megbeszélt játékot játszunk akkro meg úgyis ott lesz mindenki ;)
  • WazheadBoci
    majd vegyél fel msn re plz én megyek a reklám szerverre....
  • KoPf04
    Miért?
    Hol van ez leírva?
    Hol látsz klánoldalt?
    Miért ne közölhetném hogy indítok servert?
  • Pistike 007
    Igazad van, bocs, kimaradt egy z betű. Tehát:

Saját szerver és klánoldal reklámozása tilos!
  • KoPf04
    ?
  • Pistike 007
    "Saját szerver és klánoldal reklámoása tilos!"

• KoPf04
    Estefelé jó lenne lőni valamit.Páran vagyunk részemről (3-4 fő).
    Esetleg szinesíthetnénk a játékot különböző szabályokkal pl:csak íjjak vagy sörétes vagy távcső nélküli cuccok,hogy érdekesebb legyen.De egy quad-os vagy lovas hajtásos okosságban is benne lennénk szerintem.
    Vagy kisebb csapatokra szóródva szét,stb.
    Server-t tudok csinálni kis létszámnak(távolságtól föggően max 8 szerintem),főleg Fejér megye közelében igen jó ping valószínű.
    De ha valaki nagyobb nettel rendelkezik vele jobban járnánk.Az én feltöltésem 400k körül van.
    Ha kell,van saját független TS server is,ott beszéhetünk,infocsere könnyebb ott jóval.
    Várom az érdeklődőket!
  • Pistike 007
    Olvass vissza...
  • WazheadBoci
    Szeva
    bezony fülbevalót kapott
  • KoPf04
    Jé a füllyukasztó
  • WazheadBoci
    Üdv a vadászoknak!
    valami közös vadászatot nem rendezünk vmikor izzítanám az íjamat