3552
  • Falcon87
    Neked is!
  • Balázska94
    Boldog karácsonyi ünnepeket és B.Ú.É.K mindenkinek!!
  • Andyka19
    köszi remélem indulni fog majd :)
  • Andyka19
    Játszik itt vki a DH2008-al? képzeljétek lőttem world record whitetail-t ami metál színű!! eszméletlen durva. bár azért jobban örültem volna ha rendes és nem metál színe van ekkora hülyeséget. lőtt már vki vmilyen különleges szarvast ezekben a játékokban?
  • Falcon87
    1Gb RAM
    GeForce 6600 256mb-os videokari
    Intel Pentium D 2100Mhz

Legalábbis mostanság eez szokott lenni a minimum xD.
  • Andyka19
    én már regiztem :)
    vajon mekkora a gépigénye?
  • Falcon87
    Hurrá
  • Falcon87
    COD5-NEK NAGY A GÉPIGÉNYE?! Hol élsz te, ember?! Gf8600 már rég alsókategória, és azon megy maxon... A gta4. Na annak nagy.
  • hogasz
    22-ig itt vagyok

• Pistike 007
    o_O
  • bajgunar
    The Hunter

A játék mögött az az Avalanche Studios tevékenykedik, akinek a Just Cause című GTA-szerű produktumot is köszönhetjük. A kategóriaváltás merésznek tűnhet, de a fejlesztők bizonyára tudják, mit miért cselekszenek. A The Hunterrel kapcsolatban is elhangzottak érdekes dolgok a részükről, az alkotást ugyanis egyszerűen így jellemzik: "A legrealisztikusabb vadászós online játék." Ami végül is igaz, mivel összehasonlítási alapuk nem igazán akad.

A készítők nem titkolt célja egy olyan közösség kialakítása, amelynek tagjai összeverődnek, elmennek közösen vadászgatni, képeket, videókat osztanak meg egymással a nagy eseményről, különféle tornákon vesznek részt, és így tovább. A legcsábítóbb az egészben az, hogy a The Hunter teljesen ingyenes lesz.

The Hunter

Akinek felkeltették az érdeklődését a fentiek, az itt tud jelentkezni a bétára.
    Register
    Már naon várom!!!
  • hogasz
    na megyek kelemes idő tőltést mindenkinek
  • hogasz
    tuti hogy online lesz legalábis amit ki tutam olvasni mivel angol
  • hogasz
    csá crekelni telepités után szoktunk de én odáig se jutok a gépemel nincs gond mert call of duti.5 simán megy rajta és anak a gép igénye nagy de az egyik ismerősőm is fől rakta a tornamentet és megy neki csak az irányitás gagyi neki rosz game ki lőve nem tom mi lehet ez meg haladja a képeségeimet
  • Pistike 007
  • Andyka19
    sztem bizti hibás a játék, nincs hozzá crack vagy nem jól crackelted fel. esetleg a géped nembírja.
  • Andyka19
    nemsemmi. énis letölteném. de hogy értik azt h online game lesz ez? mint a tournament? vagy csakis online lehet játszani?
  • hogasz
    de ha van őtleted minden este.9.kőrül be nézek ide
  • hogasz
    nem tom mire gondolsz de ha a deer hunter tornametre akor a telepités befejezése előt hibát ir ki vagy ha a the hunter-re gondolsz akor meg néztem azt a linket amit garabit rakott fől és tetszik és nem tom hogy honan tudnám leszedni
  • Falcon87
    Kifejtenéd, kérlek?
  • hogasz
    garabit van valami infod a thehunter-ről honnan lehet le szedni
  • hogasz
    a 2005 season tényleg jo csak az a baj hogy nincs magyarositás

• hogasz
    játszik valaki a deer hunter tornamentel nekem nem indul tud rá valaki meg oldást
  • Pistike 007
    Csak jelképesen mondtam.
  • Falcon87
    Itt még nem ezt írtad xD.
  • Pistike 007
    Azigen!
  • garaib
    Sziasztok!

