Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy publikus,bárki számára elérhetõ topic az sg fórumon belül.
Ami nem rólad és az "értelmesebbekrõl" szól,hanem a magáról a játékról.
Nem léptem be semmilyen team-be és nem is tervezek ilyesmit.
(van egy csapatom egy másik játékon belül,aminek az eredményeirõl és elveirõl példát vehetnének nagyon sokan,de ez nem ide tartozik)
A megjelenése óta játszom ezzel a játékkal,és nem vágyom honlapra,eredményekre,csapatra,pöcsméricskélésre,ebbõl már kinõttem.
Amikor ide írtam nem gondoltam hogy ez a társaság ennyire zárkózott,vagy csak te mutatod annak?
Miért kell idegenkedni,ellenségeskedni,kicsit gyermeteg nem?Ellenfelet látsz bennem vagymivan?
Na de ne errõl az ostoba vitáról szóljon a téma,ezek után már nem írok ezzel kapcsolatban és nem reagálok esetleges válaszra sem.
Bocs az offért
Ami nem rólad és az "értelmesebbekrõl" szól,hanem a magáról a játékról.
Nem léptem be semmilyen team-be és nem is tervezek ilyesmit.
(van egy csapatom egy másik játékon belül,aminek az eredményeirõl és elveirõl példát vehetnének nagyon sokan,de ez nem ide tartozik)
A megjelenése óta játszom ezzel a játékkal,és nem vágyom honlapra,eredményekre,csapatra,pöcsméricskélésre,ebbõl már kinõttem.
Amikor ide írtam nem gondoltam hogy ez a társaság ennyire zárkózott,vagy csak te mutatod annak?
Miért kell idegenkedni,ellenségeskedni,kicsit gyermeteg nem?Ellenfelet látsz bennem vagymivan?
Na de ne errõl az ostoba vitáról szóljon a téma,ezek után már nem írok ezzel kapcsolatban és nem reagálok esetleges válaszra sem.
Bocs az offért
Tõlem rendezhetsz, rendezhettek hajtásokat, kedvetek szerint, de annak semi köze nem lesz az eredményekhez, pontokhoz a csapattal kapcsolatban.
Ergo a honlapra sem kerültök fel.
Ergo a honlapra sem kerültök fel.
Én nem keztem vitát.
Ha elolvasod a bannert, beugorhatna.
Te elkezdél írni ebbe a topicba. Játszottál velünk. Beléptél az sg hunter team-be. Ennek a csapatnak megvannak a vezetõi, akik irányítják a multikat, kezelik a honlapot(Visitor, én). Ha ez Neked nem tetszik, készíts egy saját csapatot, egy saját fórummal. Mivel látjuk, hogy ez így nem mûködik, mindenkinek a "én leszek itt a faszagyerek elgondolása van, ezért mi is nyitunk egy topicot, ahova csak az értelmesebbje jöhet játszani.
Visitor! Az elkövetkezõ hajtásokból én kiszáltam, nem egyezik az elveimmel😛 😊
Ha elolvasod a bannert, beugorhatna.
Te elkezdél írni ebbe a topicba. Játszottál velünk. Beléptél az sg hunter team-be. Ennek a csapatnak megvannak a vezetõi, akik irányítják a multikat, kezelik a honlapot(Visitor, én). Ha ez Neked nem tetszik, készíts egy saját csapatot, egy saját fórummal. Mivel látjuk, hogy ez így nem mûködik, mindenkinek a "én leszek itt a faszagyerek elgondolása van, ezért mi is nyitunk egy topicot, ahova csak az értelmesebbje jöhet játszani.
Visitor! Az elkövetkezõ hajtásokból én kiszáltam, nem egyezik az elveimmel😛 😊
felvettelek boci
A hozzáállásod túlságosan negatív.A vitát nem én kezdtem,pusztán jószándékból kínáltam fel a lehetõségét a servernek.Nem szándékom sg-s servert csinálni(mintha nem lenne mindegy hogy mi a neve).
Egyébként ha jól értelmezem,te képzeled magad önjelölt vezérigazgatónak.
Ezt az emberek nem igazán szeretik,itt nincs szükség olyasvalakire aki megmondja mi legyen,én sem teszem ezt és neked sem ajánlom.
