3552
-
#1590 nem tudod h h tudnék játszani a "magyarok" serverén, mert jelszóval védett. A jelszót kitől kérjem? -
#1589 thx -
#1588 Kezdd később a vadászatot. Mi kb. 10-11 körüli időpontban indulunk, mert hajnalban elég tré a látótávolság.
Sajnos az alap pályák 200m-es távval készültek(8800-assal is pont ugyanilyen, csak 16x FAA-val XD). Viszont van pár custom map ahol 400m a belőhető-látható terület.
-
cucmalajmc #1587 nálam is. valaki elmondaná, hogy a csalogató eszközök pontosan melyik mire való? életemben nem vadásztam. csak most a játékban kiélem magam és élvezem, hogy fejbelőhetem a dögöket. -
#1586 ok, köszi -
#1585 nálam ugyanilyen! sztem ennek alapból ilyennek kell lenni! -
#1584 Sziasztok!!!
Mit lehetne kezdeni azzal, h ne legyen ilyen a játék? Nektek is ilyen ködös? Nekem 1280×1024 32bit-ben van a játék és minden Ultra. A videokártyám Ati 9600XT. Fent van a 1.2 Patch. 200méterre látok csak el:S
-
#1583 A server az mikor szokott beindulni?Csatlakoznék én is egy kis vadászathoz a magyarokkal mert külföldiek azok tiszta aberáltak -
Adam69852 #1582 ráadásul most kezdhetem elQrQl a pontszerzést mert eltuntek a mentéseim... EHHH... :D már kivagyok. -
Adam69852 #1581 sajna csak velük tudok mivel még nem találkoztam olyan emberekkel akik nem ugy puffogtatnának mint a nagyfater a bableves után. Persze vannak kivételek de azok ritkák.ha meg elküldöm vagy aztmondom higgadjon le inditanak egy szavazást ugyrugnak ki a szerverrQl hogy holnapra se érek ki :D -
#1580 Visitor az öreg szakállas vadőr -
#1579 Amcsi noobokkal-e játszol, ellenben én sok éves tapasztaloattal rendelkezem
-
#1578 Bezony bezony -
#1577 375 H&H Magnum 250 Grain, az RHC ajánlásával! -
#1576 Inkább lőszerről mondanék vélemyényt. Ha bemész a 'Custom' részhez ahol fegyvereket tudsz testreszabni, akkor láthatsz vhol az alsó részen lőszertípusokat. Fentről indulva ahogy görgeted lejjebb őket, úgy találsz egyre erősebb lőszereket.
Én sokat vadásztam 30-06 springfield-el, és 300 win. mag.-al. Ezek pontosak, és halálosak. Persze jól is kell célozni.
Ami a legpontosabb és leggyilkosabb a 375 H&H mag. 250 Grain lőszer. Térden lövöd a dögöt és kinyúlik. A nagyobb kaliberek pontatlanok vagy alacsiny energiájúak, ezért nem ajánlom őket.
-
#1575 attól függ mennyire vagy képezett az adott fegyverrel [:
puskáknál érdemesebb valami nagyobb kalibert hazsnálni én például a 375 ös
H&H 250 grainben sosem csalódtam ennél nagyobb kaliberrel nem érdemes próbálkozni.
de például én íjakkal is nagyon remekül elboldogulok. Longbow, X bow a 2 favorit. -
#1574 Na ez a masinak hogyan müködik emreke? -
#1573 tényleg, melyik a legerősebb fegyver a játékban? -
#1572 http://xtrememaps.smols.com/deer_hunter_2005_maps.htm <-Innen szedtem le mapokat és beraktam,és nem adja be a játékba:(:(SPK fájlba szedi le!!Ezt kikell csomagolni,vagy vmi?SÜRGŐS köszönöm -
#1571 Sorban balról jobbra mondom a képen látható Axis deer-ek értékét: 170(ezt WazheadBoci__ kapta el), 155(ezt én), 117 (elfutott), 0(spike buckot nem lövök)
Georgia-ban Whitetail szarvas van. Abból láttam 87 pontosat is, de akad 200 pont fölötti koronás is.
