Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Bezony am

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pistike 007
Én meg:

Blacktail Typical:
171.400 Record Book
88.682
148.802

Mule Typical:

140.925
154.258
189.145 Record Book

Mule Non-Typical:

195.791 Record Book

Meg még pár 0.000 pontos egyagancsú Whitetail...

Jóvót!<#vigyor2>

Scottt
Ma multiztunk Pistivel lõttem:
-2 whitetailt az 1ik spike:@
-2 typical mule-t
-2 non typical mule-t

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Iffotzer
Egyébként érdemes ellátogatni erre a fórumra. Néhány hasznos tanács kezdõknek, és pár képecske: Royal Hunting Club

Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\"

Iffotzer

Whitetail Typical: 170 record book / 195 world record

Whitetail Non-Typical: 175 record book / 205 world record

Mule Deer Typical: 185 record book / 210 world record

Mule Deer Non-Typical: 195 record book / 225 world record

Blacktail Typical: 165 record book / 180 world record

Blacktail Non-Typical: 145 record book / 170 world record

Axis Deer: 170 record book / 191 world record

Roe Deer: 62 record book / 72 world record

Pistike 007
Trophy roomban

Scottt
A díjakat hol mutatja?!

Van egy bronz slamem

Pistike 007
Sztem olyan lehet minta a Seasoned Hunter... Egy bizonyos idõ után megkapod. Nálam van egy furcsaság. A Custom Weaponsnáõl tudok Gold Skint tenni, a díjak között pedig nincsen meg az AGW... Pedig már megkaptam!<#zavart2>

Pistike 007
Majd. <#idiota>

Scottt
Tudja vki mikor kapom meg az All Gold Weapons díjat?

Pistike 007
Fú, asszem a Big Game Lodge-én rajta van valahol...

Scottt
Hány ponttól lesz record bookos 1 szarvas vagy world recordos esetleg változó fajonként?

Pistike 007
A Non-Typical Mule Deer Buck-okra gondolsz?<#hawaii>

WazheadBoci
A mutáns mule deerekre gondolsz? <#eplus2><#eplus2><#hehe><#hehe>

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Visitor
nah ez tök jó ^^

THE HUNTER coming soon ^^

Iffotzer
Engem kifejezetten a verseny része éredekel a dolognak.<#vigyor0>
Nálunk is van rekord szoba(a klubnál), de jó lenne 'országos' szinten is versenyeztetni a legjobb trófeákat. A szabályok világosan lejöttek abból, amit leírtál, várjuk fejleményeket.<#vigyor>

"Big Game for the Best"

Pistike 007
Kopf rendez hajtásokat, oda benézhtesz, itt van mindig meghirdetve. Nemsokára kezdjük frissíteni a honlapot, az aktuális versenyekkel. Ez abból fog állni, hogy lesz egy adott pálya, amin Neked vadásznod kell pl Whitetail bikára. Ha lõsz egy nagyobbacskát, kiexportálod a trophy roomból. és elküldöd nekünk. Akiegy megszabott határidõig a legnagyobbat lövi, az nyer. (persze ugyanazon a pályán, mindez a trófea fájlból leolvasható)

Iffotzer
Korábban volt szó vmi verseny félérõl. Lehet tudni róla vmi bõvebbet? Vagy nagyon 'béta'?

Pistike 007
És nem õz. meg szarvas... Mindegyik szarvas. A "kopasz" a doe, vagyis tehén, a bika pedig a buck. A fawn (borjú) is bagnek számít, de azt trófeaszobába nem teszi be.

Iffotzer
Üdv!

Nem kell lelõnöd az 1 õzet, és 2 szarvast, az csak egy korlát, amit nem ajánlott túllõni. Tehát nem akkor van vége a pályának amikor kilõtted a 3 vadat. A trófeákat meg tudod nézni a 'trophy room-ban'. <#vigyor>

és akkor mindig csak azt az 1õzet és 2szarvast kell lelõnöm minden játéknál?tudok vmit kezdeni azokkal az állatokkal amit lelöttem?
Scottt
ki lépsz oszt csövi

Sziasztok!

Nem rég kezdtem el játszani a Deer Hunter 2005-tel és csak annyit szeretnék kérdezi hogyha lelöttem a baglimitet amit a pályán kell utánna mit kell csinálnom? Simán ki kell lépni vagy valamit még meg kell tenni?
Pistike 007
Mikor-.-

A sever neve:kopf
jelszava:cod

egyelõre max 8 fõ lesz

Pistike 007
Hol mikor kik hol lesznek?

bajgunar
Én is!
Kb 20:00 kor már itt leszek.
Visitor
én végül is benne =)

Uraim!
Ma este jó lenne nagyobb letszammal egy jarmuves hajtast rendezni,ha benne vagytok.