A lényeg az hogy játszunk ezzel a fajentos kis game-el a lehetõségeinkhez mérten,mindenki számára élvezhetõen,egyetértésben.
Uff..
Egyébként ha jól értelmezem,te képzeled magad önjelölt vezérigazgatónak.
Ezt az emberek nem igazán szeretik,itt nincs szükség olyasvalakire aki megmondja mi legyen,én sem teszem ezt és neked sem ajánlom.
A lényeg az hogy játszunk ezzel a fajentos kis game-el a lehetõségeinkhez mérten,mindenki számára élvezhetõen,egyetértésben.
Uff..
Egyébként rájöttem, hogy jó dolog a hajtás, de nem ebben a játékban. Ha valaki multizni akar játszon max. 4 fõvel.
Esetleg ha 16-an lennénk.
De sosem leszünk annyian. Fõleg ha minden tag új szervert nyit. <#unalmas>#unalmas>
Esetleg ha 16-an lennénk.
De sosem leszünk annyian. Fõleg ha minden tag új szervert nyit. <#unalmas>#unalmas>
Ha nem lesz rend, egy mozgalmasabb éjszaka alkalmával nem szeretnék találkozni tizentöt sg szerverrel. Remélem ezt megértitek.
Egyébként #1238-ban leírva. Azért nem kéne 30 szervert csinálni, hogy ne legyen keveredés. Ezt a fórumot meg majd hagyjuk a francba, és alapítunk egy NOMRÁLIS játékosokkal rendelkezõ csapatot.
KoPfnak igaza van. Sztem tök mindegy ki hol játszik, ha elõre megbeszélt játékot játszunk akkro meg úgyis ott lesz mindenki 😉
THE HUNTER coming soon ^^
majd vegyél fel msn re plz én megyek a reklám szerverre.... <#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Miért?
Hol van ez leírva?
Hol látsz klánoldalt?
Miért ne közölhetném hogy indítok servert?
Hol van ez leírva?
Hol látsz klánoldalt?
Miért ne közölhetném hogy indítok servert?
?
Estefelé jó lenne lõni valamit.Páran vagyunk részemrõl (3-4 fõ).
Esetleg szinesíthetnénk a játékot különbözõ szabályokkal pl:csak íjjak vagy sörétes vagy távcsõ nélküli cuccok,hogy érdekesebb legyen.De egy quad-os vagy lovas hajtásos okosságban is benne lennénk szerintem.
Vagy kisebb csapatokra szóródva szét,stb.
Server-t tudok csinálni kis létszámnak(távolságtól föggõen max 8 szerintem),fõleg Fejér megye közelében igen jó ping valószínû.
De ha valaki nagyobb nettel rendelkezik vele jobban járnánk.Az én feltöltésem 400k körül van.
Ha kell,van saját független TS server is,ott beszéhetünk,infocsere könnyebb ott jóval.
Várom az érdeklõdõket!
Esetleg szinesíthetnénk a játékot különbözõ szabályokkal pl:csak íjjak vagy sörétes vagy távcsõ nélküli cuccok,hogy érdekesebb legyen.De egy quad-os vagy lovas hajtásos okosságban is benne lennénk szerintem.
Vagy kisebb csapatokra szóródva szét,stb.
Server-t tudok csinálni kis létszámnak(távolságtól föggõen max 8 szerintem),fõleg Fejér megye közelében igen jó ping valószínû.
De ha valaki nagyobb nettel rendelkezik vele jobban járnánk.Az én feltöltésem 400k körül van.
Ha kell,van saját független TS server is,ott beszéhetünk,infocsere könnyebb ott jóval.
Várom az érdeklõdõket!
Szeva <#wave>#wave>
bezony fülbevalót kapott <#eplus2>#eplus2>
bezony fülbevalót kapott <#eplus2>#eplus2>
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Jé a füllyukasztó<#vigyor3>#vigyor3>
Üdv a vadászoknak!
valami közös vadászatot nem rendezünk vmikor izzítanám az íjamat <#eplus2>#eplus2>
valami közös vadászatot nem rendezünk vmikor izzítanám az íjamat <#eplus2>#eplus2>
Hátsó RB volt<#vigyor3>#vigyor3>
Nem tudtok olyan progit amivel nagyob felbontású képeket lehet csinálni?
