Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó volt ma is a multi
Mikor nélkülem toltátok akkor jött vmi nagyobbacska példány??
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szóval...
Mapokat itt
Képeket [email protected] (msn)
Magyar oldalt mostan csináljuk (oda kellenek a képek)
Látótávolságot szeritnem nem igazán, de nézz be a beállításokba, lehet hogy állíthtó
Sok sikert a bikákhoz😊
sirály lesz az oldal István megszavazlak kiütéssel házigazdának
Majd hova kûûdjem a képet??
Katsa(értsd sirály)a banner
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
THE HUNTER coming soon ^^
Gigantikus fejlesztésekbe kezdtünk a játékkal kapcsolatban, ami az elõzõkben említett site-on nyílvánul majd meg. Ám hogy rendesen kezelni tudjuk a dolgokat (aktuális banner, szavazás, stb) úgy gondoltuk házigazdára lenne szükség.
A formalitás kedvéért:
Házi gazda lennék. Ki fel tud hozni valamit ellene? Az most szóljon, vagy halgasson örökre.<#smile>#smile>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jah, és haladok valamennyire a lappal is 😄 Úgyhogy oda is alkoss majd!
Sztem csak én vagyok lúzer, úgyhogy hajrá a mapeditor!<#email>#email>
pistike van saját mapod? mert azon kéne nyomni, feelinges úgy 😄
A rövidhajú Scott, a bögyös maca Firecat, a kalapos meg Pistike. <#hehe>#hehe>
Indítsunk egy map pályázatot! Akié a legjobb lesz, annak nem kell írnia a topicba.<#buck>#buck>
Vagy legnagyobb bika?
Vagy legkisebb bika? (spikeok nem tartoznak bele)
Vagy legfurcsább agancsú bika?
Vagy legnehezebb súlyú ünõ/tehén?
Agancsos nyúl vadászat?
Valami legyen már!<#vigyor3>#vigyor3>
😄