3552
-
Andyka19 #2792 vissza a rare-ekhez. ilyet láttatok már?
piebald
foltos szarvas. bár ez 04-es, de sztem jó :) -
Andyka19 #2791 eléggé. de ha már fejlécről van szó kicsit reálisabb cucc kéne ide. mert egyáltalán nem ilyen a játék. -
Használd a fantáziád:D
Kicsit fényezi a gamet:D -
Photoshop -
Andyka19 #2788 itt pl honnan van a fejléc? mert ilyen pályával még nem találkoztam :S -
Andyka19 #2787 szívesen :) -
parasztmark #2786 köszönöm szépen!
visszafelé csak azt az "Ausztriai" nagy kanyaros tippet olvastam, de nekem nem jött be...Andykának külön köszönöm az angol fordítást! ;)
a slaughter mapokat meg csalásnak érzem, de azért köszönöm
amúgy nem tudom mi van ma a gépemmel de 1pályán lőttem 2rekork könyves jószágot is, úgyhogy azért lassan csak bele jövök
magyar online serverről nem tudtok? -
Andyka19 #2785 ha tudsz angolul, a játék leírja mit hogyan kell, de azért most segítek:
rute(bőgés) időszakban a az antler és a deer grunt call a legjobb csali. emellett használhatsz még doe in heat callt is. a magas emelvény a lesek közül legjobb, ott mindent belátsz.
télen pedig a deer food és a grunt call a legjobb itt mást nem is tudsz használni mert nincs bőgési időszak.
ha így sem megy akkor ajánlom a slaughter map-eket, kis csalás, de itt minden bizonnyal nem egy record buckot fogsz lőni. -
Olvass vissza sok itt a tudás:D -
parasztmark #2783 hello sziasztok
76pontnál járok és még eddíg csak egy record buckot lőttem...
tudom hogy türelmetlen vagyok de nem szeretek és tudok rendesen csalogatni szarvast mert nem jöttem rá hogy hol és hogyan érdemes.
hajtásra járok rendszeresen de ugye itt nincsenk hajtóim, meg a játék sem arról szól.
szóval megköszönném ha valaki tudna segíteni hogy mit hogyan is kéne csinálnom... :S -
Jó a logód :D. -
Felvetted a szarvast mikor lelőtted? Lövés után autómatikusan nem szedi fel, oda kell menned és megnyomni az Entert.
Esetleg csíteltél és nem engedte...:) -
Andyka19 #2780 mármint a blonde deer. a pecsétes nem vmi nagy cucc az nem tetszik xD
nekem egy albínó kéne és abban reménykedek majd a tournamentbe sikerül egyet lőni. (remélem van benne) -
Andyka19 #2779 igen azt megtaláltam én is. de alig látszik vmi különbség a sima meg e között. -
zira #2778 a blonde-ről van egy videó a YouTube-on ITT
"Az ITT találtok még pár képet" link alatt pedig van kép egy branded buckról (rögtön a 2. kép) -
Andyka19 #2777 nagyon jók a képek! ügyes vagy :)
próbálok keresni a blonde meg a brandedről képet vajon az milyen lehet ^^ -
zira #2776 Tudtommal 5 féle Rare Deer van DH 2005-ben: albino, blonde, branded, fat és cartoon. Plusz még létezik agancsos nyúl is.
Töltöttem fel néhány saját képet:
Albino Doe
Carton Doe
Fat buck
Jackrabbit
ITT találtok még pár képet.
Akit érdekel ITT olvashat a játékban található rare deerekről. -
Andyka19 #2775 bizti h elmenti. nem lehet h nontypical és te a typicalon vagy? -
Szevasztok!
Ma lőttem multiban egy 201 pontos mule deer buck-ot. De trophy room-ban nem látom, hogy elmentette volna:S. Van vlkinek ötlete, hogy mért nem mentette el?:S:S -
Pontosítás:
Georgiában fehérfarkú van. Ilinoisban szintúgy. :) -
Azt megtehettem volna a 2760-as hsz-em helyett. -
tékelni akart. -
ték -
Jólvanna. Unatkozom. -
Andyka19 #2768 ???? -
Meg fekete :) -
Meg sárga :) -
Meg fehér :) -
Meg zöld :) -
Mindkettőben van ember :) -
Andyka19 #2762 ennek mi köze a DH05-höz? xD -
Balázska94 a DH08 topikban:
"hello mindenkinek!! valaki megtudná mondani,hogy honnan lehet letölteni ezt a the huntert??,ha egyáltalán lelehet-e már tölteni?!"
:D -
Lőjé szarvast. Nagyobb terjedelebben kifejtve: Vadászat előtt kiválasztod a helyszínt, fegyvert, felszerelést. Helyszín kiválasztásánál még arra kell ügyelni, hogy pl. ausztráliában axis van, georgiában őz, illinoisban már elfelejtettem, mi. Ezután lehet nyomolvasni, cserkelni, vagy csak szaladgálni, és lődözni (ez pl. nem ér semmit). A játék pontoz, a lelőtt szarvasbikák alapján alapján kapsz pontokat, asszem minden tizenötödik szintél, melyeket így rpg-szerűen szétoszthatsz nyomolvasás, lopakodás, meg ilyenek között. Minél magasabb szintű vagy, annál jobban kell ügyelned arra, hogy nagyobb szarvasbikákat lőj, messzebbről, kisebb teljesítményű fegyverből. Pl. 70-es szintnél már ciki, ha 20 méterről hőtávcsözes csodával lősz le egy őzet. Az a jó, ha olyan 100-150 méterről sima íjjal lekapsz egy világrekordot. Na meg persze van multiplayer is. Nyáron azzal toltuk, ugye?
Hát, röviden ennyi. -
Valaki mesélne nekem erről a gameről?
Milyen küldetések vannak mire kell ügyelni szóval a játékról nagy vonalakban! -
Ezazenyém 
.
-
Lassan ajándékbontás!
-
:) -
Öööö... Holnapután? -
Hol van még Karácsony...
:) -
hogasz #2753 boldog karácsonyt mindenkinek és élményekben és kapitális szarvasokban gazdag boldog uj évet