Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Neked is!

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Boldog karácsonyi ünnepeket és B.Ú.É.K mindenkinek!!
köszi remélem indulni fog majd 😊
Játszik itt vki a DH2008-al? képzeljétek lõttem world record whitetail-t ami metál színû!! eszméletlen durva. bár azért jobban örültem volna ha rendes és nem metál színe van ekkora hülyeséget. lõtt már vki vmilyen különleges szarvast ezekben a játékokban?
Falcon87
1Gb RAM
GeForce 6600 256mb-os videokari
Intel Pentium D 2100Mhz

Legalábbis mostanság eez szokott lenni a minimum xD.

én már regiztem 😊
vajon mekkora a gépigénye?
Falcon87
Hurrá

Falcon87
COD5-NEK NAGY A GÉPIGÉNYE?! Hol élsz te, ember?! Gf8600 már rég alsókategória, és azon megy maxon... A gta4. Na annak nagy.

22-ig itt vagyok

Pistike 007
o_O

bajgunar
The Hunter

A játék mögött az az Avalanche Studios tevékenykedik, akinek a Just Cause címû GTA-szerû produktumot is köszönhetjük. A kategóriaváltás merésznek tûnhet, de a fejlesztõk bizonyára tudják, mit miért cselekszenek. A The Hunterrel kapcsolatban is elhangzottak érdekes dolgok a részükrõl, az alkotást ugyanis egyszerûen így jellemzik: "A legrealisztikusabb vadászós online játék." Ami végül is igaz, mivel összehasonlítási alapuk nem igazán akad.

A készítõk nem titkolt célja egy olyan közösség kialakítása, amelynek tagjai összeverõdnek, elmennek közösen vadászgatni, képeket, videókat osztanak meg egymással a nagy eseményrõl, különféle tornákon vesznek részt, és így tovább. A legcsábítóbb az egészben az, hogy a The Hunter teljesen ingyenes lesz.

The Hunter

Akinek felkeltették az érdeklõdését a fentiek, az itt tud jelentkezni a bétára.
Register
Már naon várom!!!
<#wave><#taps><#nevetes1><#eljen>
na megyek kelemes idõ tõltést mindenkinek<#wave>
tuti hogy online lesz legalábis amit ki tutam olvasni mivel angol
csá crekelni telepités után szoktunk de én odáig se jutok a gépemel nincs gond mert call of duti.5 simán megy rajta és anak a gép igénye nagy de az egyik ismerõsõm is fõl rakta a tornamentet és megy neki csak az irányitás gagyi neki rosz game ki lõve<#falbav> nem tom mi lehet ez meg haladja a képeségeimet
Pistike 007
<#eljen>

sztem bizti hibás a játék, nincs hozzá crack vagy nem jól crackelted fel. esetleg a géped nembírja.
nemsemmi. énis letölteném. de hogy értik azt h online game lesz ez? mint a tournament? vagy csakis online lehet játszani?
de ha van õtleted minden este.9.kõrül be nézek ide
nem tom mire gondolsz de ha a deer hunter tornametre akor a telepités befejezése elõt hibát ir ki vagy ha a the hunter-re gondolsz akor meg néztem azt a linket amit garabit rakott fõl és tetszik és nem tom hogy honan tudnám leszedni
Falcon87
Kifejtenéd, kérlek?

garabit van valami infod a thehunter-rõl honnan lehet le szedni
a 2005 season tényleg jo csak az a baj hogy nincs magyarositás

játszik valaki a deer hunter tornamentel nekem nem indul tud rá valaki meg oldást
Pistike 007
Csak jelképesen mondtam.

Falcon87
Itt még nem ezt írtad xD.

Pistike 007
Azigen!

Sziasztok!

Ezt nézzétek:

http://www.thehunter.com/trailer.php

Gyönyörû!!!
És milyen hangja van a fegyvernek!
A múltkor az életben ugyan így esett össze az Õzem, tiszta élethû.

Pistike 007
Átlagon alul teljesítesz szvsz.
Kicsi bikákat kíméld, a nagyokat meg minél kevesebb lövéssel terítsd le.