A print screen is jó, de abból ugye csak egyet lehet.
Részben igazad van és milyen jó is lenne ha minden úgy menne ahogy az ember elképzeli.A vadászat valóban káoszba alakult át,de ne csodálkozz ezen ha olyanok játszanak akik:
1.Nem ismerik az angol iránytûn az égtájakat
2.irásban kommukálnak a legszorosabb helyzetekben
3.2 tárból nem tud lelõni egy szarvast
4.3 vagy 2 hajtó nem tud ekkora területet ellátni
5.a pingek is nagyok voltak már
és még lehetne sorolni hol lett elszabva a dolog,de én azt mondom próbáljuk meg újra kicsit átgondoltabban és nem utolsósorban hangkapcsolattal.
Nem akarok személyeskedni vagy akárkit kritizálni a játéka miatt,csak leírtam a véleményem a dologról.
Azért persze köszönet a szervezõknek a lehetõségért,remélem legközelebb jobb lesz.
1.Nem ismerik az angol iránytûn az égtájakat
2.irásban kommukálnak a legszorosabb helyzetekben
3.2 tárból nem tud lelõni egy szarvast
4.3 vagy 2 hajtó nem tud ekkora területet ellátni
5.a pingek is nagyok voltak már
és még lehetne sorolni hol lett elszabva a dolog,de én azt mondom próbáljuk meg újra kicsit átgondoltabban és nem utolsósorban hangkapcsolattal.
Nem akarok személyeskedni vagy akárkit kritizálni a játéka miatt,csak leírtam a véleményem a dologról.
Azért persze köszönet a szervezõknek a lehetõségért,remélem legközelebb jobb lesz.
Mélyen tisztelt fórumozók!
Mivel a vadászat vége kaotikus "ott a mokus fuss utánna" lövöldözéssé fajult, ezért nem lehet dönteni hogy ki lett a gyõztes.
A problémák ott kezdõdnek, hogy nem értitek a szabályokat.
Olvassátok át mégegyszer, és utánna lehet gondolkodni, hogy ki rontotta el a játékot. Most már mindegy! A következõ hajtásnál nem lesz az hogy "jólvan, lelõtte, kicsit hülye nem tehet róla".
Aki nem fogadja el a szabályokat, mehet palesztin szerverre játszani, oda való.
Mivel a vadászat vége kaotikus "ott a mokus fuss utánna" lövöldözéssé fajult, ezért nem lehet dönteni hogy ki lett a gyõztes.
A problémák ott kezdõdnek, hogy nem értitek a szabályokat.
Olvassátok át mégegyszer, és utánna lehet gondolkodni, hogy ki rontotta el a játékot. Most már mindegy! A következõ hajtásnál nem lesz az hogy "jólvan, lelõtte, kicsit hülye nem tehet róla".
Aki nem fogadja el a szabályokat, mehet palesztin szerverre játszani, oda való.
úgy látom, nincs ilyen lehetõség a játékban deh nemtom majd belekiabálsz a mikroonba és hátha halljuk 😄D
Esetleg mégis ajánlanám a ts-t,vélemény?
Na eddig négyen vagyunk. Az eddig állást kéne elosztani.
Elsõ körben:
Hajtók: Pistike 007 (játékban: Kiri
KoPf04
Vadászok: Visitor (játékban Visitor)
trobi00
Ha még lesznek jelentkezõk õket is beosztjuk.
Lehetõleg fényvisszaverõ színekben gyertek, viccen kívül. Nem akarunk vadászbalesetet<#buck>#buck>
Elsõ körben:
Hajtók: Pistike 007 (játékban:
KoPf04
Vadászok: Visitor (játékban
trobi00
Ha még lesznek jelentkezõk õket is beosztjuk.
Lehetõleg fényvisszaverõ színekben gyertek, viccen kívül. Nem akarunk vadászbalesetet<#buck>#buck>
Na uraim!
