3552
-
Andyka19 #2872 én is a wildlifera gondoltam :) -
zira #2871 a patch a korábbi tróféák pontjait is kijavítja, mindegy hogy a patch előtt vagy után lőtted -
ne káromkodj fölöslegesen -
parasztmark #2869 nesze...lett egy 72,4es :P
de még a patch előtt lőttem, úgyhogy nem számolja az a roha** szájbaba**ott mocskos kur** gép....
-
Az zsír, nekem 1.2-es és 71 pontos WR-ből van van vagy 15 x) -
MONDTÁK MÁR HOGY KURVA JÓ FEJ VAGY?:d
KÖSZI -
zira #2866 azt hiszem félreétettél, én nem a location/scout ra kérdeztem rá hogy mit mutat, hanem az Extras/Wildlife módra goondoltam :) -
zira #2865 1. mapokat letölthetsz INNEN is (regizni kell, de ingyenes)
2. olyan mod nincs ami a szarvasokat változtatja, csak fegyver skineket
3. a mapot ide kell beilleszteni: Deer Hunter 2005\Game\CustomLevels
4. azok nem szarvas modok, csak trófeák (külön nézegető programmal lehet megnézni őket) -
Nem Robi, ezek SCORE -ok, vagyis a lelött szarvasért kapott pontok.
Ez egy ranglista a WorldRecord -ok közül, hogy lásd, ki mekkorát lőtt.
Szarvas SKIN-ek nincsenek, csak fegyver-re vannak a fegyver tusát lecserélő skin-ek, wood skinek, meg a Scope (távcső) célzojáét lecserélő skin-ek. Amiket link-eltem, 3hsz-el lejebb.
Kicsit csalás, de egy végülis könnyítés csak.
Mapokat a Game/CustomLevels/ , mappába kell tenni.
És innen töthetsz le párat:
Hagadoo
BigGameLodge (regizni kell)
Antler Creek Lodge
DarrylMattLock
FPS Banana
Turkish Hunter Club
Texas WhiteTail Fever
Syix
SouthernStyle
Nah eleget kerestem neked remélem.
Igaz, mikor megjelent a game, és még a fénykorát élte, akkor rengeteg magyar oldal is volt, ami ezzel foglalkozott. Akkoriban sok helyről lehetett tölteni rengeteg MAP-ot!
Én is nagy megszállott voltam, és ráadásul még klán-om is volt, a Deer Hunter -be.
Csoportosan mentünk vadászni, cserkelni, igazi hajtóvadászatokat rendeztünk. Az volt a feel-ing.
Hajrá! További sok sikert.
Csak csendben közelítsd meg a szarvast, lehetőleg WorldRecord-osat, vagy BookRecordot, és ha lehet nyilpuskával lödd le, mínél kíméletesebb halála legyen, vagyis egy lövéssel próbáld leterteni. Lapockán, vagy szügyön lődd. Ha netán nem sikerülne és elszaladna, akkor kövesd a vércseppeket, vagy kapd elö a puskát, és könnyíts rajta.
A szélirányra mindig figyelj oda, ne használj se lovat, se motort, és mindig legyen nállad palackos zuhany (szagtalanító), és nőstény feromon illat, hogy odacsald a hatalmas bikákat magad köré, hogy harcba szálljanak a "kegyeiért", néha csörgesd az aggancsodat, és ne rohanj.
Majd mikor a közeledbe értek mutasd meg nekik a nyilpuskádat. Lehetöleg ne pont a legkisebb szarvassal kezd a strigulákat huzogatni, hanem a legnagyobbat próbáld leteríteni, egy lövéssel, ugy, hogy a többi ne ugorjon szét, majd 2.at is teritsd le egy nyillal. És ha ez megvan, és ráadásul még sikerült worldrecord-osat is löni, kilépsz a menü-be, és meglátod rengeteg pontot, fogsz kapni. Amit bizonyos szintek utánn skill (képesség) pontokkal jutalmaz a játék.
Reméle segítettem, még ha nem is ezt kérdeztétek.
Csipesz -
http://www.mydeerhunter.com/index.php?link=e5e690ffd5b76ced5606f229288652f6&prey=BLACKTAIL
ezek szarvas modok? -
a mappokat honnan töltöd és hova ke betenni a szarvas skint vagy modot? -
és honnan lehet leszedni őket? -
Skin -MOD -ok készültek hozzá.
Vagyis a fegyver skin-je változik meg.
Ajánlom PL a :
Nyilpuskára - CROSSBOW-SCOPE-CUISO-V02
Puskára - BOLT-SCOPE-CUISO-V02
Ezeket beállítod nyilpuskát 50m-re kalibrálod, a Bolt Action Rifle-t meg 100m-re .375 HH Magnum 270-el.