Ezt nézzétek:

http://www.thehunter.com/trailer.php

Gyönyörű!!!
    És milyen hangja van a fegyvernek!
    A múltkor az életben ugyan így esett össze az Őzem, tiszta élethű.

• Pistike 007
    Átlagon alul teljesítesz szvsz.
    Kicsi bikákat kíméld, a nagyokat meg minél kevesebb lövéssel terítsd le.
  • Andyka19
    Áhh bakker nem hiszem el. levont pontot!! de miért? :S
    nem értem. miért vonhat le pontot?
  • Andyka19
    köszi a tanácsokat. szóval az a lényeg h hardban kell a game? és csak bizonyos pontokon bizonyos csalival jönnek a record buckok?:O
    azt hittem ez random módon jön :S
  • Pistike 007
    1. Megint az egészet egy mondatban?!
    2. Nem Ausztria, hanem Ausztrália. Nem mindegy...:))
  • Falcon87
    Igen, és ez meik map xD?
  • Pistike 007
    #2718...
  • deer hunterezo
    szia . próbálj rácserkelni kb 10-15 m onnan lőj próbáld esős időbe mert akkor lehet nagyokat lőni utahba a csak rekordot akarsz lőni akkor viszont austria ott a nagy kanyar elött rakd le a bőgőt és indulj el széllel szembe de lehetőleg a jobb parton és közbe agancsot üss meg bgj majdnem biztos hogy lőni fogsz ha ez se jtt be a nagy kanyarnál rakj tábort vagypedig scoutba az utah páján rakjál ki etetőket eggyet a folyóhoz közel a többit ahova akarod rakjál ki fekvőhejet vagy mit ezeket próbáljátok meg mind a ketten majdnem biztoss hogy lttök és lehetőlehg hardba nyomjad s a nagyokat csak lődd nyakon ha vért találsz sima az ühy, meglessz :P
  • Andyka19
    Helloka! :)
    Imádom ezt a játékot. Sztem is hülyeség a cheat. 3-4 perc alatt simán bejönnek az állatok csak tudni kell hogyan csinálni.
    viszont lenne egy két kérdésem. 66 pontom van most. úgy vettem észre már csak azokra a buckokra ad pontot amit nyillal lőttem :( tudtok adni tippeket mire ad még pontokat? és hogy mikor kapok plusz ügyességi (tracking, stealth stb) pöttyöket? azt tom h 100 pont felett jár de olyat is olvastam h 90 pont felett már csak record buckra ad pontot, ami azért vicces mert még soha egyetleneggyel sem találkoztam ://
  • jocking
    Már bocs, de ez a game cheat nélkül qrva unalmas. Több 10 percen át semmi, aztán ha mégis előkerül vhonnét 1 őz, elszalad és annyi...
  • deer hunterezo
    Elsőnek tanulj meg vadászni utána cheatelj azt kész föl lesz nyomva a pontod és még cheatelhetsz is beee :P. ne Cheattelj árt az egészségnek inkáb nyomd esős időbe és meg van oldva én volt amikor egyszerre kettő wr lőttem egy játékba beee most helyesebben írtam.
  • Pistike 007
    A cheat az úgy van kitalálva, hogy ne tudd utánna pontként érvényesíteni a lőtt állatot. Igazuk is van.:D
    Cheat nélkül jobb;)
  • jocking
    Hali
    Lenne 1 kis gondom a DH2005-tel. Ha beírom a cheateket, akkor letilt, és nem tudom a lelőtt állatokat felszedni. Találtam hozzá egy trainert itt:

http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=71584&titleID=9911

Ez viszont nem akar működni, bárhova is teszem. Igazán tehettek volna hozzá egy leírást...

Esetleg nem lehet valahogy kijátszani, hogy cheat esetén ne tiltsa le a bag limitet?
    Előre is thx a válaszokat
  • Falcon87
    Hívom Palit befenyít.