3552
  • Andyka19
    én is a wildlifera gondoltam :)
  • zira
    a patch a korábbi tróféák pontjait is kijavítja, mindegy hogy a patch előtt vagy után lőtted
  • Visitor
    ne káromkodj fölöslegesen
  • parasztmark
    nesze...lett egy 72,4es :P
    de még a patch előtt lőttem, úgyhogy nem számolja az a roha** szájbaba**ott mocskos kur** gép....
  • Pistike 007
    Az zsír, nekem 1.2-es és 71 pontos WR-ből van van vagy 15 x)
  • robi11
    MONDTÁK MÁR HOGY KURVA JÓ FEJ VAGY?:d
    KÖSZI
  • zira
    azt hiszem félreétettél, én nem a location/scout ra kérdeztem rá hogy mit mutat, hanem az Extras/Wildlife módra goondoltam :)
  • zira
    1. mapokat letölthetsz INNEN is (regizni kell, de ingyenes)
    2. olyan mod nincs ami a szarvasokat változtatja, csak fegyver skineket
    3. a mapot ide kell beilleszteni: Deer Hunter 2005\Game\CustomLevels
    4. azok nem szarvas modok, csak trófeák (külön nézegető programmal lehet megnézni őket)
  • bajgunar
    Nem Robi, ezek SCORE -ok, vagyis a lelött szarvasért kapott pontok.
    Ez egy ranglista a WorldRecord -ok közül, hogy lásd, ki mekkorát lőtt.
    Szarvas SKIN-ek nincsenek, csak fegyver-re vannak a fegyver tusát lecserélő skin-ek, wood skinek, meg a Scope (távcső) célzojáét lecserélő skin-ek. Amiket link-eltem, 3hsz-el lejebb.
    Kicsit csalás, de egy végülis könnyítés csak.
    Mapokat a Game/CustomLevels/ , mappába kell tenni.
    És innen töthetsz le párat:
    Hagadoo
    BigGameLodge (regizni kell)
    Antler Creek Lodge
    DarrylMattLock
    FPS Banana
    Turkish Hunter Club
    Texas WhiteTail Fever
    Syix
    SouthernStyle
    Nah eleget kerestem neked remélem.
    Igaz, mikor megjelent a game, és még a fénykorát élte, akkor rengeteg magyar oldal is volt, ami ezzel foglalkozott. Akkoriban sok helyről lehetett tölteni rengeteg MAP-ot!
    Én is nagy megszállott voltam, és ráadásul még klán-om is volt, a Deer Hunter -be.
    Csoportosan mentünk vadászni, cserkelni, igazi hajtóvadászatokat rendeztünk. Az volt a feel-ing.
    Hajrá! További sok sikert.
    Csak csendben közelítsd meg a szarvast, lehetőleg WorldRecord-osat, vagy BookRecordot, és ha lehet nyilpuskával lödd le, mínél kíméletesebb halála legyen, vagyis egy lövéssel próbáld leterteni. Lapockán, vagy szügyön lődd. Ha netán nem sikerülne és elszaladna, akkor kövesd a vércseppeket, vagy kapd elö a puskát, és könnyíts rajta.
    A szélirányra mindig figyelj oda, ne használj se lovat, se motort, és mindig legyen nállad palackos zuhany (szagtalanító), és nőstény feromon illat, hogy odacsald a hatalmas bikákat magad köré, hogy harcba szálljanak a "kegyeiért", néha csörgesd az aggancsodat, és ne rohanj.
    Majd mikor a közeledbe értek mutasd meg nekik a nyilpuskádat. Lehetöleg ne pont a legkisebb szarvassal kezd a strigulákat huzogatni, hanem a legnagyobbat próbáld leteríteni, egy lövéssel, ugy, hogy a többi ne ugorjon szét, majd 2.at is teritsd le egy nyillal. És ha ez megvan, és ráadásul még sikerült worldrecord-osat is löni, kilépsz a menü-be, és meglátod rengeteg pontot, fogsz kapni. Amit bizonyos szintek utánn skill (képesség) pontokkal jutalmaz a játék.
    Reméle segítettem, még ha nem is ezt kérdeztétek.
    Csipesz
  • robi11
    http://www.mydeerhunter.com/index.php?link=e5e690ffd5b76ced5606f229288652f6&prey=BLACKTAIL
    ezek szarvas modok?
  • robi11
    a mappokat honnan töltöd és hova ke betenni a szarvas skint vagy modot?
  • robi11
    és honnan lehet leszedni őket?
  • bajgunar
    Skin -MOD -ok készültek hozzá.
    Vagyis a fegyver skin-je változik meg.
    Ajánlom PL a :
    Nyilpuskára - CROSSBOW-SCOPE-CUISO-V02
    Puskára - BOLT-SCOPE-CUISO-V02
    Ezeket beállítod nyilpuskát 50m-re kalibrálod, a Bolt Action Rifle-t meg 100m-re .375 HH Magnum 270-el.
    Vagy crossbow-ra Exo2geN-FullDuplexR -et!!!
    Nagyon faja. Végülis nem éppen MOD-ok, de majdnem.
    AM nekem több mint 700 db MAP -em van, még nem is láttam mindet
  • Andyka19
    én azon gondolkoztam pl h nem érdemes sokszor betöltetni, mert ha ilyenkor látsz rare-t vagy WR-t akkor azt a sima pályán sokáig nem fogja betölteni, mivel már egyszer "kilőtte" így előről kezdheted a várakozást. s ez tuti ugyanígy érvényes a DHTre is.
  • Andyka19
    neeem! dehogyis!! a wildlife watch úgy indul mintha csak egy játékot töltene be random szarvasokkal, csak más "játékmódban" azaz itt nézni lehet őket, s nem lőni. ez arra jó h közelről megfigyeld őket és szokásaikat. ennyi könnyítést nem fognak adni a készítők :)
  • zira
    nem tudja valaki esetleg hogy a wildlife mit mutat?
    idáig úgy gondoltam, hogy pontosan azokat a szarvasokat mutatja, amik a következő pályaindításkor a pályán lesznek, de már kétszer mutatott ritka szarvast és egyiket sem találtam meg (pedig a slaughter mapokon elvileg simán meg kellett volna találnom)
  • zira
    mapokat lehet hozzá letölteni, elég sokat
    de nem tudok róla hogy készültek volna hozzá modok
  • robi11
    valaki nem válaszolna?
  • parasztmark
    áááááh....hiába lőttem én 71,2-es roe-t...mégse volt record...
    kösz zira :D
  • Roland16F
    Üdv,
    tudja vki miért nem indul a setup a DH 2005-ben ?
    ezt írja ki -->

