3552
  • w77d
    nem tudom, de szép állat az biztos
  • WazheadBoci
    valaki nem tudja mit jelenthet ezen a szarvason a jelölés ??

• Scottt
    Grat nagyon szép szarvas!!!!
  • w77d
    ezt meg ma lőttem online :)
  • w77d
    a csíteléssel hazavágod az egész játékélményt
  • Scottt
    Énse a csítelés csúny és büntetendő dolog

Lámaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • WazheadBoci
    még ha tudnám se raknám ki
  • berczely
    cod?Kódra gondolsz?Minek az??
  • 16gaborm
    Már csak valami cod féle kellene hátha van pár ügyes dolog amit a coddal meglehet oldani!:D:D:DHa vki tud vmilyen codot léccci rja ki őket!!Thx
  • berczely
    lehet
  • Pistike 007
    Lehet hogy amit mi szedtünk le az már crackes volt
  • berczely
    Nekem is ment crack nélkül 1.2-es patch azt mehet a HUNT
  • 16gaborm
    KÖSZÖNÖM 100%OSAN MÜKSZIK A JÁTÉK!!
  • 16gaborm
    KÖSZÖNÖM SRÁCOK rem már tudok játszani
  • Visitor
    elküldtem az oldalt ahonnan leszedtem a cracket, nekem se ment nélküle
  • Pistike 007
    Persze, régebben többen is jöttek h nincs HUNT gomb, és a crack megoldotta. Nem tudom honnan szedték, olvass vissza, hátha van link
  • 16gaborm
    Én letöltöttem Torrentről tegnap éjjel,és ma felraktam felraktam a patch-t is és beállítottam mindent faszán és nem tudom indítani a játék részét!Ez mitől van???Ti mondtátok hogy valószinü hogy a crack!
  • Pistike 007
    Nem értem ezt a crack dolgot, nekem nem kellett semmi, csak patch. De még anélkül is faszán ment.
  • 16gaborm
    És tudnál nekem e-mailben küldeni egy cracket vagy belinkelni vhol,mert van egy crackem de kkor ezek szerint nem jó:(:(E-Mail:[email protected] KÖSZÖNÖM csácsá
  • Visitor
    ha nincs ozz a hunt gomb, crackelni köll biza
  • 16gaborm
    Fent Fent már a "videot"is betudtam állítani maxxra mindent:)de beállítok mindent pályát kiválasztom felül a 2.rublikában és onna semerre nem tudok tovább lépni!:(:(léccci minnél elöbb vmi segitséget
  • Pistike 007
    Patch is fent van?
  • 16gaborm
    De még így crackell sem tudom elindítani magát a játékot a menün túl,minden bevan állítva és sehogy se tudom indítani:(:(:(:'( Léccci segítsetek KÖSZÖNÖM csáó
  • 16gaborm
    http://www.crack.ms/cracks/crack.ms?id=1879862 Innen lehet cracket ha másnak is ez lenne a probl....!
  • 16gaborm
    Cracket honnan tudok letölteni?
  • berczely
    Utána lesz olyan gomb sárga hogy HUNT a jobb sarokban lent!
  • berczely
    Crack vagy tedd be a lemezt!
  • 16gaborm
    És hogyan kell elindítani a játékot,mert bevan állítva minden és nem találok semmi "play" vagy valamit.....!Lécci erre még válaszol Köszönöm!!
  • Visitor
    le kell tölteni a patcht
  • 16gaborm
    Gyerekek mi van akkor ha beakarom állítani a "Videot",és kidob az asztalra hogy vmi hiba......!Meg nem tom hogy holl kell elindítani a játékot mikor minden bevan állítva..!!!Lécci írjatok KÖSZÖNÖM
  • cucmalajmc
    nagyonnagy játék. a demo van csak meg. a teljeset hamarosan megszerzem. játszottam fél percet, messze legel az őz, mesterlövész... bumm headshot XD.
  • Pistike 007
  • WazheadBoci
    Ezen bőven el fog futni szerintem nyugodtan húzhatod fullig [:
  • 16gaborm
    Hali emberek!
    AMD Sempron 3100+
    512MbRam
    Ati Radeon 9200 128Mbram

Vajon elfog indulni a Deer Hunter 2005???
    Kérlek válaszoljatok,aki tud!!
    Köszönöm
  • Pistike 007
  • WazheadBoci
    Lehetne gyúrni egy jót a DH motorja meg szarvas modellezése tovább gyúrva hozzáadva egy két 5let pl TH ból ha egy lövéssel ölsz többet kapsz [:
  • Pistike 007
    Olyan kéne mint a DH25, csak új szarvasokkal, kiegészítőkkel. De hát... Valaki írjon az Atarinak
  • berczely
    Mind1 már nem érdekel!Jó ez így ahogy van!Am mért nem tudnak csinálni újabb vadászós gamet?Most megvan a Cabela's Alaskan Adventures de abban az állatok oylan sokan vannak meg kicsi a pálya!Szóval kaki!
  • Scottt
    Hát ez 05ös gém szal ne naon várj ilyesmit h tükröződjön
  • berczely
    Ultrán van a víz de mégsem tükröződik! nem laggol semmi 16x-os élsimítás felvettem a control panelban!