Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok,nem tudja vki miért nem jelenik meg a kép,mikor elindul a Deer hunter tournament? (hang van csak kép nincs :S felraktam normálisan,bekrekkeltem és a serialt is beírtam és nem írt ki semmilyen hibát)

elõre is köszi!
bazsi gyere vissza nincs ki idegesítsen 😊 😛

~)dC(~Soul* |SoFII|

agyõ

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
csá

de,ha nem szólnátok be ,nem mondanátok el mindennek már rég elmentem volna!!
de próbáljuk meg mégegyszer
viszont írásra!!
Falcon87
Jaja! Balázska (már csakazért is!), szerencséd, hogy nemjött modi. Pedig Kirivel ketten is szóltunk. De, amíg nem bírsz normálisan viselkedni, addig nem akarunk itt látni.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

adi1414
hát ebben igazad van

Pistike 007
Hányszor akarsz még elbúcsúzni?
Amúgy a fórum igen mindenkié, csak rendeltetésszerûen kell használni.

még valamit?????ki akar mondani???<#levele>
ez a fórum nem csak a tiétek×6 ez a fórum nekem arra jó,hogy lássam a .......-at (tisztelet a kivételnek)!!ja és a nevem Balázs
a gép csak úgy fogadta el. na csáó maria
de am nem hiszem el h ennek itt jobb dolga tényleg nincs? elvileg dh fórum, de kezd átalakulni "balázska utáló" fórumra...
Pistike 007
Nyugi, így sem fogja abbahagyni😄

Scottt
Én is gondoltam rá, hogy bannoltatni kéne, de tegnap elszállt a pumpa de Shad legalább rá is gondolt^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Falcon87
Valaki bannolja már ezt a szarházi majmot! Itt idegesít mindenkit ezekkel a szánalmas beszólásokkal, és a sok hülye szmájlijával. Mellesleg egy 14 éves gyerek ne írjon ilyeneket. Balázska, nagyon csúnya dolog így beszélni az idõsebbekkel! Szégyelld el magad! Nem tanítottak meg apuciék, hogy a faszba kell normálisan írni? Mert ezzel a kétfaszú hozzáállással nem mész semmire, te ifj.Michael Jackson!

Falcon87
Még mindig szarul írsz.

na ki a rutinos haver??!<#crazya><#mf1><#wave>azt csiripelték a szarvasok,hogy buzi vagy!!<#szomoru1><#pardon1>ez van !!: D
Scottt
Takarodjál már a jó büdös kurva anyádba te fasszopó geci.Elegem van abból ahogy nézem a szenvedéseidet,hat-nyolc hsz-eket produkálsz amit egy ép elméjû 1be eltudna küldeni.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

még lehet esélyed ha seggbe rúglak

~)dC(~Soul* |SoFII|

nem tudok kimenni a fórumból,sajnos levágták a hajamat!!<#szomoru1><#dumcsi><#guluszem1><#wilting><#taps>
vki egy k*rva nagy faviccet sütött el....ha ha ha
<#finom>
Pistike 007
-.-'

BOCS!! nem tudok írni ,fáj a torkom!!<#smile>
amit irtam olvasd el figyelmesn és rájössz féligmeddig igaza van 😞

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
Ezt most miért?
Könyörgöm, hagyjál minket! Nem szólt Neked senki semmit, akkor meg minek kötekedsz?

<#action>
Pistike 007
Töltsd le máshonnan (vedd meg<#mf2>😄) és telepítsd újra és úgy crack.

Pistike 007
-.-'

Az anyám én csak olvastam amit ti itt irtatok bazsinak le vagyok nyûgözve deer muse 😄 téyleg legyõzött a rutinjával huh remélem nem lessz itt többet jééé mijen sok ismeretlen név 😛 nah most kössön valaki a helyesírásomba 😛

~)dC(~Soul* |SoFII|

Miért nem válaszoltok? Szerintem itt van olyan is aki bírna rá válaszolni... <#szomoru1>
Crackeltem az újonnan feltett Deer Huntert, és ezt írta ki: "Az eljárás belépési pontja (...) nem található a DLL-ben (Aspen.dll):"
Mit csináljak?
Hello!
Most szereztem meg ezt a játékot. Feltelepítettem, egy crack fájlt is töltöttem le hozzá, meg is crackeltem. Erre amikor a parancsikonra kattintok, ezt írja ki: "Az eljárás belépési pontja (...) nem található a DLL-ben (Aspen.dll):"
Mit csináltam rosszul, mit csináljak?
Pistike 007
Szar!
Fos!
Magyarok vagyunk!😄

nézzétek meg a DH 2008 fórumot, van aki már játszott vele, nekem még csak jön le.

Falcon87! Szerintem még néhány évet várunk egy IGAZI DH-ért.
bár holnap nekem is lenn lesz és kipróbálom, mivel én a sz*rral is eljátszok, de ha ez tényleg ilyen f*s akkor télleg maradok a DH'05-nél.
Pistike 007
Véleményeket kérek, a gépem most fos szal nemtom feltenni.

Falcon87
Na, töltöm én is... Nem lehet olyan rossz, éveket vártunk rá!

Falcon87
Honnan húzod?

Sok sikert hozzá. Remélem, hogy legalább neked tetszik...

Scottt
Már jön lefele a tournament,reggelre lenntlesz^^

Pistike 007
<#wilting>

Én már nem vagyok itt!!
Falcon87
Egyébként nyugi, nem értem, miért támadtál le ezzel a "Lacika csak nem megvesztél?
tudod mit csinál a vadász a veszett állattal??" dologgal...
Ad1: Ezt nem én írtam neked.
Ad2: Semmi bántót nem írtam.
Ad3: Gando-t nem kell komolyan venni, mindenkivel ezt csinálja a bunkója.

Pistike 007
És ezt miért kellett 4 hsz-ben?

<#nyes><#bee1>CSÁ
Falcon87
Jól teszed.

Jó vadászatot mindenkinek!!
Na én itt nem is zavarok!!<#falbav><#integet2>
Ki bunkózott velem amikor az eljén írtam?
mert szerintem nem a jóisten (az csak kibaszott velem)
Itt nem az évekrõl van szó,mert szerintem egy 5 éves gyerek ezt az egészet jobban kezelte volna!!<#szomoru1><#fejvakaras>
Nem tetszik a rendszer
......................
Azt kapsz amit adsz
ez így müködik<#nemtudom><#taps>
Falcon87
Na jól van, csöppet sok a helyesírási hiba az elõzõben, meg kicsit durva is, moderálja ki valaki.

Falcon87
Egyébként velem egy tizennégy éves gyerek ne vitatkozzon... Egyébként a csajod (anyád) szólt (diliházban dolgozom), hogy tegnap elvertek a gázsié <#wow2>.

Falcon87
Kisbalázs, tt már sajnos nem magadat égeted le, hanem az egész univerzumot!