Pistike 007
683MB és szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
errõl a torrentrõl hamar lejön: http://thepiratebay.org/tor/3243138/Deer_Hunter_2005-ELEGANCE

Pistike 007
Vistán nem próbáltam, elvileg mennie kéne. nem olyan öreg a gém😊

Pistike 007
Szerintem teljes mértékbnen igazad van! Megkéne csinálni az elsõ rendes versenyt. Például a hónap bikája, egyéb nyalánkságok😊
És nem hajtásban, hanem ki lenne jelölve egy pálya, amin el kell ejteni a szarvast. Elõször egy "gyári" mapon kéne, azok mindenkinek rendelkezésére állnak.

w77d
jah és fut e vistán?

w77d
nem tudjátok honnan tudnám beszerezni a játékot?? mekkora a mérete??

Visitor
Úgy gondolom hozzászólok az itteni vitához. Igazábol én úgy képzeltem, hogy nincs szükség klikkelõs kasztokra mint "mi" meg "kopterék" meg stb. Na, ez a nevetséges. Részemrõl az olyan oldalakról veszem a példát, mint a Big Game Lodge, és az ottani bajnokságok. Csapatozásra tehát nincs szükség, játszunk, és kész. Ha viszont hajtózni akar valaki, ott már kell egy kis összetartás.

Pistike 007
Mikor? Hajtás vagy normális vadászat...

bajgunar
Inditsak egy szervert??
Jön most vadászni valaki???
mikor lesz vadászat??
Scottt
visszat tértem 😄

Pistike 007
Milyen jó hogy barátok is olvassák a topicot.

bajgunar
Amugy jo volt a mai kis hajtás.
THX.
Majd dobjatok priv-et, mikor hol lesz megint!
Csumi
bajgunar
Mert aWindows minden elinditott 3D-s alkalmazáskor visszaváltja a monitort 60Hz-re, amig be nem lövöd a Forceware-ben, vagy egy RefreshForce progival, hogy a monitorod MINDIG!!! 100,120 vagy amennyire állítod, annyi hertz-en menjen. És mivel nekem be van lõve, hogy 1024*768 - 120Hz, addig a deer hunter nem indul el csak 800*600, vagy 1280*1024-ben de csak 60Hz-ben, mert (az elején leirtam)a vinfos visszavált 60Hz-re, mert a játékban nem tudod állitani. Ez persze az olyan játékokra nem igaz, ameikben lehet a játékon belül állitani a frissítés sebességét. Minél nagyobb, annál szebb, élesebb és annál szemkímélöbb a monitor bámulása órákon keresztül.
Nah mind1, gondoltam tudtok valami Hack-elést erre a megoldásra, mert nekem sehogy sem sikerült megcsinálni, csak és kizárólag 60Hz-ben hajlandó elindulni a game.
bajgunar
Hogy lehet ezt a game-t tolni 100 vagy 120 Hertz- be, mert kifolyik a szemem a 60-Hertz-töl 😄
bajgunar
OK
THX
a szerver mindjárt indul,egyenlõre veled együtt négyen leszünk
a jelszót privátban elküldöm,10 percen belül frissíts és gyere

bajgunar
Hello
Én is csatlakoznék a vadászok közé!!
Kit tudok felvenni, vagy ki venne fel MSN-re??
Tudnátok mondani egy jó puskatöltény félét!
Eddig springfield30-06 al tolom, vagy meikkel.
Ma én is vadásznék veletek!!!
de ha gondolod te is fölvehetsz,az email címem msn is

Boci elvileg fölvettelek msnre és most indítanánk egy servert ha gondolod csatlakozz

WazheadBoci
KoPf04nak igaza van
pityu te meg szájjá lefele a magas lóról... agyfsz

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Pistike 007
Nem is baj ha nem válaszolsz, talán vége lesz.
Nem volt semmi baj egészen addig, amíg nem jöttél. Egyébként nem tudom mirõl beszélsz, #1249-ben leírtam.<#duhos2>

Ha azt elfogadnád, nem lenne szó semmirõl.
És ez nem pöcsméricskélés, hanem a játék izgalmasabbá tétele.

A gyermeteg meg az, amikor megbeszéljük hogy hajtók nem lõnek, de azért lõsz pár tarvadat.

Na de legyen már vége az offnak és hagyjuk a francba a hajtásokat! Hülyeség. Nemsokára hirdetve lesz egy "területi verseny", ahol lehet majd megadott pályán lõni szarvasokat, pl. augusztus végéig, és a trophy fájl elküdésével döntünk a nyertest illetõen.