Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
LEnne egy kérdésem. Amikor lelõttem az összes állatot ami a bag limit-en volt akkor hogy tudok továbblépni? Lehet, hogy hülye kérdés<#zavart2>#zavart2>, de azért örülnék ha segítenétek. Elõre is köszi...<#worship>#worship>
][ ВАЗ ][
Ha valaki akar multizni vegyen fel MSN -re
MSN:[email protected]
"unable to execute file in the temporary directory. setup aborted. error 5"
Nem megy be az átmeneti könyvtrába -gondolom a setup file-. Ok de nem értem miért írja ezt. Léci segítsetek.
nekem van egy olyan problémám,hogy hiába lövöm le az állatot nem ad pontot. Ha valaki tudja mi a baj, írja le! Köszi
Tolja még valaki a gémet?<#idiota>#idiota>
Vagy meg tudja nekem mondani valaki a legújabb vadászos játék nevét?
Köszi!