Runtime error (at -1:0):
    Cannot import dll:DirectX9/DSETUP.dll

Előre is köszi !!
  • Andyka19
    köszi jó tudni! :) akkor már van is egy WR-em.
  • robi11
    ebbe a játékba lehet szarvas modokat rkni?
    meg külön mappokat tölteni?
  • zira
    a játék rosszul számolja a roe-kat, de az 1.2 patch kijavítja ezt a hibát
    RB 62 ponttól, WR 72 pont felett

tudsz lőni a patch nélkül is ilyen pontszámú roe-t, csak nem írja ki rá hogy RB vagy WR lenne, de ha felteszed a patch-et a már korábbi trófeákat is kijavítja
  • Andyka19
    amúgy record roet még én sem lőttem. :S
    amúgy abból nem létezik non-typical, mi?
  • Andyka19
    kiváltképp őzt(roe) vagy szarvast? nem mindegy xD
  • parasztmark
    én meg csak azért játszom slaughteren hogy lőjek egy record őzt...de nem jön össze :(
  • parasztmark
    búúú...
  • robi11
    ma szerencsés napom volt:D
    kilőttem az axi-s deert:D
  • Falcon87
    ...vagy évekig :D
  • robi11
    jó a banner:D
  • zira
    jackrabbit=agancsos nyúl, olyat is lőttem :) Kép
  • Pistike 007
    Agancsosnyuszi?
  • Andyka19
    én mostmár csak azért vadászom slaughteren h lőjjek raret. de még 1et sem láttam :(:(:( :@:@:@:@:@
  • zira
    tényleg nagyon ritkák a rare deer-ek
    ezen legfeljebb a slaughteres csaló pályák segítenek, de azokon semmi vadászélmény nincs

ezért kezdtem el a DH2004 moddolt verziójával játszani, mert a készítője valahogy megemelte az albínó szarvasok előfordulását, pályaindításonként 2-3 albínó szarvast is látni (igaz ez is rontja a vadászélményt, de aki nem akar hónapokig vadászni egy albínóért annak jó)
  • Andyka19
    akkor ezek tényleg rare-ek. én sem láttam még semmilyet se! :(
  • Falcon87
    Örülj neki, vagy 4 éve játszom, és még egyet sem láttam (doet, fawnt se) :D.
  • zira
    épp most állítottam össze hány ritka szarvast lőttem eddig, mióta játszok ezzel a játékkal (2004 decembere óta - nagyjából folyamatosan)
    - 3 albino (2 doe, 1 fawn)
    - 3 carton doe
    - 2 fat deer
    - 1 blonde fawn
    - 1 jackrabbit
    és még nem is láttam albino buckot, nem hogy lőttem volna
    versenyezhetünk de szerintem elleszünk vele egy darabig :)

• Pistike 007
    Zsír.
    Versenyezzünk, ki lő előbb albino WR-t:D
  • zira
    kis türelmet
    most kértem hogy tegyék ki :)
  • Pistike 007
    Jó jó, de tetesse má' be!:)