Én készen állok.Most raktam fel a játékot,a mentésemet sikerült megtalálni,minden ok!<#vigyor3>#vigyor3>
Viszont..aki csatlakozna hozzám,nos róla ezt nem lehetne elmondani mert olyat produkál nála a kép hogy csak a háttér látszik már elején is,a fószer és egyéb 3d-s cuccoknak csak a helye van ott,áttetszõek.
Valaki látott már ilyet?azthiszem 9600-as raedonja van.
Én készen állok.Most raktam fel a játékot,a mentésemet sikerült megtalálni,minden ok!<#vigyor3>#vigyor3>
Viszont..aki csatlakozna hozzám,nos róla ezt nem lehetne elmondani mert olyat produkál nála a kép hogy csak a háttér látszik már elején is,a fószer és egyéb 3d-s cuccoknak csak a helye van ott,áttetszõek.
Valaki látott már ilyet?azthiszem 9600-as raedonja van.
azt nem tudom mit csinál, de sztem kapcsold ki és menet után visszakapcsolod
hy
Ottleszek a vadászaton
öö a tözfalnál nem elég be kapcsolni a távoli asztalt ??
Ottleszek a vadászaton
hy
Ottleszek a vadászaton
Ottleszek a vadászaton
Fontos:
A tûzfalat mindenki kapcsolja ki vagy engedélyezze a Deer Huntert, mert le fogja dobálni, de rendesen.
A tûzfalat mindenki kapcsolja ki vagy engedélyezze a Deer Huntert, mert le fogja dobálni, de rendesen.
Elkészült a honlap BÉTA verziója, amit ebben a pillanatban is frissítek 😊
SG HUNTERS HQ
SG HUNTERS HQ
Játék közben szavazásokat fogunk kidobni. Erre a kiadott gombok lenyomásával voksolhattok. Ha végigért a két sor a pálya közepére, kilépünk, de a szerverbõl nem!
Ott ne nyomjatok rögtön a HUNT ONLINE gombra, mert elõbb megbeszéljük a részleteket.
Ott ne nyomjatok rögtön a HUNT ONLINE gombra, mert elõbb megbeszéljük a részleteket.
Team speak... Nekem most ez nem lenne kóser...
Nagyon sokat itt dumálni nem kell, csak az elején.
És ha hozol embereket, akkor légyszi tudatsd velük a szabályokat.
A nehézség természetesen Expert.
Nagyon sokat itt dumálni nem kell, csak az elején.
És ha hozol embereket, akkor légyszi tudatsd velük a szabályokat.
A nehézség természetesen Expert.
Ha minden jól megy én hozok magammal pár embert
Érdekes lesz,gondolom utána szerepcsere?
Mondjuk ez a pálya erre ideális,sok rajta az állat.Viszont remélem a legnehezebb fokozaton fog menni a server,mert akor ugye nagyobbak a bikák és ritkábbak.
De szerintem ezt tudjátok.
Én inkább a lopakodós,bekerítõs,válogatós játékot szeretem,kisebb létszámmal.
A teamspeak-et ajánlanám vagy valamilyen hangkomunákiciót,a gyors infocsere érdekében.
Mondjuk ez a pálya erre ideális,sok rajta az állat.Viszont remélem a legnehezebb fokozaton fog menni a server,mert akor ugye nagyobbak a bikák és ritkábbak.
De szerintem ezt tudjátok.
Én inkább a lopakodós,bekerítõs,válogatós játékot szeretem,kisebb létszámmal.
A teamspeak-et ajánlanám vagy valamilyen hangkomunákiciót,a gyors infocsere érdekében.
A játék két körös lesz, így mindenki lehet hajtó is, meg vadász is.
Elõször is meg kell egyeznünk, hogy ki mi lesz.
A játék csak ez után indulhat el. A minimum létszám 4. Ha ez nincs meg, a játék el lesz halasztva...
<#szomoru1>#szomoru1>
Elõször is meg kell egyeznünk, hogy ki mi lesz.
A játék csak ez után indulhat el. A minimum létszám 4. Ha ez nincs meg, a játék el lesz halasztva...
<#szomoru1>#szomoru1>
Ja, és a hajtók és a puskások egyaránt gyalog mennek, nem futnak. Így élvezetesebb lesz, hidjétek el.
