Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Blacktail Typical:
171.400 Record Book
88.682
148.802
Mule Typical:
140.925
154.258
189.145 Record Book
Mule Non-Typical:
195.791 Record Book
Meg még pár 0.000 pontos egyagancsú Whitetail...
Jóvót!<#vigyor2>#vigyor2>
-2 whitetailt az 1ik spike:@
-2 typical mule-t
-2 non typical mule-t
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\"
Whitetail Typical: 170 record book / 195 world record
Whitetail Non-Typical: 175 record book / 205 world record
Mule Deer Typical: 185 record book / 210 world record
Mule Deer Non-Typical: 195 record book / 225 world record
Blacktail Typical: 165 record book / 180 world record
Blacktail Non-Typical: 145 record book / 170 world record
Axis Deer: 170 record book / 191 world record
Roe Deer: 62 record book / 72 world record
Van egy bronz slamem
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Nálunk is van rekord szoba(a klubnál), de jó lenne 'országos' szinten is versenyeztetni a legjobb trófeákat. A szabályok világosan lejöttek abból, amit leírtál, várjuk fejleményeket.<#vigyor>#vigyor>
"Big Game for the Best"
Nem kell lelõnöd az 1 õzet, és 2 szarvast, az csak egy korlát, amit nem ajánlott túllõni. Tehát nem akkor van vége a pályának amikor kilõtted a 3 vadat. A trófeákat meg tudod nézni a 'trophy room-ban'. <#vigyor>#vigyor>
Nem rég kezdtem el játszani a Deer Hunter 2005-tel és csak annyit szeretnék kérdezi hogyha lelöttem a baglimitet amit a pályán kell utánna mit kell csinálnom? Simán ki kell lépni vagy valamit még meg kell tenni?
jelszava:cod
egyelõre max 8 fõ lesz
Ma este jó lenne nagyobb letszammal egy jarmuves hajtast rendezni,ha benne vagytok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És nem hajtásban, hanem ki lenne jelölve egy pálya, amin el kell ejteni a szarvast. Elõször egy "gyári" mapon kéne, azok mindenkinek rendelkezésére állnak.
THE HUNTER coming soon ^^
Nah mind1, gondoltam tudtok valami Hack-elést erre a megoldásra, mert nekem sehogy sem sikerült megcsinálni, csak és kizárólag 60Hz-ben hajlandó elindulni a game.
a jelszót privátban elküldöm,10 percen belül frissíts és gyere
Én is csatlakoznék a vadászok közé!!
Kit tudok felvenni, vagy ki venne fel MSN-re??
Tudnátok mondani egy jó puskatöltény félét!
Eddig springfield30-06 al tolom, vagy meikkel.
Ma én is vadásznék veletek!!!
pityu te meg szájjá lefele a magas lóról... agyfsz
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
Nem volt semmi baj egészen addig, amíg nem jöttél. Egyébként nem tudom mirõl beszélsz, #1249-ben leírtam.<#duhos2>#duhos2>
Ha azt elfogadnád, nem lenne szó semmirõl.
És ez nem pöcsméricskélés, hanem a játék izgalmasabbá tétele.
A gyermeteg meg az, amikor megbeszéljük hogy hajtók nem lõnek, de azért lõsz pár tarvadat.
Na de legyen már vége az offnak és hagyjuk a francba a hajtásokat! Hülyeség. Nemsokára hirdetve lesz egy "területi verseny", ahol lehet majd megadott pályán lõni szarvasokat, pl. augusztus végéig, és a trophy fájl elküdésével döntünk a nyertest illetõen.