Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Nem hatott az idõ vas foga és még mindig nem tudsz írni.

Opsz ezt nem igy akartam, a végét átlehet szerkezteni vhogy nah mára,ennyi enter jó ékaszát ahogy a német csaj mondta .

~)dC(~Soul* |SoFII|

álmos vok am elmet a német kiscsaj de itt suli am mióta nem vagyok it meghalt a fórum 😛 ugyhogy gy dönöttem vissza jövök am má át lehetne irni a forum nevét deer hunterezö életér 😛 😄 csak vicc volt gyerekek hogy az én gépem mennyire nem jó 😞 a tkö telivan ezzel a kibe ba### egérrel hogy mindig ki kapcsol :@ :@

~)dC(~Soul* |SoFII|

Gando
hát szerinted mér deer hunter???

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Tudjátok mi az érdekes,az Atari féle Deer Hunter 2005ös játéknak kevésbé kell annyi gépigény mint a többi "nem Atari" féle vadászos játéknak,amugy meg hiába jönnek ki újjabb és újjabb kiegészítõk,a tuti nyerõ sztem mindig is a Deer Hunter 2005 lesz,kár hogy nincs benne muflon,vaddisznó,vagy dám netán gímszarvas 😄 A térkép szerkeszõ is nagyon jó csak kár hogy nincs benne több mondjuk hazai tájakra jellemzõ növényzet,próbálkoztam már párszor azzal hogy megcsinálok egy-egy hazai vidéket,például Bükk,Mátra,vagy vmilyen Alföldi erdõs bokros rétet,de nem lett tökéletes 😛

Pistike 007
Micsinálassz?😄

Falcon87
Azt hittem pedig valami új maunika shau logója 😛.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Pistike 007
még jó

Gando
a logó meg saját gyártmány 😄

Gando
tudom... ez van 😄

Falcon87
Köcsög vagy... 😄

Pistike 007
(:
Jó a logód.

Gando
jóvan de most még nem tudjuk hogy nincs 😄

Pistike 007
nincs füles.
:|

Gando
jóvan ne fokozd a szart, minket mondjuk úgy hogy: K*RVÁRA NEM ÉRDEKEL XD ne nekünk sírjál hanem vágd fel az ereidet, arra találták ki a borotvapengét 😄

Pistike: ésakkó mivan ha lány ha hunterezo felveszi a fejhallgatót akkor nemhallja azt a szájbanyomott spongyaszopot, se nem a német poppot.... ennyi 😄

és még mindig ittvan és spondja bobos parodiát olvas és én mindjárt lelövöm az eggyik nyilvesszö és ijj segitségével am nincs fülhalgatonk és hangosan olvas én meg halok 😞

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
de lány.
😄

Gando
erre találták ki a fejhallgatót.. 😄

Pistike 007
monszúnnnn

jaj véletlenül elküldtem 😄 am még mindig a nyakamon van a német kiscsaj 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 vazz most éppen német zewnét halgat pedig én quimbít akarok meg cool head clant meg dorot meg régi nigwhist és amorf ördögöket meg méd sziámit meg még pufot ez meg ijen popot halgat és kifogyott a elem a mp3 bol ugy hohgy most egy idejig nem jövök be a házba 😞

~)dC(~Soul* |SoFII|

vazze én befejeztem szomoru okok miatt a deer huntert ti meg a hejesírással foglalkoztok

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
<#vigyor3>

Falcon87
Majd még biztos folytatja <#banplz>.

Falcon87
Komolyan mondom, a MTA tuti beperel majd ezért... Oszt' mehetsz a híd alá 😄.

Pistike 007
Ettõl féltem.

Scottt
Nem nincs a végén se semmilyen írásjel.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pistike 007
Ez egy mondat?

Gando
ÁÁÁÁáááÁÁÁ ezt a helyesírást... 😄 de a legfontosabb, nem ijj hanem Íj

én a deer huntert abba hagyom a gépemen fojton be fagy rohattul unom hogy mindig ujra kell telepíteni az én gépemet már netezésre se lehet használni mióta a hüje báttyám ki cserélte a routert vvagy mit ide még lehet hogy fogolk irni segítek kirinek 😛 am pár év én ijjal fogok vadászni már van egy gyakorlo ijjam am jó vadászatot oszt lehet ha meg lessz a dh08 akkor lehet azzal fogok menni de arra kiváncsi leszek hogy ha a 2005 nem ment akkor hogyan fog menni a 2008 de mondjuk már az csoda hogy ezzel tudtam játszani nah mégegyszer jó huntngot

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
Mindenki volt újonc😊
Sokat kell vadászni és menni fog mindenkinek mint a karikacsapás.
Nemsokára nekem is lesz vadászengedélyem meg fegyvertartásim<#finom>

Scottt
Szeginy Kiri, hogy birod az újoncokkal, végig néztem az utolsó oldalt<#taps>
Tényleg bõgnek a bikák😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pistike 007
november

w77d
mikorra várható új deer hunter??

Pistike 007
Ja tudom!
Csak addig be kell szereznem egy új gépet mert ezen a 2005 is tud huncutkodni...😊
Meg jogsi meg minden... Jaj.

Gando
de nem tünik rossznak, grafika elég jó

Pistike 007
fail😄

DaemoonHunter
Kis off: megjelent pár kép az új deer hunter-ból:

Gando
nah megint tanultam valamit XD

Pistike 007
õõõ puskát nem lehet letölteni, skint lehet
de csinálni is lehet az izgibb
ott a photoshop meg a tutorial a játék mappájában😊

Gando
Már lelett írva hogy puska skint nem lehet letölteni, a célkeresztet meg leírták lentebb

nah mivan meghalt a fórum ?? a mondjátok már meg honnan szedjek puska skint és célkeresztet ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
Olyankor jön a gerinclövés:C

Falcon87
Én még nem is láttam ilyet.

Pistike 007
😄
Igen, szokásuk. Meg kapirgálnak.
Két lábon állva is szoktak enni meg ilyenek.

Gando
jah, azt vágom 😄 aranyos 😄 én álltalában azt látom hogy bassza a szarvát a fával 😄 de kurva arivolt 😄

Pistike 007
Nem, de ha bõgéskor kiülsz lesre, és bebõgsz egy bikát, és felhangosítod csutra a hagszórót, lehet hallani hogy visszanyöszörög😊

Gando
suttog-e? 😄

ahha fil danke 😛 vazz még mindig itt van a kiscsaj 😞 😞 😞

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
Rutban bõg, csak halkan.

jah meg az is igaz hogy rutba elméletbe bõgnie kéne a bikáknak mint az állat erre örülünmk ha biikát látunk de annál izgibb és ez igy jo vvan benne pár hiba de igykell szertni ahogy van szoljatok ha legyen szerver és honnan tok leszedni puska skin ??

~)dC(~Soul* |SoFII|