16gaborm: a DH2005 kövtáron belül van a Game mappa, azon belül a Custom Levels. Na oda kell betenni... -
#1570 Australiában van pettyes szarvas Georgiában vannak sztem a legjobb bakok!
Hát a roe deer az őz szal ne nagyon várjatok 200pontos agancsot! -
#1569 Gyerekek lécci segítsetek már hogy hova kell betenni a letöltött pályákat!!!KÖSZÖNÖM -
#1568 Általában Georgia-ban vadászok sokat ott mien szarvas van?Ott lőttem már pár nagyob baggancsút de ekkorát még az életben sose!Sőőt még pettyes szarvast sem láttam -
#1567 Vittem is 375 ös magnumot -
#1566 Nos van a Roe Deer, ami a Black Forest mapon honos. Nekik jellemzően kis szarvuk van, és a testtömegük sem egetrengető.
Aztán van a 'Spike' buck ami még viszonylag fiatal, és értékelhetetlenül kis agancsa van, és minden fajtából létezik.
Vagy túl sokat vadászol a Fekete erdőben, vagy nincs veled a szerencse. -
#1565 Már az is elég, ha szarul terül a sörét. -
#1564 Am hogy jön nektek ien nagy aggancsú bak??Nálam öcsém alig nőtt ki az aggancsa -
#1563 LOL -
#1562 basszus, nem semmi! ilyenkor kéne egy gépágyú, és be is fejezted a vadászatot -
#1561 Hali emberkék!Hova kell berakni a letöltött pályákat?sürgősen segítsetek köszönöm -
#1560 Ez már valami! Post-rut-ban 4 bak 1 helyen! Édenkert...
-
Adam69852 #1559 Hali skacok
Mizu? Látom volt termelés üzikböl míg nyaralni voltam :D
Mostanában jártok fel vadászni multiba? Jólenne valamikor olyan emberrel is vadászni aki megérti hogy mit mondok neki.
Mert a sok amcsi szerón csekély(azért nem olyan kicsi de nem igazán értenek meg :D) angoltudásommal nehéz elnyögdösni hogy ne pattogjon a rohadt lámája elöttem mikor löni szeretnék. Meg folyton követnek és mikor bámészkodnak futva próbálnak utolérni és elriasztják a szuzmariátis.
Egyedül meg uncsi :D -
#1558 Olvas vissza...am 1.2-es patch! -
#1557 Sziasztok, miért van az h felteszem a játékot elindul, tok vele játszani, de mikor bemegyek a Settings-Videoba akkor kidob a játék hibaüzenettel. Régen ezt nem csinálta. Mivel van a baj? -
#1556 A szarvas hívó eszközöknél le van írva hogy mikor melyiket kell használni.
A többi csak a 'Calling'(Hívás/csalogatás) szakértelemeden múlik.
Szinte minden nap indítunk szervert, ahová szeretettel várunk minden etikusan játszó magyar játékost(etika: nem mászol más játékosok nyakára, nem lövöd le a kiszemelt és cserkelt prédáját, és megpróbálod elkerülni az illegal hunter büntetést). [RHC] Royal Hunting Club - Hungary
Az összes alap map fut, de van pár custom is: Boxwood Hill Australia, Tuluca New Mexico, Vinton, Black Sunrise.
-
#1555 Ja ezt mindig elfelejtem!Van magyar server ahol tudunk többen játszani?És ha van akkor lécci mi a neve mert szeretnék játszani honfitársaimmal!Köszönöm -
#1554 És lécci ha tudja vki akkor melyik a legjobb szarvas hívó eszköz?És az etető hogyan müködik pontosan!Köszönöm -
#1553 Valaki tud nekem olyan honlapot mondani ahonnan lehet pályát letölteni?!!!Meg hogy hova kell berakni a játék mappáján belül!!Köszönöm amúgy NAGYON JÓ A JÁTÉK -
#1552 Bővebben ? -
#1551 azt jelenti hogy egy nagyon ritka szarvast kaptál el