Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Vagy az atari honlapjáról szedd le a pályacsomagot. Pályák hogy állnak? Múltkor még olyan nagy volt a lelkesedés...<#szomoru2>

Pistike 007
Kösz a választ. Igazából próbálkozom mindenfele, de az erdõben eddig többet lõttem mint folyónál vagy tisztásokon. Hanem úgy tudom a pályaszerkesztõben nekünk kell beállítani azt, hogy a szarvasok hol találhatók, illetve milyen útvonalakon járnak. Gondolom a gyári pályáknál is meg vannak adva valamilyen valószínûséggel ezek a dolgok, csak még nem sikerült fényt derítenem rá. De majd igyekszem 😊
Szerbusztok. Ez a szarvas lövés nekem sem nagyon akar össze jönni. Bezzeg az õzikékbõl<#bee1>, múltkor is majdnem 10 volt közvetlenül mellettem. Késsel böködhettem volna õket. Egy át is gyalogolt rajtam. Tudnátok mondani címeket ahonnan tudok leszedni pályákat?
Pistike 007
Próbálkozz a folyóknál, tavaknál vagy nagyobb kiterjedésû tisztásoknál. Ezeket kedvelik. Vagy tegyél ki kajákat, stb... De a csalogatók (callok) sem utolsók erre a feladatra.

Sziasztok!
Van valami módszeretek, hogy találjatok szarvasokat egy-egy pályán? Én általában csak széllel szemben cserkelek, meg megnézek helyeket ahol korábban már lõttem. De még így se sikerült megállapítanom semmi szabályt az állatok elhelyezkedésérõl. Gyakran elég véletlenszerûnek tûnik.
Pistike 007
Najó, versenyt hirdetek. Aki elõször lõ albínó bikát, az megkapja az "SG legjobb szarvasvadásza" 1. helyezését. Na?<#smile><#smile>

Pistike 007
Kérelem elutasítva...

Pistike 007
Srácok! Házigazda? <#kuss><#vigyor>

Pistike 007
Szerezz díjakat. Hogy milyenek vannak olvass vissza...

Sziasztok!

Azt mondja már meg nekem valaki, hogy a skill-eket (tracking, calling stb), milyen idôközönként lehet emelni 20%-al? 91 pontnál járok és csak egyszer volt rá lehetôségem. (2x20%)

Hogyan van ez?

Köszi

Pistike 007
😊

Te meg vidd be a pályára tatyódban 😄
Pistike 007
Ja, azt is igaz. Esetleg ha néha hoznának új szarvasokat teherautóval😄

Lehet de a többi szerveren is kb ennyi volt. De asszem most feljebb nyomtam. Most 30 perc de sztem ennél többet egy mapon nem érdemes tenni 30 perc alatt eldõl hogy ki az elsõ...
Pistike 007
Például. De ha mondjuk csak ketten vannak a szerveren, akkor 20 perc kevés átfésülni a területet.

Hát nem tom én elgamelek szivesen külföldiekkel is pl multkor svédekkel lövöldöztünk. Idõn mit értesz, time multiplert, hogy ne csak reggel legyen mindig ?😊
Pistike 007
Király. Az idõt esetleg kicsit felnyomathatnád. Ja, és ha lekódolnád és a kódot ide betennéd, a fórum nevét meg a szervercímbe, akkor csak magyarok léphetnének be, azok közül is csak az "értelmesebbje". Vagy túl izé?<#idiota>

Nos default mapok véletlenszerüen 12 személyes, állandóan van és idõlimit az asszem 20 perc
Pistike 007
Milyen pálya, milyen szinten, milyen évszak, milyen szerkót lehet vinni, mennyi a max játékos, mennyi az idõlimit, milyen idõszakban van nyitva?<#wave>

Szeva sracok! Csinaltam egy dedicated szervert ha valakit erdekel...
MGSZKI (dedicated) HUN! a neve lehet ra menni ha valami kérés lenne hogy milyen map stbstb... akkor szoljatok!!
Pistike 007
Új logo 2.<#smile> Bár most valami extrábban gondolkozom...

