3552
-
Neked is! -
Balázska94 #2751 Boldog karácsonyi ünnepeket és B.Ú.É.K mindenkinek!! -
Andyka19 #2750 köszi remélem indulni fog majd :) -
Andyka19 #2749 Játszik itt vki a DH2008-al? képzeljétek lőttem world record whitetail-t ami metál színű!! eszméletlen durva. bár azért jobban örültem volna ha rendes és nem metál színe van ekkora hülyeséget. lőtt már vki vmilyen különleges szarvast ezekben a játékokban? -
1Gb RAM
GeForce 6600 256mb-os videokari
Intel Pentium D 2100Mhz
Legalábbis mostanság eez szokott lenni a minimum xD. -
Andyka19 #2747 én már regiztem :)
vajon mekkora a gépigénye? -
Hurrá -
COD5-NEK NAGY A GÉPIGÉNYE?! Hol élsz te, ember?! Gf8600 már rég alsókategória, és azon megy maxon... A gta4. Na annak nagy. -
hogasz #2744 22-ig itt vagyok
-
o_O -
The Hunter
A játék mögött az az Avalanche Studios tevékenykedik, akinek a Just Cause című GTA-szerű produktumot is köszönhetjük. A kategóriaváltás merésznek tűnhet, de a fejlesztők bizonyára tudják, mit miért cselekszenek. A The Hunterrel kapcsolatban is elhangzottak érdekes dolgok a részükről, az alkotást ugyanis egyszerűen így jellemzik: "A legrealisztikusabb vadászós online játék." Ami végül is igaz, mivel összehasonlítási alapuk nem igazán akad.
A készítők nem titkolt célja egy olyan közösség kialakítása, amelynek tagjai összeverődnek, elmennek közösen vadászgatni, képeket, videókat osztanak meg egymással a nagy eseményről, különféle tornákon vesznek részt, és így tovább. A legcsábítóbb az egészben az, hogy a The Hunter teljesen ingyenes lesz.
The Hunter
Akinek felkeltették az érdeklődését a fentiek, az itt tud jelentkezni a bétára.
Register
Már naon várom!!!

-
hogasz #2741 na megyek kelemes idő tőltést mindenkinek
-
hogasz #2740 tuti hogy online lesz legalábis amit ki tutam olvasni mivel angol -
hogasz #2739 csá crekelni telepités után szoktunk de én odáig se jutok a gépemel nincs gond mert call of duti.5 simán megy rajta és anak a gép igénye nagy de az egyik ismerősőm is fől rakta a tornamentet és megy neki csak az irányitás gagyi neki rosz game ki lőve
nem tom mi lehet ez meg haladja a képeségeimet
-
-
Andyka19 #2737 sztem bizti hibás a játék, nincs hozzá crack vagy nem jól crackelted fel. esetleg a géped nembírja. -
Andyka19 #2736 nemsemmi. énis letölteném. de hogy értik azt h online game lesz ez? mint a tournament? vagy csakis online lehet játszani? -
hogasz #2735 de ha van őtleted minden este.9.kőrül be nézek ide -
hogasz #2734 nem tom mire gondolsz de ha a deer hunter tornametre akor a telepités befejezése előt hibát ir ki vagy ha a the hunter-re gondolsz akor meg néztem azt a linket amit garabit rakott fől és tetszik és nem tom hogy honan tudnám leszedni -
Kifejtenéd, kérlek? -
hogasz #2732 garabit van valami infod a thehunter-ről honnan lehet le szedni -
hogasz #2731 a 2005 season tényleg jo csak az a baj hogy nincs magyarositás
-
hogasz #2730 játszik valaki a deer hunter tornamentel nekem nem indul tud rá valaki meg oldást -
Csak jelképesen mondtam. -
Itt még nem ezt írtad xD. -
Azigen! -
garaib #2726 Sziasztok!
Ezt nézzétek:
http://www.thehunter.com/trailer.php
Gyönyörű!!!
És milyen hangja van a fegyvernek!
A múltkor az életben ugyan így esett össze az Őzem, tiszta élethű.
-
Átlagon alul teljesítesz szvsz.
Kicsi bikákat kíméld, a nagyokat meg minél kevesebb lövéssel terítsd le. -
Andyka19 #2724 Áhh bakker nem hiszem el. levont pontot!! de miért? :S
nem értem. miért vonhat le pontot? -
Andyka19 #2723 köszi a tanácsokat. szóval az a lényeg h hardban kell a game? és csak bizonyos pontokon bizonyos csalival jönnek a record buckok?:O
azt hittem ez random módon jön :S -
1. Megint az egészet egy mondatban?!
2. Nem Ausztria, hanem Ausztrália. Nem mindegy...:)) -
Igen, és ez meik map xD? -
#2718... -
deer hunterezo #2719 szia . próbálj rácserkelni kb 10-15 m onnan lőj próbáld esős időbe mert akkor lehet nagyokat lőni utahba a csak rekordot akarsz lőni akkor viszont austria ott a nagy kanyar elött rakd le a bőgőt és indulj el széllel szembe de lehetőleg a jobb parton és közbe agancsot üss meg bgj majdnem biztos hogy lőni fogsz ha ez se jtt be a nagy kanyarnál rakj tábort vagypedig scoutba az utah páján rakjál ki etetőket eggyet a folyóhoz közel a többit ahova akarod rakjál ki fekvőhejet vagy mit ezeket próbáljátok meg mind a ketten majdnem biztoss hogy lttök és lehetőlehg hardba nyomjad s a nagyokat csak lődd nyakon ha vért találsz sima az ühy, meglessz :P -
Andyka19 #2718 Helloka! :)
Imádom ezt a játékot. Sztem is hülyeség a cheat. 3-4 perc alatt simán bejönnek az állatok csak tudni kell hogyan csinálni.
viszont lenne egy két kérdésem. 66 pontom van most. úgy vettem észre már csak azokra a buckokra ad pontot amit nyillal lőttem :( tudtok adni tippeket mire ad még pontokat? és hogy mikor kapok plusz ügyességi (tracking, stealth stb) pöttyöket? azt tom h 100 pont felett jár de olyat is olvastam h 90 pont felett már csak record buckra ad pontot, ami azért vicces mert még soha egyetleneggyel sem találkoztam :// -
jocking #2717 Már bocs, de ez a game cheat nélkül qrva unalmas. Több 10 percen át semmi, aztán ha mégis előkerül vhonnét 1 őz, elszalad és annyi...
-
deer hunterezo #2716 Elsőnek tanulj meg vadászni utána cheatelj azt kész föl lesz nyomva a pontod és még cheatelhetsz is beee :P. ne Cheattelj árt az egészségnek inkáb nyomd esős időbe és meg van oldva én volt amikor egyszerre kettő wr lőttem egy játékba beee most helyesebben írtam. -
A cheat az úgy van kitalálva, hogy ne tudd utánna pontként érvényesíteni a lőtt állatot. Igazuk is van.:D
Cheat nélkül jobb;)
-
jocking #2714 Hali
Lenne 1 kis gondom a DH2005-tel. Ha beírom a cheateket, akkor letilt, és nem tudom a lelőtt állatokat felszedni. Találtam hozzá egy trainert itt:
http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=71584&titleID=9911
Ez viszont nem akar működni, bárhova is teszem. Igazán tehettek volna hozzá egy leírást...
Esetleg nem lehet valahogy kijátszani, hogy cheat esetén ne tiltsa le a bag limitet?
Előre is thx a válaszokat -
Hívom Palit befenyít.