3552
  • berczely
    Kössz!Hát nem könnyű vele az biztos...csinálhatak volna sokkal egyszerűbb szerkesztőt hozzá!De még próbálkozom!
  • Pistike 007
    tree
    pine
    nemtom:D
  • berczely
    hogy van a fa angolul?lombhullatóra gondolok mer sehol sem találok olyan objektumot!
  • Pistike 007
    Most nézem hogy a BGL-en a Monster Buckok között benne van az első négyben egy 179-es Non-Typical Blacktail, nekem meg van egy 180-asom. Nem tudjátok, csak ottani klán vagy ilyen nemtommilyen tagok tudják ezeket beküldeni? :D
  • Pistike 007
    Akkor nekem hebás a cuccom -.-'
  • berczely
    ja már én is rájöttem hogy kell objektumot lerakni és nekem vannak is csak mivel nem vágom az angolt nem tom mit rakok leFát akarok sziklát rakok helyette meg ienek...nekem is alapból benne voltak a cuccok.
  • Pistike 007
    Én értem a mikéntjét, csak azt írja ki nekem hogy nem találhatóak objektumok. Erre tud valaki valamit? Mert elvileg a map editorral együtt feltelepültek az objektumok is...
  • berczely
    Nah megnéztem azt a leírást tudok már talajt csinálni meg domborzatot, de az objektum lerakás az nem megy!Ott túl sok a szöveg kevés a kép nem vágom hogy mit hogy kell
  • berczely
    Sajna nem értek angolulCsak nagyon alap szavakat de azért kössz majd megnézem!
  • Pistike 007
    Ha vágod az angolt, a játék mappájában meg lehet találni egy leírást, én is az alapján tanultam meg. Érdemes megnézni, mégha nem is érted, vannak képek.
  • berczely
    Nekem a pályaszerkesztőhöz egy kis segítség nem ártana mert eddig semmit nem tudtam benne csinálni....
  • Roland16F
    + Rekordok is lesznek kiállítva a különböző őz és szarvasokról...
  • Roland16F
    Hellósztok!

Hamarosan elkészül a Deer Hunter 2005-ös honlapom,mindenkit szívesen várok majd!!! Majd lesz klán alapítás is talán.Én értek a pálya készítéshez,szal majd segítek akinek kell!

Addig is jó vadászatot mindenkinek!!!
  • Scottt
    :D:D:D:D::D:D:D

Biofil:D
  • Adam69852
    én is megnéztem hogy milehet neki ebben olyan jó de hát... nem tom.
    amugy nem perverz a gyerek csak rossz napja volt
  • Adam69852
    rossz kép :D
    amugy ez az unikornis :D

És ez az amit fel akartam rakni:
    szoval megbotlott szegény

És ezt kihasználva rávetette magát Kopi barátom aki nagy állat és állatimádó egyszerre (de a szarvas sem ellenkezett ugyhogy magukra hagytam öket) :
  • Adam69852

Szegényke kicsit megbotlott a futás közben

(Bocs a tul nagy)
  • 16gaborm
    oksa KÖSZÖNÖM
  • Pistike 007
    Ha már van cheat írd be hogy /cheat predator - mindent hőképben látsz -.-

Klassz hogy beraktad a topikot, köszönjük
  • 16gaborm
    http://www.deerhunter2005.freeweblog.hu/

