Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dehát most érted: 200m-röl a puska távcsövén át becélzod mondjuk a fejét vagy a vállát,szivét és elterül... nagy cucc de íjjal ott van a kihívás hogy mínél közelebb csald majd a távolságának megfelelöen célozz...
szvsz sokkal élvezetesebb.. szerintem
szvsz sokkal élvezetesebb.. szerintem
jóvan aszittem csak én vagyok ennyire "bowista" 😄
azé azt nem, de sokkal többre becsülöm az íjakat mint a puskákat.(nem tom mért)
olyan is volt már csak sajna azt sem íjjal 😞
hát record bookos volt mert elkaptam 😄 csak íjjal szerettem volna
ez érdekes... mondjuk a nagyobb/tapasztaltabb dögök könnyebben riadnak el
THE HUNTER coming soon ^^
köszi de mért van az hogy benne voltam a kis felállítható "lesemben" és nem is az állat felé fújt a szél meg tök messzevolt és elfutott... míg a következö hívásnál egy másik tök közel jött hozzám
Hello tom elég hülye kérdés de hogy kell elindítani a vadászatot?beraktam a fegyvert pályát meg mindent de nincs az hogy hunt vagy mi segítsetek
hali
tudnátok segíteni abban, hogyközelebb csaljam magamhoz a szarvast? - mert mikor már eltudnám kapni íjal akkor mindig elfut
pedig egy csomó emberkénél láttam hogy a szarvasok szinte 3-4 lépésnyire merészkedtek.
tudnátok segíteni abban, hogyközelebb csaljam magamhoz a szarvast? - mert mikor már eltudnám kapni íjal akkor mindig elfut
pedig egy csomó emberkénél láttam hogy a szarvasok szinte 3-4 lépésnyire merészkedtek.
sziasztok! nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a full verziót?
légyszi segítsetek nagyon kellene.
e-mail:[email protected]
msn:[email protected]
légyszi segítsetek nagyon kellene.
e-mail:[email protected]
msn:[email protected]
😊 mennyivel jobb? itt is csak vadászni kell?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Hali, ez a játék hasonló a Hunting Unlimitedhez?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Nem
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Helyi lemez... program files/atari/dh2005/game/custom maps ha jól emlékszem? 😄 Olvass vissza, ott le van írva pontosan.