3552
-
#1550 nem tudom, de szép állat az biztos -
#1549 valaki nem tudja mit jelenthet ezen a szarvason a jelölés ??
-
#1548 Grat nagyon szép szarvas!!!! -
#1547 ezt meg ma lőttem online :)
-
#1546 a csíteléssel hazavágod az egész játékélményt -
#1545 Énse a csítelés csúny és büntetendő dolog
Lámaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#1544 még ha tudnám se raknám ki -
#1543 cod?Kódra gondolsz?Minek az?? -
#1542 Már csak valami cod féle kellene hátha van pár ügyes dolog amit a coddal meglehet oldani!:D:D:DHa vki tud vmilyen codot léccci rja ki őket!!Thx -
#1541 lehet -
#1540 Lehet hogy amit mi szedtünk le az már crackes volt -
#1539 Nekem is ment crack nélkül 1.2-es patch azt mehet a HUNT -
#1538 KÖSZÖNÖM 100%OSAN MÜKSZIK A JÁTÉK!! -
#1537 KÖSZÖNÖM SRÁCOK rem már tudok játszani
-
#1536 elküldtem az oldalt ahonnan leszedtem a cracket, nekem se ment nélküle -
#1535 Persze, régebben többen is jöttek h nincs HUNT gomb, és a crack megoldotta. Nem tudom honnan szedték, olvass vissza, hátha van link -
#1534 Én letöltöttem Torrentről tegnap éjjel,és ma felraktam felraktam a patch-t is és beállítottam mindent faszán és nem tudom indítani a játék részét!Ez mitől van???Ti mondtátok hogy valószinü hogy a crack! -
#1533 Nem értem ezt a crack dolgot, nekem nem kellett semmi, csak patch. De még anélkül is faszán ment. -
#1532 És tudnál nekem e-mailben küldeni egy cracket vagy belinkelni vhol,mert van egy crackem de kkor ezek szerint nem jó:(:(E-Mail:[email protected] KÖSZÖNÖM csácsá -
#1531 ha nincs ozz a hunt gomb, crackelni köll biza -
#1530 Fent Fent már a "videot"is betudtam állítani maxxra mindent:)de beállítok mindent pályát kiválasztom felül a 2.rublikában és onna semerre nem tudok tovább lépni!:(:(léccci minnél elöbb vmi segitséget -
#1529 Patch is fent van? -
#1528 De még így crackell sem tudom elindítani magát a játékot a menün túl,minden bevan állítva és sehogy se tudom indítani:(:(:(:'( Léccci segítsetek KÖSZÖNÖM csáó -
#1527 http://www.crack.ms/cracks/crack.ms?id=1879862 Innen lehet cracket ha másnak is ez lenne a probl....! -
#1526 Cracket honnan tudok letölteni?
-
#1525 Utána lesz olyan gomb sárga hogy HUNT a jobb sarokban lent! -
#1524 Crack vagy tedd be a lemezt! -
#1523 És hogyan kell elindítani a játékot,mert bevan állítva minden és nem találok semmi "play" vagy valamit.....!Lécci erre még válaszol Köszönöm!! -
#1522 le kell tölteni a patcht -
#1521 Gyerekek mi van akkor ha beakarom állítani a "Videot",és kidob az asztalra hogy vmi hiba......!Meg nem tom hogy holl kell elindítani a játékot mikor minden bevan állítva..!!!Lécci írjatok KÖSZÖNÖM -
cucmalajmc #1520 nagyonnagy játék. a demo van csak meg. a teljeset hamarosan megszerzem. játszottam fél percet, messze legel az őz, mesterlövész... bumm headshot XD. -
#1519 -
#1518 Ezen bőven el fog futni szerintem nyugodtan húzhatod fullig [: -
#1517 Hali emberek!
AMD Sempron 3100+
512MbRam
Ati Radeon 9200 128Mbram
Vajon elfog indulni a Deer Hunter 2005???
Kérlek válaszoljatok,aki tud!!
Köszönöm -
#1516 -
#1515 Lehetne gyúrni egy jót a DH motorja meg szarvas modellezése tovább gyúrva hozzáadva egy két 5let pl TH ból ha egy lövéssel ölsz többet kapsz [: -
#1514 Olyan kéne mint a DH25, csak új szarvasokkal, kiegészítőkkel. De hát... Valaki írjon az Atarinak -
#1513 Mind1 már nem érdekel!Jó ez így ahogy van!Am mért nem tudnak csinálni újabb vadászós gamet?Most megvan a Cabela's Alaskan Adventures de abban az állatok oylan sokan vannak meg kicsi a pálya!Szóval kaki! -
#1512 Hát ez 05ös gém szal ne naon várj ilyesmit h tükröződjön -
#1511 Ultrán van a víz de mégsem tükröződik! nem laggol semmi 16x-os élsimítás felvettem a control panelban!