3552
-
#1711 Mi sem vagyunk PC man-ek, de ez alap. A játék könyvtárába másold be a crack fájlt, és írd felül. -.-' -
janos0 #1710 ok melyik fájlt és hogyan tom idegesítő de én nemvagyok ilyen PC man -
#1709 hát felülírod az eredeti fájl!! -
janos0 #1708 nyugi én értem hogy carck de hogy csináljam -
#1707 no-cd crack kell azt kész! -
janos0 #1706 na most mindent ujra telepítettem szóval melyik fájlt melyik mappába másoljam -
#1705 bon=bin -
#1704 ha véletlenül Iso-ban vagy Cue/bon formátumban van meg, akkor DT és már megyen is. -
#1703 Crack... Nem tudom milyen. Ha telepítős akkor telepítsd:)
Ha meg csak egy dh2005.exe fájl, akkor másold be a deer hunter 205 game mappába. Jól mondom?
-
janos0 #1702 azt addíg vágom hogy crack de hogy csináljam
mint már mondtam még mindíg satu vagyok -
#1701 Crack XD -
janos0 #1700 megvan de csak 1 verziót találtam . feltettem de amikor el akarom indítani kéri CD-t mert amúgycsak az internetes részét tudom elindítani. légyszi segítsetek ehhez még túl satu vagyok -
#1699 Az is meglehet -
#1698 Gondolom azért nem ír mert éppen szarvasokat hajcsa':) -
#1697 Nem kell neki csak patch azt megy :D -
#1696 Ahoz képest néhányan itt nagyon keresték a cracket:) -
#1695 amúgy egyiket sem kell krakkolni.
Mindneképpen tegyétek fel az 1.2 es patchet valszeg azért nem indul xp alatt nekem sem akart patch nélkül [: -
skorzeny #1694 Halihó valaki valami normális vadászatot? msn:[email protected] -
#1693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Torrentről hamar lejön az "Elegance" verzió, rájöttem hogy azt nem kell crackelni -
janos0 #1692 boltba már nem nagyon látni ilyeneket a letöltési szerverek pedig mind szarok -
#1691 Ja tényleg mert a játék nem ajánlja fel a telepítését -
#1690 Tegyél fel Directx-et! -
#1688 Hali Felraktam a gépemre az "új" XP-t beépített Service POack2-vel,és azótan nem indul a Deer Hunter 2005!!!Mert vmi ddl fájlt hiányol:@:@Ha valaki tud segítsen!!KÖSZÖNÖM -
Adam69852 #1687 mondjuk boltból és internetröl címet nem mondok mert nem tudok XD -
janos0 #1686 A játék nagyon jó csak azt nem tudom honnan lehetne beszerezni -
#1685 Biztos szorulásra adták neki -
#1684 Minek szétkürtölni, ha semmi értelmes tartalom nincs még benne?
-
#1683 hát szénalmas -
kellemetlen -
Roland16F #1681 Akit érdekel a Deer Hunter 2005 az nézzen be ide ---> www.deerhunter2005.atw.hu
-
#1680 Na igen.
Mondjuk egy pl. szarvasbika vagy egy egzotikusabb pl. jávorbika elejtése akár milliós is lehet.
De egy gerlézés vagy télen egy fácánvadászat akár kísérővel is élmény, mégsem egetrengető a kiadás.
Egy hajtáson is élmény részt venni. Az nem kerül semmibe:P -
#1679 Csak az "kicsit"drágább:) -
#1678 Hát igen. Ennyi erővel kimész vadászni. -
#1677 Ez csak álom! -
#1676 Igen. Olyan játékot kéne csinálni, ami a hagyományokat is ápolja.
Például utolsó töret átadása, stb. Bár ez magyar szokás, aztán az is lehet hogy én vagyok nagyravágyó.:)
Az is szép lenne, ha nem féktelen öldöklés lenne, hanem egy állandó vadállomány, és csak a nagy bikákat lőnénk ki, a kicsikkel meg találkozhatnánk jövőre meg ilyenek:)
-
#1675 Hunting Unlimited sorozaton évek óta csak minimális dolgokat újítottak...
De nézzük a jó oldalát: Még mindíg valóságosabbnak tűnik nagy pályáival, mint a Cabela bármelyik, arcade stílusú vadászjátéka. -
#1674 Megnyitották a várva várt HU08 topikot...
Nemtudom...
Ez a gém jobb
Szerintem egyébként azért nem adnak ki újabb Deer Huntert, mert még a mostani vadászjátékok sem érnek a nyomába. Tehát még fejleszteni kell, hogy ennél is jobbat csináljanak. -
#1673 Helló!
Majd írd már le a honlap címét!! -
#1672 Azt még én sem!sztem szedd le megint a szerksztőt vagy valami...lehet hogy anno rosszul szedted le. -
#1671 Jó neked, nekem még objektumok sincsenek...
Meg azt sem tudom hogy hogyan lehet a mapot átkonvertáli olyan Southlogic Pack fájlba vagy mibe-.-'