3552
-
#1510 Nem baj uj kari 0 rol nem megy sehova -
#1509 -20 pont
Az meg azután:D -
#1508 Azt majd utána -
#1507 Úgy lődd hogy a sas rajta van -
#1506 bar lőnék egy wr halat -
#1505 Hisz' nem horgász játék ez:D
Attól függetlenül lehet halat lőni:D -
#1504 azért mert nem foglalkoztak vele játék készítői ha a víznél jársz ne húzd fel ultráig mert lagolni fog a játék picit [: -
#1503 Öhh van mapeditor csa sz....atós ha soakt olvasol vissza akk megtalálod+a használati utasítását és tucc mini bakonyt csinálni:) -
#1502 Beállításoknál lehet állítani a víz részletességét -
#1501 Mért nem "tükröződik" a víz?A 9600XT-men is tükröződött a 8800GTS iet nem tud?Ez elég szégyen!Am NAGYON ZSÍÍÍÍR JÁTÉK!!! -
#1500 De még is amerika meik vidékén van iesmi táj mint itt magyarban?Nem vok normális!! -
#1499 Nem tudok róla, biggamelodge... -
#1498 Tud valaki olyan készített mapot ami hasonlít valameik magyarországi tályunkra?pl.:Bükki erdőre,Bakony, ahol ien sűrű az erdő de mégis átlátható jó kis avar van mindenfelé??Egy ien map nagyon jó lenne!Elég ha hasonlít! -
#1497 Jajj, már leírtuk nagyon sokszor... Olvass vissza x) -
#1496 és díjakat hogy lehet szerezni? -
#1495 Egy Díj = Egy Skill Pont -
#1494 mikor kapok új skill pontokat?? már tábori kukta vagyok, de még mindíg nem kaptam :D -
#1493 Én eddig kétszer láttam, csak előtte már lőttem doe-t, és nem tudtam őket lelőni... Két doe albínó volt:( -
#1492 Ti lőttetek már albínót???? -
#1491 Ehh szépis lenne -
albínó wr -
#1489 Azért doe-t írtam, mert valszeg azt fogsz látni... Ha meg lősz egy albínó bikát, akkor bazmeg. :DD -
#1488 Mindegyik idényben, ugyan úgy, mint egy rendes doe-t. A lényeg hogy whitettail legyen a pályán. Meg hát nagyon-nagy szerencse. Nem úgy van hogy "na én most kimegyek albínóra vadászni". Ha van, találkozol vele. (Vagy nem:D) -
#1487 #1482
Az RHC map ajánlata: Black Sunrise, Boxwood Hill Australia, Geul Valley the Netherlands
-
#1486 És melyik pályát töltsem le ???
Sok van.
Chupa Islandon még sose láttam albínót.
Ki lőtt már albínót,nem raknátok fel a képeket róla?
És melyik idényben lehet albínót lőni(rut,...)? -
#1485 Albínót meg az összes pályán lehet lőni ahol van whitetail, mivel albínó csak whitetailból van. :) -
#1484 Innen lehet regi nélkül is leszedni:
Link -
#1483 Oké,köszke! -
#1482 Albínó szarvassal reklámozzák Chupa Island mapot. Ott próbálkozhatsz.
Új mapokat a Big Game Lodge-on lehet leszedni. www.biggamelodge.com
Az RHC map ajánlata: Black Sunrise, Boxwood Hill Australia, Geul Valley the Netherlands -
#1481 honnan tudok új mapokat letölteni?? -
#1480 Na mi van??
Egész nap senki nem írt?
-
#1479 Tud v.ki olyan mappot ahol albínó/fehér szarvasokra lehet vadászni?? -
#1478 elveszi az etetés a cserkelés örömét -
#1477 Amúgy PISTIKE 007 megvan már a gold slamod?
Nézd meg az enyémet a galériában! -
#1476 Nekem azért jól jön az infó ,így fogok tenni!
Thank! -
#1475 Ilyen beetetős sikerekre nem vágyom.
Kösz az infót. -
#1474 Ki kell menni scoutban, és kitenni szarvasetetőket. Nem árt a közelükbe lest is tenni. Ez után indulsz egy vadászatra post-rutban, kiülsz az egyik lesre és vársz... Múltkor Visitorral kint ültünk, és láttunk 4 bikát az etetőre jönni. Kapoós még a "Deer Food" is. Azt tedd oda, ahova a szarvast várod, és menj messzebb, de maradj lőtávolban. Ha szánsz rá egy kis időt, biztos a siker:) -
#1473 Nem tudom hogy működik az etetés. Sose csalogatom a szarvasokat. 1 nem természetes dolgot használok a cserkelésnél: a szagelfedő folyadékot(cover scent).
A kaja leírásánál van hogy bejön post-rutban. -
#1472 ilyen kemény szarvast még sose láttam :) köbö hány méterről nyilaztad? -
#1471 Kellet a 3.!!!!!!!!!!!!!
Ezért raktam fel a galériába igaz a 3.-kal a szarvasba nem fenyképeztem le!sorry