Áhh bakker nem hiszem el. levont pontot!! de miért? :S
nem értem. miért vonhat le pontot?
köszi a tanácsokat. szóval az a lényeg h hardban kell a game? és csak bizonyos pontokon bizonyos csalival jönnek a record buckok?😮
azt hittem ez random módon jön :S
Pistike 007
1. Megint az egészet egy mondatban?!
2. Nem Ausztria, hanem Ausztrália. Nem mindegy...😊)

Falcon87
Igen, és ez meik map xD?

Pistike 007
#2718...

szia . próbálj rácserkelni kb 10-15 m onnan lõj próbáld esõs idõbe mert akkor lehet nagyokat lõni utahba a csak rekordot akarsz lõni akkor viszont austria ott a nagy kanyar elött rakd le a bõgõt és indulj el széllel szembe de lehetõleg a jobb parton és közbe agancsot üss meg bgj majdnem biztos hogy lõni fogsz ha ez se jtt be a nagy kanyarnál rakj tábort vagypedig scoutba az utah páján rakjál ki etetõket eggyet a folyóhoz közel a többit ahova akarod rakjál ki fekvõhejet vagy mit ezeket próbáljátok meg mind a ketten majdnem biztoss hogy lttök és lehetõlehg hardba nyomjad s a nagyokat csak lõdd nyakon ha vért találsz sima az ühy, meglessz 😛

~)dC(~Soul* |SoFII|

Helloka! 😊
Imádom ezt a játékot. Sztem is hülyeség a cheat. 3-4 perc alatt simán bejönnek az állatok csak tudni kell hogyan csinálni.
viszont lenne egy két kérdésem. 66 pontom van most. úgy vettem észre már csak azokra a buckokra ad pontot amit nyillal lõttem 😞 tudtok adni tippeket mire ad még pontokat? és hogy mikor kapok plusz ügyességi (tracking, stealth stb) pöttyöket? azt tom h 100 pont felett jár de olyat is olvastam h 90 pont felett már csak record buckra ad pontot, ami azért vicces mert még soha egyetleneggyel sem találkoztam ://
Már bocs, de ez a game cheat nélkül qrva unalmas. Több 10 percen át semmi, aztán ha mégis elõkerül vhonnét 1 õz, elszalad és annyi...<#lama>

Elsõnek tanulj meg vadászni utána cheatelj azt kész föl lesz nyomva a pontod és még cheatelhetsz is beee 😛. ne Cheattelj árt az egészségnek inkáb nyomd esõs idõbe és meg van oldva én volt amikor egyszerre kettõ wr lõttem egy játékba beee most helyesebben írtam.

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
A cheat az úgy van kitalálva, hogy ne tudd utánna pontként érvényesíteni a lõtt állatot. Igazuk is van.😄
Cheat nélkül jobb😉

Hali
Lenne 1 kis gondom a DH2005-tel. Ha beírom a cheateket, akkor letilt, és nem tudom a lelõtt állatokat felszedni. Találtam hozzá egy trainert itt:

http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=71584&titleID=9911

Ez viszont nem akar mûködni, bárhova is teszem. Igazán tehettek volna hozzá egy leírást...<#sir>

Esetleg nem lehet valahogy kijátszani, hogy cheat esetén ne tiltsa le a bag limitet?
Elõre is thx a válaszokat

Falcon87
Hívom Palit befenyít.

Pistike 007
Néha sok is😄

amugy nem kéne uj ttagokat szerezni így elég kevesen vagyunk 😞

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
ja

tudtam én hogy vissza fog jönni éreztem wáháháhá juj éljen a beatriche deer hunterõl vmi hír régen beszéltünk róla amugy játszik valaki közülünk ?

~)dC(~Soul* |SoFII|

Falcon87
Rakd fel a legújabbb VGA drivert...

Köszi szépen na mostmár télleg csá
Pistike 007
Bázeg!!!
1. Off!
2. Warez!
3. Balázska most hagyd abba!

www.torrentz.com
Balázs vagyok!!