Pistike 007
Jaja, értem

Aquir
Parázs:

A fórumban lehet parazsolni: kell hozzzá a sszó meg egy parázsolásos mikró-makró itten(nyomd már meg azt a makró gombot a "mehet" mellett balra 5-tel!) rákeresel a parázs szóra és parázs látványban lesz részed ami csak Firefoxban nem látszik, de Explorerben viszont bizony igen

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pistike 007
Egyébként mi is ez a parázs cucc?

Aquir
nem én csináltam, de átvettem, és ilyenkor hozzátevõdik (nem tom miért) a nyitott topicjaim lapjához az adatlapomon.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

oszitheace
A kék, zöld, navy, lila nem igazán olvasható. A többi jobb.
Aquir, nem is tudtam, hogy te ilyen pro vagy, hogy a logomûhelyt is te csináltad.

oszitheace
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS
PARÁZS

oszitheace
hol a feje?<#lookaround>

Pistike 007
Aquir
"VIP jogok felvételén" belül rányomsz a ">> Meghosszabbítom a VIP státuszomat <<", és ott vannak a díjak 😊 Ha már azt is megnézted akkor oké. miért nem tudod elolvasni a parazsat? Explorerbe nekem simán olvasható

oszitheace
a VIP jogok felvételét már megnéztem. a parazsat látom, csak nem tudom elolvasni

Aquir
én most megcsináltam a parázs effektet ide, aztán visszavontam. Explorerbe látszik a parázs, Firefoxban nem.
VIP-ról információt találsz a fórum fõoldalán a "VIP-jogok felvételénél"

oszitheace
már a kezdetektõl azzal megyek

Pistike 007
Csinálj saját fegyót, én is azzal nyomom, 300 méterrõl le tudom kapni a szarvasokat instant killel...=) Ja, kell küldnei egy sms-t... Én fogadásból kaptam meg a VIP tagságot, haver fizette...<#nyes>

oszitheace
próbálgatom ezt a parázs effektet, de soha nem olvasható<#fejvakaras>
vip tag csak fizetéssel lehet valaki?<#confused>

oszitheace
köszi, a koponya felismerhetõ?
én is váll mögé lövök, de úgy tûnik gyenge a fegyverem<#csodalk>, mert mindíg célba találok (sniper
)

Pistike 007
Jó a logód. =) Én váll fölé szoktam és egy kicsit balra (ha jobbra néz a szarvas). Meg hát nyaktõ.

oszitheace
lõttem coloradoban egy 208 pontos mule deer-t<#taps><#taps> sajnos az instant kill mostanában nem sikerül. Ti hová lõttök?

oszitheace
na, milyen az új logóm?<#taps><#vigyor5>

oszitheace
ja, gondolom progival

oszitheace
köszi Kiri
házilag hogyan?

Aquir
jaa én már azt hittem a Deer Hunterhez vagy mi 😊

Pistike 007
Házilag, vagy itt.

oszitheace
lehet, hogy valaki már kérdezte, hogyan tölthetek képet a nevem helyére?<#vigyor3>

oszitheace
oké Pisti<#hehe>

Pistike 007
Mostantól szólítson mindenki kirinek<#vigyor5>

Pistike 007
Én amikor sprayt használok akkor szinte minden percben megfújom egyszer. Biztos ami biztos. Ha meg éppen hátszéllel akarok becserkelni egy bikát akkor meg fõleg. Csak a spray van a kezemben, fújok mint atom, aztán ha helyzet van akkor íj/puska fel, és bumm.

oszitheace
1000 az nem rossz- én a 666 -ik üzenetet néztem meg

a piros sprayt használtam, aztán odébblopakodtam. így már nem hat?

már gondoltam rá, hogy átállítom, de szerintem ez a 1:10 arány jó

fotózni szoktam, de inkább azt amikor a szarvas ilyen hülyén elesik, és össze-vissza állnak a lábai<#hehe>

az öcsém meg úgy nyomja, hogy ha multizunk, akkor vagy azt filmezi, hogy áll egy helyben, aztán elkezd mindenfelé lövöldözni, vagy engem lövöldöz, és próbálja úgy eltalálni a puskámat, hogy beleáljon a nyílvesszõ<#duma>

Pistike 007
Ja, hát van ilyen. Ha hátszeled van használd a piros sprayt. Ilyenkor meg ha látsz egy érdekes/szép bikát fotózd le (F10)! Az idõ múlását meg a menüben át tudod állítani. Ja és #1000 MIILLENIUM! <#taps><#taps><#taps>