Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Én igaz régen játszottam már a játékkal,de most "csak úgy" eszembejutott 😊),hogy kb a rangom vagy micsodám,kb 90 volt,meguntam,elkezdtem játszani a neten,ott 110 lett a rang,és utána akármit lõttem le akárhogy,nem adta tovább a pontokat 😊

Most lehet h hülyén fogalmaztam meg,de aki tudja miért volt az,az írjon pls!

Glory, Glory Man. United!

köszi! így már tényleg jó
Visitor
de! le kell tölteni a patch-t anélkül nem megy :S

THE HUNTER coming soon ^^

Hello!
Nem tudjátok miért lép ki a játékbol mikor a video beállításra kattintok?
Pistike 007
Õõõõ... Most éppen szünetel. Próbáld meg késõbb. 😊 De ha felmész az Atari hivatalos honlapjára, akkor ott le lehet szedni pályákat, meg a map editort. (Mielõtt megkérdeznéd: nem tudjuk hogy kell pályát csinálni.) 😉

Le lehet még vhol tölteni pályákat? Mert próbálok felmenni a www.coyotecreekcamp.com-ra de nem megy <#rinya>
Pistike 007
<#lookaround>

Jajj Visitor, mingyárt elpirulok... 😄DD <#nyes>
Visitor
Éljen FireCat woooo hooo!

Pistike 007
<#vigyor2>

Ezek lemaradtak: <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor><#vigyor><#smile><#worship><#worship><#taps>
Jippíí, mostmár tényleg megy!! ^^ Éppen ausztráliázok :'D 1000 köszi, srácok
Kijött egy Deer Hunter 2005-ös ablak hogy install. Nah most hagyom az SG-t, megyek installozni XD
Mert né arra kattintottam és lehet, hogy sikerült 😄D
Ok, de amikor rákattintok jobb klikkel az ikonra akkor van olyanom, hogy Device 0: No media. Azon belül a Mount image-re kell kattintani?
Visitor
akkor egyszerû!
az óra mellett ott az ikonja - jobb klikk / virtual cd/dvd.. / Device ..
és ezután kiválasztod a bin fájlt

Most hülyének néztek, mi...? XD Nem csodálom. Egyébként megnéztem és már van Daemon toolsom <#pardon1>
Visitor
google it!

Pistike 007
Virtuális meghajtó mond valamit?

Pistike 007
Ajjaj

Visitor, bocsi amiért ennyire nehezen veszem a laot, de mi az a daemon tools?...<#conf> :"D
Pistike 007
Ez érdekes, nekem simán lejött... Persze Visitor segédletével... Azok a régi szép idõk...<#rinya>

Visitor
figy, átmeneti megoldás: töltsd le a daemon toolst, és mountold ^^

Igen
Pistike 007
Úgy is ha ki van jelölve hogy minden fájl?

Épp annál :'(
Pistike 007
--CD-kép--

Pistike 007
CD-lép írásnál is?

Okés, megvan a BIN fájl... egc-dh05, igaz? Ezzel nem kell vmit csinálni? Mert a Nero Értelmezhetetlen fájl formátumnak fogja fel. <#szomoru1>
Visitor
nem, amikor kibontottad kapsz asszem egy CUE és egy BIN fájlt - ebbõl a BIN-t kell kiírni.

Köszi Visitor, most töltöm 😄 Amikor kibontottam õket akkor az összeset ki kell írnom a CDre?
Visitor
ha ez a winrar cucc nem jelenik meg, valószínûleg nincs telepítve a Winrar
ingyenesen letölthetõ innen.

Visitor

Csak a szokásosak... Megnyitás, küldés, kivágás, másolás, parancsikon létrehozása, törlés, átnevezés, tulajdonságok. Meg ellenõrzás panda antivirussal.
Visitor
jobb klikkel?
miylen lehetõség van egyébként?

De az a gond hogyha rákattintok bármelyikre olyan lehetõség nincsen közöttük hogy kibontás o.O <#shakehead>
Visitor
ugy néz ki nem csomagoltad még kmi az arhivumot 😄
ha van winrarod, egyszerû.. jobb klikk bármelyiken és kibontás..

Kép nélkül nehéz, beilleszteni meg nemtudok
Nem is tizennyolc, 49 <#wow1> És így kép nélkül nemtudom körülírni. Az elsõnek az ikonján van egy monitor és elõtte egy felkiáltójel, a többin meg vmi szamárfüles lap, amiben egy megnyitott mini ablak van, a megnyitott mini ablakokon belül még kis ikonok... Nah ezt jól megasszontam, de azért remélem érthetõ 😄D
Pistike 007
18 dolog? Mire gondolsz?<#lookaround>

Igen, tényleg itt van 😄 Köszi. És e közül a 18 dolog közül most mit válasszak ki? Az összeset?
Pistike 007
próbáld meg a megnyitóablakban kiválasztani azt hogy 'minden file', és akkor elvileg ott kell lennie.

Jajj, beléptem a Nero-ba, kiválasztottam felül a CD-t, aztán már nem tudom hogy jóra kattintottam-e... A 'Másolás és Mentés'-ben a CD/DVD-kép lemezre mentésére kattintottam... Ott meg bementem a Program Files-ba azon belül meg BitCometbe és aDonwloadsba aztán a Deer Hunter 2005-re, megnyitottam de nincs benne semmi...
Nah, most jött le nekem is 😄 Jobb félni mint megijedni, aztán ott a kellemes csalódás XD szal, most letöltöttem, akkor megpróbálom kiírni... XD
Visitor
nekem lejött 2 óra alatt, szal nem kell félni 😄
ha kész a letöltés, kiírja

Jah, még vmi. Én ezen annyira nem tudok kiigazodni :"DD Honnan fogom tudni hogy kész a letöltés? A hátralevõ idõ elvileg 06:49:59... :o
Rendben, én most elindítottam a letöltést, de... 1-2 nap?!<#wow1><#wow1><#wow2><#szomoru1><#lookaround> Ez a letöltés megy akkor is, hogyha gép nincs bekapcsolva? Mert hogy egy-kér napig egyfolytában menjen a gép, na azt anyu sose fogja engedni <:|
Pistike 007
Mondom mert el kell mennem: Ha lejött, és a program már a feltöltést végzi, akkor a programfiles/bitcomat/downloads mappában találsz egy file-t. Megnyitod a Nero-t vagy valami CD író programot, és ott kiválasztod hogy CD kép írása. Ott kérni fog majd egy file-t. Na, oda nyitsd meg a letöltött file-t, és írd meg a CD-t. Ha minden flottul ment akkor ha berakod a CD-t akkor kijön a DH25 telepítõje. Onnan már egyszerû 😊

Pistike 007
Na. Megnyitod a BitCometet. Nem tudom hogy magyar nyelvû vagy angol, mind1. Fájl-Megnyitás- és megkeresed azt a fájlt amit letöltöttél. Elindítod a start gombal, és vársz, vársz, vársz... Tedd le kicsibe a BitCometet, és menj el focizni, a sebbeségtõl függõen kb 1-2 nap alatt jön le. Ha lejött akkor írj. <#buck>

Na figyuzz, tudom hogy nehéz a felfogásom, de akkor most mi van...? :| Letöltöttem ezt a.... BitComet-et... Itt tartok :"D Hol is lesz az a donwloads mappa? DVDre írjam majd ki vagy sima CDre? Bocs ha fárasztalak de most elõször csinálok ilyesmit 😄DD