Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt ugy értem hogy mire kell kattintani és melyik menüpont alatt?
köszi és akkor már hoyg ne kérdezgessek elindítom a játékot és akkor kiválasztok fgyvert meg mindent hol kell elindítani hogy tényleg vasászhassak is 😄???
Pistike 007
Ok. Ha meglesz amit írtam, akkor peatchet rá, és jó lesz.<#wink>

kösz elkezdtem leszedni és amit adtál elõbb patch most jó vagyis elindult vele de a játszani még mindig nem tudok
THX

Pistike 007
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Töltsd le innen, ez biztosan jó lesz: http://thepiratebay.org/tor/3243138/Deer_Hunter_2005-ELEGANCE

alapból crackelt de amit patch adtál az 1.2 höz van nekem 1.0 van elõbb próbáltam meg ugy még a játék sem indul el [#szomoru1
Pistike 007
sg a szerverünk, belépõkódja "sghunter".
Nem állandó szerver, nagyobb szösszenések elõtt tájékoztatjuk egymást a topicon keresztül.

Mindig szeretettel látunk téged is!

Pistike 007
A letöltött mappában nincsen valami crack? Vagy már alapból megvan? Ha megvan akkor patch

csak nekem nincs ilyen
pályát választasz és hunt gomb vagy ilyesmi

valaki nem tudna segíteni az elõbb leirtam mi a gáz
Üdv
Örömmel látom hogy ismét népszerû ez a játék.
Van esetleg server ahol állandó jelleggel megfordultok?Csatlakoznék szivesen én is.

kiválasztottam milyen emberrel legyek fegyvert választotam meg mindent de nem tom hogy hol lehet elindítani
torrentrõl van ez a neve amikor leszedtem Deer_Hunter_2005 (cracked) és a játékban 1.0 van kkirrva jobb alsó sarokba
Pistike 007
Crack? Attól függ melyik verzió van meg.

Sziaztok most lehet hogy bénának néztek de feltetttem a játékot elindítottam minden fegyvert skint választottam de azt nem találom hol lehet elindítani <#conf><#help>az extra menü sem mûködik meg arules menü sem irjatok
Pistike 007
Ennek nagyon örülünk, csak kár hogy mi már nemsokára befejezzük a sajátunkat. Saját versenyekkel. Szeritnem próbálkozz máshol. Egyébként meg nem is ismerünk...<#szomoru2>

HY ALL!

Nemsokára kész a magyar állandó Deer Hunter 2005 szerver!

1max. 16 slot -> 100 Mbit/s szerverrõl!

Lesz honlap, meg majd versenyek 😛

Ahogy kész itt írom az IP -t infókat
Pistike 007
<#nyes>

Visitor
Egy RARE DEER KIIIRÁÁÁLY

THE HUNTER coming soon ^^

Pistike 007
Akkor én is nagyzolok kicsit:

Figyeltem egy kis feketefarkú bikát, miközben tisztított:

Gondoltam meglövöm. Tûzberogyott, és nézd! Pecsétes a fara!

Hogy elhigyjétek:

Nemrossz, ugye?<#vigyor3>

berczely
Ennek a játéknak csúúcs grafikálya van!!<#wow1><#vigyor3>

berczely
sghunter.....<#wilting>Nekem mind1 ez is jó!

Pistike 007
Nane... Valami kicsit sg-sebb kéne... sghunter ?

berczely
Ez jó ötlet szerintem!!

Visitor
van egy ötletem, elmegyek tanárnak vizsgáztatni, és akkor letehettek egy online vizsgát multiplayerben <#eplus2><#eplus2>

berczely
Am bikákat mivel lehet hívni??

berczely
Legyen a kód pistike007 <#vigyor2> vagy deerhunter05 vagy nem tom!<#vigyor3>

Pistike 007
Ha este felé valamelyikõtök fellép az onlinre részre, akkor a sg nevû szervert keresse! A beléptetõ kódot beszéljük meg, hogy egységes legyen, így nem lesz keveredés.

Egyébként én ma este is ráérek...<#ravasz1>

Pistike 007
Szar töltényt használsz, és biztos rossz helyen lõtted meg...

Scottt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

be szarok 1 rohadt fehérfarkú 3golyót élt túl és el futott(meg néztem távcsõvel ott volt rajta mind a 3rom)
1 rohadt õz pedig úgy úszta át a Dunát h a lapockájából ki lógott 1 nyíl vesszõ
Mit isznak eszek(van 1 képen olyan õz van rajta amin 2 seb van az elsõ a torkán van(nem hiszem h 1iet vmi túlélne)a 2.dik a lapockáján alig tudtam leszedni

Csernobili szarvasok vagy mi a fene?

