Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is köszi!
~)dC(~Soul* |SoFII|
~)dC(~Soul* |SoFII|
de próbáljuk meg mégegyszer
viszont írásra!!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Amúgy a fórum igen mindenkié, csak rendeltetésszerûen kell használni.
ez a fórum nem csak a tiétek×6 ez a fórum nekem arra jó,hogy lássam a .......-at (tisztelet a kivételnek)!!ja és a nevem Balázs
a gép csak úgy fogadta el. na csáó maria
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
~)dC(~Soul* |SoFII|
<#finom>#finom>
~)dC(~Soul* |SoFII|
Könyörgöm, hagyjál minket! Nem szólt Neked senki semmit, akkor meg minek kötekedsz?
~)dC(~Soul* |SoFII|
Mit csináljak?
Most szereztem meg ezt a játékot. Feltelepítettem, egy crack fájlt is töltöttem le hozzá, meg is crackeltem. Erre amikor a parancsikonra kattintok, ezt írja ki: "Az eljárás belépési pontja (...) nem található a DLL-ben (Aspen.dll):"
Mit csináltam rosszul, mit csináljak?
Falcon87! Szerintem még néhány évet várunk egy IGAZI DH-ért.
bár holnap nekem is lenn lesz és kipróbálom, mivel én a sz*rral is eljátszok, de ha ez tényleg ilyen f*s akkor télleg maradok a DH'05-nél.
tudod mit csinál a vadász a veszett állattal??" dologgal...
Ad1: Ezt nem én írtam neked.
Ad2: Semmi bántót nem írtam.
Ad3: Gando-t nem kell komolyan venni, mindenkivel ezt csinálja a bunkója.
mert szerintem nem a jóisten (az csak kibaszott velem)
Itt nem az évekrõl van szó,mert szerintem egy 5 éves gyerek ezt az egészet jobban kezelte volna!!<#szomoru1>#szomoru1><#fejvakaras>#fejvakaras>
......................
Azt kapsz amit adsz
ez így müködik<#nemtudom>#nemtudom><#taps>#taps>