3552
  • Andyka19
    vissza a rare-ekhez. ilyet láttatok már?
    piebald

foltos szarvas. bár ez 04-es, de sztem jó :)
  • Andyka19
    eléggé. de ha már fejlécről van szó kicsit reálisabb cucc kéne ide. mert egyáltalán nem ilyen a játék.
  • Pistike 007
    Használd a fantáziád:D
    Kicsit fényezi a gamet:D
  • Falcon87
    Photoshop
  • Andyka19
    itt pl honnan van a fejléc? mert ilyen pályával még nem találkoztam :S
  • Andyka19
    szívesen :)
  • parasztmark
    köszönöm szépen!

visszafelé csak azt az "Ausztriai" nagy kanyaros tippet olvastam, de nekem nem jött be...Andykának külön köszönöm az angol fordítást! ;)

a slaughter mapokat meg csalásnak érzem, de azért köszönöm
    amúgy nem tudom mi van ma a gépemmel de 1pályán lőttem 2rekork könyves jószágot is, úgyhogy azért lassan csak bele jövök

magyar online serverről nem tudtok?
  • Andyka19
    ha tudsz angolul, a játék leírja mit hogyan kell, de azért most segítek:
    rute(bőgés) időszakban a az antler és a deer grunt call a legjobb csali. emellett használhatsz még doe in heat callt is. a magas emelvény a lesek közül legjobb, ott mindent belátsz.
    télen pedig a deer food és a grunt call a legjobb itt mást nem is tudsz használni mert nincs bőgési időszak.

ha így sem megy akkor ajánlom a slaughter map-eket, kis csalás, de itt minden bizonnyal nem egy record buckot fogsz lőni.
  • Pistike 007
    Olvass vissza sok itt a tudás:D
  • parasztmark
    hello sziasztok
    76pontnál járok és még eddíg csak egy record buckot lőttem...
    tudom hogy türelmetlen vagyok de nem szeretek és tudok rendesen csalogatni szarvast mert nem jöttem rá hogy hol és hogyan érdemes.
    hajtásra járok rendszeresen de ugye itt nincsenk hajtóim, meg a játék sem arról szól.
    szóval megköszönném ha valaki tudna segíteni hogy mit hogyan is kéne csinálnom... :S
  • Falcon87
    Jó a logód :D.
  • Pistike 007
    Felvetted a szarvast mikor lelőtted? Lövés után autómatikusan nem szedi fel, oda kell menned és megnyomni az Entert.
    Esetleg csíteltél és nem engedte...:)
  • Andyka19
    mármint a blonde deer. a pecsétes nem vmi nagy cucc az nem tetszik xD
    nekem egy albínó kéne és abban reménykedek majd a tournamentbe sikerül egyet lőni. (remélem van benne)
  • Andyka19
    igen azt megtaláltam én is. de alig látszik vmi különbség a sima meg e között.
  • zira
    a blonde-ről van egy videó a YouTube-on ITT

"Az ITT találtok még pár képet" link alatt pedig van kép egy branded buckról (rögtön a 2. kép)
  • Andyka19
    nagyon jók a képek! ügyes vagy :)
    próbálok keresni a blonde meg a brandedről képet vajon az milyen lehet ^^
  • zira
    Tudtommal 5 féle Rare Deer van DH 2005-ben: albino, blonde, branded, fat és cartoon. Plusz még létezik agancsos nyúl is.

Töltöttem fel néhány saját képet:
    Albino Doe
    Carton Doe
    Fat buck
    Jackrabbit

ITT találtok még pár képet.
    Akit érdekel ITT olvashat a játékban található rare deerekről.
  • Andyka19
    bizti h elmenti. nem lehet h nontypical és te a typicalon vagy?
  • Burna
    Szevasztok!
    Ma lőttem multiban egy 201 pontos mule deer buck-ot. De trophy room-ban nem látom, hogy elmentette volna:S. Van vlkinek ötlete, hogy mért nem mentette el?:S:S
  • Pistike 007
    Pontosítás:
    Georgiában fehérfarkú van. Ilinoisban szintúgy. :)
  • Falcon87
    Azt megtehettem volna a 2760-as hsz-em helyett.
  • Scottt
    tékelni akart.
  • Falcon87
    ték
  • Falcon87
    Jólvanna. Unatkozom.
  • Andyka19
    ????
  • Falcon87
    Meg fekete :)
  • Falcon87
    Meg sárga :)
  • Falcon87
    Meg fehér :)
  • Falcon87
    Meg zöld :)
  • Falcon87
    Mindkettőben van ember :)
  • Andyka19
    ennek mi köze a DH05-höz? xD
  • Falcon87
    Balázska94 a DH08 topikban:
    "hello mindenkinek!! valaki megtudná mondani,hogy honnan lehet letölteni ezt a the huntert??,ha egyáltalán lelehet-e már tölteni?!"
    :D
  • Falcon87
    Lőjé szarvast. Nagyobb terjedelebben kifejtve: Vadászat előtt kiválasztod a helyszínt, fegyvert, felszerelést. Helyszín kiválasztásánál még arra kell ügyelni, hogy pl. ausztráliában axis van, georgiában őz, illinoisban már elfelejtettem, mi. Ezután lehet nyomolvasni, cserkelni, vagy csak szaladgálni, és lődözni (ez pl. nem ér semmit). A játék pontoz, a lelőtt szarvasbikák alapján alapján kapsz pontokat, asszem minden tizenötödik szintél, melyeket így rpg-szerűen szétoszthatsz nyomolvasás, lopakodás, meg ilyenek között. Minél magasabb szintű vagy, annál jobban kell ügyelned arra, hogy nagyobb szarvasbikákat lőj, messzebbről, kisebb teljesítményű fegyverből. Pl. 70-es szintnél már ciki, ha 20 méterről hőtávcsözes csodával lősz le egy őzet. Az a jó, ha olyan 100-150 méterről sima íjjal lekapsz egy világrekordot. Na meg persze van multiplayer is. Nyáron azzal toltuk, ugye?
    Hát, röviden ennyi.
  • grebber
    Valaki mesélne nekem erről a gameről?
    Milyen küldetések vannak mire kell ügyelni szóval a játékról nagy vonalakban!
  • Falcon87
    Ezazenyém .
  • Pistike 007
    Lassan ajándékbontás!
  • Pistike 007
    :)
  • Falcon87
    Öööö... Holnapután?
  • Pistike 007
    Hol van még Karácsony...
    :)
  • hogasz
    boldog karácsonyt mindenkinek és élményekben és kapitális szarvasokban gazdag boldog uj évet