Cikkeket,képeket,bármilyen vélemény nyilvánítást elfogadfok!
    E-Mail&Msn:[email protected]
  • berczely
    Jó inkább hagyom eddig en mtudtam semmit csinálni benne nagyon bonyolult és nem tok angolul!
  • berczely
    Megpróbálkozom a pálya szerkesztővelHátha csinálok valami értelmes dolgot benne.Ha valaki ért hozzá szívesen veszem a segítségét!
  • Visitor
    elmész oregonba még így is színte lehetetlen "bakot lőni"
  • berczely
    Nem értem ezeket a fejlesztőket!Nem láttak még valós erdőt?Nagy sűrű sok fa ajjnövényzet.A játékban meg itt-ott egy fa egy bokor nagy pusztaság....
  • berczely
    Feltettem!Állítanám a grafikát beállítok minden kiírja hogy mentcsük e a grafikát rámegyek az iegenre és kilép!Mi a baj?
  • berczely
    Majd meglátom....
  • Adam69852
    szted ha 2003-as egy 2005-össel szemben???
    Lehet hogy a grafika nem tul szép meg 1-2 állat elég csámpás futásu de a hangulata nagyon jó. Én nekem bejött
  • Adam69852
    megszerzése warezon elég vérizzadós de fogalmam sincs hogy boltban árulják-e.
    és szvsz csak ez a két játék olyan színvonalas amit az ember játszana(persze vannak kivételek)
    Van a Trophy Hunternek 2007 es változata de az nagyon gány.Akkor ott a Hunting Unlimited széria . Én játszottam vele de tul könnyü és elég életképtelen.
    Nekem csak a DH2005 és a TH2003 jött be eddig... sajna én nem tok jobb és frissebb vadászjátékról.
  • berczely
    tötöm a TH03-at!Remélem jó game mint ez a DH05!Néztem képet elég szép aggancsos állatka volt rajta!Grafika van olyan mint a DH-nak?
  • berczely
    És mondjuk ami újabb és színvonalas?Nem olyan hogy 20 állat van egy helyen azt nem tudod meiket lődd....szép tájak,hangulat...mint ebben a DH05-ben.Tropy Hunter 2003 honna tom megszerezni?
  • Adam69852
    pl. a Trophy Hunter 2003
  • berczely
    OFF:
    Tudtok mondani ehez a Deer Hunterhez hasonló, egy szinten levő vadászós játékot?
  • Pistike 007
    Én le fogom tenni a vadászíjász vizsgát, az biztos.
    De mondjuk egy termetesebb gímbikát elég nehéz leteríteni tellvilmososdival:D
  • Adam69852
    én sosem löttem még szarvast fejbe mert csunya, és amugy én se csak "játszok" mert ha azt tenném akkor tökmind1 ha végig futok a pályán és 2 perc alatt megvan mind.
    De nem teszem mert én az íj híve vagyok és azt nem lehet 150 méterröl müvelni mint egyes puskákkal. Meg ha igazábol is vadásznék én akkorsem használnék puskát.
  • WazheadBoci
    egen fejre bizonytala (mozog meg minden) meg szebb is :D

az íjnál teljesen normális hogy elszalad akár 3 rossz vesszővel is, sőt nyakasssal is volt nem 1 bakom ami elrohant. néha beadja az eldőlőst de általában 20 - 100 méter futás után összeesik ha jól lőtted [:
  • Pistike 007
    Nem hátból, maximum te szívod ha meglép. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha én lövök egy nagyobb bikát, ami ráadásul ritkább (pl egy 280 feletti mule non-typical) akkor elég csúnya a szeme között az a szürke pont.

Bocsi, de én nekem sosem a "játék" lebeg a szemem előtt, hanem a valódi vadászat. A szokás hatalma :P
  • Adam69852
    nem mert az tul közelvan semmi értelme (de jól nézne ki)
    amugy tiszta tüzbenrogyós szívlövésnél is mutatja
  • cucmalajmc
    a fejlövésnél a golyó útját lassítva mutatja...(ezt imádom)
    ha íjjal/nyílpuskával lövöm fejbe, akkor a nyíl útját is mutatja így?
  • Adam69852
    néha az állat a szívében lévö nyillal is elfut de hamar elvérzik.
    Elöfordul az is hogy néha 2 nyíl sem elég neki.

Scott: köszi
  • cucmalajmc
    én mindet fejbe célzom és akkor 1 lövés nem megy sehova.
    és az természetes, hogy nyíllal a hátában elszalad?