Multi visitor?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bajgunar
Ma megyek én is el itthonról. 5 napra. De utánna ha hazajöttem én is szívesen csatlakoznék jó pár hajtóvadászathoz. Majd írjátok már le hogy hol, meik szerveren vagytok. 😄 Azt ûzöm veletek én is a Csodaszarvas-t. 😄
Nah csumi mindenkinek.
Jah és persze szép vadakat!!!
Visitor
najó, megnézitek itt
Elsõ kettõ 😊

Visitor
Hülye photobucket

Visitor
Délelõtt vadázsgattam ^^

Visitor
ha itthon leszek, okés!

Scottt
Már csak 1 roe deer kell az AGW-hez sirály!

Emberek este 1 kellemes utóbõgési cserkelés a fekete erdõben?Multiban sztem sokkal jobb

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Semmit

Kiri ma még megkéne lõni azt a két bikát holnap elmek 5 napra úgy akarok elmenni ha haza jövök a "polcomon"legyen az aranyberakásos puska 😄

bajgunar
ÁÁÁÁhhh
Danke, thanx. :-D
Akkor a mókusok, nyulak semmit sem érnek??

Pistike 007
Na, rájöttem egypár dologra a díjakkal kapcsolatban:

Seasoned Hunter: Ha eltöltesz egy bizonyos idõt vadászattal, akkor
megkapod

Master Hunter: Ha eléred a 100-as rangot

Bronze Slam: Minden fajtából kell egy bika
Silver Slam: Minden fajtából kell egy RB bika
Gold Slam: Minden fajtából kell egy WR bika

Pistike 007
Na lököm:
Pontokat úgy kapsz, hogy bikákat (buck)lõsz. Ha tehenet (doe) vagy ünõt/borjút (fawn) akkor nem kapsz pontot. Mint láthattad, minden egyes elindított játékban két hím és egy nõstény szarvast ejthetsz el. A pontozás a játékban nagyon szeszélyes... Mi sem értjük nagyon. Valakinek már 30-nál megáll, és nem hajlandó feljebb menni. Nekem például felment 160-ig (asszem az a maximum) és most elkezdett lefe menni. Szóval nehéz eset...😄

A díjakat már leírtuk, keress vissza, valahol megvan😊

Ha az úgynevezett tarvadat lelövöd, nem kapsz semmit (hiszen Deer Hunter!). De vigyázni kell, mert bizonyos fajok (pl. sas, kacsacsõrû emlõs) védettek. Ha ezeket puskavégre kapod, leitilt, és az akkori vadászatodnak annyi!

A lényeg, hogy minél nagyobb bikát lõj, és ezzel késztesd a többi fórumozót, hogy mégnagyobbat lõjön!<#vigyor3>

Az évszakokat meg a callokat majd Visitor Vadásztárs leírja, nekem nincs hozzá most lelki erõm...<#buck>

Pistike 007
Pedig képzeld elõtte még vadásztunk is, nem is keveset. Bejártuk Ausztráliát is (futva), és még így is van benne nafta...
Ezt nevezem Visitor!<#vigyor3>

bajgunar
😄
Akkor nem vagy egyedül
😄
Visitor
hát én már csak ien veszett kocka vagyok

bajgunar
Te még itt vagy?? 😄
Visitor
azt most készítjük 😄

bajgunar
Én is találtam pár oldalt:
http://www.antlercreeklodge.com/maps.html
http://www.biggamelodge.com/bgl/
ÉÉÉÉSSS ez sztem a legjobb.
http://www.hagadoo.com/mtree/Deer_Hunter_2005_Downloads/Deer_Hunter_2005_Custom_Maps/
Én is csatlakoznék a vadász társaságba, ha lehetne.
Meg mi az az oldal? Meg tudná mondani valaki?? amiröl itt lejebb dumáltatok???
bajgunar
Hello!!!
Meg tudná mondani valaki, hogy ebbe a játékba, hogy kapok pontokat?
Tényleg csak ugy, hogy ha mindig szépen sorba lövök egyre nagyobb szarvasokat? Mert én már az elején mákból löttem egy Word Record-osat, és utánna már alig ment felfelé a pontom.
Jah és hogy azokat a trófeákat, mikor, mire kapom meg??
Eddig csak egyet kaptam, egy legtöbb ideje vadászó vagy mient.
És azokat a borz-okat, meg nyulakat, mókusokat ha kilövöm kapok e értük valami pontot???(vagy esetleg az összeset ki kéne lõni egy pályán??)
Valaki irja már le a lényegét, mert szép, és jó játék, csak nem naon értem a lényeget a mászkálás és lövöldözésen kívül.
Meg érthetetlen a pontozása számomra. Nincs is felsõ határ???
Nah köcce a választ elöre is.
Csumi
Pistike 007
Csak néhány RB, semmi más. Nekem legalábbis volt kettõ<#vigyor3>