Vagy crossbow-ra Exo2geN-FullDuplexR -et!!!
Nagyon faja. Végülis nem éppen MOD-ok, de majdnem.
AM nekem több mint 700 db MAP -em van, még nem is láttam mindet
-
Andyka19 #2859 én azon gondolkoztam pl h nem érdemes sokszor betöltetni, mert ha ilyenkor látsz rare-t vagy WR-t akkor azt a sima pályán sokáig nem fogja betölteni, mivel már egyszer "kilőtte" így előről kezdheted a várakozást. s ez tuti ugyanígy érvényes a DHTre is. -
Andyka19 #2858 neeem! dehogyis!! a wildlife watch úgy indul mintha csak egy játékot töltene be random szarvasokkal, csak más "játékmódban" azaz itt nézni lehet őket, s nem lőni. ez arra jó h közelről megfigyeld őket és szokásaikat. ennyi könnyítést nem fognak adni a készítők :) -
zira #2857 nem tudja valaki esetleg hogy a wildlife mit mutat?
idáig úgy gondoltam, hogy pontosan azokat a szarvasokat mutatja, amik a következő pályaindításkor a pályán lesznek, de már kétszer mutatott ritka szarvast és egyiket sem találtam meg (pedig a slaughter mapokon elvileg simán meg kellett volna találnom)
-
zira #2856 mapokat lehet hozzá letölteni, elég sokat
de nem tudok róla hogy készültek volna hozzá modok -
valaki nem válaszolna? -
parasztmark #2854 áááááh....hiába lőttem én 71,2-es roe-t...mégse volt record...
kösz zira :D -
Roland16F #2853 Üdv,
tudja vki miért nem indul a setup a DH 2005-ben ?
ezt írja ki -->
Runtime error (at -1:0):
Cannot import dll:DirectX9/DSETUP.dll
Előre is köszi !! -
Andyka19 #2852 köszi jó tudni! :) akkor már van is egy WR-em. -
ebbe a játékba lehet szarvas modokat rkni?
meg külön mappokat tölteni? -
zira #2850 a játék rosszul számolja a roe-kat, de az 1.2 patch kijavítja ezt a hibát
RB 62 ponttól, WR 72 pont felett
tudsz lőni a patch nélkül is ilyen pontszámú roe-t, csak nem írja ki rá hogy RB vagy WR lenne, de ha felteszed a patch-et a már korábbi trófeákat is kijavítja -
Andyka19 #2849 amúgy record roet még én sem lőttem. :S
amúgy abból nem létezik non-typical, mi? -
Andyka19 #2848 kiváltképp őzt(roe) vagy szarvast? nem mindegy xD -
parasztmark #2847 én meg csak azért játszom slaughteren hogy lőjek egy record őzt...de nem jön össze :( -
parasztmark #2846 búúú... -
ma szerencsés napom volt:D
kilőttem az axi-s deert:D -
...vagy évekig :D -
jó a banner:D -
zira #2842 jackrabbit=agancsos nyúl, olyat is lőttem :) Kép -
Agancsosnyuszi? -
Andyka19 #2840 én mostmár csak azért vadászom slaughteren h lőjjek raret. de még 1et sem láttam :(:(:( :@:@:@:@:@ -
zira #2839 tényleg nagyon ritkák a rare deer-ek
ezen legfeljebb a slaughteres csaló pályák segítenek, de azokon semmi vadászélmény nincs
ezért kezdtem el a DH2004 moddolt verziójával játszani, mert a készítője valahogy megemelte az albínó szarvasok előfordulását, pályaindításonként 2-3 albínó szarvast is látni (igaz ez is rontja a vadászélményt, de aki nem akar hónapokig vadászni egy albínóért annak jó) -
Andyka19 #2838 akkor ezek tényleg rare-ek. én sem láttam még semmilyet se! :( -
Örülj neki, vagy 4 éve játszom, és még egyet sem láttam (doet, fawnt se) :D. -
zira #2836 épp most állítottam össze hány ritka szarvast lőttem eddig, mióta játszok ezzel a játékkal (2004 decembere óta - nagyjából folyamatosan)
- 3 albino (2 doe, 1 fawn)
- 3 carton doe
- 2 fat deer
- 1 blonde fawn
- 1 jackrabbit
és még nem is láttam albino buckot, nem hogy lőttem volna
versenyezhetünk de szerintem elleszünk vele egy darabig :)
-
Zsír.
Versenyezzünk, ki lő előbb albino WR-t:D
-
zira #2834 kis türelmet 
most kértem hogy tegyék ki :) -
Jó jó, de tetesse má' be!:)