Nos, itt a térkép:
Mint látjátok, sorhajtás lesz. A pirossal jelölt pontok helyén kell elhelyezkednie a hajtóknak, szigorúan szabályos sorban, egymástól arányosan messze. Ennek fenntarthatóságának érdekében mindenki hozzon magával GPS-t!
A kék pontokkal jelölt helyeken a puskások helyezkednek el.
A játék során csak nekik van joguk lõni!
Mikor elhelyezkedtél, egy "Megvagyok!" üzenettel tudatsd a társaiddal pozíciódat.
Ha mindenki leadta jelenlétét, a vezetõk( Kiri, Visitor]) elindítják a hajtást.
A puskások elindulnak 'N'(észak) felé, a hajtók pedig 'S' (dél) felé.
Ezáltal a pályán található összes állatot össze tudjuk "tolni" a két sorral, így mindegyik puskavégre kapható.
Ha a puskások közül valaki rálõ egy szarvasra és az nem rogyik tûzbe(nem instant kill, elszalad sebzéssel) akkor nem szabad utánna mennie!
Ha a pálya közepére érünk, találkozik a két sor. Itt megállunk. Megbeszéljük a hajtást, a hibákat, stb.
Utánna az egész csapat elindul megkeresni a lõtt állatokat.
Lehetõleg csak szarvasokra lõjetek, és ne vesszetek össze egy bikán. Gondolj arra hogy legközelebb te nagyobbat lõsz.
FIGYELEM!
Aki a hajtók közül állatra lõ, az bannolva lesz!
Ezek tudatában várjuk a jelentkezést. Ha valami nem érthetõ kérlek benneteket írjatok.
Üdv, pistike
Mint látjátok, sorhajtás lesz. A pirossal jelölt pontok helyén kell elhelyezkednie a hajtóknak, szigorúan szabályos sorban, egymástól arányosan messze. Ennek fenntarthatóságának érdekében mindenki hozzon magával GPS-t!
A kék pontokkal jelölt helyeken a puskások helyezkednek el.
A játék során csak nekik van joguk lõni!
Mikor elhelyezkedtél, egy "Megvagyok!" üzenettel tudatsd a társaiddal pozíciódat.
Ha mindenki leadta jelenlétét, a vezetõk(
A puskások elindulnak 'N'(észak) felé, a hajtók pedig 'S' (dél) felé.
Ezáltal a pályán található összes állatot össze tudjuk "tolni" a két sorral, így mindegyik puskavégre kapható.
Ha a puskások közül valaki rálõ egy szarvasra és az nem rogyik tûzbe(nem instant kill, elszalad sebzéssel) akkor nem szabad utánna mennie!
Ha a pálya közepére érünk, találkozik a két sor. Itt megállunk. Megbeszéljük a hajtást, a hibákat, stb.
Utánna az egész csapat elindul megkeresni a lõtt állatokat.
Lehetõleg csak szarvasokra lõjetek, és ne vesszetek össze egy bikán. Gondolj arra hogy legközelebb te nagyobbat lõsz.
FIGYELEM!
Aki a hajtók közül állatra lõ, az bannolva lesz!
Ezek tudatában várjuk a jelentkezést. Ha valami nem érthetõ kérlek benneteket írjatok.
Üdv, pistike
Engem érdekelne.Hány fõ?Pingek milyenek szoktak lenni?házi server?TS-t tudok adni ha kértek<#vigyor3>#vigyor3>
FIGYELEM!
Ma, este 9-kor (21:00) hajtóvadászat indul Georgiában!
Szerver: sg
Jelszó: sghunter
Mindenki jelentkezzen itt a fórumon, vagy akár MSNen, mert csak akkro fog sikerülni, ha elegen összegyûlünk. Mindjárt felkerül a honlap is, addig pistike mutat egy térképet, hogy hogy is zajlik a dolog.
Ma, este 9-kor (21:00) hajtóvadászat indul Georgiában!
Szerver:
Jelszó: sghunter
Mindenki jelentkezzen itt a fórumon, vagy akár MSNen, mert csak akkro fog sikerülni, ha elegen összegyûlünk. Mindjárt felkerül a honlap is, addig pistike mutat egy térképet, hogy hogy is zajlik a dolog.