Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma coloradoban láttam egy állati értékes bikát<#wow2>#wow2>. egy csomót vacakoltam, hogy közelebb kerüljek, de az folyton odébbment. nem figyeltem a szelet, így az a <#kocsog>#kocsog> a hátam mögé került, a szarvas pedig észrevett, vagy 100m kerítést kellett megkerülnöm, mire a nyomába eredhettem<#wilting>#wilting>. többé nem láttam-DE találtam egy szintén nagyon értékeset, de a <#kocsog>#kocsog> szél még mindíg mögülem fújt, az is észrevett, ráadásul domb mögül nem tudtam rá lõni<#wilting>#wilting> ezután még 2 bikával találkoztam több ízben de nem érdekeltek, csak a másik 2. aztán egyszercsak 6 óra lett.igen ideges lettem:<#duma>#duma><#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#bdead>#bdead> .
na megyek <#violent>#violent><#lama>#lama> -zni
ezt olvastam egyébként, de azért köszi
ha eszedbe jut a másik 3 (vagy lefényképezed õket egyenként leírással), akár el is küldheted az [email protected] ra, oszt majd én leírom ide az összeset az egyéb ilyen tudatlanoknak, mint én
-Mindegyik fajból lõj ki egy Record Bookos és egy World Recordos példányt.
- Szerezd meg a Gold Skint az összes lehetséges fegyvere (14-et ha jól emlékszem, de fogalmam sincs, hogy melyik iez a 14, amúgy ezt úgy kell, hogy vég nélkül lövöd a hímeket és ha megvan a megfelelõ mennyiség akkor megkapod)).
- Játsz mittoménhány órát összesen (azt hizem 10-et, de nem emlékszem pontosan).
Meg még van valami, csak nem jut eszembe.
A map editort honnan szedted le? Az atariról talán a legjobb, de ha visszaolvasol akkor láthatod hogy nagy elhatározás kell ahhoz hogy pályát csinálj... Marha nehéz...
reméltem, hogy a legjobb rang
lesz<#szomoru1>#szomoru1>
én meg sem tudom nyitni a map editort<#falbav>#falbav>
ránéztem régi üzenetekre, már tudom, hogy szerezzek trófeát<#taps>#taps>azért köszi
crossbow hoz honnan lehet célzót szedni?
netes játékban van valami, amit amúgy nem lehet megtalálni? vagy könnyebb?
én nem a neten játszom. Nem tudjátok, hogyan lehet a
Ha nem nõ a pontod, nehezítsd a dolgod. én például amikor nem nõtt, elõször expertre állítottam, majd amikor megint megakadt, letettem az infratávcsövet. Legközelebb már <#gun>#gun>, aztán íjjal fogok menni.
Pistike 007, te mivel mész?
Üdv.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Miért lehet ez?
Elõre is köszi.
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Most már online-ra vágyok! Gyorsan meg is nézem müxik e és hogy milyen.
Még1x köszi.
A kérdésem a következõ! Vadászós játékokban elég gyakori hogy mikor kilövöd a golyót akkor azt látod ahogy belecsapódik a vadba.
Na most a Deer Hunter 2005ben nincs semmi ilyen?
Mert az optionsban van egy olyan hogy Bullet Cam.
Az az lehet? Akárhogyan állítottam és lõttem vele nem mutatta a golyót!
Kérlek titeket segítsetek hogy hogyan is lehetne!
Elõre is köszönöm.
Köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kösszi
én vagyok az egyetlen olyan 😄
THE HUNTER coming soon ^^